evet canım ölemişşş bende arkadaslarım var doguda biri kızıltepede ama tokideler çok memnunlar eltim agrıdan geldi kayınımda polis terörcü kız bana oturmayım diye 40 tane neden saydı canım diger arkadslarla zaten tedirginiz ben oturmammı dedimki öle yazmış arkadas lojman ortamı için herkes bişi diyo dedikodu.çöpüne kadar karıstırrlar diyo e benim yerimde siz olsanız ne yaparsınızzz ben otururum dedim oturmam demedim kii:dilcikar:[/QU
canım arkadaşın yaptığı yorumda sen eşim oturmaz demişsin ya herhalde ondan ele alarak söylemiş ama sende oturmam dememişsin zaten istesende istemesende doğuda mecbur lojmanda oturuyosun güvenlik açısından ama batıda hiç önemli değil lojman için dediklerinin bi kısmı doğru dedikodu olur ama arkadaş ortamıda çok güzeldir hepsiyle kafan uyuşmaz ama kafana uyan üç beş arkadaşın olsa yeter gerisi önemli değildir kapını kaapttımı kimsede sana karışamaz moralini bozma çünki aslında arkadaşta sende kötü bişey yazmamışsınız işte yazışmalarda yalnış anlaşılmalar olabilir çünki yazıldığı gibi okuyoruz biraz yorumlar sert gelebilir ama canım çünki tanımıyoruz hiçbirimiz birbirimizi stres yapma sabah sabah kendine :)))