Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

evet canım ölemişşş bende arkadaslarım var doguda biri kızıltepede ama tokideler çok memnunlar eltim agrıdan geldi kayınımda polis terörcü kız bana oturmayım diye 40 tane neden saydı canım diger arkadslarla zaten tedirginiz ben oturmammı dedimki öle yazmış arkadas lojman ortamı için herkes bişi diyo dedikodu.çöpüne kadar karıstırrlar diyo e benim yerimde siz olsanız ne yaparsınızzz ben otururum dedim oturmam demedim kii:dilcikar:[/QU

canım arkadaşın yaptığı yorumda sen eşim oturmaz demişsin ya herhalde ondan ele alarak söylemiş ama sende oturmam dememişsin zaten istesende istemesende doğuda mecbur lojmanda oturuyosun güvenlik açısından ama batıda hiç önemli değil lojman için dediklerinin bi kısmı doğru dedikodu olur ama arkadaş ortamıda çok güzeldir hepsiyle kafan uyuşmaz ama kafana uyan üç beş arkadaşın olsa yeter gerisi önemli değildir kapını kaapttımı kimsede sana karışamaz moralini bozma çünki aslında arkadaşta sende kötü bişey yazmamışsınız işte yazışmalarda yalnış anlaşılmalar olabilir çünki yazıldığı gibi okuyoruz biraz yorumlar sert gelebilir ama canım çünki tanımıyoruz hiçbirimiz birbirimizi stres yapma sabah sabah kendine :)))

ama olmasın ben kimseye böle sert eleştri yapmadım bu zamana kadar ne zamandır burdayım canım saol anladıgın için ben kimseyi kırmıyom ya ondan oluyo heralde burda sonuçta stres atmak ve biribirimize destek olmak için varız ya benim arkadslarım fırsat vermezler zaten dısarı çıkmama arayıp duruyorlar tel.den görüşüyoz sürekli alah onları basımdan eksik etmesin ilknur neslihan semra fatoş leyla sizi çok seviyorummm neyse su dedigin şarkıyıda dinledim bi kere haberdede görmüştüm gelinin bitanesi süpriz yapıyodu esine yeni evleniyolardııı evet gercekten çok anlamlı ve güzel bi sarkı canım saol armagan ettigin içinnnnalkisalkisalkis

rica ederim canım evet gelin olacak ve yeni gelin olan herkese armağan etmiştim dinlediğin için sağol... hepimiz polis eşiyiz hiç kimsenin kimseden ne fazlası ne eksiği yok hepimiz aynı şartlara sahibiz kimse kimseyi kırmak için uğraş vermez canım burda ama yalnış anlaşılmalar olabilir neyseeee arkadaşlarınla allah muhabbetinizi artırsın benimde çok sevdiğim arkadaşlarım var onlardan başka kimseylede görüşmem

hepsi bu degil kiii emel meral duygu kıss walla telin bataryası öldü sormaa zaten benim kulak gittide onlarda iiidir sizden ii olmasın beni bekliyolar işte kimisiyle aynı gitcez doguya bende yeni gelin olarak dinledim saol ölee ben bu topige herkes gelsin bi şekilde ve kapanmasın istiyorum o cabadayım seninki biri d.bakırdaydı dimii sultan diyennnnyerimseniben

:)) bende arkadaş çok canım her yerde arkadaşım var evet bana sultan diyen d.bakır silvanda adım sultan dğil yani ama o bana sultanım derdi burnumda tütüyo çok özledim komşularım var manisadaki arkadaşlarım say say bitmezki şimdi hepimiz ayrı yerlerdeyiz telefonla görüşüyoruz manisdan bizle beraber gelen 3 arkadaşım var burada ama diyarbakırdaki manisda hem komşumdu hemde kankiydik aynı yerleri yazdık ama çıkamdı onlarınki tercih dışı çıktı ayrılmak zor oldu allahtan telefonlar var

öncelikle herkese günaydın.arkadaşlar yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.ben sadece olanı söyledim yoksa 10 sene kirada oturup lojmana geçmeden batıya gelende var.bide ordaki güvenlik sorununu görmezsek şahsen ankaraya bin basar diyarbakır hayat orda çok rahat heryer alışveriş merkezi park dolu özel hastanede doğum yaptım beş yıldızlı otel gibi peşinde kaç ebe dolanıyor.yani artısıda çok ama allahım eşlerimizi korusun bi olay çıktımı 12 12 ye dönüldümü taşlar havalandımı insanın gözü hiç birşey görmüyor canlarım.

