• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

tünaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kuzularrrrrrrrrrrrrr

kızlarrrrr bu arada eşim dün test verdi sonuçları alıp
dr göstermiş o da değerler gayet normal demiş.
ve ne kadarlık evlisin demiş 1 yıl,
ne kadardır çocuk istiyosunuz 2 ay demiş
2 ay da hemen neden test yapıyosunuz ki 1 yıl süresi var demiş..
eşimde anlatmış durumu
eşimin başka rahatsızlığı vardı onun için gittik dr
çocuk dedi istiyoruz dedik direk tedavi altına aldı demiş
dr şaşırmış biraz ya acaba benim dr yanlış yoldamı?

slm kızlar artık benbim evde net tok iştede fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. Nasılsınız görüşmeyeli çok özledim sizlerii :16:

dr. genelde bir sene içinde çocuk olur onun için tedaviye ilk sene gerek yok diyor benim dr. öyle demişti

sarıbeybim yeni ıokudum kuzum,benim arkadaşında bebişi olmuyor doğum kont. kullanıyor.onlar bir yıl uğrasştı doktorada gitmediler,sonra gittiler doktor bir yıl boyunca olmadığı için eşinizede bakalım dedi,onada baktılar sorun yok dedi,şimdi demişki doktor yumurtalarına bakacaz çatlama durumuna göre eğer ki çatlamazsa rahim filmi çekecez başak sorun varmı bakacaz dedi ben daha çiçeği burnunda bekar olarak ancak bu kadar biliyorummm

tabikii ederim bitanem benim sen bana yaz özelden dilegini emi kusumm :70: :38:

slm sekerimmm :80:

kusum doktora haftaya salı gidicez dogumu konusmaya :34:
bugün pansumana gittim geldim eşimle :38:

aaa çok ilginc canım belkide yaa bak dr çok önemli iyice arastırıp gidin ben öle yaptım cokta memnunum çok şükür :29: :38:

slm kızlar artık benbim evde net tok iştede fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. Nasılsınız görüşmeyeli çok özledim sizlerii :16:

dr. genelde bir sene içinde çocuk olur onun için tedaviye ilk sene gerek yok diyor benim dr. öyle demişti

selam kızlar...................:9::29:

sarıbeybim yeni ıokudum kuzum,benim arkadaşında bebişi olmuyor doğum kont. kullanıyor.onlar bir yıl uğrasştı doktorada gitmediler,sonra gittiler doktor bir yıl boyunca olmadığı için eşinizede bakalım dedi,onada baktılar sorun yok dedi,şimdi demişki doktor yumurtalarına bakacaz çatlama durumuna göre eğer ki çatlamazsa rahim filmi çekecez başak sorun varmı bakacaz dedi ben daha çiçeği burnunda bekar olarak ancak bu kadar biliyorummm

sağolun kızlar...
evt sanırım dr çok erken aldı bizi tedaviye ara vericem zaten....
27 de gel progesteron tahlili yapıcam yumurtalar yetersizse iğnelere geçeriz dedi..
tahlil yapıcam eşimin sonucunu göstericem sonra ara vericem...
izmir ege üniv bildiğiniz dr var mı bayanlar???

herkese merhaba nasılsınız canlar?? :3:

mrb canım ben bi tuhafım sankim yerler açıklandı dedik şimdide merkezmi ilçemi onun derdine düştük bakalım nerelere vercekler bacım biziadet oldum sanırım 5 gündür normalde 5. gün azalırdı hala devam ediyor artık arsızlığa vurdum altta ne oluyo ne bitiyo hiç takmıyom :27: bi hızla evi topladım bi ara 4 gündür hiç bişi yaptığım yok kolileri eve attığım gibi duruyo hadi hayırlısı bakim :61:

mrb canım ben bi tuhafım sankim yerler açıklandı dedik şimdide merkezmi ilçemi onun derdine düştük bakalım nerelere vercekler bacım biziadet oldum sanırım 5 gündür normalde 5. Gün azalırdı hala devam ediyor artık arsızlığa vurdum altta ne oluyo ne bitiyo hiç takmıyom :27: Bi hızla evi topladım bi ara 4 gündür hiç bişi yaptığım yok kolileri eve attığım gibi duruyo hadi hayırlısı bakim :61:

geçmiş olsun cnm adet düzensizliği olabilir belki düşüktendr..
Inş rahat görev yapacağın hakkında hayırlı bi yer olur canım..

