• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bugün cam silecektim ama bugünüde yağmurlu gösteriyo hava durumu
ama yarından itibaren yağış yokmuş
artık yarın sabah kalkınca hallederim :12:

amin canım inşlhhh
rabbim nerde isteyen varsa hepsine nasip etsin inşlhhh

benimde evlendiğimde ilk iki yıl olmamıştı.2 yıl hamile kalmıştım.ama çok stres yapıyordum,çevrenin baskısı insanı dahada yıpratıyor..benim abim bana demiştiki:rabbim sana güzel ,özel birşey verecek sabrını deniyor ,sabret demişti vede ikizlerim oldu...rabbim umarım sizede güzel yavrular verecek zamanını bekliyor....

bende iyiym canlarımm,bugün biraz heyecanım var birazdan gelinlik provam varr çıkacağım ama geri geleceğimm görüşürüz geldiğimde öptümm hepiniziiiiiiii

benimde evlendiğimde ilk iki yıl olmamıştı.2 yıl hamile kalmıştım.ama çok stres yapıyordum,çevrenin baskısı insanı dahada yıpratıyor..benim abim bana demiştiki:rabbim sana güzel ,özel birşey verecek sabrını deniyor ,sabret demişti vede ikizlerim oldu...rabbim umarım sizede güzel yavrular verecek zamanını bekliyor....

artık ben stres yapmıyorum ilk zamanlarda çok yapıyodum evet ama alıştım galiba
çevre baskısıda yok üstümde ki densizlik yapanada cevabım hazırdır :1:

evet canım sabrın sonu selamet
inşlh canım rabbim herşeyin hayırlısını versin

benim kaynanamda düğünden sonra bir kere gelmişti
bu ikinci olacak..kalabalık olmak güzel gerçekten helede bizler için...
amaninn düşündüğün şeylere bak :60::60:
benim kaynanamda yemeklerini özledim diyo
etliye tuzluya karışmaz ama eccik tembeldir ayıptır sölemesi :9::9:

canımcım hiçç moralini bozma
aldığın horman hapına vücudun alıştı ondan büyümedi yumoşlar doktorun bunu sana sölemedi :57:
ben ilk ay günde 2 kullanmıştım geç büyümüştü 17 günde çatlatma iğnesini olmuştum
ikinci ay doktor geç büyümesin diye günde 3 vermişti o zaman 12 günde iğneyi vurmuştuk
3 ay doktorum izinliydi ben günde 2 kullandım 15 günde gittiğimde daha büyümemiş herhalde büyümezde demişti
çünkü hapı 2 kullanmışsın...bir ay 3 kullanır bir ay 2 kullanırsan yumurtalıklar o ayda biraz daha fazlasını ister büyümez demişti...
zaten sonrada ara vericez demişti

üzülme canım çok daha yenisin bu konuda insan yaşadıkça nelere alışıyo bir bilsen :31:

bu gece rüyamda erkek bir bebek doğurmuştum emziriyodum uyanında oturdum ağladım içim yandı
ama diyecek söz yok bu da bizim imtihanımız dedim rabbim sevdiği kullarını evlat hasretiyle sınarmış bakalım kulum bana isyan edip asi gelecekmi
yoksa benden gelene gelmeyene boynunu büküp şükür edecek mi diye

derdimi seviyorum biliyorum derdimi verende beni seviyor
seven sevdiğinin nazını ölçüyor
sevilen çekmesinde neylesin

cnm benim haklısın çok sağol...Allah bi gün bizede nasip edecek inş...

canım ben malatyalıyım...............

hımm hemşeriyiz cnm ....memnun oldum..

