doqum hanqi aya qeliyor bende oructa doqum yaptım hatta dün kzızm ın doqumqünüydüslm canım.hamilelik iyi gidiyo sayılır.gerçi karnım kocaman oldu yürümek yatmak kalkmak çooooook zorlaştı.öyle işte gün sayıyom.sen nasılsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doqum hanqi aya qeliyor bende oructa doqum yaptım hatta dün kzızm ın doqumqünüydüslm canım.hamilelik iyi gidiyo sayılır.gerçi karnım kocaman oldu yürümek yatmak kalkmak çooooook zorlaştı.öyle işte gün sayıyom.sen nasılsın
selam canım nasılsın?opuyorumnanaktan
doqum hanqi aya qeliyor bende oructa doqum yaptım hatta dün kzızm ın doqumqünüydübabasız doqum qünü oldu neyse saqlık olsn sanda allahyardımcuın olsn zor yani hele birde sıcakalrda cekilmiyor
doğum ekim sonuna denk geliyo canım.kızınında doğum günü kutlu olsun canım.ayyyyyy babası gelince bi kutlama yaparsınız ohhhhh ne güzel
slm arkadaşlar uzun zamandır giremedim kk ya iyisinizdir umarım yeni yerlerine giden gelen tüm polis eşlerıne sağlıklı yerlerinde yaşam diliyorum.............
tsk ederiz teyzesi bende öyle düüsnüyorum insalalh birqcsin zamn cnm senide alalh kurtarsın tek sancıda doqum yaparsın insallah saq salim alırsın beebişini
kızlar aranızda polisevinde düğün yapan oldu mu? Ya da polisevinde herhangi bir düğüne giden oldu mu? Düğün için yer düşünüyorum da. Polisevinde nasıl olur ki acaba?
kızlar aranızda polisevinde düğün yapan oldu mu? Ya da polisevinde herhangi bir düğüne giden oldu mu? Düğün için yer düşünüyorum da. Polisevinde nasıl olur ki acaba?
Canım ben nişanımı polis evinde yapmayı düşünüyorum ama nasıl olur bilmiyorum.
Her sehrin ki farklıdır tabi ama bizim burda düğünler için ayrı bi lokal yapılmış ama biraz küçük bi yer.
aa burda hayat varmıydı yaa:uhm:
hiç kimsecikler olmuyodu :umursamaz:
bende polis kızı ve eşi olaraktan
tüm zorluklara gögüs gererekten burdayım:bbo:
insan bi slm verir yahu küstüm gelmicem bidaha burayasenağlama
canım benim adanada olacak. netten baktım resimlerine. güzel görünüyordu ama gidip görmek lazım tabi. bir de fiyatları görünce şok oldum 250tl :1shok:
Canım ben nişanımı polis evinde yapmayı düşünüyorum ama nasıl olur bilmiyorum.
Her sehrin ki farklıdır tabi ama bizim burda düğünler için ayrı bi lokal yapılmış ama biraz küçük bi yer.
canım peki nasıl oluyor düğün. kaça kadar sürmesine izin veriyorlar. çünkü netten baktığımda adana polisevinde düğün salonu ile misafirhane aynı binanın içinde. orada kalanların rahatı için erken saatte mi bitirirler acaba düğünü :uhm:arkadasınmın düqünü oldu qüzel oluyor polislerde qeliyor düqüne bazılar calıstıqında resmi bileee qüzeldi yani benim ki ne kadar ilqinc polisevinde deqilde orduevinde oldu dilooom bilir kayseri orduevi orasıda mükemmel oldu bana askerler qelddi düqünüme
selam kızlar ben geldim artık tuncelideyim lojmanımıza yerleştik. herkesin ramazan ayı mübarek olsun biraz geç oldu ama ben anca yerleştim bugün neti bağladık........öpüyorum hepinizi
insan bi slm verir yahu küstüm gelmicem bidaha burayasenağlama
canım benim adanada olacak. netten baktım resimlerine. güzel görünüyordu ama gidip görmek lazım tabi. bir de fiyatları görünce şok oldum 250tl :1shok:
canım peki nasıl oluyor düğün. kaça kadar sürmesine izin veriyorlar. çünkü netten baktığımda adana polisevinde düğün salonu ile misafirhane aynı binanın içinde. orada kalanların rahatı için erken saatte mi bitirirler acaba düğünü :uhm:
bir de kızlar burda deniz kenarında bir polisevi var. manzarası falan çok güzel. havuzu falan da var. yani aslında bir otelde ne ararsanız orda da var. sizce düğünden sonra buraya gidilir mi gelinlikle falan kaydirigubbakcemile3 düğünden sonra hemen evimize gelemeyiz biz uzak olduğu için, balayına da çıkmayız galiba ikimize de izin 5gün sadece. böle bir polis evinde siz olsanız kalır mıydınız? yoksa çok mu saçma bir fikir ilk gece için
cnmm diloomun dediqin qibi heryerin saati de farklı olabilir kayseride aksam ise düqün 7 -- 8 qece 12 ye kadar sürer ora nasıl bilemem cnm ne desem yalan olur arkadasınki cok qüzel olmsut oda farklılık olurmu bilemem cnm düqün sonrası tabiki oraya qidebilirisn bence nolcak ki
tunceli merkezde misin canım.