Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

canım geçmiş olsun burası böyle dediğimde haksızmıydım bak kimler çıkıyor adamın karşısına delirtiyor insanı uysan bir türlü uymasan bir türlü sabır canım sabır sen yinede buraları boş bırakma yaramazlık yapma seni en iyi ben anlarım gülüm...

saol ablacım çok saol beni anladıgın için haklısın sözün bittigi yer AKIL YASTA DEGİL BASTADIR...dimi ahh bunuda anlasalar keşke uymaya gelincee ... ... kervan yürüsün dursun ablacım napim benim yaramazlıgım kocişime wallaaaaaaaaakaydirigubbakcemileŞeniz

sevgili tobe canım patates tava nasıl bişey anlat canım bizde yapalım içine tavuklu nasılsa tavukta koyalım.

ya ablacım ben tarif verdim tubişeee yanlış okudun heralde canın saolsun tarif neymiş gel ben sana yaparım...bide süt böregi yapıyorum herkes çok begeniyo wallaa ondanda yaparım:kedi:kaydirigubbakcemile3

SUSKUNLUGUM ASALETıMDENDıR...HER LAFA VERECEK BıR CEVABIM VAR AMA BıR LAFA BAKARIM LAFMI DıYE..BıRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DıYEEE....EVET canım bu sözü çok severim insan çok şey söylemek yazmak istiyor ama yutuyor karşıdakide sanıyorki tırstı yada haddini bildirdim ama iş öyle değil aynen yukarda yazdığım gibi sen boş ver uyma yinede böreğini yap çayını demle dersini çalışmaya devam yakın olsakda bizde gelip yesek eline sağlık...aybalam

SUSKUNLUGUM ASALETİMDENDİR...HER LAFA VERECEK BİR CEVABIM VAR AMA BİR LAFA BAKARIM LAFMI DİYE..BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYEEE....EVET canım bu sözü çok severim insan çok şey söylemek yazmak istiyor ama yutuyor karşıdakide sanıyorki tırstı yada haddini bildirdim ama iş öyle değil aynen yukarda yazdığım gibi sen boş ver uyma yinede böreğini yap çayını demle dersini çalışmaya devam yakın olsakda bizde gelip yesek eline sağlık...aybalam

ayyyy ablacım cok tatlısın ya aynen bende öle yapıyorum böregimi senin gibi özel insanlara yapıyorum allahım hayırlı bi polis esi etti şimdide hayırlı bi polis ve hayırlı bir anne etsin bebişime inşallahhhh kendim gibi yetiştircem ezilmesin ezsinnn haksızlıga tahamamülüm yok ablacım saolsun ilknur sakin olmayı ögretti bana o sırada rahattım aynen öyle ablacımmm keşke ama ben yazın ankaradayım kızılcahamamda polis arkasımın yanındayımm davet etti kocişi razı edip gelicem inşaalah ankarayı çok seviyorum :lepi:opuyorumnanaktan

geldiğinde beklerim bak uğramadan gitme gel süt böreğini yap ohhhh şöyle balkonda oturup yer sohbet ederiz inşallah...benim kızım var tanışırsın oda emniyette daire başkanlığında tekniker

nbr kızlarrrrrrrr
nasılsınız

slm bitanem illam ben cagırıcam öle gelicen dimi canımmkaydirigubbakcemile3 yaa bebişimize iyi bak darısıda bizimkine inşallah bitanem daha ne var ne yok nasılsın canım hava nasıl oralarda üşüyomusunnnnopuyorumnanaktan

geldiğinde beklerim bak uğramadan gitme gel süt böreğini yap ohhhh şöyle balkonda oturup yer sohbet ederiz inşallah...benim kızım var tanışırsın oda emniyette daire başkanlığında tekniker

hımmmmm inşallah ablacım allah razı olsun senden yaparım yaparım irmik helvası bile yaparım ne demek bende beklerim muhakkak denize gideriz beraber misafirim ol inşallahhh tanışırız ablacım çok saollopuyorumnanaktan

slm bitanem illam ben cagırıcam öle gelicen dimi canımmkaydirigubbakcemile3 yaa bebişimize iyi bak darısıda bizimkine inşallah bitanem daha ne var ne yok nasılsın canım hava nasıl oralarda üşüyomusunnnnopuyorumnanaktan