ii aksamlar sekerler biz geldikkkk sehzademleee :69:

babamız yine göreve gitti yalnız kaldık ama dısarı cıkardı kocişim bizi gezdirdi dogum hediyesi olarak altın alıcaktı ama bi baktım çok pahalıı yaa alınacak gibi deil bende güzel bi telefon sectim onu aldık sonra yemege gittik eve geldik hemen aradılar göreve cagırdılar zaten gün boyu uyumustu :59: polis eşi olmak böle bişi işteee :43:

Son düzenleme:
merhaba hanımlar nasılsınız?
çok sıcak bugün ya ...
melike nasıl oldun merak ettim kuzum ...

slm tatlısım benim allah razı olsun canımm acımız ilk güne nazaran daha iyi kuzumm saolasın sanırım bu dişisi yaa tekrarladıgına göre allahım korusun inşş kimseye dert verip derman aratmasın bitanem ya çok kötü bişimiş inanki bide üstüne gurbetteyiz aileden uzak olmak üzüyoo insanı :59:

babamız yine göreve gitti yalnız kaldık ama dısarı cıkardı kocişim bizi gezdirdi dogum hediyesi olarak altın alıcaktı ama bi baktım çok pahalıı yaa alınacak gibi deil bende güzel bi telefon sectim onu aldık sonra yemege gittik eve geldik hemen aradılar göreve cagırdılar zaten gün boyu uyumustu :59: polis eşi olmak böle bişi işteee :43:

hayırlı olsun canım güle güle kullan....:29::16::9:
evet polis eşi olmak zor iş...:59:.....heran herşey olabilir....:96:.
canları sağolsunda gitsinler..allah hepsini kötülüklerden korusun....:69:

slm tatlısım benim allah razı olsun canımm acımız ilk güne nazaran daha iyi kuzumm saolasın sanırım bu dişisi yaa tekrarladıgına göre allahım korusun inşş kimseye dert verip derman aratmasın bitanem ya çok kötü bişimiş inanki bide üstüne gurbetteyiz aileden uzak olmak üzüyoo insanı :59:

canım doğum için yanına gelecekler var mı?:26:az kaldı zamanın....:49::nazar::emir_bebek::nazar:.

ohh iyi yapmışsınız cnm benim...hayırlı olsun telefonunda iyi günlerde sağlıkla kullan cnmcım...dikkat et kendine...

hoşgeldin canım güle güle kullan doğum hediyeni evet altına yaklaşılmıyor maalesef.....

inşl tez zamanda iyileşirsin ,dişisi derken kıl dönmesinin mi ? dişiside mi oluyormuş ....evet allah kimseye dert verip derman aratmasın inşl ....

günaydınn hayırlı sabahlarrr :16:
yine hain saldırı ve yine iki polis yigidimiz sehit olmus hemde birisi 9 aylık aleynanın babası çok kötü oldum ben yine rabbim sen koru eşlerimizi ve tüm polis askerlerimizi inşallahhh polisimize kalkan eller kırılsınnnnnnnnnnnnnnn :43: :43:

hayırlı olsun canım güle güle kullan....:29::16::9:
evet polis eşi olmak zor iş...:59:.....heran herşey olabilir....:96:.
canları sağolsunda gitsinler..allah hepsini kötülüklerden korusun....:69:

canım doğum için yanına gelecekler var mı?:26:az kaldı zamanın....:49::nazar::emir_bebek::nazar:.
çok saol bitanem benim en güzelleri sizin olsun inşşş :29: :38: :38:
evet canım annem gelicek ama işleri var anca doguma yakın bi kaç gün içinde yetişebilirse bakalım abimler izne cıkmış hep ayıp olur kızım biraz kalayım gelirim dedi bende bekliyorum canımm :34:
ohh iyi yapmışsınız cnm benim...hayırlı olsun telefonunda iyi günlerde sağlıkla kullan cnmcım...dikkat et kendine...
çok soal canım benimmm :29: :38: :38:
hoşgeldin canım güle güle kullan doğum hediyeni evet altına yaklaşılmıyor maalesef.....

inşl tez zamanda iyileşirsin ,dişisi derken kıl dönmesinin mi ? dişiside mi oluyormuş ....evet allah kimseye dert verip derman aratmasın inşl ....

çok saol tatlımm benim evet canım fırlamış altın :53: oluyomus kusum bende dün ögrendim de ürktüm vallaa bi an allahım korusun inşş oglusumla bizi güzel teyzesiii :nazar: :emir_bebek: :31:

Back
X