Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

evet canım kapsam dışı görünce seni şaşırdım ne oldu diye merak ettim neyseki çabuk döndün zemuszemus

her yerde oluyo işte bitane çok berbat bi gündü saolsun arkadslarım yalnız bırakmadılar evet döndüm ve sizin gibi dostları bırakmayada hiç niyetim yokkkkopuyorumnanaktan

kızlar nerdesinisss yawww kocik görevde patlıyom sıkıntıdannnnnnn :gitme:

burdayız canım hadi ya desene sabah olmıcakkk ay benim kocişte önleyici hizmete gecmişti çevikten ufff hep 12 24 calışıyodu şimdi birimi narkotik olduda az biraz yüzünü görür oldum canım zor oluyo ya bide yalnız kalmaya alışkında degildimm neyse yakında bebişimiz geliyo annesini yalnız bırakmaz canımmm:emir_bebek:opuyorumnanaktan

slm bitter aman patlama bu aralar patlayan patlayana zaten napıyosun güzelim bebiş nasıl kaç aylık oldu şimdi

evet canım minicik daha aslında daha zamanı değilmiydi acaba diye düşünmekten alamıyorum kendimii bidaha hiçbişe eskisi olmucak yaa korkutuyo benii mafoldumben

biittercim bebişimize iii bak emiiiiiii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

babasıda bende çokk ii bakıyoruz canımcım merak etme saolsun kocişimde çok yardımcı oluyo bana yemek falan beklemiyo benden canımın istediği herşeyi bulup getiriyoo :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

babasıda bende çokk ii bakıyoruz canımcım merak etme saolsun kocişimde çok yardımcı oluyo bana yemek falan beklemiyo benden canımın istediği herşeyi bulup getiriyoo :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

ayyyyyy banane bende istiyom ya bende istiyom ya bananeeeeeeeee :emir_bebek::ecrin_bebek:

evet canım minicik daha aslında daha zamanı değilmiydi acaba diye düşünmekten alamıyorum kendimii bidaha hiçbişe eskisi olmucak yaa korkutuyo benii mafoldumben

hayır sakın böyle düşünme canım benim anlıyorum seni ama bebiş doğduğu zaman tam bir aile olacaksınız bak benim oğlumda 3 yaşına girdi nasıl geçti zaman inan anlamadım inan bana herşey eskisinden daha güzel oacak şuanda mide bulantılarından dolayı belki de böyle düşünüyorsun ama oda geçeçek hiç merak etme bi tanem

hayır sakın böyle düşünme canım benim anlıyorum seni ama bebiş doğduğu zaman tam bir aile olacaksınız bak benim oğlumda 3 yaşına girdi nasıl geçti zaman inan anlamadım inan bana herşey eskisinden daha güzel oacak şuanda mide bulantılarından dolayı belki de böyle düşünüyorsun ama oda geçeçek hiç merak etme bi tanem

çok saolll canımmmm ne biliim sanki bebek olunca kocişim beni eskisi gibi sevmicek beni ikinci plana atcak die korkuyomm şimdi bile eve geldiğinde botlarını çıkartırken direk göbeğime bakıyoooo :dilcikar:

çok saolll canımmmm ne biliim sanki bebek olunca kocişim beni eskisi gibi sevmicek beni ikinci plana atcak die korkuyomm şimdi bile eve geldiğinde botlarını çıkartırken direk göbeğime bakıyoooo :dilcikar:

sever sever merak etme bebiş doğunca sen onu ihmal etme :))))

canım bak ben 3 aylık bi anneyim
bende hamileyken erkenmi oldu diyodum ama doğumdan sonra geç bile kalmışım dedim
eşimde evet bebişi daha çok seviyo eminim ama bu benim hoşuma gidiyozemuszemus

ahh canım gaz çıkıyoda kaka çııkmıyosempatiksalakcinni
bende özledim seni
bugün baya işim vardı girmedim nete

olsun bacımm yarın görüşürüz bizde benim kocişinde izin günü yarın canım ya bugün öle yoruldukiii hem konferanslara katıldı hemde görev yapmışşş oyyyy kıyamam ben bunaaa yaa ahandaa benim bebişimmmm bu işteeŞenizŞenizŞeniz:emir_bebek::ecrin_bebek:opuyorumnanaktan

olsun bacımm yarın görüşürüz bizde benim kocişinde izin günü yarın canım ya bugün öle yoruldukiii hem konferanslara katıldı hemde görev yapmışşş oyyyy kıyamam ben bunaaa yaa ahandaa benim bebişimmmm bu işteeŞenizŞenizŞeniz:emir_bebek::ecrin_bebek:opuyorumnanaktan

benimkide geceden çıktı hiç uyumadı adam
zor işleri allah kolaylık versin

Back
X