he yaa sen çağırınca geliyom valla
inş seninde bebişin olur canım istediğin zaman
kız yeni evlisin gez toz
bak ben evden çıkamıyom
van çok soğuk bayada kar var don oluyo ama biz evden çıkmıyoz üşümüyooooooooooz:))))))))))

hımmmmm inşallah ablacım allah razı olsun senden yaparım yaparım irmik helvası bile yaparım ne demek bende beklerim muhakkak denize gideriz beraber misafirim ol inşallahhh tanışırız ablacım çok saollopuyorumnanaktan

bende istiyom banada yap gııııııııııı

bak şimdi irmik helvasını çok severim .mersindemiydin canım dayanamayacağım atlayıp gelicem

he yaa sen çağırınca geliyom valla
inş seninde bebişin olur canım istediğin zaman
kız yeni evlisin gez toz
bak ben evden çıkamıyom
van çok soğuk bayada kar var don oluyo ama biz evden çıkmıyoz üşümüyooooooooooz:))))))))))

evet canım ya canın saolsun bitanemmm he yaa gezdik tozduk hep aynı seyler bee iki yıl flört oluncaaaa insanın canı bebbiş istiyooo yaaaaaa

bende istiyom banada yap gııııııııııı

ayy canım ne demek seren abi cagırıp duruyo esimi vanı yaz diyeeee anacım arkadaslrı hepsi bi yerde nereyi yazacaz sasırdıkk kaldıkk walla inşallah komsu olruz dilmuhcum neler yaparım ben sizee ellerinizi yersiniz vallaaakaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

bak şimdi irmik helvasını çok severim .mersindemiydin canım dayanamayacağım atlayıp gelicem

atla ablacım atla walla arabayla gelir alırım seni otogardan helvayıda sütlü yapıyom çok leziz oluyoooocokacimcoook:içelim: gelin çay yaptım içelimmm

evet canım ya canın saolsun bitanemmm he yaa gezdik tozduk hep aynı seyler bee iki yıl flört oluncaaaa insanın canı bebbiş istiyooo yaaaaaa
bizde 2 yıl flört ettik
bebişte evlendikten iki buçuk yıl sonra oldu
ben eve tıkıldım ya onda gez diyom canım
ayy canım ne demek seren abi cagırıp duruyo esimi vanı yaz diyeeee anacım arkadaslrı hepsi bi yerde nereyi yazacaz sasırdıkk kaldıkk walla inşallah komsu olruz dilmuhcum neler yaparım ben sizee ellerinizi yersiniz vallaaakaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

bana sorsan vana gelme derdim ben hiç sevmedim ama gelirsen arkidiş oluruz süper olur

bizde 2 yıl flört ettik
bebişte evlendikten iki buçuk yıl sonra oldu
ben eve tıkıldım ya onda gez diyom canım

bana sorsan vana gelme derdim ben hiç sevmedim ama gelirsen arkidiş oluruz süper olur

evet canım esimde diyoo çok karısık diye hayırlısı be bitanemm böle tatlı ve hayırlı arkadslarım olsun isterim canım bi bakarsın karsılasırız vallaa bende çok isterimm allahım hayırlı insnlarla karsılastırsın hepimiziopuyorumnanaktan:Saruboceq:

evet canım esimde diyoo çok karısık diye hayırlısı be bitanemm böle tatlı ve hayırlı arkadslarım olsun isterim canım bi bakarsın karsılasırız vallaa bende çok isterimm allahım hayırlı insnlarla karsılastırsın hepimiziopuyorumnanaktan:Saruboceq:

amin canım

canım otabüsle olmazzzz uçakla gelirim orada çok sevdiğim arkadaşım dostum var yeni gittiler

canım otabüsle olmazzzz uçakla gelirim orada çok sevdiğim arkadaşım dostum var yeni gittiler

hımmm olsun ablacım artık melike bacın varrrr yine gel beklerim benim misafirimin basımın üstünde yeri varrrropuyorumnanaktan

amin canımmmm ayy düşünsene esimin bir parcasını tasımak nasıl gurur ve mutluluk veriri bana dilmuhcummm bi annenin bebegini kaybetmesi öle acymışki aglamkat çözüm etmiyo haykırmakta.......:çok üzgünüm:senağlama

Back
X