saol kuzumm:16:

günaydın canım ben varım şekerim çalışıyorum işteyim gerçi dışarı kadar çıkmıştım koli aldık sonunda çok şükür eve atıp geldik..Sen neler yapıyosun

canım benim senin bebişte benimki gibi nazlı olacak sanırım napalın sağ sağlim gelsinlerde annelerini bekletiyolar işte... Hiç moralini bozma ( üzülmemek elde değil ama kendini telkin etmeye çalış ) her şey güzel olacak diye düşün güzel düşün ki güzel şeyler olsun canım dualarımız seninle ve tüm bebek isteyenlerle tabi kendimede dua ediyorum :9:..:29:

inş cnm güzel şeyler olucak inş..eşimde öyle diyo..

amin canım inşlhhh
rabbim nerde isteyen varsa hepsine nasip etsin inşlhhh

aminnnnnnnn

bugün cam silecektim ama bugünüde yağmurlu gösteriyo hava durumu
ama yarından itibaren yağış yokmuş
artık yarın sabah kalkınca hallederim :12:

bitmedimi temizlik ya...

evt cnm zamanını bekliyoruz işte...Allah razı olsun

bende iyiym canlarımm,bugün biraz heyecanım var birazdan gelinlik provam varr çıkacağım ama geri geleceğimm görüşürüz geldiğimde öptümm hepiniziiiiiiii

ahh cnm hadi hayırlı olsun inş....

meloşum nerdesin kuşum????

SARIBEYBİMMMMM nasılsınnnn:)kuzum üzülme desemde elde değil malumm yani ama herşeyinn bir vakti zamanı var rabbim ne zaman hayırlı gördüyse inşallah o zaman olur geç olsun güç olmasın tatlım sen böyle üzülür moralini bozarsan daha kötü olur

merhaba hanımlar nasılsınız ?
iyi hafta sonları ....

günaydın millettt iyi haftasonları olsun...
dün ben dr gittim moralim bozuldu yumurtan gelişmemiş dedi günde 3 doz klomenle gelişmiyorsa iğnelere geçmeliyiz dedi.çok üzüldüm...
akşam eşime anlatırken tutamadım kendimi ağladım...sağolsun destek oldu teselli etti ama işte üzülüyo insan...
dualarınızı eksik etmeyin benden kızlar....Allah beni de benim gibi bekleyip isteyenleri de sevindirsin inş....

günaydın cnm ben varımmm...
nasıl gidiyo hazırlıklar kuşum??

canım üzme canını herşeyin bir vakti zamanı vardır yeni evli sayılırsın takma kafana kaç sene bebek bekleyenler var onları düşün birde ....benim teyzemde 2.bebeğini 10 sene sonra doğurdu hem de tam ümidini kesmisken... ameliyat oldu kaç tane doktora gitti yokk senin çocuğun olmaz tüplerin kapalı demişler bizim evde ağladığını biliyorum Allah büyük işte hamile kaldı 39 yaşında şimdide sağlıklı bir bebeği :nazar: (maşll) var işte....üzme tatlı canını tamam mı canım rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin :emir_bebek::nazar

benim kaynanamda düğünden sonra bir kere gelmişti
bu ikinci olacak..kalabalık olmak güzel gerçekten helede bizler için...
amaninn düşündüğün şeylere bak :60::60:
benim kaynanamda yemeklerini özledim diyo
etliye tuzluya karışmaz ama eccik tembeldir ayıptır sölemesi :9::9:

canımcım hiçç moralini bozma
aldığın horman hapına vücudun alıştı ondan büyümedi yumoşlar doktorun bunu sana sölemedi :57:
ben ilk ay günde 2 kullanmıştım geç büyümüştü 17 günde çatlatma iğnesini olmuştum
ikinci ay doktor geç büyümesin diye günde 3 vermişti o zaman 12 günde iğneyi vurmuştuk
3 ay doktorum izinliydi ben günde 2 kullandım 15 günde gittiğimde daha büyümemiş herhalde büyümezde demişti
çünkü hapı 2 kullanmışsın...bir ay 3 kullanır bir ay 2 kullanırsan yumurtalıklar o ayda biraz daha fazlasını ister büyümez demişti...
zaten sonrada ara vericez demişti

