• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

aaa kaçıncı tecih olarak yazdınız bizim 3 tercih sırasındaydı çıktı ama benim oğlanın sğlık problemi vardı böbrekleriyle ilgili idrarı böbreklerine geri kaçıyodu yani VUR reflü diyolar tıp dilinde o yüzden raporumuz vardı takip edilmesi gerekiyodu üniversite hastanelerinin olduğu bi yerde erzurum oldu bizim hastaneleri çok üniversite hastanesi var falan

çok geçmiş<olsun canım
bizim hatırlamıyomki kaçıncı sıraydı 3 ysda 4

bizde bu yıl geldik
ben hiç sevmedim buraları

dogrudur canım neyse tekrar tanıştıgıma memnun oldum bak ben yazmasam sana ne güzel şimdi sohbettesin bizimle dimi bitanem yine gel görüşürüz canım şimdi hazırlık yapıcam börek felan misafirler var kalabalık anca yetiştiririm 7,30 da ne gelirler zaten esler görevden cıkınca öptüm seni tatlım k.çib tamammııııopuyorumnanaktan

dogrudur canım neyse tekrar tanıştıgıma memnun oldum bak ben yazmasam sana ne güzel şimdi sohbettesin bizimle dimi bitanem yine gel görüşürüz canım şimdi hazırlık yapıcam börek felan misafirler var kalabalık anca yetiştiririm 7,30 da ne gelirler zaten esler görevden cıkınca öptüm seni tatlım k.çib tamammııııopuyorumnanaktan

kolay gelsin canım gelirim ben gene
sende kendine iyi bak

canım vardı annem için gelir aylarca kalırdık hastanede
meme ca ydı vefat etti bende hwep kötü anıları vardır erzurumun

ordamısın bitanem bu yazıyı yeni gördüm gercekten çok üzüldüm canım benim basın saolsun tatlım bebişin varmı sen ev hanımısın dimi kaç yıllık evlisin ben 7 ay oldu

dilmuhcum aynı yastayızzzz canımcımmm esimde 27 eminim seninkide o aralardır çünkü kankanın alt devresi yaaaa:dance:
ben aslında mayısta gircem 23 e 22 sayılırım eşimde 25
ordamısın bitanem bu yazıyı yeni gördüm gercekten çok üzüldüm canım benim basın saolsun tatlım bebişin varmı sen ev hanımısın dimi kaç yıllık evlisin ben 7 ay oldu

sağol canjım
ben 3 yıllık evliyim bebeğim var daha yeni ccanım
sen daha yeniymişsin
ben bebiş için mecburen ev hanımıyım canım

dilmuh cum bebişin ne kadarlık allah bağışlasın bi tanem allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin

waryaa çok candansın adanlı olunca belli oluyo ya niye böleyiz biz sıcak yer oldugu için heraldeee canım benim evet mustafa cemil hocanın adı ben onun ögrencisiyim gidince sor hem yardımcı olur iyi ilgilenir çok severdi beni canım hocam yaa bitane warya

akdeniz bölgesinn çocuklrıyızya canım işte kanımız sıcak napalım şeker adanalıyıkkkkkkkkkkkkondandırkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıslar nişan resimlerimi paylaşıyorum sizlerleolumunekankayizsmilealıntı yapmazsanız sevinirim resimleri silicem herkesi öptüm :hulya:

RESıMLER SıLıNDı

Son düzenleme:
MASAL CIM tebrik derim canım allah mutluluunuzu daim etsin çok güzel olmuşsun maşallah

ay canım harikasınız RABBıM mutluluğun sonsuza kadar sürmesini nasip etsin tebrikler canım ...MAŞALLAH BıN KERE

ben aslında mayısta gircem 23 e 22 sayılırım eşimde 25

sağol canjım
ben 3 yıllık evliyim bebeğim var daha yeni ccanım
sen daha yeniymişsin
ben bebiş için mecburen ev hanımıyım canım

olsun be bitanem hep öle bende bankada calısıyodum bak evlenince çıktım hersey kocişim için ölürüm ona ben evet bebişşş istiyoz banada çok dua et emi bitanem zemuszemus

akdeniz bölgesinn çocuklrıyızya canım işte kanımız sıcak napalım şeker adanalıyıkkkkkkkkkkkkondandırkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet canım misafirleirm vardı baya kalabalıktı ev sorma çok yoruldum hizmet etmekten oturamadımda ne var ne yok topragımmm ya gelmişsin ama ben yoktum işte öle canım hepte böle kalmayı tercih ederimmmopuyorumnanaktan

Back
X