• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

dugun ıcın polıs evı uygun olucaktır fıyat acısından ama kapasıtesını ıyı ogren kac kısı alıyor..
esımın kuzenı de polıs evınde yaptı dugunu Aydın da bılenler vardır belkı cok kucuk yanı gelıcek mısafırınızı de hesap edın salon konusunda karar verırken..yerimseniben
evlendıkten sonra Polısevlerınde bolca kalırsınızkaydirigubbakcemile3 ılk geceden ne işiniz var Allah askına..akannehir
dugun sonrasında basın gıdın bır sahıl kenarına onceden rezerve yapın zaten nısan ayında fıyatlar uygun olur..sengözlerimebaksanab
yanı bence..-tatlicadiarzu-
annem de aynı şeyi söyledi biliyor musun kaydirigubbakcemile3 doğumu da orda yaparsın sen artık dio ablam da :))

valla doğumdan baya bi zaman sonra başlarım bende elma diyetine.ama ilk zamanlarda spor yapmaya çalışcam.
ben çok heyecanlanıyorum çok az kaldı doğuma nasıl olcak falan diye.haftaya doktora gitcem doğum şekli belli olcak inşallah normal olur

insalalh cnm normal olur alalhabol bol dua et cnm dua kabul olurmsu

annem de aynı şeyi söyledi biliyor musun kaydirigubbakcemile3 doğumu da orda yaparsın sen artık dio ablam da :))

ee haksız da sayılmazlar..kötükedihüso
oyle ozel bır gun de ne ısın var polıs evınde..:dilcikar:
azıcık masrafa gırsın damat beyde kız almak oyle kolay mı..:olmaz:
evlılıgının sonrakı yıllarında pısman olursun ne ısım varmıs orda dıe..
sen benı dınle..:delphin:
dugunden sonra atlayıp arabaya gıdın balayı otelı mutlaka bulursunuz o sezon hem uygun olur 3 gun bıle olsa 3 gun 3 gundur.:jeyyar:.

Bencede Gözek anlat anlat gözel oluyu :icecream::tomato:

sen çekmişsin ama okuması da çook keyifli oluyor kaydirigubbakcemile2

vallaa yaa bendee çarşaf gibimm sermişimm herşeyii..anlatarımm aklıma geldikçee.ne komiklikler varyaa. ilk tanışmamızı anlatamm biz adamla bikaç haftaa öküzler gibi bakıştıkk çarşı pazarr kaç kez düşüyordumm nerdee geliyormu arkadan diyee şimdi gözümün önündee bakasımm gelmiyor o ayrı tabee.neysee benimmkii geldi yanımaa slm verdii falaann nasılsınız dedii gayet kibarr ii saol sen dedimm dalga geçer gibi ii dedii bikaç dk sessiz kaldıkk ee dedimm derdinn nee..şeyy meyyy dedii soracağımı unuttumm bendee niee aklınımı kaybettin dedimm yokk dedii aşık oldumm şokkkkkkkkkkkk benn mudur gibi kaldımmm..bu şokun üstünee ben ne saçma bişeyy söledim yaa bendeki cevaba bakkın yapma yaa bu kadar çabukk nie söyledin yaa heyecanı kalmadıki bu işinn dedim vee kendime geldimm ben ne dedim yaa diee sonra gülüştükk falan hep içimdedirr nazz edemedimm koştutturamadımm vahh benimm eşşekk kafammm diee

ee haksız da sayılmazlar..kötükedihüso
oyle ozel bır gun de ne ısın var polıs evınde..:dilcikar:
azıcık masrafa gırsın damat beyde kız almak oyle kolay mı..:olmaz:
evlılıgının sonrakı yıllarında pısman olursun ne ısım varmıs orda dıe..
sen benı dınle..:delphin:
dugunden sonra atlayıp arabaya gıdın balayı otelı mutlaka bulursunuz o sezon hem uygun olur 3 gun bıle olsa 3 gun 3 gundur.:jeyyar:.

yok ya nişanlım ne istersem yapar :nazar: sen iste ben yapayım der ama ben kıyamam ona işte :) birkaç gündür onun yanındaydım,askerdeydi izne geldi. bu fikrimi ona da anlattım. hayır saçmalama dedi hemen. sonra çok gideriz zaten oralara düğün yaklaşınca ben ayarlayacağım güzel bir yer dedi kaydirigubbakcemile2

vallaa yaa bendee çarşaf gibimm sermişimm herşeyii..anlatarımm aklıma geldikçee.ne komiklikler varyaa. ilk tanışmamızı anlatamm biz adamla bikaç haftaa öküzler gibi bakıştıkk çarşı pazarr kaç kez düşüyordumm nerdee geliyormu arkadan diyee şimdi gözümün önündee bakasımm gelmiyor o ayrı tabee.neysee benimmkii geldi yanımaa slm verdii falaann nasılsınız dedii gayet kibarr ii saol sen dedimm dalga geçer gibi ii dedii bikaç dk sessiz kaldıkk ee dedimm derdinn nee..şeyy meyyy dedii soracağımı unuttumm bendee niee aklınımı kaybettin dedimm yokk dedii aşık oldumm şokkkkkkkkkkkk benn mudur gibi kaldımmm..bu şokun üstünee ben ne saçma bişeyy söledim yaa bendeki cevaba bakkın yapma yaa bu kadar çabukk nie söyledin yaa heyecanı kalmadıki bu işinn dedim vee kendime geldimm ben ne dedim yaa diee sonra gülüştükk falan hep içimdedirr nazz edemedimm koştutturamadımm vahh benimm eşşekk kafammm diee

ikiniz de birbirinizden komik olmuşsunuz daha doğrusu aşık :asigim:

Back
X