• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ohhh ne güzel kurtuluyolar darısı başımıza inşallah.istanbuldan eldik buraya çok zor oluyo alışması

Ya sanırım bende ilk gelin olarak istanbula gidecem mafoldumben
Orda nerdeydiniz.
Ben şişliye gidecem.
Ama inşallah şark çıkar.:Saruboceq:

Ya sanırım bende ilk gelin olarak istanbula gidecem mafoldumben
Orda nerdeydiniz.
Ben şişliye gidecem.
Ama inşallah şark çıkar.:Saruboceq:

avcılarda oturuyoduk ama kociş eminönünde çalışıyodu.
bende şarka gelmeyi çok istemiştim şimdi pişman oldum valla alışamıyom çok zorlanıyom.
tabi şarkın kaçışı yok bi an önce yapıp bitirmek en güzeli.
burdan sonra gene istanbula gitcez alışkanlık yaptı valla.

avcılarda oturuyoduk ama kociş eminönünde çalışıyodu.
bende şarka gelmeyi çok istemiştim şimdi pişman oldum valla alışamıyom çok zorlanıyom.
tabi şarkın kaçışı yok bi an önce yapıp bitirmek en güzeli.
burdan sonra gene istanbula gitcez alışkanlık yaptı valla.

Ya bende bu istanbul sevdasını anlamıyorum kaydirigubbakcemile3
Sözlümde diyo ki şark dönüşü istanbula gidelim.
Bakalım ikna ettim şimdilik ege kıyıları olmasına.:jeyyar:
İstanbulda çalışmak ve yaşamak çok zor :sinifsinif:
Neyse benim mesaim bitti evime gidiyorum.
Görüşmek üzere opuyorumnanaktan

Ya bende bu istanbul sevdasını anlamıyorum kaydirigubbakcemile3
Sözlümde diyo ki şark dönüşü istanbula gidelim.
Bakalım ikna ettim şimdilik ege kıyıları olmasına.:jeyyar:
İstanbulda çalışmak ve yaşamak çok zor :sinifsinif:
Neyse benim mesaim bitti evime gidiyorum.
Görüşmek üzere opuyorumnanaktan

istanbuldan bende nefret ederdim ama alışkanlık yapıyo emn ol.
güle güle canım

yenı gelen tum arkadaslar hosgeldınız a.s.
haftaya butunleme sınavım var bu aralar fazla takılmıorm ozleyın benı :icecream:
Eskiler toplansın da bizim gibi polis eşi adaylarına yardım etse azıcık şakkıdı

Ya neden polisler askerlik yapıyo :umursamaz:
Ve neden maaş verilmiyo ki askere giden polise.:umursamaz:
Sırf bu kanunlar yüzünden sevdiğimize kavuşamıyoruz kardeşiim Çok üzgünüm çoook
Ufff dertliyim dertlii :çok üzgünüm:
hepimizin ortak derdi bu sanırım. hiç anlamıyorum askerdeyken de aynı işi yapıyorlar saçmalık vallahi :mymeka:
Tam düğün arifesinde askere gönderdim nişanlımı maaş da yok. ne güzzel eşyalarımızı alırdık. deli olmamak elde değil bu ülkede :oklava:

Eskiler toplansın da bizim gibi polis eşi adaylarına yardım etse azıcık şakkıdı

hepimizin ortak derdi bu sanırım. hiç anlamıyorum askerdeyken de aynı işi yapıyorlar saçmalık vallahi :mymeka:
Tam düğün arifesinde askere gönderdim nişanlımı maaş da yok. ne güzzel eşyalarımızı alırdık. deli olmamak elde değil bu ülkede :oklava:

ne güzel işte nişanlıyken gitmiş allah kavuştursun.evlendiğinde bide o yük olmayacak.benim kociş daha askere gitmedi bi kaç yılda gitmeyi düşünmüyo hayırlısı olsun ya

ne güzel işte nişanlıyken gitmiş allah kavuştursun.evlendiğinde bide o yük olmayacak.benim kociş daha askere gitmedi bi kaç yılda gitmeyi düşünmüyo hayırlısı olsun ya

aynen benımkı de gıtmedı daha ve yakın zaman ıcınde gıtmeyı dusunmuyor..:olmaz:
aılenıze yenı bır bırey katılacak sankı degıl mı?:emir_bebek: az kalmıs..
saglıcakla kucaklarsınız ınsallah.:CüvCüv:.

aynen benımkı de gıtmedı daha ve yakın zaman ıcınde gıtmeyı dusunmuyor..:olmaz:
aılenıze yenı bır bırey katılacak sankı degıl mı?:emir_bebek: az kalmıs..
saglıcakla kucaklarsınız ınsallah.:CüvCüv:.

