evet canım merkez
benim de 3 ayım orda geçmişti ne yazık ki!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım merkez
haklısın canım. en iisi iice araştırma yapıp düğüne bir ay kala gidip konuşmak bütün yerlerle.
evet canım nisan dedi nişanlım. aslında ben yaz tatili diye düşünüyordum ama uzatmaya gerek yok dedi akannehir bayramla birlikte başlarım artık hazırlığa. gerçi ona kalsa o gelene kadar bişey yapmayacağım. askerden gelince hepsini hallederiz dio ama ben yine de başlayacağım hazırlığahayrlısı olsun cnm nisanda düqün olacakmıs simdiden hazırlık yapman qerecek sanırım
evet canım nisan dedi nişanlım. aslında ben yaz tatili diye düşünüyordum ama uzatmaya gerek yok dedi akannehir bayramla birlikte başlarım artık hazırlığa. gerçi ona kalsa o gelene kadar bişey yapmayacağım. askerden gelince hepsini hallederiz dio ama ben yine de başlayacağım hazırlığa
canım benim adanada olacak. netten baktım resimlerine. güzel görünüyordu ama gidip görmek lazım tabi. bir de fiyatları görünce şok oldum 250tl :1shok:
canım peki nasıl oluyor düğün. kaça kadar sürmesine izin veriyorlar. çünkü netten baktığımda adana polisevinde düğün salonu ile misafirhane aynı binanın içinde. orada kalanların rahatı için erken saatte mi bitirirler acaba düğünü :uhm:
bir de kızlar burda deniz kenarında bir polisevi var. manzarası falan çok güzel. havuzu falan da var. yani aslında bir otelde ne ararsanız orda da var. sizce düğünden sonra buraya gidilir mi gelinlikle falan kaydirigubbakcemile3 düğünden sonra hemen evimize gelemeyiz biz uzak olduğu için, balayına da çıkmayız galiba ikimize de izin 5gün sadece. böle bir polis evinde siz olsanız kalır mıydınız? yoksa çok mu saçma bir fikir ilk gece için
yenı gelen tum arkadaslar hosgelmısler a.s.
eskılere de selamlar :kedi:
slm cnm nasılsn sınavın bittimi nasıldı hanqiderslerden qirdin
ıyıyım canım sagol sen nasılsın?:1hug:
kızlar nasıl babalarını arıyorlardır elbet:gitme: esın ıcınde zor olmustur alıstımı askerlıge enıste..
ıkı dersım kalmıstı zaten bırı mukemmel gectı 90a yakın beklıyorum nerdeyse..
ama dıgerı muallakta bıtırmıs olursam havalara ucucam:dance: ama eger kalırsa da tek ders sorun etmıyorum artık..
sımdı de kpss ye hazırlanıyorum bu yıl yogunum anlıycanakannehir
canım kızların kaç yaşında.ay bende tutuştum valla.eşim daha askerliğini yapmadıda
biri 2005 li biri 2008 li yeni 1 yasında coook zor oluyor bebiş büyümeden qönderesini yoksa coook zor
ah canım ya allah yardımcınız olsun.allah bağışlasın canım
ayy ben gönderememki canım ya eşim askere gidince yanında kalacak kimsem yok.e şimdi şarktayız burdada kalamam.işte bende tutuştum ne yapcam diye
allah büyük cnm ya annene qidersin yada annaenin caqırısın bir seyler yapacaksın doqru doqudasınız birde karar esinin ne zman isterse qider amiinnn cnm seninkinide allah baqıslasın
esin üni. bitirdim cnm kısa dönem qidecek yoksa uzun döenmmi qideceqi zamn
canım annem vefat etti benim.eşimde dün en son sınava girdi eğer sınavı verirse kısa dönem yapacak.allah büyük ya.amin canım
ayyycnm kusura bakma bilmeyince bende bababmıı kayıp ettim 10 sene önce annemi yanıma aldım evlenirken ben dekendi annamel yasıyorum allah rahmet eylsin bütün ölmüşlere nur içinde yatsınlar cnm
insalalh sınavı kazanırda kısa dönem qider