• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hayrlısı olsun cnm nisanda düqün olacakmıs simdiden hazırlık yapman qerecek sanırım
evet canım nisan dedi nişanlım. aslında ben yaz tatili diye düşünüyordum ama uzatmaya gerek yok dedi akannehir bayramla birlikte başlarım artık hazırlığa. gerçi ona kalsa o gelene kadar bişey yapmayacağım. askerden gelince hepsini hallederiz dio ama ben yine de başlayacağım hazırlığa

evet canım nisan dedi nişanlım. aslında ben yaz tatili diye düşünüyordum ama uzatmaya gerek yok dedi akannehir bayramla birlikte başlarım artık hazırlığa. gerçi ona kalsa o gelene kadar bişey yapmayacağım. askerden gelince hepsini hallederiz dio ama ben yine de başlayacağım hazırlığa

yani bencede cnm annemin bir lafı var kız evlene kadar ceyiz işi bitmez cok sevindm cnm cok heyecanlı olur walla bend eakıl bile kalmadı ceyiz işleri düqün işleriymiş falan derken qelinlikti qece kıyafetiydi vb. olunca hem yorucu hemde muhtesem duyquydu cnm simdiden allah mesut etsin umarım hersey qönlünce olur benim ki her istediqim qibi olmustu

iiiylk cnm senden nbr bir acıyorum bir kapatıyorum bu ara coqunlukta acıkım :))

canım benim adanada olacak. netten baktım resimlerine. güzel görünüyordu ama gidip görmek lazım tabi. bir de fiyatları görünce şok oldum 250tl :1shok:

canım peki nasıl oluyor düğün. kaça kadar sürmesine izin veriyorlar. çünkü netten baktığımda adana polisevinde düğün salonu ile misafirhane aynı binanın içinde. orada kalanların rahatı için erken saatte mi bitirirler acaba düğünü :uhm:

bir de kızlar burda deniz kenarında bir polisevi var. manzarası falan çok güzel. havuzu falan da var. yani aslında bir otelde ne ararsanız orda da var. sizce düğünden sonra buraya gidilir mi gelinlikle falan kaydirigubbakcemile3 düğünden sonra hemen evimize gelemeyiz biz uzak olduğu için, balayına da çıkmayız galiba ikimize de izin 5gün sadece. böle bir polis evinde siz olsanız kalır mıydınız? yoksa çok mu saçma bir fikir ilk gece için

dugun ıcın polıs evı uygun olucaktır fıyat acısından ama kapasıtesını ıyı ogren kac kısı alıyor..
esımın kuzenı de polıs evınde yaptı dugunu Aydın da bılenler vardır belkı cok kucuk yanı gelıcek mısafırınızı de hesap edın salon konusunda karar verırken..yerimseniben
evlendıkten sonra Polısevlerınde bolca kalırsınızkaydirigubbakcemile3 ılk geceden ne işiniz var Allah askına..akannehir
dugun sonrasında basın gıdın bır sahıl kenarına onceden rezerve yapın zaten nısan ayında fıyatlar uygun olur..sengözlerimebaksanab
yanı bence..-tatlicadiarzu-

yenı gelen tum arkadaslar hosgelmısler a.s.
eskılere de selamlar :kedi:

slm cnm nasılsn sınavın bittimi nasıldı hanqiderslerden qirdin

ıyıyım canım sagol sen nasılsın?:1hug:
kızlar nasıl babalarını arıyorlardır elbet:gitme: esın ıcınde zor olmustur alıstımı askerlıge enıste..
ıkı dersım kalmıstı zaten bırı mukemmel gectı 90a yakın beklıyorum nerdeyse..:delphin:
ama dıgerı muallakta bıtırmıs olursam havalara ucucam:dance: ama eger kalırsa da tek ders sorun etmıyorum artık..
sımdı de kpss ye hazırlanıyorum bu yıl yogunum anlıycanakannehir

ıyıyım canım sagol sen nasılsın?:1hug:
kızlar nasıl babalarını arıyorlardır elbet:gitme: esın ıcınde zor olmustur alıstımı askerlıge enıste..
ıkı dersım kalmıstı zaten bırı mukemmel gectı 90a yakın beklıyorum nerdeyse..:delphin:
ama dıgerı muallakta bıtırmıs olursam havalara ucucam:dance: ama eger kalırsa da tek ders sorun etmıyorum artık..
sımdı de kpss ye hazırlanıyorum bu yıl yogunum anlıycanakannehir

ewet cnm hiç sorma küçük kzı anlamıyor okadar büyük kzıım babasını cok özlüyor aqlıyor resmini qörünce babasına ait birsey qörünce baslıyor aqlamaya ne zman qelecek anneciqm diyor offf kendimi cok zor tutuyorum cnm
esimde cok üzüzlüyor alıstım diyor iyiym diyor benim üzüzlmeme için bilmiyorumki cnm nasıl olduqunu :((( insaalh hedefindeki puanları alırısn cnm ya insallah kpss içinde sana şimdien basarılar bol sanslar cnmben busene qirmeyeceqim seneye insalalh

canım kızların kaç yaşında.ay bende tutuştum valla.eşim daha askerliğini yapmadıda

biri 2005 li biri 2008 li yeni 1 yasında coook zor oluyor bebiş büyümeden qönderesini yoksa coook zor

ah canım ya allah yardımcınız olsun.allah bağışlasın canım
ayy ben gönderememki canım ya eşim askere gidince yanında kalacak kimsem yok.e şimdi şarktayız burdada kalamam.işte bende tutuştum ne yapcam diye

ah canım ya allah yardımcınız olsun.allah bağışlasın canım
ayy ben gönderememki canım ya eşim askere gidince yanında kalacak kimsem yok.e şimdi şarktayız burdada kalamam.işte bende tutuştum ne yapcam diye

allah büyük cnm ya annene qidersin yada annaenin caqırısın bir seyler yapacaksın doqru doqudasınız birde karar esinin ne zman isterse qider amiinnn cnm seninkinide allah baqıslasın

allah büyük cnm ya annene qidersin yada annaenin caqırısın bir seyler yapacaksın doqru doqudasınız birde karar esinin ne zman isterse qider amiinnn cnm seninkinide allah baqıslasın

esin üni. bitirdim cnm kısa dönem qidecek yoksa uzun döenmmi qideceqi zamn

canım annem vefat etti benim.eşimde dün en son sınava girdi eğer sınavı verirse kısa dönem yapacak.allah büyük ya.amin canım

canım annem vefat etti benim.eşimde dün en son sınava girdi eğer sınavı verirse kısa dönem yapacak.allah büyük ya.amin canım

ayyycnm kusura bakma bilmeyince bende bababmıı kayıp ettim 10 sene önce annemi yanıma aldım evlenirken ben dekendi annamel yasıyorum allah rahmet eylsin bütün ölmüşlere nur içinde yatsınlar cnm

insalalh sınavı kazanırda kısa dönem qider

ayyycnm kusura bakma bilmeyince bende bababmıı kayıp ettim 10 sene önce annemi yanıma aldım evlenirken ben dekendi annamel yasıyorum allah rahmet eylsin bütün ölmüşlere nur içinde yatsınlar cnm

insalalh sınavı kazanırda kısa dönem qider

ay sağol canım ya.annelerimiz babalarımız nur içinde yatsın.
sağol canım inşallah kazanır.

Back
X