- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyı geceler arkadaslar.merhaba.a.s.
bende normal istiyorum çok yatmam hem çok iyi olur doğumda bana bakacak kimse yok.gerçi kociş yıllık izin alcak ama sezeryan olursa biterim valla.ama korkuyorumda normal doğumdan şu dikiş olayı canımı sıkıyo oturamazsın diyolar
yok be cnm oturabilirisn rahay olursun tabiki acı olur ama okadarda deqil ben doqum yaptım normal yaptım dikiş acısı acıyor ama okadar acı olmuyor sezeryan qibi okadar yatmıyorsun tabiki dinlnemen qerekececek birde milletin lafına bakma benim dahi korkulacak kadar deqil sadece doqum yaparken hissedirsin dikiş acısı baska yok
ayyyyy sağol bacım ya içime su serptin.düşün düşün bi hal oldum.bu millette ayrı çatlak zaten.herkes kötü doğum öyküsü anlatacak diye bi hal oldu.bi tanesine çok kolay rahat demiyo ya.
oöyle derler hiçte aslı yok ben 2 kız dünya qetiridm korkulcak kadar deqildi allaha bol bol dua ettim su patladıktan sonar doqumum oldu saatlerce bile sürmedi kolay doqum yaptım doqum tabiki herkes farklıdır sen dua et allaha sıqın bir bakmsıınki oqlusun kucaında
allah bağışlasın canım.
ay allah razı olsun içimi rahatlattın
ricaedrm cnm sen rahat ol yaeter amin cümlemiznkinide baqıslasın nerelisin
erzincanlıyım canım
tamam cnm bende aslen kayseriliyim ahhh memlekte ahh baska oluyor memleket ya :gitme:
biz yıllarca kayseride kaldık incesudababam emekli olunca memlekete taşındık.annem çok severdi kayseriyi taşınmak hiç istememişti erzincana.erzincanlı olmasına rağmen
aaaa ne qüzel ya demi ya kayseri baska oluyor nedense darısı bize antalyadan sonra kayseri istiyoruz annen iyi anlamıs keyfini
hala ordaki komşularla görüşüyoruz.bende seviyorum kayseriyi.
e senin memleketine tayin olabiliyomu.
aaa iyiymiş valla.şark bitti sizin o zaman.nerde yapmıştınız.ayyy darısı başımıza alışamıyom ben buraya.
NAzillide okudu canım 3.yılını çalışıyor.
anaaa ben nazilliliyimm benim babamda nazilli polis okulunda memurr