üzülme canım çok daha yenisin bu konuda insan yaşadıkça nelere alışıyo bir bilsen :31:

bu gece rüyamda erkek bir bebek doğurmuştum emziriyodum uyanında oturdum ağladım içim yandı
ama diyecek söz yok bu da bizim imtihanımız dedim rabbim sevdiği kullarını evlat hasretiyle sınarmış bakalım kulum bana isyan edip asi gelecekmi
yoksa benden gelene gelmeyene boynunu büküp şükür edecek mi diye

derdimi seviyorum biliyorum derdimi verende beni seviyor
seven sevdiğinin nazını ölçüyor
sevilen çekmesinde neylesin

rüyan hayırlara vesile olsun canım güzel bir rüya ....herşeyin hayırlısı canım çevrenin lafı da bitmez çeneside torba değil ki ağzını büzesin diye boşuna dememişler baksana boşver diyen desin herkes kendine baksın herkesin imtihanı farklıdır sonuçta değil mi?

Son düzenleme:
iyi hafta sonları ....

ii hafta sonuuuu olsun sanada canım benimmmmm

canım üzme canını herşeyin bir vakti zamanı vardır yeni evli sayılırsın takma kafana kaç sene bebek bekleyenler var onları düşün birde ....benim teyzemde 2.bebeğini 10 sene sonra doğurdu hem de tam ümidini kesmisken... ameliyat oldu kaç tane doktora gitti yokk senin çocuğun olmaz tüplerin kapalı demişler bizim evde ağladığını biliyorum Allah büyük işte hamile kaldı 39 yaşında şimdide sağlıklı bir bebeği :nazar: (maşll) var işte....üzme tatlı canını tamam mı canım rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin :emir_bebek::nazar

rüyan hayırlara vesile olsun canım güzel bir rüya ....herşeyin hayırlısı canım çevrenin lafı da bitmez çeneside torba değil ki ağzını büzesin diye boşuna dememişler baksana boşver diyen desin herkes kendine baksın herkesin imtihanı farklıdır sonuçta değil mi?

merhaba canımmmm biz iyiyiz çok şükürrrr sadece azıcık moralim bozuldu bugün saçımı kestirttim boyattım falan derken yakışmadı sanki boya yaaa üzüldüm biraz amann öyleee işte başkada sıkıntı yok çok şükürrr ...sennasılsın güzelim

merhaba canımmmm biz iyiyiz çok şükürrrr sadece azıcık moralim bozuldu bugün saçımı kestirttim boyattım falan derken yakışmadı sanki boya yaaa üzüldüm biraz amann öyleee işte başkada sıkıntı yok çok şükürrr ...sennasılsın güzelim

iyi olduğunuza sevindim canım bebiş napıyor face den gördüm çok tatlı maşallah :emir_bebek::nazar:....sıkıntı dediğin bu olsun canım ne olacak boya akınca başka renk e boyatırsın ,kökü sende nasıl olsa uzayıncada değişik bir model kestirirsin işte :1::21::61:

iyi olduğunuza sevindim canım bebiş napıyor face den gördüm çok tatlı maşallah :emir_bebek::nazar:....sıkıntı dediğin bu olsun canım ne olacak boya akınca başka renk e boyatırsın ,kökü sende nasıl olsa uzayıncada değişik bir model kestirirsin işte :1::21::61:

bebişimiz 2gündür rahatsız yaaa abimler gelmişti gezdik ettik herhalde üşüttük bebeği dünden beri ateşleniyo yaa :43::2:

cnm benim haklısın çok sağol...Allah bi gün bizede nasip edecek inş...

hımm hemşeriyiz cnm ....memnun oldum..

inş cnm güzel şeyler olucak inş..eşimde öyle diyo..

aminnnnnnnn

bitmedimi temizlik ya...

evt cnm zamanını bekliyoruz işte...Allah razı olsun

ahh cnm hadi hayırlı olsun inş....

