• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

gülaycıgım neden sordun ilgini mi çekti yoksa kıss dur topragımı kacırıp ne yapmaaaa

neyse canım ben çıkıyom sen özelden yazarsın yine tamamamı özel çünkü buraya yazamam bunu mecburen yazdım kocişşş çagırıyo anacıgım kalk diyo fırsat mı veriyo çok özlemiş ne yapsınnnnnnnn Şeniz

aman napıyım güzelim uğraşıyorum arda biraz daha iyi arkadaşa gitmştik yeni geldim arda uyuyo yoruldu kuzum bende nette takılıyom iştee

aman napıyım güzelim uğraşıyorum arda biraz daha iyi arkadaşa gitmştik yeni geldim arda uyuyo yoruldu kuzum bende nette takılıyom iştee

canim benimmm.kiyamam ii yapiyon cnm bende takiliyom kac saattir.sabah ise gidiyorum is cikisi kursa gidiyorum cok yoruluyom ama gine de erken uyuyamiyorum yaaopuyorumnanaktan

canim benimmm.kiyamam ii yapiyon cnm bende takiliyom kac saattir.sabah ise gidiyorum is cikisi kursa gidiyorum cok yoruluyom ama gine de erken uyuyamiyorum yaaopuyorumnanaktan

uyu tatlım salim kafayla çalışırsın hiç olmazsa uykusuz uykusuz zor olur kurs falann olumunekankayizsmile

canım ben çıkıyorum görüşürüz yinee öptüm seni iyi geceler

ELECTRACIGIM nerdesin askım ya sen yoksun buranın hiç tadı yok naber bitanemmmzemuszemus

iyilik canımm napim. hafif bir soğuk algınlığı başlangıcı sezdim kendimde.kaydirigubbakcemile3 sen nesılsın bakim.

iyilik canımm napim. hafif bir soğuk algınlığı başlangıcı sezdim kendimde.kaydirigubbakcemile3 sen nesılsın bakim.

bugün acayip derecede çok ama çok iyiyiyimmmm gezmeden fırsatım olmuyo aslında esimle hergün geziyoz yalnız gündüzleri çalışmaya basladı kayınbabamlar var işte oturuyozz onlarla birazdan sahile inicez gezdirecem onları bi yandanda ders çalışıyom işte sınavlarım yaklasıyo martta ya şimide askımı göreve yolladım nete girdim walla sende ne var ne yok tatlımmmopuyorumnanaktan

iyi olmana sevindim bitanem. Değerini bil bak bu gezmelerin. ilerde çalışmaya başlayınca olmuyor böyle kaydirigubbakcemile3 eşinin ailesi mi geldi. karabükte oturuyorlardı değil mi. ben napim canım işyerindeyim. proje siparişimi aldım oturuyorum şimdi rahat rahat. benim içinde gezin sahilde tamam mı :D

iyi olmana sevindim bitanem. Değerini bil bak bu gezmelerin. ilerde çalışmaya başlayınca olmuyor böyle kaydirigubbakcemile3 eşinin ailesi mi geldi. karabükte oturuyorlardı değil mi. ben napim canım işyerindeyim. proje siparişimi aldım oturuyorum şimdi rahat rahat. benim içinde gezin sahilde tamam mı :D

olur bitanem deni zbugün çok güzel görünüyo benim ev denize karsı zaten o yüzdende biraz pahalı degiyo en azından evet karabük safranboludan geldiler hatta oraya ait cevizli helva ve safranbolu lokumu getirmiş kayınbabam saolsun gel sende beraber olsun bitanemmm yok ya polis olunca inşallah 20 günlük iznim olur dogum iznim olur en azından toplum içine kültürlü insanların arasında olucam için çok mutluyum devlet memuru helede polis memuru olmak bana çok gurur vericek üniv.mezunu olmanın avantajını devlet bile karsılıgını veriyo opuyorumnanaktan

ben çok severim denizi seyretmeyi. çok rahatlatır beni. ama beyaz tenli olduğumdan deniz kenarı şehirlerde çok zorlanıyorum.:sinifsinif: maşallah canım Allah muhabbetinizi artırsın eşinin ailesiyle.

ben çok severim denizi seyretmeyi. çok rahatlatır beni. ama beyaz tenli olduğumdan deniz kenarı şehirlerde çok zorlanıyorum.:sinifsinif: maşallah canım Allah muhabbetinizi artırsın eşinin ailesiyle.

aminnn canım ben onları çok seviyorum sevgiyide saygıyıda allaha sükürler olsun çok iyi bilirim nerde nasıl davranacagımı millet kaynanaya kayınabayla hep kötü arası allahıma sükürler olsun ki üç yıldır tannıyorum onları hadi desinler kızımız bize sunu dedi sunu yaptı sonuçta ogullarının ekmegini yiyorum ve ogullarını çok seviyorum bitanem darısıda sana inşalaah allahım o temiz kalbine göre versin canım benimmm opuyorumnanaktan
denize gelince evet bende beyaz tenliyim yazın hergün denize gidiyoduk esim zaten cok sever denizi yüzmeyi bende öle o zaman cevik kuvvetteydi rahhat calışıyodu gerci şimdide rahat arabamızda var burda polisevinde sanatcı var kısında oraya takılıyoz polis eşleri arkadaslarımla göbek atıyoz arkadaslarla dans ediyoz esimleee :içelim::asigim:

Back
X