• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

sayfaları baştan sona okumak imkansız ama burda uzun zamandır yazıştığınız ve birbirinizi tanıdığınız belli aranızda artvinde merkezde görev yapan polis eşi varmı?

hoşgeldin aramıza...
seni de tanımak dostluk kurmak isteriz...

çok teşekkür ediyorum sıcak karşılamanıza :69: bende bir polis eşi olarak topiğinizde araştırmaya çıktım bu yıl artvine tayinimiz çıktı ve başka bir polis eşinde burası hakkında bilgi alabilirmiyim onun peşindeyim:52:.malum biz kadınlar işimizi şansa bırakmayı sevmiyoruz.

sayfaları baştan sona okumak imkansız ama burda uzun zamandır yazıştığınız ve birbirinizi tanıdığınız belli aranızda artvinde merkezde görev yapan polis eşi varmı?

Hoşgeldin canım tayininiz hayırlı olsun...

Slm hanımlar dünden beri kötüyüm feci miğde bulantısı var bugün izin aldım öğleden sonra evdeyim şimdi...

çok teşekkür ediyorum sıcak karşılamanıza :69: bende bir polis eşi olarak topiğinizde araştırmaya çıktım bu yıl artvine tayinimiz çıktı ve başka bir polis eşinde burası hakkında bilgi alabilirmiyim onun peşindeyim:52:.malum biz kadınlar işimizi şansa bırakmayı sevmiyoruz.
bildiğim kadarıyla artvinli yok cnm,önceden nerdeydişniz
Hoşgeldin canım tayininiz hayırlı olsun...

Slm hanımlar dünden beri kötüyüm feci miğde bulantısı var bugün izin aldım öğleden sonra evdeyim şimdi...

hayırdı inşallah üşüttün mü :94::94:acaba yoksa başka bişi olmasın:49::49:

Vallahi bilmiyorum canım bende üşütmekten şüphelendim miğde bulantısı hapı içtim ama geçmedi :50:

nane limon yap birde su torban varsa onu ısıtı ayaklarının altına koy canım belki işe yarar yağlı yemek filan mı yedin bu arada soda da içebilrisin ama ılık bana çok iyi gelir.
bir şansımı deneyeyim dedim belki gitmeden önce bilgi alabilirim diye düşünmüştüm.

bakarsın çıkar canım benim sen irtibatı kesme

sarıbeybim bak çiftçizgi topiğinde biri yazmış seninde yazını gördüm bi bak oraya şöle yazmış biri sana hi,taben zaten görecende heyecan yaptım ben ne biliyim bi bak hadiii
selam kızlarrrrr
nasılsınız epeydir görüşemedik sizlerle pericim üzülme güzel güzel tedavini ol birde şu sogan kürünü dene bakalım belki faydasını görebilirsin yada dogum kontrol hapı kullanıp kistleri giden bir cok arkadasımı bilirim ...
sarıbeybi canım ben sabah bu forumda bir arkadasın yazısını okudum sana cevap yazmak istedim aynen yazısını kopyalıyorum ;
bu arada eğer yumurtlayıp yumurtlamadığını öğrenmek için test yaptıranlar varsa aranızda progesteron testleri sonucu 10 un üzerinde çıkınca büyük ihtimalle bebek gelebilir demekmiş belirtmek istedim. ben yaptırmıştım 5 haziranda testin sonucunu dr.uma sölediğimde ben bu ay ümitliyim demişti ben ne kadar inanmasamda. sonuç 13.99 çıkmıştı kızlar ve ben 3 gün sonra hamiş olduğumu öğrenmiştim. yaptıran ya da yaptıracak olanların bilgisi olsun istedim

Son düzenleme:
nane limon yap birde su torban varsa onu ısıtı ayaklarının altına koy canım belki işe yarar yağlı yemek filan mı yedin bu arada soda da içebilrisin ama ılık bana çok iyi gelir.

bakarsın çıkar canım benim sen irtibatı kesme

sarıbeybim bak çiftçizgi topiğinde biri yazmış seninde yazını gördüm bi bak oraya şöle yazmış biri sana hi,taben zaten görecende heyecan yaptım ben ne biliyim bi bak hadiii
selam kızlarrrrr
nasılsınız epeydir görüşemedik sizlerle pericim üzülme güzel güzel tedavini ol birde şu sogan kürünü dene bakalım belki faydasını görebilirsin yada dogum kontrol hapı kullanıp kistleri giden bir cok arkadasımı bilirim ...
sarıbeybi canım ben sabah bu forumda bir arkadasın yazısını okudum sana cevap yazmak istedim aynen yazısını kopyalıyorum ;
bu arada eğer yumurtlayıp yumurtlamadığını öğrenmek için test yaptıranlar varsa aranızda progesteron testleri sonucu 10 un üzerinde çıkınca büyük ihtimalle bebek gelebilir demekmiş belirtmek istedim. ben yaptırmıştım 5 haziranda testin sonucunu dr.uma sölediğimde ben bu ay ümitliyim demişti ben ne kadar inanmasamda. sonuç 13.99 çıkmıştı kızlar ve ben 3 gün sonra hamiş olduğumu öğrenmiştim. yaptıran ya da yaptıracak olanların bilgisi olsun istedim

Sağol canım yaptım içiyorum şimdi inşallah iyi gelir

sağol cnm seninde kandilin mübarek olsun

cnmmmmmmm cuma günü geliyomu emir kaan?
Maşallah size ayyy ben de heyecan yaptım şimdi :66:
Cnm allah seni ağrısız acısız sağsalim kavuştursun bebişine...
Bize dua et nolur doğuma girerken...
Bugünde mübarek gün dualarında unutma bizleri...

cnm bende şimdi öleyim işte aklıma geldikçe ağlıyorum...inş darısı bana da olur cnm..
kuzumm benimm inşşş aklımdasın zepnepcim hepinizi not ettimm dogum heyecanından unutmayayım diye kusum :nazar: :emir_bebek: :29: :38:
Aman hadi hayırlı olsunnn bebiş geliyooo bebiş :52:
saol tatlımm :29: :38:
ay canım hadi hayırlısıyla inşallah sıkıntısız stressiz sorunsuz gelir inşallah minik prens dualarımız seninle bizde dualarını bekliyoruz daha önce isimlerinizi yazarsanız dua ederim demiştin tatlım adım şükran bi arkadaşım daha var aynur isminde ikimizde dualarını bekliyoruz birtanem inşallah rabbim bu duyguyu hepimize yaşatır dualarımız seninle :)) hayırlı haberlerini bekliyoruz :))
not aldım kusum edicem rabbim kabul etsin inşş şimdidenn canımsınızz :29: :38:
allah yardımcın olsun..hayırlısıyla inşaallah güzel yavrumu kucağına alıp koklarsın canım benim..........:emir_bebek::nazar:
aminn bitanemm saolasın :29: :38:
meloşuumm nasılsın hayatımm heyecan dorukta tavan yaptı dimi????topiğimizin en miniğide geliyoooo::emir_bebek:hayırlısıyla sağlıkla geldin doğsun inşallah canım benim...dualarımız seninlee bitanem rabbim yardımcın olsunnn
evet kuzumm çok soal bitanemm :29: :38:
herkese günatydınlarrrrr kocaman kocaman möpüyorum hepinizi meloşum saatler kaldı geriye sayım başladı allahım sağlıcakla hayırlısıyla versin emir kaanını

merhaba bayanlar...
nasılsınız??

meloşum benim adım da zeynep unutma sakın beni deee :52:
biliyomm kuzusummm :38:
hoşgeldin canım aramızaaaa :71:

kuzum nasılsınız iyi misinnnn
bidenem hoşgeldinnn

sağol cnm sen nasılsın?

çok teşekkür ediyorum sıcak karşılamanıza :69: Bende bir polis eşi olarak topiğinizde araştırmaya çıktım bu yıl artvine tayinimiz çıktı ve başka bir polis eşinde burası hakkında bilgi alabilirmiyim onun peşindeyim:52:.malum biz kadınlar işimizi şansa bırakmayı sevmiyoruz.

rica ederiz cnm hep bekleriz...

hoşgeldin canım tayininiz hayırlı olsun...

cnm inşş hayırlı haberdir...

