eşinin memleketei neresi gidebiliyormuki kendi memleketine ben gidemiyor diye biliyorum nüfusa kayıtlı olduğu yere
canım kociş adanalı ama nüfusa kayıt yeri osmaniye orasıda ayrı il olduya onun için gidebiliyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinin memleketei neresi gidebiliyormuki kendi memleketine ben gidemiyor diye biliyorum nüfusa kayıtlı olduğu yere
Biz zaten şark dönüşü istanbul istiyoruz kısmetse geri döneriz işte kimisi istanbulu sevemiyor korkuyor orda yaşamaktan ama bende başka yerde yaşayamıyorum bunu çok çok iyi anladım![]()
ewt ya sorma hem düğün telaşı hem tayin yeri belli olmadı eşyalar gidecek yerleştiremeyecez eşyalar ne zaman gider nişanlıma yetişir mi oradayken nasıl yetişecek hepsi bilmiyorum düğünden yaklaşık 1 hafta sonra balayı kafam çok karışık anlamyacağın bi taraftan da stres üzüntü![]()
amin canım senindeegünaydın kızlar...
Kandilimiz mübarek Rabbim bu gece yapılan dualarımıı hayırlısıyla kabuletsin.... Dualarımızda birbirimizi unutmayalım![]()
regaip kandiliniz mübarek olsun hanımlar rabbim bütün dualarımızı kabul eder inşl....
günaydın canım ....
günaydın canım bak yaramaza sen annelik böyle birşey ne fedakarlıklar yapılıyor Allah güç kuvvet versin canım ...
aminn cannlarım sizlerinde kandili mübarek olsun bol bol dua edelim inşl....
amin kusum aminn hakkımızda hayırlsı olsun inşşşbu sene girmicem canım seneye 2012 deki kpss için demiştim dersaneler baya pahalı,hatta martta başlamışlar kayıtlara ben geç bile kalmışım para önemli değil iyi bir puan alayım da ....
seninde tatlısımmkandiliniz mübarek olsun..................![]()
sanada hazalcımMerhaba arkadaşlar hepinize iyi kandiller....
aminn kuzumm inşş hayırlısıyla sizinde bebişiniz olur senin aysenin emsalin dua et sende emiamin cnm inş.yüreğinin sesini dinle..mücadele et ki ilerde her an mutlu olabilesin..
sağol cnm..son adet 30 nisan 17 mayısta iğne oldum..
aminnn
hepinizin kandili mübarek olsun..
inşş tatlım benimm hakkınızda hayırlısı olsun her daim tabi ailene yakın olman emin ol cok güzel olucaktır bende gecen yıl mersindeydim ailem adanaydı ne güzel gidip geliyodum 45 dakikaydı şimdi 6 saat uzaktayım eşim 12 24 calışıo ve gitmem mümkün olmuyoayy inşallah gelir komşu oluruz isterim valla
bizimde ilk tercihimiz ama kısmet ederi inşallah rabbim duanda beni de unutma nolur![]()
sanada bitanememniyetin gülleriiii hzyırlı kandiller hepinize![]()
melikecim annem alışıncaya kadar da olsa yeter bize şu ilk zamanları atlatsak hayırlısıyla acımız biraz daha küllenecektir inşallah nelere alışıyoruz![]()
melikecim annem alışıncaya kadar da olsa yeter bize şu ilk zamanları atlatsak hayırlısıyla acımız biraz daha küllenecektir inşallah nelere alışıyoruz![]()
melikecim bende daha önce elazığdaydım,malatyaya 50 dk-1 saat çok rahat gidip geliyorduk.şimdi 4 saat burası ama evden çıkıp gidene kadar 6 saat falan sürüyor.eşimde 12-24 çalışıyor..herzaman gidemiyorum..yazdan yaza veya mecburi bir durumda....zaten bu yıl kızlarda okula başlayacak..biraz daha işim zor...sadece yazları malum şubat tatilindede havalar soğuk oluyor...zor canım elimiz kolumuz bağlı..............![]()
öle canım insan sevdigiyle mutlu huzurlu olsun yetiyo cok şükür ama gurbetlige alışmak gercekten cok zor oluyo bak benim arkadas cevrem çok burda ama yinede canım sıkılmıyo deil ailem memleketim burnumda tütmüyo deil hakkımızda her daim hayırlısı olsun inşş o yüzden bi bebişim olsun istedim ki yalnızlıgımı unuttursun eşim göreve gidince tedirgin uykusuzluk hep üzerimde rabbim korusun güc kuvvet versin inşş onlarada![]()
sen buralıydın dimi canımm öle yaa işte evdeki hesap çarsıya uymuyo misali saglık olsun eşlerimiz için herseye katlanıyoz canım yaa![]()
canım benim elazığdayken çevrem inan okadar çoktuki,birde memlekete yakındı çok iyiydik..ama burda insan ilşkileri kopuk,dışardan gelenle ilgilenmiyorlar.gidecek gözüyle bakıyorlar..birde uzak inan günler çok zor geçiyor....
evet canım...
tabiki canım,eşimiz ,evimiz nerdeyse bizde ordayız....![]()
anladım canımm insanın memleketi gibisi yok vallaa![]()
allah bizede memleketimizde,eşimizle dostumuzla yaşamayı nasip etsin...........![]()
amin tatlım benimm aminn malatya büyükşehir oluyomus gelirsiniz inşş bizde artık burdan ya mersin sonra adana yada am tersi hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin![]()
büyükşehir olamıyor canım...2013 e kaldı............
nüfus yeterli gelmedi........
hayırlısı nasip.......
hadi yaa eşime sölüyom da şimdi 11 kişi eksik gelmiş sanırım dio valla komik geldi bu 999 gibi bişi olmus![]()
saglık olsun kusumm o zaman![]()
ben bütün herkese diyorum ki nevar; benim için birer, ikişer çocuk yapın.ama kimse yanaşmıyor..........![]()
evet tatlım sağol..........bi kişi benden kusummm bilionnn hemde aslan parcasıııııı inşşş![]()
![]()
![]()
![]()
![]()