sağol canım eve bebişin yolunu gözlüyoruuuuuuz.seninkide maaşallah canım allah bağışlasın

ben yardımcı olayımm canımm ne gibi birr yardım istersinn
yardım etsen ii olur valla canım. Yeni nişanlandım ve askere gönderdim kısa dönem yapacak.
Benim sorunum bayan polislerle kaydirigubbakcemile3 Kızmaz inş burda polis olan bayan arkadaşlar kaydirigubbakcemile3
Kıskanıyorum ben nişanlımı çook fazla onlardan. sizde de böyle miydi??-tatlicadiarzu-

kankaa ezan okunduu açtınmıı orucunuu

ne zamandır gelmiyom bu topiğee yaa unutmuşum polis eşi olduğumuu
hatırlatanda yokkii hehehehehe

evet canım böle daha ii oldu aslında. bir evin içinde yşayınca ayrılması daha zor olurdu.
kısa dönem yapacaksa eşin rahat olur ama uzun dönem yapacaksa zor olur cidden.

şu an askerdeymiş canımm bence şimdilikk askeriyedeki bayanlarıı düşünn
neyse konuya döneyimm bence takıntı yapmaa çünküü mecburenn olacak çalıştığı yerde bayan meslektaşıı ve karakola neleri geliyorr bayan polislere varana kadarr
bence hiç kıskanmaa kendinede saplantı yapmaa sonra işin içinden çıkamazsınn evlendiğindede zor olurr
bende böyle bişey olmadı hiçç tam tersii hep dost oldukk sonuçtaa seninle evlenmeye karar verdiysee bayanları sadece meslektaşı olarak görüyordur değilmi böyle düşün en azından

yardım etsen ii olur valla canım. Yeni nişanlandım ve askere gönderdim kısa dönem yapacak.
Benim sorunum bayan polislerle kaydirigubbakcemile3 Kızmaz inş burda polis olan bayan arkadaşlar kaydirigubbakcemile3
Kıskanıyorum ben nişanlımı çook fazla onlardan. sizde de böyle miydi??-tatlicadiarzu-

canım nişanlıyken ben herkesten kıskanırdım ama öyle polisten falan değil özellikle.evlenince birazda zaman geçince geçer bu abartılı kıskançlığın merak etme.ben bütün sevdiklerimi kıskanacak kadar abartırdım ama şimdi aman sallaaaaaaaaaa diyorum valla.yani normal senin durumun sıkma canınıııı

evet canım böle daha ii oldu aslında. bir evin içinde yşayınca ayrılması daha zor olurdu.
kısa dönem yapacaksa eşin rahat olur ama uzun dönem yapacaksa zor olur cidden.

bakalım açıköğretimi bitirebilirse kısa dönem olcak şu büte bi girsinde ne olcak öğreneyim.ayyyy uzun dönem giderse çok zor olur benim için.
aman ya kaldırsınlar şu askerliği adamlar zaten hergün askerlik yapıyolar yazık yaaaaaaaa

:olmaz: onlar iş arkadaşları bence yanlış gözle bakmıyolardır birbirlerine.
sen güveniyosan kıskançlık yapma.
Hayatı kendine zindan ederse öyle olursa.:teselli:
ne zamandır gelmiyom bu topiğee yaa unutmuşum polis eşi olduğumuu
hatırlatanda yokkii hehehehehe
kaydirigubbakcemile3 hoşgeldinizzz buyrunnnnnnnnnŞeniz

şu an askerdeymiş canımm bence şimdilikk askeriyedeki bayanlarıı düşünn
neyse konuya döneyimm bence takıntı yapmaa çünküü mecburenn olacak çalıştığı yerde bayan meslektaşıı ve karakola neleri geliyorr bayan polislere varana kadarr
bence hiç kıskanmaa kendinede saplantı yapmaa sonra işin içinden çıkamazsınn evlendiğindede zor olurr
bende böyle bişey olmadı hiçç tam tersii hep dost oldukk sonuçtaa seninle evlenmeye karar verdiysee bayanları sadece meslektaşı olarak görüyordur değilmi böyle düşün en azından

:1shok: Askeriyedeki bayanlar mı ?? Aman dur yeni yeni şeyler çıkartmayayım.
Ondan yana bir sıkıntım yok zaten. İşin garibi bayanları da pek tanımam. Geçecek inşallah kaydirigubbakcemile3

canım nişanlıyken ben herkesten kıskanırdım ama öyle polisten falan değil özellikle.evlenince birazda zaman geçince geçer bu abartılı kıskançlığın merak etme.ben bütün sevdiklerimi kıskanacak kadar abartırdım ama şimdi aman sallaaaaaaaaaa diyorum valla.yani normal senin durumun sıkma canınıııı

İçimi rahatlattın valla. Kimseye de söyleyemiyordum bu durumu :) Demek ki nişanlıyken normalmiş.
Askerlik meselesini de hiç sorma canım ya. Nerde görülmüş böle bir durum. Yaptıkları iş zaten askerlikle eş değer

Back
X