• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

slm arkadaşlar,,,,,,,,,
tayın yeriniz belli oldumu?
bitter allah tamamına erdirsin mutluluklar

arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun .
disheciğim hayırlı olsun inşallah görüşürüz gözekle grubu 3 leriz çok sevindim........hihoyyyt........

arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun .
disheciğim hayırlı olsun inşallah görüşürüz gözekle grubu 3 leriz çok sevindim........hihoyyyt........

sagol canım..
gorusuruz nasıpse yerimsenibenhele bır bellı olsun merkez mı ılce mı..kaydirigubbakcemile2

herkesin tayin yerleri hayırlı olsun bende Erzincana gidiyom bakalım hayırlısı
kız dishem hadi yine iyisin anneciğinin yanına gidiyon hayırlı olsun

herkesin tayin yerleri hayırlı olsun bende Erzincana gidiyom bakalım hayırlısı
kız dishem hadi yine iyisin anneciğinin yanına gidiyon hayırlı olsun

hayırlı olsun canım..:1hug:
sagol bebişim walla ballıyım ..zemuszemus
herkez kalbının ekmegını yer demı ama..:1closedeyes:
hadı bakalım sıra sız de turkbayragi..

dishe canım ben manisa nın salihli ilçesindenim merkeze ziyaret amaçlı gittim o yüzden sana ayrıntılı bilgi veremem hakınızda hayırlı olsun canım.......

anladım canım sagol bılgıler ıcın bır gelıp bakmak lazım ıste..:delphin:
ama genel olarak kıralar cok yuksek degıl sanırım 300 350 arası degısıyor..
bu arada cocuklar degıl tek bır cocuk var 3 yasını yenı dolduracak:asigim:
bakalım hayırlısıopuyorumnanaktan

yanı toplu konutlarda 300/350 arası merkez de 450 civarı ..evler.gormek ıstersen netten manisa 2,etap toki evleri akkent sitesi seklınde yazabılırsın..hım ben dıkkatlı bakmadıgım ıcın fotoya yanılmısım..Allah bagıslasın bu arada bebısı darısı basıma artık...bır yardımım dokunacak olursa lutfen cekınme ...

dishe canım ben manisa nın salihli ilçesindenim merkeze ziyaret amaçlı gittim o yüzden sana ayrıntılı bilgi veremem hakınızda hayırlı olsun canım.......

vereliniortakenesse canım bende alaşehirdeyim 4 yıldır memnun oldum .......................................:lepi:

selamlar..iyi akşamlar...Şarka gidecek olanlara hayırlı uğurlu olsun. :1rolleyes:kimseler yok..

Son düzenleme:
bekle benı Gözek..delikafadulden
yuppi..hihoyyyt
zemuszemusopuyorumnanaktan

bızım ılk tercıhımız olmadı ama ıkıncı tercıhımız oldu..hihoyyyt
Manısa ya gıdıyoruz:sm_cool:
Aydınlıyız bız ve Manısa ya gıdıyoruz saka gıbızemuszemus

sagol canım..:1hug:
gelıyorum zaten donusu yok..
sız ne tarafta oturuyorsunuz..benneyaptımki
hangı semtlerı onerırsın..
kıra fıyatları ne kadar mesela..sengözlerimebaksanab
cok mu sordum nee..delikafadulden

burayamı geliyon başımın belasıı
kurtulamıcammı ben sendenn tel değiştim arayıp bulma die tayin manisaya çıktıı kaderimmi bu benim
neyse kankaa şaka bi yana acaipp sevindimm teldeki çığlığımıı biliyon demii nasıl bağırdımm kaynanan öldü deselerr ancak bu kadar sevinirim muhahahahahaha

Back
X