• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

çok teşekkür ederim dishecimmm Şeniz

canımcım bingölü kesinlikle tavsiye ederimm lojman çok büyük tokinin yeni lojmanlarıda var sen gelirsen yenilere geçersin ayrıca ısınma sistemide çok güzel bu havada cam açarak yatıyoruz lojmanın içinde polis kantinimiz var aradığın her marka herşey var şehir içide öle aradığımız herşeyi bulabiliyoruz

tesekkur ederım canım özel harekatcılar yenide mi kalıyor eskıde mı

selam arkadaşlar bende polis eşiyim ve elazığdayım....çerkezkızı sanırım eşin özel harektçı benimde eşim özel harektçı bence elazığıda düşünmelisin eşlerimiz ve bizim için çok rahat bir şehir

selam arkadaşlar bende polis eşiyim ve elazığdayım....çerkezkızı sanırım eşin özel harektçı benimde eşim özel harektçı bence elazığıda düşünmelisin eşlerimiz ve bizim için çok rahat bir şehir

mrb canım sende hoşgeldin aramızaaa a.s. bende polis esiyim mersindeyimmm bizde sarka gidicez inşallahhhhh hayırlısı bakalımmm zemuszemus

tesekkur ederım canım özel harekatcılar yenide mi kalıyor eskıde mı

canım burda öyle özel bi düzenleme yokk kime neresi denk gelirse ama yeni gelenleri eskilere yerleştirmezler artık aslında bende çok istiyodum ama kasıma kadar ayrı kalıp beklemeyi göze alamadık :asigim:

hoşbulduk:)şark için hakkınızda hayırlısı olur inşallah...

amin bende öle diyom esimin kankası var erzincanda bu erzincan batman en dogu olarak ya hakkari yada sırnak gerci ablamda komser oda sırnakta yapmıştı çok rahat diyo bilmiyom iki kuzenim bitliste trafikte hayırlısı olsun evet canım yaaa

ya cok sevındım lıstede elazığ var ilçe görevi kac gun ya da hafta bizde 1ay lojman hemen cıkıyomu malum bızımkıler ilçeye gidince lojmandan güvenli yer olmuyo

canım burda öyle özel bi düzenleme yokk kime neresi denk gelirse ama yeni gelenleri eskilere yerleştirmezler artık aslında bende çok istiyodum ama kasıma kadar ayrı kalıp beklemeyi göze alamadık :asigim:

canım özel düzenleme şöyle oluyor özel harekat kontenjyanı ayrı oluyo bizim binalarımız ayrı mesela 2yerde lojman var digerinde 2blok bizimkinde tek blok özel harekatın ama bızım bı kat 4daıre normalde sıralama yapılıyo lojmana gırerken bızde o yok farklı olmasının sebebıde ilçe görevlerikaydirigubbakcemile5

canım nasılsın epeydir görüşemedik tercih yapacaksınız canım benim erzurumuda tercihler arsına yazabilirsiniz çünki lojman var benim arkadaşım oturuyor orada :) hemde özel harekat rahat burada gözün arkada kalmaz hakkınızda hayırlısı olsun bitanem :)

canımm evet ya görüşemedik neler yapıosun kankim.erzurum cok güzel ama hem soğuk hemde orda ilçe görevi çok bizimkiler ilçeye geçici gidiyor o da sıkıntı oluyor arkadaşının eşide özel harekatçımı ilçeye kaç gün gidiyorlarmış.bu arada senin arkadasın buraya ne zaman gelıyor nısanlısının adı mehmet mı

