- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrr bu arada eşim dün test verdi sonuçları alıp
dr göstermiş o da değerler gayet normal demiş.
ve ne kadarlık evlisin demiş 1 yıl,
ne kadardır çocuk istiyosunuz 2 ay demiş
2 ay da hemen neden test yapıyosunuz ki 1 yıl süresi var demiş..
eşimde anlatmış durumu
eşimin başka rahatsızlığı vardı onun için gittik dr
çocuk dedi istiyoruz dedik direk tedavi altına aldı demiş
dr şaşırmış biraz ya acaba benim dr yanlış yoldamı?
tabikii ederim bitanem benim sen bana yaz özelden dilegini emi kusumm![]()
slm sekerimmm :80:
kusum doktora haftaya salı gidicez dogumu konusmaya
bugün pansumana gittim geldim eşimle![]()
aaa çok ilginc canım belkide yaa bak dr çok önemli iyice arastırıp gidin ben öle yaptım cokta memnunum çok şükür![]()
![]()
slm kızlar artık benbim evde net tok iştede fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. Nasılsınız görüşmeyeli çok özledim sizlerii
dr. genelde bir sene içinde çocuk olur onun için tedaviye ilk sene gerek yok diyor benim dr. öyle demişti
selam kızlar...................![]()
sarıbeybim yeni ıokudum kuzum,benim arkadaşında bebişi olmuyor doğum kont. kullanıyor.onlar bir yıl uğrasştı doktorada gitmediler,sonra gittiler doktor bir yıl boyunca olmadığı için eşinizede bakalım dedi,onada baktılar sorun yok dedi,şimdi demişki doktor yumurtalarına bakacaz çatlama durumuna göre eğer ki çatlamazsa rahim filmi çekecez başak sorun varmı bakacaz dedi ben daha çiçeği burnunda bekar olarak ancak bu kadar biliyorummm
herkese merhaba nasılsınız canlar??![]()
mrb canım ben bi tuhafım sankim yerler açıklandı dedik şimdide merkezmi ilçemi onun derdine düştük bakalım nerelere vercekler bacım biziadet oldum sanırım 5 gündür normalde 5. Gün azalırdı hala devam ediyor artık arsızlığa vurdum altta ne oluyo ne bitiyo hiç takmıyomBi hızla evi topladım bi ara 4 gündür hiç bişi yaptığım yok kolileri eve attığım gibi duruyo hadi hayırlısı bakim
![]()
merhaba hanımlar nasılsınız?
çok sıcak bugün ya ...
melike nasıl oldun merak ettim kuzum ...
ii aksamlar sekerler biz geldikkkk sehzademleee
babamız yine göreve gitti yalnız kaldık ama dısarı cıkardı kocişim bizi gezdirdi dogum hediyesi olarak altın alıcaktı ama bi baktım çok pahalıı yaa alınacak gibi deil bende güzel bi telefon sectim onu aldık sonra yemege gittik eve geldik hemen aradılar göreve cagırdılar zaten gün boyu uyumustupolis eşi olmak böle bişi işteee
![]()
slm tatlısım benim allah razı olsun canımm acımız ilk güne nazaran daha iyi kuzumm saolasın sanırım bu dişisi yaa tekrarladıgına göre allahım korusun inşş kimseye dert verip derman aratmasın bitanem ya çok kötü bişimiş inanki bide üstüne gurbetteyiz aileden uzak olmak üzüyoo insanı![]()
babamız yine göreve gitti yalnız kaldık ama dısarı cıkardı kocişim bizi gezdirdi dogum hediyesi olarak altın alıcaktı ama bi baktım çok pahalıı yaa alınacak gibi deil bende güzel bi telefon sectim onu aldık sonra yemege gittik eve geldik hemen aradılar göreve cagırdılar zaten gün boyu uyumustupolis eşi olmak böle bişi işteee
![]()
![]()
slm tatlısım benim allah razı olsun canımm acımız ilk güne nazaran daha iyi kuzumm saolasın sanırım bu dişisi yaa tekrarladıgına göre allahım korusun inşş kimseye dert verip derman aratmasın bitanem ya çok kötü bişimiş inanki bide üstüne gurbetteyiz aileden uzak olmak üzüyoo insanı![]()
hayırlı olsun canım güle güle kullan....
evet polis eşi olmak zor iş........heran herşey olabilir....:96:.
canları sağolsunda gitsinler..allah hepsini kötülüklerden korusun....![]()
çok saol bitanem benim en güzelleri sizin olsun inşşşcanım doğum için yanına gelecekler var mı?:26:az kaldı zamanın.....
çok soal canım benimmmohh iyi yapmışsınız cnm benim...hayırlı olsun telefonunda iyi günlerde sağlıkla kullan cnmcım...dikkat et kendine...
hoşgeldin canım güle güle kullan doğum hediyeni evet altına yaklaşılmıyor maalesef.....
inşl tez zamanda iyileşirsin ,dişisi derken kıl dönmesinin mi ? dişiside mi oluyormuş ....evet allah kimseye dert verip derman aratmasın inşl ....
offf hiç iyi bir haber yokkkkk