meloşum nerdesin kuşum????
yok kuzu bitti ama sürekli yağmur yağdığı için camlarım kalmıştı birazdan halledicem onlarıda :1::1:
çok ama çokkkkkkkkkkk mutsuzum şişkoyum bi ton sorun yaşadım yaaaaaaaaaaaaaaaa:14::14::14::14:

canım sen diyetteydin herhalde hiç veremedinmi :44:
iyi hafta sonları ....

sağol canım hayırlara çıkar inşlh
yok canım benim çevremde öyle densiz insna pek yok zaten ki olsada pekde umrum değil açıkcası :1:
evet herkes bir türlü imtihanda rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşlh

sen nasılsın neler yapıyosun :38:

günaydın tatlım
evet eşim işe gitti ona tost felan yaptım sonra babam gitti bendeydi

bende yatak odama güneş iyice vurmadan camları sileyim dedim şimcik kalkıyorum :1::1:

sen nasılsın :emir_bebek:

aynen canım yaa bnde eşim,i gönderdim uykum dağıldı biraz takılıom öyle şimdi yatacam yine kuzunun yanına...bende iyiyim vallaha bebiş akşam oldumu ateşleniyo falan biraz ona üzülüyom bşkada çok şükür sıkıntı yok.kolay gelsin sana güzelim.valla benimde silincek 4.katta oturuyorum yükseklik korkum var birde hayvan gibi, pencere yapmışlar uzanamıyorum bile silmesi zor oluyo sallanıyo resmen camlar yaa allah korusun mermere bassam kırılacak gibi malum zaten kiloluyum:62::59:

günaydın kızlarrrrr :16:
kaç gündür giremedim saglık problemlerim oldu yine kuyruk sokumum yineledi dün sancıdan hastaneye yattım ama iltihap çıktı dr beyle günü 1 temmuza almayı düşündük salı günü hastaneye gidip netleştircez allahım herseyden önce saglık versin inşş oglusumda saglıcakla gelir kucagımıza :nazar: :emir_bebek: :38:

aynen canım yaa bnde eşim,i gönderdim uykum dağıldı biraz takılıom öyle şimdi yatacam yine kuzunun yanına...bende iyiyim vallaha bebiş akşam oldumu ateşleniyo falan biraz ona üzülüyom bşkada çok şükür sıkıntı yok.kolay gelsin sana güzelim.valla benimde silincek 4.katta oturuyorum yükseklik korkum var birde hayvan gibi, pencere yapmışlar uzanamıyorum bile silmesi zor oluyo sallanıyo resmen camlar yaa allah korusun mermere bassam kırılacak gibi malum zaten kiloluyum:62::59:

gezdire gezdire hasta ettin paşayı kız :1:
dikkat et ceyranda felan kalmasın evde ateş düşürücü kullanmıyomusun

benim evde 3 kat canım birde iki camım tek kanat yetişemiyorum uçlarına oklava takıyorum :9:

kız ne kadar ağırsın sanki yaww:6:
günaydın kızlarrrrr :16:
kaç gündür giremedim saglık problemlerim oldu yine kuyruk sokumum yineledi dün sancıdan hastaneye yattım ama iltihap çıktı dr beyle günü 1 temmuza almayı düşündük salı günü hastaneye gidip netleştircez allahım herseyden önce saglık versin inşş oglusumda saglıcakla gelir kucagımıza :nazar: :emir_bebek: :38:

günaydın bacımm
geçmiş olsun hamile hamile çektin şu kıl dönemsini kıyamam yaw :70:
doğuma yapta bir an önce kurtul şu illettende canım

dün bi denk getiremedik sen aradığında ben yoldaydım tel çantamdaydı duymadım

sonra ben aradm sen açmadın

sonra yine tel salonda şarjdaydı duymamışım

neyse eşin yoksa ara bugün bacım konuşalım :29:

Back
X