• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

cnm nbr seninki ne kadarlık polis nerde polisıokulunda okudu cnm

NAzillide okudu canım 3.yılını çalışıyor.
daisybaby geçecek inşallah bu durum. aslında şöyle bişey oldu. biz nişanlanmadan önce çalıştığımız ilçede izin işlemlerinden dolayı duyuldu nişanlanacağımız. burası küçük biryer olduğu için herkes çook ilgilenir birbiriyle, anlatmıştım sana.
sonra bu polis bayanlar beni hiç tanımamalarına ve hiç onlarla konuşmama rağmen benim nişanlımla evlenme sebebimim onun üniforması olduğunu söylemişler. yani ben nişanlıma değil de onun üniformasına aşıkmışım :roflol: (işin ilginci de ben nişanlımı tanımadan önce polisle evlenmek istemem derdim hep.) ben bunu duyunca tabi bunu söyleyen bayanlara çoook sinir oldum. nişanlım da biliyor bunu kimlerin söylediğini ve tuhaftır ki hepsi evli barklı kadınlar.
işte benim kıskançlık hikayem böle başladı. belki bu kıskançlık değil de sinir hatta gıcık olmak :) bunları biz hiç önemsemiyoruz aslında ama insan sinir de oluyor yani
:lepi: bende hep öyle derdim oda hemşireyle evlenmem dermiş.
Büyük konuşmamak gerek :)))
Şimdi onayladım gıcık olmanı :)) vereliniortak

ewet cnm o baska durummus cnm haklısın bencede kıskanclıkdeqil sinirliktir
insan neden üniformaya asık olacak ki aklıalmz sey bende polisleri hiç ama hiç sevmezdim bekarken beni istemeyen qelenler polis askerdi bende istemiyordm kısmet olunca esime asık oldum ve ewlnedm....
o bayanlar cok yanlıs düsünmüşler bence boswer cnm sen ewlen askınla ayyyy bende sinirlendm ya bu ne böyle

:lepi: bende hep öyle derdim oda hemşireyle evlenmem dermiş.
Büyük konuşmamak gerek :)))
Şimdi onayladım gıcık olmanı :)) vereliniortak

annem de hep büyük konuşma derdi bu konuyla ilgili. kısmet işiymiş bu işler. çok da mutluyum yıllardır aradığım kişi meğer polismiş :)) ama mesleğini de seviyorum şimdi. eskiden neden böle uzak durduğumu da anlamıyorum açıkçası :)

dioom sizin işiniz de zor be canım. ikinizin de nöbetleri olur şimdi. birbirinizi az görürsünüz ama daha kıymetli de olursunuz hani :)

annem de hep büyük konuşma derdi bu konuyla ilgili. kısmet işiymiş bu işler. çok da mutluyum yıllardır aradığım kişi meğer polismiş :)) ama mesleğini de seviyorum şimdi. eskiden neden böle uzak durduğumu da anlamıyorum açıkçası :)

dioom sizin işiniz de zor be canım. ikinizin de nöbetleri olur şimdi. birbirinizi az görürsünüz ama daha kıymetli de olursunuz hani :)

kaydirigubbakcemile3 artık asansörde kapı girişinde falan görürüz birbirimizi :))
sengözlerimebaksanab
Evlendiğim bi kaç yıl çalışmayacam :1closedeyes: ev hatunu olacam :))
Yemek yapıp börek açıp 100 kilo olup öyle işe başlayacam gamyoncuiremsu :roflol:

kaydirigubbakcemile3 artık asansörde kapı girişinde falan görürüz birbirimizi :))
sengözlerimebaksanab
Yemek yapıp börek açıp 100 kilo olup öyle işe başlayacam gamyoncuiremsu :roflol:

:roflol:kaydirigubbakcemile3 hehe ne komiksin cnm ya kafana qöre takılın

)

anneler herzman haklı da deqeri bilemiorz ewlnince ve cocuk olunca anlıyoruz ya hayrılısıolsn

sengözlerimebaksanab
en güzeli valla. ben de allah nasip eder de hamile kalırsam doğumdan sonra 1-2 yıl çalışmayacağım. :emir_bebek: bebiş bakacağım. hem kendim büyütmüş olurum hem de kimse evime kamp kurmaz kaydirigubbakcemile3

:roflol:kaydirigubbakcemile3 hehe ne komiksin cnm ya kafana qöre takılın

anneler herzman haklı da deqeri bilemiorz ewlnince ve cocuk olunca anlıyoruz ya hayrılısıolsn

aynen canım öyle. annem bugüne kadar ne dediyse hepsi doğru çıktı. onları dinlemek lazım ama nerdeeee :mymeka:

en güzeli valla. ben de allah nasip eder de hamile kalırsam doğumdan sonra 1-2 yıl çalışmayacağım. :emir_bebek: bebiş bakacağım. hem kendim büyütmüş olurum hem de kimse evime kamp kurmaz kaydirigubbakcemile3

bencede eniyiis ewewtya kamp kurmazlar kocacıqınla sen bakarsın

aynen canım öyle. annem bugüne kadar ne dediyse hepsi doğru çıktı. onları dinlemek lazım ama nerdeeee :mymeka:

ewet nerdeee haber varmı seninkinden dün qörüsemedik ya buqün belki arar yada msn den qörüsürz bakalım sesini özledim ya

deneme yapıyorum da mesaj silme konusunda :) azkaldı uzmanlaşacağım :)))

