• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

selam güzelll hatunlarrr herkese hayırlı bayramlarrrrr rabbim sevdiklerinizle huzurlu bir bayram geçirmeyi nasip etsin inş....:54:

Günaydııııııııın :16:

Dün tatlıları mideye indirdik oğlumla, oh oh sefamız olsun :32:
Eşim dün izinliydi Allahtan ve bayram ziyaretleri yaptık, yan komşuyada uğradık. Gitmesek ayıp olur sabah akşam görüyoruz çünkü adamları :)
Ailece çenesi düşükler okadar konuştular ki başımız şişti. Eşimde bende yapı olarak çok sakiniz, başımız şişti vallahi

Ama ilk gün güzel geçti genel olarak. Yarın ise benim yolculuğum var annemlerin yanında gidiyorum. Doğumu almanyada yapıcam hayırlısıyla. Annemlere, ablamlara abimlere kavuşacağım için çok mutluyum Tabi aklım eşimde kalıcak ama Allahtan görümcem var o sahip çıkar. Birde inşallah doğuma eşimde gelicek yanımıza. Doğuma gerçekten az kaldı kızlar yaaa...1,5 ay felan yani 22.10.2011.

Bir sürü işim var yapmam gereken, tamamlasam iyi olucak gitmeden. Hadi kalın sağlıcakla Allaha emanet olun. Buralara tabikide uğricam, heyecanlarımı herşeyi paylaşıcam yine. Allaha emanet olun dualarınızı eksik etmeyin öptüm herkesi :16:

bayramınız mübarek olsun hanımlar....

selam güzelll hatunlarrr herkese hayırlı bayramlarrrrr rabbim sevdiklerinizle huzurlu bir bayram geçirmeyi nasip etsin inş....:54:

iyi bayramlar bi an önce biter inş kaynanam defolup gider

Herkese hayırlı bayramlar güzel hatunlar sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara inşallah:62:

:60::60: amiinnn...

iyi bayramlar yeniden topiğimin güzel kıslarıı

Hayırlı bayramlar herkeseee ;)

Çok güldüm yaaa :D

Eşim dün izinliydi Allahtan ve bayram ziyaretleri yaptık, yan komşuyada uğradık. Gitmesek ayıp olur sabah akşam görüyoruz çünkü adamları :)
Ailece çenesi düşükler okadar konuştular ki başımız şişti. Eşimde bende yapı olarak çok sakiniz, başımız şişti vallahi

Ama ilk gün güzel geçti genel olarak. Yarın ise benim yolculuğum var annemlerin yanında gidiyorum. Doğumu almanyada yapıcam hayırlısıyla. Annemlere, ablamlara abimlere kavuşacağım için çok mutluyum Tabi aklım eşimde kalıcak ama Allahtan görümcem var o sahip çıkar. Birde inşallah doğuma eşimde gelicek yanımıza. Doğuma gerçekten az kaldı kızlar yaaa...1,5 ay felan yani 22.10.2011.

Bir sürü işim var yapmam gereken, tamamlasam iyi olucak gitmeden. Hadi kalın sağlıcakla Allaha emanet olun. Buralara tabikide uğricam, heyecanlarımı herşeyi paylaşıcam yine. Allaha emanet olun dualarınızı eksik etmeyin öptüm herkesi :16:

hepinize hayırlı ve güzel bayramlar canlarımmm :29: :38: :38:
esoşumm çok güldüm canım ya bende inankii umarım suanda bayramın güzel geciyodurr yinede:38:
nurcancım şimdiden hayırlı yolculuklar ve dogumlar rabbim kavustursun eşinle ve bebişinle inşşş :38:

bizde dün sabah kalktık güzelce kahvaltımızı yaptık sonra dısarı cıktık eşim önce yemege götürdü sonra da polis arkadaslarına bi ara eve geldik sonra aksam tekrar o ev senin bu ev benim gezdikk :21: gece 12. bucuktu eve geldigimiz:1: ayy nasıl gecti zaman anlamadık :53: şimdi yine gidicezzz bakalımm arkadasları davet etti kendinize çokk ii bakın cicişlerrrr :87:

Son düzenleme:

hem ii tatiller hemde ii ve kolay doğumlar canım benim ..hayırlısıyla al gel bebişini kucağına

günaydınnnnnnnnn keşke bizimkilerde gelmeseler keşke ya
yok canım öyle deme yaaa belki sorunlarınız vardır ama öyle deme

slmm kızlarrr nerdesinizzz kimseler ugramamış kac gündürrrr tuncelide iki sehidimiz 7 de yaralı polisimiz varmış... yine yaktılar yüregimiz kökünüz kurur inşallahhhhh yeter artık yaaaa bitsin bu lanet terörrrr artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

slmm kızlarrr nerdesinizzz kimseler ugramamış kac gündürrrr tuncelide iki sehidimiz 7 de yaralı polisimiz varmış... yine yaktılar yüregimiz kökünüz kurur inşallahhhhh yeter artık yaaaa bitsin bu lanet terörrrr artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

selam canım..evet bende duydum.çok üzüldüm :-(((((lanet olsun.....
sen nasılsın,ufaklık nasıl,biraz düzeldi mi?

aminnnnn inşallah soyları elleri kurur adilerin

selam canım..evet bende duydum.çok üzüldüm :-(((((lanet olsun.....
sen nasılsın,ufaklık nasıl,biraz düzeldi mi?
amin canım inanki sütüm gitti üzüntüden...
iyiyim tatlım misafirim vardı onları yolladık nette son dakika haberi olarak gördük eşimle ...
oglusum da durmadı teyzesi hiç ilac vermiştim mamada beya bi sonra uyuttum şimdi uyuyo onun dısında iyiyiz çok şükür..
sen nasılsın bebişlerin nasıl bitanem saolasın...
napıonuz kızlarrrr duymamıstım sehitleri basımız saolsun
amin esracım..
aminnnnn inşallah soyları elleri kurur adilerin

amin bacım aminnn..

amin canım inanki sütüm gitti üzüntüden...
iyiyim tatlım misafirim vardı onları yolladık nette son dakika haberi olarak gördük eşimle ...
oglusum da durmadı teyzesi hiç ilac vermiştim mamada beya bi sonra uyuttum şimdi uyuyo onun dısında iyiyiz çok şükür..
sen nasılsın bebişlerin nasıl bitanem saolasın...

iyidir canım..ben yine memleketteyim.:1:..aslında gelmiyecektim.....ama bayram öncesi annem kolunu kırdı..babam hasta hatırlarsan mecburen geldim....yardım için..........

Back
X