öncelikle herkese günaydın.arkadaşlar yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.ben sadece olanı söyledim yoksa 10 sene kirada oturup lojmana geçmeden batıya gelende var.bide ordaki güvenlik sorununu görmezsek şahsen ankaraya bin basar diyarbakır hayat orda çok rahat heryer alışveriş merkezi park dolu özel hastanede doğum yaptım beş yıldızlı otel gibi peşinde kaç ebe dolanıyor.yani artısıda çok ama allahım eşlerimizi korusun bi olay çıktımı 12 12 ye dönüldümü taşlar havalandımı insanın gözü hiç birşey görmüyor canlarım.

günaydın canım

canım benim ha şöle .ben boluluyum abanttan sevgiler hepinize...6 yıllık evliyim hem çocuk hem kariyer yapanlardanım 8 aylık dünya tatlısı bir kızım var.kimya uzmanıyım gazi üniversitesinde.eşim emniyet amiri şimdilik beden bu kadar

canım daha yeni evliymişsin allah mesut etsin.sen daha yolun başındasın polis eşi olmak başkadır ailen her ne kadar teşkilattanda olsa.eş olmak başkadır.alışırsın canım yemek yapmayı felan biliyor musun bari

canım benim ha şöle .ben boluluyum abanttan sevgiler hepinize...6 yıllık evliyim hem çocuk hem kariyer yapanlardanım 8 aylık dünya tatlısı bir kızım var.kimya uzmanıyım gazi üniversitesinde.eşim emniyet amiri şimdilik beden bu kadar[/QUO

slm hoşgeldin canım bolulusun demek bende karabük/safranboluluyum... çocukta yaparım kariyerde demek hehh bende diş teknisyeniyim ama çalışmıyorum erzurumdayız şuanda 3 yaşında bir oğlum var .Ankara güzel bi şehir akrabalarımın yarısı orada sık sık gelir gideiz ankaraya:teytey:

ay komşuymuşuz biliyorum safranboluyu ya hatta sararın fbrikasından takım elbise felan alırdık babama amcalarıma felan.ay erzurum nere bolu nere ay güzel ülkem işte.çok memenun oldum canım tanıştığıma.oğlunuda allah bağışlasın.ankara güzel evet ama biz d.bakıra alışmışız 5 dk da heryere ulaşıyordum burda araba kullanmak problem trafik çok sıkışık. yürüyerek 5 dk da gidilecek yere arabayla 15 dk da gidiyorsun gıcık oluyorum.ama daha sosyal çocuk yetiştirmek daha uygun burda daha medeni insanlar ne kadar da güzel olsa doğuluları konuşması bile bozuk çocuklar hemen kapıyor o şiveyi ay biran önce gelin ankaraya görüşelim valla

tünaydın kızlar hepinizeee...topik bi karışır gibi olmuş ama yanlış anlaşılmalar düzeltilmiş heraldee....bende tanıtayım kendimi..adım tuğba 21 yaşındayım 4 aylık evliyim elazığdayım lojmandayımzemuszemus

tünaydın kızlar hepinizeee...topik bi karışır gibi olmuş ama yanlış anlaşılmalar düzeltilmiş heraldee....bende tanıtayım kendimi..adım tuğba 21 yaşındayım 4 aylık evliyim elazığdayım lojmandayımzemuszemus

yok canım senle dün yazısmıstık ya o boşverrr sen ne yaptın anlat bakimmma.s

Back
X