- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
canım vardı annem için gelir aylarca kalırdık hastanede
meme ca ydı vefat etti bende hwep kötü anıları vardır erzurumun
allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar iyi akşamlar ALLAHA emanet olun çıkıyorum görüşürüz
aaa kaçıncı tecih olarak yazdınız bizim 3 tercih sırasındaydı çıktı ama benim oğlanın sğlık problemi vardı böbrekleriyle ilgili idrarı böbreklerine geri kaçıyodu yani VUR reflü diyolar tıp dilinde o yüzden raporumuz vardı takip edilmesi gerekiyodu üniversite hastanelerinin olduğu bi yerde erzurum oldu bizim hastaneleri çok üniversite hastanesi var falan
allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm şimdi
bizde bu yıl geldik
ben hiç sevmedim buraları
dogrudur canım neyse tekrar tanıştıgıma memnun oldum bak ben yazmasam sana ne güzel şimdi sohbettesin bizimle dimi bitanem yine gel görüşürüz canım şimdi hazırlık yapıcam börek felan misafirler var kalabalık anca yetiştiririm 7,30 da ne gelirler zaten esler görevden cıkınca öptüm seni tatlım k.çib tamammııııopuyorumnanaktan
dogrudur canım neyse tekrar tanıştıgıma memnun oldum bak ben yazmasam sana ne güzel şimdi sohbettesin bizimle dimi bitanem yine gel görüşürüz canım şimdi hazırlık yapıcam börek felan misafirler var kalabalık anca yetiştiririm 7,30 da ne gelirler zaten esler görevden cıkınca öptüm seni tatlım k.çib tamammııııopuyorumnanaktan
kolay gelsin canım gelirim ben gene
sende kendine iyi bak
kızlar yaş kaçtı sizin
ben 30 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın
23 bende
ben aslında mayısta gircem 23 e 22 sayılırım eşimde 25dilmuhcum aynı yastayızzzz canımcımmm esimde 27 eminim seninkide o aralardır çünkü kankanın alt devresi yaaaa:dance:
ordamısın bitanem bu yazıyı yeni gördüm gercekten çok üzüldüm canım benim basın saolsun tatlım bebişin varmı sen ev hanımısın dimi kaç yıllık evlisin ben 7 ay oldu
waryaa çok candansın adanlı olunca belli oluyo ya niye böleyiz biz sıcak yer oldugu için heraldeee canım benim evet mustafa cemil hocanın adı ben onun ögrencisiyim gidince sor hem yardımcı olur iyi ilgilenir çok severdi beni canım hocam yaa bitane warya
ben aslında mayısta gircem 23 e 22 sayılırım eşimde 25
sağol canjım
ben 3 yıllık evliyim bebeğim var daha yeni ccanım
sen daha yeniymişsin
ben bebiş için mecburen ev hanımıyım canım
akdeniz bölgesinn çocuklrıyızya canım işte kanımız sıcak napalım şeker adanalıyıkkkkkkkkkkkkondandırkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan