- Konu Sahibi bilgemadam
-
bebeğin şansına valla teyzesi kısmetli olcak galiba:)))) darısı başınıza cnm en kısa zamanda inş.lah güzel haberlerinizi almayı çok istiyorum inan hamile arkadaşların haberini alınca sanki kendimmiş gibi seviniyorum.son adete göre 6+4 günlük cnm ama kesin bebeği görünce belli olur dedi doktor
ayy teyzesii yir onu ya minişşinş.. canım ya darısı başımızaa yanımızda olsann sürtünürdükk valla sana bende hamiş haberii alınca kendiim hamiş kalmış gibi seviniyommm valla inş.. rabbim bizede yaşatır bu mucizeyiiii
yakındamış gibiuzaktan elimi göbüşlerinize deydiriyorum şeker kurtuluşunuz yok bu ay inş.lah göbüşler bebiş dolcak benim bebek hepinizin karnına gelip kardeş koycak
ayyyyyyyyyy umarım yaa inş... göbişimm kocaman olsun istiyorumm delümüyümmm neyimmvalla mağazalarda hep hamiş kıyafetlerine bakıyom piskoposs oldumm ayy hayırlısı canım yaa cok sükür halimizeee inş.. gelir bebişşş
gelir cnm naz yapıyor sıpalar çok takıntı haline getirme hiç ummadığın anda gelir yerleşir göbeğine koca göbekli bişey olursun
yakındamış gibiuzaktan elimi göbüşlerinize deydiriyorum şeker kurtuluşunuz yok bu ay inş.lah göbüşler bebiş dolcak benim bebek hepinizin karnına gelip kardeş koycak
yok canım ya saka yapıyom inan bana hic takılmıyom istiyorum tabii ama öle kafayı yemedimm daha Allahım ne zman yazmışsa hayırlısıyla ozaman olsunn önemli olan sağlıklı sıhhatlı mutlu huzurluyum cok sükür geriisi olur Allahın izniyleeeeeeee
benimde göbüşümde bebişim vaaarrr. ikimizde uzatallım şu göbüşlere elimizi.
[SUP][/SUP]
hadi uzatalım cnm uğurlu geliriz inş.lah.11 haftalık galiba cnm kocaman olmuş senin bebek maşallah
inşallah canım inşallah. ama ben hissediyorum cucumun geliyoooo..11+0 12 ye başladık bugün teyzesi
hayırlı olsun topik bebişlerim....
madamım ve cucum...
inşallah bu topik uğurlu gelir bize...
Bebeğim hoşgeldinnnn bende topikimize bakıodum öle kızlar benden sonra neler kaynatmış diee :))))
napıyon böceeğeemmm akşam akşam ben te şimdi oturdum geldiğimden beri temizlik yapıyom pufffffffffff
inşallah bebeğimm yaaa çok sağol sensiz olmaz buraa sende bizdensin tatlışımm
uğurlu gelecek inanıyorumm benn bu ay olmadı diğer ayy hepimiz müjdeyi alıcazzz
Canım benim madamım yaaa....
inşallah hayırlısı olsun madamım....
madamım ben kaçıyom yatam saat geç oldu sabah erkenden gelirim bebişim öptüm çok...
aynen valla bebişim yaaa yimek yaptım yidik markete gittik koçiş maç izliyo bende mutfağı topladım geldim oturam dedim az bişey sen ne temizliği yaptın madamım...:26:
amanda kimler varmışş kıs bu topik bize heyecan kattı vallaha gece bilem burdayıss
herkesin kocişi mac izlioo sanırsammm ayy kocişler mac keyfi yapsın hatunlarda kaynatsın valla
eee neler yaptın tatlış temizliklermi yapmışş benimm minnoşumm ne mamalar yapcann karar verdinmii kuzumm
hee valla cüücm yaaa kociş maç izlioo saydırıyo bu beşiktaşabende temizliği bitridim oturdum popomun üstüne yoruldum malum
valla kurabiyem yemek işini yarın hep beraber konuşçaz karar vercezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?