Son düzenleme:
eskiden ankesörlüden çağrı yapardı ben arardım onu ama ,3-4gün oldu galiba, ankesörlü telefonları dışarıdan aramaya kapatmışlar :kızgın: türk telekom kart satışı daha fazla olsun die yaptı galiba bunu. bu yüzden de eskisi gibi görüşemiyoruz ama günde 3-4 defa konuşuyoruz yine de. benimki sabah herkesten erken kalkıyor. ilk öyle arıyor sabahın 5inde yani kaydirigubbakcemile3 sonra öğle arasında yemekten sonra çağrı yapar ararım. akşam 9da da arıyorum konuşuyoruz. genelde böle oluyor bizim. benim nişanlımın ailesi biraz ilgisiz insanlar. yani çok sıkı bir bağ yok aralarında. buyüzden de çok düşkün bana, benim de onunla çok ilgilendiğimi de bilir.:nazar:

aynen benimde esim ailesini aramza büqün kayınvalidem aradı kzıım arıyormu beni aramıyor numarası varsa verde sesini duyum dedi bend ebana numara vermedi bana caqrı yapıyor ben arıyorum dedim yani anlayacaqın esim için dünyasında kızlarından baskası yok ben dahi bile onun için 2 kızı

herkese merhabalar.ben de 2.5 aylık evli,24 yaşında,kimyager ama işsiz,afyonda yaşayan polis eşi bir bayanım.arık ben de varım aranızda.vee hoşbuldumkaydirigubbakcemile2

herkese merhabalar.ben de 2.5 aylık evli,24 yaşında,kimyager ama işsiz,afyonda yaşayan polis eşi bir bayanım.arık ben de varım aranızda.vee hoşbuldumkaydirigubbakcemile2

mrh canım hosgeldina.s.bizde afyondaydık sarka geldık.bır bucuk ay oldu.mardınlı olduk artık.görüsmek üzere.

iyiylk cnm ya kzılarımla uqrasıyorum kocisimi bekleiyorum askerden qelmesi için qün sayıyırum bitsin bu qurbetlikkkk senden nbrrr

ayyyyy hayırlısıyla gelsin canım ya.
ayyyy kızlarınla ha allah bağışlasın.
bende bebişin yolunu gözlüyom gelsinde bende uğraşayım

ayyyyy hayırlısıyla gelsin canım ya.
ayyyy kızlarınla ha allah bağışlasın.
bende bebişin yolunu gözlüyom gelsinde bende uğraşayım

aminnn cnm aaa bebek qeliyor desene ne qüzel tek bebeiş sanırım baska yok demi allah kurtarsın cnm ilk sancıda doqum yaprsın insallah kac aylıkoldu doqum normalmi sezeryanmi

aminnn cnm aaa bebek qeliyor desene ne qüzel tek bebeiş sanırım baska yok demi allah kurtarsın cnm ilk sancıda doqum yaprsın insallah kac aylıkoldu doqum normalmi sezeryanmi

ayyyyy sağol canım ya.ilk bebek 8 aylık oldu çok şükür az kaldı valla.çooooooooook heyecanlıyım hemde korkuyorum.geçen gittim doktora şimdilik normal görünüyo dedi 15 gün sonra gene gitcem o zaman netleşir artık

ayyyyy sağol canım ya.ilk bebek 8 aylık oldu çok şükür az kaldı valla.çooooooooook heyecanlıyım hemde korkuyorum.geçen gittim doktora şimdilik normal görünüyo dedi 15 gün sonra gene gitcem o zaman netleşir artık

insallh normal doqum olur en iyisi o korkma cnm bol bol dua et allaha yardımeder hele son ayları bekelmek qecmiyor ya bir qelseydi bir qelseydi deniyor zamn su qibi akıp qidiyor

insallh normal doqum olur en iyisi o korkma cnm bol bol dua et allaha yardımeder hele son ayları bekelmek qecmiyor ya bir qelseydi bir qelseydi deniyor zamn su qibi akıp qidiyor

bende normal istiyorum çok yatmam hem çok iyi olur doğumda bana bakacak kimse yok.gerçi kociş yıllık izin alcak ama sezeryan olursa biterim valla.ama korkuyorumda normal doğumdan şu dikiş olayı canımı sıkıyo oturamazsın diyolar

Back
X