- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slmmm herkesee slm verim dedim hemşerimde burda sanada slm canım melike _ece
saol bitanem ders calışıyorum ya sayfam acık o yüzden polislik sınavına girecem o yüzden biraz yogunum aksamada misafirler var kalabalık geliyolar esimin polis arkadasları ve esleri daha hazırlık felan yapıcam sen nasılsın bitanem adanaya ne zaman geliyosun urfada benim maclarım oluyodu yenişehir kampüsünde oraya geliyodum çok güzel urfaaa peygamberler diyarı bizde gidicez sarka bakarsın urfa gelir....siz ne zamandır ordasınız topragımmmopuyorumnanaktan
allh zihin açıklı versin hemşerimm bizbu yaz geldik bir ilçedeydik sonra kızım anadolu turizim ve otelcilik lisesini kazandı bizde eylülde geldik dilekçe verdikk bu sene daha öncede balıkesir erdekdeydikk gine maçın olunca gel görüşürüz ne maçıki bu arda kı ???hemşo????????
urfa merkez güzell bildin gibi
vala isterim inşallh gelirsiniz bizde tokide lojmandayızz
evet canım öle orda arkadaslarım var hala görüşüyoruz ögretmenlik yapıyolar hatta ögretim görevlileri hocalarımla bile hala görüşürüz hatta urfada cahit kırtasiye var orası bizim hocanın yerriii çok özledim walla urfayı onları arkadaslarımı inşallah canımmm geliriz walla hele türkü evleriii ve balıklı göl çifte magara a.sharika yaa
zaten benim bi arkadas mardin tokide oda polis eside çok met ediyoo bakalım hayırlısı olsun bitanemmm hayırlı yere hayırlı insanların arasına gitmeyi nasip etsin allahımma.s
burda tokidede var polislerin lojmanı ama benim tanıdım yok keşke olsa valla tnışı gider gelirdikkk
valiliğin yanndak kırtasiye bi kç defa uğradım cahit kırtasiyeye bişler almk içinn inşallh canımm evt meşur çiğ köftesi mağrası çok güzell
selam arkadaşlar kimsecikler yokmu hu huuuuuuuuu
slm kızlar sohbete bende gireyim nasılsınız bakalım urfayı duyunca dayanamadım bizde urfa bozovada görev yapmıştık çok güzel günlerimiz oldu asla unutamam.
yok canım nerde oraya yurt dışından gelmiştik alışana kadarda döndük 83de seneler sonra gezmeye gittik ancak urfanın içini gezebildik