geçecek geçecek :kedi:
lmaz: onlar iş arkadaşları bence yanlış gözle bakmıyolardır birbirlerine.
sen güveniyosan kıskançlık yapma.
Hayatı kendine zindan ederse öyle olursa.:teselli:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçecek geçecek :kedi:
ne kadar çok yeni var yaaa yada banamı öyle geldi birdenn doğuda olan varmıı merak ettm şimdii
ne kadar çok yeni var yaaa yada banamı öyle geldi birdenn doğuda olan varmıı merak ettm şimdii
:1shok: Askeriyedeki bayanlar mı ?? Aman dur yeni yeni şeyler çıkartmayayım.
Ondan yana bir sıkıntım yok zaten. İşin garibi bayanları da pek tanımam. Geçecek inşallah kaydirigubbakcemile3
İçimi rahatlattın valla. Kimseye de söyleyemiyordum bu durumu :) Demek ki nişanlıyken normalmiş.
Askerlik meselesini de hiç sorma canım ya. Nerde görülmüş böle bir durum. Yaptıkları iş zaten askerlikle eş değer
hoşbuldukk kızlarr bende manisadayımm 7 yıllık polis eşiyimm
diyarbakırday yaptık doğumuuzuu
ayrıcaa eşim askerliğini yapmıştı evlendiğimizde şükürr
kıdemlisin ozaman. Hemen bir soru sorayım. kaydirigubbakcemile3 BU ipka ne demek oluyor??hoşbuldukk kızlarr bende manisadayımm 7 yıllık polis eşiyimm
diyarbakırday yaptık doğumuuzuu
ayrıcaa eşim askerliğini yapmıştı evlendiğimizde şükürr
kolay gelsiinnnayyyy benim kociş işten gelir şimdi ben kaçayım.dikkat edin kendinize öpüldünüz yavru kuşlar
ipka demek canımm tayinini iptal etmekk tayine gitmek istemiyorum yerim sıcak iyii böyle rahatımdemek oluyorr tabii kabul edilirsee
kızın ne kadar güzel öyle![]()
hoşgeldin kankaa napyon laa
yardım etsen ii olur valla canım. Yeni nişanlandım ve askere gönderdim kısa dönem yapacak.
Benim sorunum bayan polislerle kaydirigubbakcemile3 Kızmaz inş burda polis olan bayan arkadaşlar kaydirigubbakcemile3
Kıskanıyorum ben nişanlımı çook fazla onlardan. sizde de böyle miydi??-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 hoşgeldinizzz buyrunnnnnnnnnŞeniz
daisybaby geçecek inşallah bu durum. aslında şöyle bişey oldu. biz nişanlanmadan önce çalıştığımız ilçede izin işlemlerinden dolayı duyuldu nişanlanacağımız. burası küçük biryer olduğu için herkes çook ilgilenir birbiriyle, anlatmıştım sana.
sonra bu polis bayanlar beni hiç tanımamalarına ve hiç onlarla konuşmama rağmen benim nişanlımla evlenme sebebimim onun üniforması olduğunu söylemişler. yani ben nişanlıma değil de onun üniformasına aşıkmışım :roflol: (işin ilginci de ben nişanlımı tanımadan önce polisle evlenmek istemem derdim hep.) ben bunu duyunca tabi bunu söyleyen bayanlara çoook sinir oldum. nişanlım da biliyor bunu kimlerin söylediğini ve tuhaftır ki hepsi evli barklı kadınlar.
işte benim kıskançlık hikayem böle başladı. belki bu kıskançlık değil de sinir hatta gıcık olmak :) bunları biz hiç önemsemiyoruz aslında ama insan sinir de oluyor yani