ÇERKESKIZI canım eger memleketine yakınsa ve eger sen ve esin denizi sahili seviyorsanız kesinlikle tercih et derim özelliklede merkezi bi alışveriş merkezi var forum diye birinci sırada öyle büyük ve öyle güzel kii anlatamam canım esimin arkadsları var hakkariye giden hatta kuzenimde hakkari depin deydi bu yıl geldi bitanem kayınımda agrıdan geldi onlar bana lojmanı tavsiye etmiyo burda ögretmen arkadsım var aynı apartmanda ve biçok polis esi arkadaslarım önermiyo yedigine ictigine çöpüne kadar karıstırıyolar dedikodu dersen ne ararasan var diyo dinleyince anlıyorum ne esime göre nede bana göre lojman...biz öyle bi ortamda asla oturmayız kirada otururuz canım hakkımızda hayırlısı olsun bitanem bende girecem ya polislige üniv.mezunu olarak bakalım hayırlısı es olaraka nereye cıkarsakk

burda kirada oturulmaz melikeeeeeeeeeeee lojamana kiradan gelenler dertli kirada oturdukları için batıda bi şehirde kirada oturmak kolay ama hakkaride zorun zoru dedikodu kısmında haklısın ama kendıne dıkkat edersen sorun olmaz.mersin antalyaya 9 saat il sınırı olupta en uzak olan yer yani =D ailem antalyada ama mersin etnik yapı olarak karışık yani dogudan cok göç almış.

burda kirada oturulmaz melikeeeeeeeeeeee lojamana kiradan gelenler dertli kirada oturdukları için batıda bi şehirde kirada oturmak kolay ama hakkaride zorun zoru dedikodu kısmında haklısın ama kendıne dıkkat edersen sorun olmaz.mersin antalyaya 9 saat il sınırı olupta en uzak olan yer yani =D ailem antalyada ama mersin etnik yapı olarak karışık yani dogudan cok göç almış.

hımmm siz antalyadamıydınız canım yaaa anladım e canım esinde oralıysa oraya yakın bi yeri yazın bak mesela benim esim aslen karabük safranbolulu bende adanalıyım ama iskenderunda oturuyo ailesi 30 yıl önce gelmişler buraya benesime dedimki dogudan gelince adanaya yerleşeleim tamam hayatım dedi walla çok mutlu oldum kırmaz beni zaten hem annemler bana ev veriyo onda oturacaz dairemiz var 5.kat canım anladım aslında en hakkariye sırnagı tercih ederim bakalım hayırlısı olsun artık senin kaçıncı senen

canımm evet ya görüşemedik neler yapıosun kankim.erzurum cok güzel ama hem soğuk hemde orda ilçe görevi çok bizimkiler ilçeye geçici gidiyor o da sıkıntı oluyor arkadaşının eşide özel harekatçımı ilçeye kaç gün gidiyorlarmış.bu arada senin arkadasın buraya ne zaman gelıyor nısanlısının adı mehmet mı

iyiyim tatlım napalım evden çıkamıyoruz arkadaşlarla takılıyoruz lojmanda olmasa can sıkıntısından ölürüz herhalde :)) evet hayatım erzurum çok güzel ama soğuk arkadaşımın eşi özel harekatçı değil polis ama buraya geldiklerinde sözleşmeli olarak oturtmuşlar çık dediklerinde çıkmak şartıyla yani ama hala orda oturuyo :)))))) canım benim karıştırdın herhalde benim arkadaşım gelmiyecek oraya ama böyle bir konuşmayı hatırlıyorum ama arkadaşı gelecek olan ben değildim kuzuuummm

ya cok sevındım lıstede elazığ var ilçe görevi kac gun ya da hafta bizde 1ay lojman hemen cıkıyomu malum bızımkıler ilçeye gidince lojmandan güvenli yer olmuyo

canım burda ilçeler 10 gün bu sene bütün özel harekatçılara elazığda lojman verildi hepimiz lojmandayız...

ÇERKEZKIZI canım benim valla merak ettim senin için toğiği okudum arkadaşı evlenip gelecek olan arkadaş Dilmuh mayısta evlenip geliyomuş haberin olsunn

Herkese slm arkadaşlar.Bir iki kere yazdım ancak çok katılım olmayınca devam edememiştim.Bir kez daha yazayım dedim.Nasılsınız,neler yapıyorsunuz?Erzurum'dan herkese sevgiler...

Back
X