• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

neden kullanamadınki canımmm :26:

benim eşim 8 de gelicek kuzumm :34:

Benimkininde kaçta geleceği belli değil sabahın bi köründe gitti zaten.... Aman canım arkadaş satışına geldim okulun nerde olduğunu bilmiyorum yürüyerek gidilmiyormuş dolmuşta geçmiyormuş ee eşimde çalışınca arkadaşla gidicektik oda sağolsun hiç söylemeden başkasıyla gitmiş sonrada gelmiş bana gel kek yapalım diyor bende git oy kullanmaya gittiğin arkadaşınla kek yap dedim :52::52:

iyi akşamlar kızlar
salonu döktüm bugün kapitonelerini yıkattım vitrin içi bardak tabak ne varsa makineye attım sil yerleştir belim ağrıdı valla :31:
yatak odamın girişimin yolluklarını verdim yıkatmaya bi tek onlar kalmıştı yıkatmadığım
yarında mutfaga giriş yapıcam nasipse :12:

iyi akşamlar kızlar
salonu döktüm bugün kapitonelerini yıkattım vitrin içi bardak tabak ne varsa makineye attım sil yerleştir belim ağrıdı valla :31:
yatak odamın girişimin yolluklarını verdim yıkatmaya bi tek onlar kalmıştı yıkatmadığım

Kolay gelsin canım ooohh ne güzel temizlik kokuyordur şimdi :52:

neden kullanamadınki canımmm :26:

benim eşim 8 de gelicek kuzumm :34:

maşallah cnm ne güzel erken geliyomuş...benimki hiç belli değil bekliyoruz dedi....

Benimkininde kaçta geleceği belli değil sabahın bi köründe gitti zaten.... Aman canım arkadaş satışına geldim okulun nerde olduğunu bilmiyorum yürüyerek gidilmiyormuş dolmuşta geçmiyormuş ee eşimde çalışınca arkadaşla gidicektik oda sağolsun hiç söylemeden başkasıyla gitmiş sonrada gelmiş bana gel kek yapalım diyor bende git oy kullanmaya gittiğin arkadaşınla kek yap dedim :52::52:

ay evet bi de sabahın köründe gittiler ya.....iyi demişsin kuzum ya küs onunla yapma kek falan :1:

iyi akşamlar kızlar

eline sağlık cnm ben de hafta içi odalarımı tek tek temizledim.dün bugün dinlendim 2 günde iş sonrası mutfağa giriştimmi tamamdır....

kızlar bana yazdıklarınıza 3kere alıntı yaparak cevap yazma gırısımınde bulundum ama oglum sagolsun her seferınde zırrrrrrrrrrr dıye aglamaya basladı neyse benı mazur gorun artıkın:52:

Kolay gelsin canım ooohh ne güzel temizlik kokuyordur şimdi :52:
henüz bitmedi sadece salon ve yatak odası bitti :27:
inşlh hafta içi temizlik olayımı bitiricem
Bende tek yedim zaten gelmeyeceğini biliyordum eşimin yemek yapmamıştım canımda pizza çekti verdim fırına kolayından :52:
ohh afiyet olsun
bende diyet yaptığım için 7 ye kadar geldi geldi yoksa tek yiyorum :12:
maşallah cnm ne güzel erken geliyomuş...benimki hiç belli değil bekliyoruz dedi....

ay evet bi de sabahın köründe gittiler ya.....iyi demişsin kuzum ya küs onunla yapma kek falan :1:

eline sağlık cnm ben de hafta içi odalarımı tek tek temizledim.dün bugün dinlendim 2 günde iş sonrası mutfağa giriştimmi tamamdır....

en zahmetliside mutfak oluyo zaten ama temizlik bitincede ohh missss gibi :12:

kız sana özeldne yazdım cevap bekliyorum :15:
kızlar bana yazdıklarınıza 3kere alıntı yaparak cevap yazma gırısımınde bulundum ama oglum sagolsun her seferınde zırrrrrrrrrrr dıye aglamaya basladı neyse benı mazur gorun artıkın:52:
gördük gitti :60:

iyi akşamlar kızlar

ohh ii yapmışsın hayatım vallaha bnde bugün temizlik yaptım şuan belimi kaldıramiyorum galiba ÖLÜYORUMMMM

henüz bitmedi sadece salon ve yatak odası bitti :27:
inşlh hafta içi temizlik olayımı bitiricem

ohh afiyet olsun
bende diyet yaptığım için 7 ye kadar geldi geldi yoksa tek yiyorum :12:

en zahmetliside mutfak oluyo zaten ama temizlik bitincede ohh missss gibi :12:

kız sana özeldne yazdım cevap bekliyorum :15:

gördük gitti :60:

tmm datlum bakıyom gariiiii:1:

ohh ii yapmışsın hayatım vallaha bnde bugün temizlik yaptım şuan belimi kaldıramiyorum galiba ÖLÜYORUMMMM

dinlen cnm ya temizlik yapınca bende çok kötü oluyom...

slm kızlarrrrrrrrr iyi akşamlar
yarın büyük gün tayin bekleyenler için hayırlısı olsun inşallah hepimiz için çok heyecanlıyız yaa sizde de mi böyle:18:

Son düzenleme:
aynen canım benimde şu an belim kopuyor :50:
dinleniyorum canımda birkaç gün sonra tekrar toz olacak heryer sanki gökten benim eve toz yağıyor yaa sinir oluyorum :47:

bi kaç gün gidiyosa sana yine iyi :37:
benim hergün toz almam gerekiyo çünkü yatak odam slaon takımım siyah krem anına belli ediyo

bende bugün aynısı saydım habire sanki toz yağıyo bi yerdne bu eve :86:

eşim hala gelmedi
sabahın 6 dan beri koca yolu gözlüyoruz
yorgunluktan ayaklarım sızlıyo diyo telde garibim :59:

mahvoldular bugün gerçekten nişanlım 9 da geldi tv izleyip dinleneyim dedi tv karşısında uyuya kalmış canım ya allah yardımcıları olsun kaza bela olay çıkmasın napalım gidip gelecekler:59:

aynen canım benimde şu an belim kopuyor :50:

bi kaç gün gidiyosa sana yine iyi :37:
benim hergün toz almam gerekiyo çünkü yatak odam slaon takımım siyah krem anına belli ediyo

bende bugün aynısı saydım habire sanki toz yağıyo bi yerdne bu eve :86:
oturduğum odanın sürekli almak zorundayım ama alsamda birşey değişmiyorki ben alıyorum öbür tarafa geçiyorum arkamı dönüp bi bakıyorum sanki yıllardır silinmiyo aynı şekilde duruyo uyuz oluyorum yaa neyle silersem silim aynı

eşim hala gelmedi
sabahın 6 dan beri koca yolu gözlüyoruz
yorgunluktan ayaklarım sızlıyo diyo telde garibim :59:
:43:ayyy yazık kocişine yaa yarın bari izni varmı dinlense....benim eşimde hadi kalk yatalım uykum var derken tel çaldı alt komşumuz ailecek grip olmuşlar doktoro götürdü şimcik onları oğluşumda bıcı bıcı olmuştu uyuyo bn yanlız kaldımmm

mahvoldular bugün gerçekten nişanlım 9 da geldi tv izleyip dinleneyim dedi tv karşısında uyuya kalmış canım ya allah yardımcıları olsun kaza bela olay çıkmasın napalım gidip gelecekler:59:

nişanlın yine evine gitmiş
benimki hala yok bi de yarın sabahda yine gidecekmiş
sinir olmamak elde değil sabah beri ruhum daraldı evde :59:

Back
X