bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayy teyzesii yir onu ya minişş inş.. canım ya darısı başımızaa yanımızda olsann sürtünürdükk valla sana bende hamiş haberii alınca kendiim hamiş kalmış gibi seviniyommm valla inş.. rabbim bizede yaşatır bu mucizeyiiii

yakındamış gibi uzaktan elimi göbüşlerinize deydiriyorum şeker kurtuluşunuz yok bu ay inş.lah göbüşler bebiş dolcak benim bebek hepinizin karnına gelip kardeş koycak

yakındamış gibi uzaktan elimi göbüşlerinize deydiriyorum şeker kurtuluşunuz yok bu ay inş.lah göbüşler bebiş dolcak benim bebek hepinizin karnına gelip kardeş koycak

ayyyyyyyyyy umarım yaa inş... göbişimm kocaman olsun istiyorumm delümüyümmm neyimmvalla mağazalarda hep hamiş kıyafetlerine bakıyom piskoposs oldumm ayy hayırlısı canım yaa cok sükür halimizeee inş.. gelir bebişşş

gelir cnm naz yapıyor sıpalar çok takıntı haline getirme hiç ummadığın anda gelir yerleşir göbeğine koca göbekli bişey olursun

gelir cnm naz yapıyor sıpalar çok takıntı haline getirme hiç ummadığın anda gelir yerleşir göbeğine koca göbekli bişey olursun

yok canım ya saka yapıyom inan bana hic takılmıyom istiyorum tabii ama öle kafayı yemedimm daha Allahım ne zman yazmışsa hayırlısıyla ozaman olsunn önemli olan sağlıklı sıhhatlı mutlu huzurluyum cok sükür geriisi olur Allahın izniyleeeeeeee

bende cıkıyorum zaten kimseciklerde kalmadııı topiğimiz hayırlı olsun tekrar akşam girebilirsem gelirimm hoşcakalınn sekerlerr

benimde göbüşümde bebişim vaaarrr. ikimizde uzatallım şu göbüşlere elimizi.

dediğin gibi ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin inş.lah cnm ama çokta bekletmesin hepinizin güzel haberlerini alalım
şeker ben çıkıyorum yavaştan mutfakta işler beni bekler iyi akşamlar yarın görüşürüzzz

inşallah canım inşallah. ama ben hissediyorum cucumun geliyoooo..11+0 12 ye başladık bugün teyzesi

inş.lah cnm hepsinin gelsin.teyzesi ısıra ısıra yer onu maşallah darısı başıma cnm ya benimki daha çok küçük kaç haftalıkken gördün bebişini

hayırlı olsun topik bebişlerim....
madamım ve cucum...
inşallah bu topik uğurlu gelir bize...

Son düzenleme:
Bebeğim hoşgeldinnnn bende topikimize bakıodum öle kızlar benden sonra neler kaynatmış diee :))))

napıyon böceeğeemmm akşam akşam ben te şimdi oturdum geldiğimden beri temizlik yapıyom pufffffffffff

Bebeğim hoşgeldinnnn bende topikimize bakıodum öle kızlar benden sonra neler kaynatmış diee :))))

napıyon böceeğeemmm akşam akşam ben te şimdi oturdum geldiğimden beri temizlik yapıyom pufffffffffff

aynen valla bebişim yaaa yimek yaptım yidik markete gittik koçiş maç izliyo bende mutfağı topladım geldim oturam dedim az bişey sen ne temizliği yaptın madamım...:26:

inşallah bebeğimm yaaa çok sağol sensiz olmaz buraa sende bizdensin tatlışımm

uğurlu gelecek inanıyorumm benn bu ay olmadı diğer ayy hepimiz müjdeyi alıcazzz

Canım benim madamım yaaa....
inşallah hayırlısı olsun madamım....

madamım ben kaçıyom yatam saat geç oldu sabah erkenden gelirim bebişim öptüm çok...

Son düzenleme:
ayy kıyamam bebemeee tamam bebeğim ii gecelerr olsun sabah çok bekleme erkenden gell :d
Canım benim madamım yaaa....
inşallah hayırlısı olsun madamım....

madamım ben kaçıyom yatam saat geç oldu sabah erkenden gelirim bebişim öptüm çok...

benimde kociş maç izlioo bende temizlik yapıodum cumartesi günü arkadaşlarım gelecekte berrem ondan sende gel emii
aynen valla bebişim yaaa yimek yaptım yidik markete gittik koçiş maç izliyo bende mutfağı topladım geldim oturam dedim az bişey sen ne temizliği yaptın madamım...:26:

amanda kimler varmışş kıs bu topik bize heyecan kattı vallaha gece bilem burdayıss
herkesin kocişi mac izlioo sanırsammm ayy kocişler mac keyfi yapsın hatunlarda kaynatsın valla
eee neler yaptın tatlış temizliklermi yapmışş benimm minnoşumm ne mamalar yapcann karar verdinmii kuzumm

hee valla cüücm yaaa kociş maç izlioo saydırıyo bu beşiktaşa bende temizliği bitridim oturdum popomun üstüne yoruldum malum

valla kurabiyem yemek işini yarın hep beraber konuşçaz karar vercezz

hee valla cüücm yaaa kociş maç izlioo saydırıyo bu beşiktaşa bende temizliği bitridim oturdum popomun üstüne yoruldum malum

valla kurabiyem yemek işini yarın hep beraber konuşçaz karar vercezz

sorma bu saydırmsa olayıı bizdede mevcut bende korkuyom arada noluyoo böle diyomm
tımam pıtırcık konusuruss ne mamalar yapıcağını sen kafanı yorma minnoşumm
bende simdikk üzüm yiyomm ayy hic ağzım durmuyooo
kociş az önce ben diğer odada fatmagüle bakıyodum baktım bana süt getirmiş bi bardak bundan sonra her akşam iciceksin dioo ayy kocişim benimm canıkımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…