Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

amin canımmmm ayy düşünsene esimin bir parcasını tasımak nasıl gurur ve mutluluk veriri bana dilmuhcummm bi annenin bebegini kaybetmesi öle acymışki aglamkat çözüm etmiyo haykırmakta.......:çok üzgünüm:senağlama

bebeğim sen bebeğinimi kaybettin
bak kafan rahat olsun gelir bebiş
ama sen çok takarsan kafaya stresten olmaz
bide rabbim zamanını biliyo

bebeğim sen bebeğinimi kaybettin
bak kafan rahat olsun gelir bebiş
ama sen çok takarsan kafaya stresten olmaz
bide rabbim zamanını biliyo

evet canım öle yok önce düşük oldugu zaman çok üzülmüş ve çok aglamıştım sonra diger aylarda hamile olurmuyum diye kafaya aldım ama şimdi sakinleştimm dilekcim saol güzel dileklerin için canım hayırlısı olsun bitanemm ama eger bigün hamiş olursam esimden bir parca tasımak helede kocişiminden gurur vericek bana canım arkadasım çok saoll:emir_bebek:opuyorumnanaktan

evet canım öle yok önce düşük oldugu zaman çok üzülmüş ve çok aglamıştım sonra diger aylarda hamile olurmuyum diye kafaya aldım ama şimdi sakinleştimm dilekcim saol güzel dileklerin için canım hayırlısı olsun bitanemm ama eger bigün hamiş olursam esimden bir parca tasımak helede kocişiminden gurur vericek bana canım arkadasım çok saoll:emir_bebek:opuyorumnanaktan

canım sen üzme kendini rabbimin bi bildiği vardır elbet
ben eminim çok yakın bi zamanda minik bi kelebek konacak avuçlarına

canım sen üzme kendini rabbimin bi bildiği vardır elbet
ben eminim çok yakın bi zamanda minik bi kelebek konacak avuçlarına

alllahım inşallah canım arkadsım ya ne tattlı tattlı konuşuyon öleee bak bende bi an öleyim sandım simdiii inşalahh kocişime 14 subatta engüzel hediyem olur bu arada ne almayı düşünüyosunnnnnopuyorumnanaktan

alllahım inşallah canım arkadsım ya ne tattlı tattlı konuşuyon öleee bak bende bi an öleyim sandım simdiii inşalahh kocişime 14 subatta engüzel hediyem olur bu arada ne almayı düşünüyosunnnnnopuyorumnanaktan

bende geçn sene 14 şubatta bebek müjdesi vermek istiyodum ama ay sonuna oldu
senşn olur inş datlum
ben bişery alabilirmiyim bilmiyom dışarı çıkamıyom ama netten bulabilirsem baklım
bide haftaya elilik yıldönümümüz
se ne alcan

bende geçn sene 14 şubatta bebek müjdesi vermek istiyodum ama ay sonuna oldu
senşn olur inş datlum
ben bişery alabilirmiyim bilmiyom dışarı çıkamıyom ama netten bulabilirsem baklım
bide haftaya elilik yıldönümümüz
se ne alcan

inşallah bebişşş veririm hayırlısıyla napim canı saolsun bebişimin gelmezse bu ay canım walla az önce bizde ondan konusuyoduk imalı konuştum yaaa umarım güzel bişi olur yok kıs aslında onun canı soalsun kendisi zaten bana kocişimin en güzel hediye allahımdan daha ne istiyım ben gecenyıl askerdi kazak almıştım bu yılda güzel ve spor bi saat almayı düşünüyommm canım hımmm ne güzel işte bi tasla iki kus vurursunnnnopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

inşallah bebişşş veririm hayırlısıyla napim canı saolsun bebişimin gelmezse bu ay canım walla az önce bizde ondan konusuyoduk imalı konuştum yaaa umarım güzel bişi olur yok kıs aslında onun canı soalsun kendisi zaten bana kocişimin en güzel hediye allahımdan daha ne istiyım ben gecenyıl askerdi kazak almıştım bu yılda güzel ve spor bi saat almayı düşünüyommm canım hımmm ne güzel işte bi tasla iki kus vurursunnnnopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

hayırlısıyla olur canım

hayırlısıyla olur canım

hayırlısı olsun bitanem yok ya artık hiçbişi takmıyorum dünya yıkılsın umrumda degill aklım başıma geldiii ünivdeyken oda arkadasım sürekli ya kızlar ben insanları tanıdıkca hayvanları daha çok sevmeye basladım derdide ne diyo bu kıs diyodum haklıymış....öle gülüm şimdi benim için herseyden önemli kocişim gerisi yalannnnnnn allahım onları bize bagışlasın dilekcim baska bişi istemiyom inanki....:delphin:

hayırlısı olsun bitanem yok ya artık hiçbişi takmıyorum dünya yıkılsın umrumda degill aklım başıma geldiii ünivdeyken oda arkadasım sürekli ya kızlar ben insanları tanıdıkca hayvanları daha çok sevmeye basladım derdide ne diyo bu kıs diyodum haklıymış....öle gülüm şimdi benim için herseyden önemli kocişim gerisi yalannnnnnn allahım onları bize bagışlasın dilekcim baska bişi istemiyom inanki....:delphin:

amin canım öyle tabi
takma hiçbişeyi kafana hele insanları hiç takma
ben çok takıyodum sonra aklım başıma geldi tüm ailemi sildim

amin canım öyle tabi
takma hiçbişeyi kafana hele insanları hiç takma
ben çok takıyodum sonra aklım başıma geldi tüm ailemi sildim

al bendende okadar arkadaslarım hep der kendinden başka hiç kimseye deger verme diyeee kaydirigubbakcemile5

ii akşamlar herkese hemşerim sanada melikeeeeeeeeeeee

Back
X