Bakarsın çıkar canım benim sen irtibatı kesme

selam kızlarrrrr
Sarıbeybi canım ben sabah bu forumda bir arkadasın yazısını okudum sana cevap yazmak istedim aynen yazısını kopyalıyorum ;
bu arada eğer yumurtlayıp yumurtlamadığını öğrenmek için test yaptıranlar varsa aranızda progesteron testleri sonucu 10 un üzerinde çıkınca büyük ihtimalle bebek gelebilir demekmiş belirtmek istedim. Ben yaptırmıştım 5 haziranda testin sonucunu dr.uma sölediğimde ben bu ay ümitliyim demişti ben ne kadar inanmasamda. Sonuç 13.99 çıkmıştı kızlar ve ben 3 gün sonra hamiş olduğumu öğrenmiştim. Yaptıran ya da yaptıracak olanların bilgisi olsun istedim

okudum cnm moralim bozuldu çünkü tahlilim 1,51 çıktı

sağol cnm güzel haber vermeyi isterim ama sanırım kötü...
pişşt toparlan bakıyımmm silkelen kendine gel hayatta ne kadar büyük sıkıntılar var biliyormusun ne büyük dertler var bubnları düşün eşin başında ailen yanında,herşey olur sadece sabırlı ol ve allahıma şükret tatlımm,bak benim bebeğimi gösterecek babam bile yok düğünümüde görebilecek canım babam yok allahım sana ve eşine sağlık sıhat evrsin herşey hallolur ne olur sıkma canını

pişşt toparlan bakıyımmm silkelen kendine gel hayatta ne kadar büyük sıkıntılar var biliyormusun ne büyük dertler var bubnları düşün eşin başında ailen yanında,herşey olur sadece sabırlı ol ve allahıma şükret tatlımm,bak benim bebeğimi gösterecek babam bile yok düğünümüde görebilecek canım babam yok allahım sana ve eşine sağlık sıhat evrsin herşey hallolur ne olur sıkma canını

sağol cnm benim...evet öyle ama bu da evlat hasreti...bu da çok zormuş...allahım yardım etsin hepimize ne diyim...

sağol cnm sen nasılsın?

rica ederiz cnm hep bekleriz...

cnm inşş hayırlı haberdir...

okudum cnm moralim bozuldu çünkü tahlilim 1,51 çıktı

Canım pek sanmıyorum ben kontrol hapı kullanıyorum olmaması için henüz erken bizim için Allah isteyenlere versin inşallah başta sana... Ama sende moralini bozma daha yeni evlisin canım inşallah en kısa zamanda bebişin sana sürpriz yapar canım

ayyyb ben 15,1 sandım yaaaaa offf dur bakalım gün doğmadan neelr olur bilemezsin moral bozmak yok tam gaz devam
hazalha nasıl oldun canımmm

Aynı canım geçmedi henüz su bile içemiyorum bulantıdan ben geçen sene bu zamanlar miğdemden çok rahatsızlanmıştım miğdede mikrop vardı ondan korkuyorum tekrarlar falan diye reflü var bide bende inşallah burda hastalanmam doğru dürüst hastane bile yok....

Son düzenleme:
zeynep haklısın ama daha yolun başındasın arkadaşımmm :59::59:

canım pek sanmıyorum ben kontrol hapı kullanıyorum olmaması için henüz erken bizim için allah isteyenlere versin inşallah başta sana... Ama sende moralini bozma daha yeni evlisin canım inşallah en kısa zamanda bebişin sana sürpriz yapar canım

sağolun kızlar bende yeniyim diye teselli oluyorum...
Hazal geçmiş olsun cnm dikkat et inş korktuğun şey değildir..

günaydın kızlar...
bende dün dr gittim tahlilimi gösterdim..
kaliteli bi yumurtlama olmamış dedi...
adet olmayabilirsin söktürücü alır içersin dedi :14:

Back
X