bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kızlar bu topic hepinize uğurlu geleceeekkk. hissediyoruuummmm. cucu zaten bidaha adet olmayacaaakk. madamcım galiba sende hamişsiiiinnn.
inşallaaaaahhhhhhhhh.... aaammmiiiiinnnnnnn

selam kızlar topiğiniz hayorlı olsun içi dolu hamiş olsun bebeklerinizle uğraşmaktan zaman bulamayasınız gece uykusuz kalıp sabahları kanepelerde uyuyasınız inşallah
ben hala adet olmadım ama artık eskisi kadar kafama takmıyorum olmazsa da ne yapalım kocişle iyi olalım o yanımda olsun yeter gari zamanı gelincede o da gelir tam oluruz canlarım

ben geldiiimmmm canlarım ciğerlerim bensiz topik açarsını heeee nasılda geldim amaaa
hayırlı olsun fıstıklar yeni tipiciğiniz

sensiz olurmu hemencikk haber verdikk valla
sağol sekerim inş.. uğurlu gelirr inş... bol bol dua et tımamı pıstıkk

kızlar bu topic hepinize uğurlu geleceeekkk. hissediyoruuummmm. cucu zaten bidaha adet olmayacaaakk. madamcım galiba sende hamişsiiiinnn.

ayy yirim kıss senii ne güsell seyler dökülüoo ağzındann inş.. canımcım hayırlısıylaa ayy heyecan yaptım valla:84:

sensiz olurmu hemencikk haber verdikk valla
sağol sekerim inş.. uğurlu gelirr inş... bol bol dua et tımamı pıstıkk

etmemmi bidenem yaaa herzaman ediyorum inan. zaten madamcımla sen hiç aklımdan çıkmıyosunuz. su bebekimde iyi maşallah. sizinde güzel haberleriniz yakındır. hissediyorruuummmmm

inşallahh canımm valla madamım haklıı bal damlıoo ağzındann patlama yaşarıss tavan yaparıss inş...sen hep gell bol bolda dua et canımcım yaa

ederim cnm istediğiniz o olsun ama hakkaten bu ara ne istesem oluyor geçen gün eşim ilk defa iddaa oynamış son maç bitmek üzere 89.dakka bizim takım 2 0 biz seviniyoruz benimki bak şimdi arka arkaya atarlar golü yatar bizim iş dedi şom ağızlı hemen arka arkaya 2 gol attılar dakka 90 ama bende kaptırmışım kendimi allahım nolur bizim takım kazansında parasına zıbın alayım bebeğe dedim anında golün biri geri silindi hakem kabul etmemişçok şaşırdık tabi biz sonra gittik parayıda aldık zıbınıda

sağol mavusbebek inş... bol hamişli bi topik olur kanepelerde sürünmeye uykusuz kalmaya razıyım yeterki meleğim gelsin hayırlısıyla
zaten kafaya taktıkcaa geri tepiooo hic takma bosver olucak hayırlısıylaa hepiciğimizinn minişleriiiiiiiii

hehehe evet birimiz tavık dedik birimiz pizza sağolsun tavuk valla o olmasaydı benim hayat felç olmuştu can kurtarıcım o benimm

burda hep beraberiz 7 ler var 8 ler 5 ler herkesin amacı aynı ama bi o kadarda yaşanılası güzel bir hayat yeterki rabbim önce sevdiklerimize sağlık huzur versinnn en önemlisi bu bence
evet geldi zeytinimde gördüm onu bennn
şimdi mal atıyodum valla herkese hoşgeldinn sensiz olmassssss
ben geldiiimmmm canlarım ciğerlerim bensiz topik açarsını heeee nasılda geldim amaaa
hayırlı olsun fıstıklar yeni tipiciğiniz

olur olur herşey güzel olur bu sefer hiiiç üzülme senn hiçte korkma bebişinide korkutma boş yere

kıss madem pizza yicen ne tıkadın mideyiii tostla ama didiğin gibi akşama kadar acıkırsınn zaten kus kadarsınn Allah bilir 1 dilimle doyarsınn
ivit valla patatess püresii süper oluyoo benim kocişş cok sefioo tavıklada cok yakışıoo kuzum yaaa yimede yanında yatt

etmemmi bidenem yaaa herzaman ediyorum inan. zaten madamcımla sen hiç aklımdan çıkmıyosunuz. su bebekimde iyi maşallah. sizinde güzel haberleriniz yakındır. hissediyorruuummmmm

et valla en cok duaya ihtiyacımız var tatlımm herşey güsell olucakk zaten hersey güsel cok sükürdee dahada güsel olucakkk minişimiz gelirsee

sağol mavuşumm sende bizdensin en güzeli ne biliyomusun insanın hayat arkadaşı yanında oldumu başşını yasladımı ona tamamdır gerisi teferruat Allah en sevdiklerimize sağlık huzur versinn bebişimiz elbet olur bir günn :)))
ayyy zeytinim yaaa inşallah ama daha çok var beee zaman da geçmiooo bakalım nasıl geçircezz ama inşallah hislerindeki gibi çıkarımmm

maşallahh nasıl bir 6. hiss kıs duanı hic eksik etmee valla... sende sağlıkla kucağına al bebişini inş... canım benimm ne kadarlık senin bebişş

cucum yaa canım çekti şimdi nolcak. ben yemek de yapamıyorum. mutfağa giremiyorum ki kociş de beceremez tavuk patates püresi felan bugün midemde hiçbişe kalmadı zaten. açıımmmm

oysaki daha yeni topik açmıştık tadını bilem çıkaramadan gidiom işteee offf hepinizi yarın da bekliyorumm sabah buralardayım bu akşam da girerdim amma haftasonuna misafirllerim var ve benim evi pok götürüyootemizlik yapmam lazımmmm kızlar kendinize çook dikkat et hepinizi seviyorum sizi topikimizin diğer saahibesi cücüye emanet ediyorummmm

maşallahh nasıl bir 6. hiss kıs duanı hic eksik etmee valla... sende sağlıkla kucağına al bebişini inş... canım benimm ne kadarlık senin bebişş

bebeğin şansına valla teyzesi kısmetli olcak galiba:)))) darısı başınıza cnm en kısa zamanda inş.lah güzel haberlerinizi almayı çok istiyorum inan hamile arkadaşların haberini alınca sanki kendimmiş gibi seviniyorum.son adete göre 6+4 günlük cnm ama kesin bebeği görünce belli olur dedi doktor

gidiyonmuuu kuzummm git bakalım canımcımm yarın tadını cıkarırızz kafanı yorma sekerimm
cok yorma kendinii bebişş olabilirr göbiştee
ben olsam yardım ederdim sana ama malesefff aynı sehirde diilizz
neyse hadii görüşürüss canımın içiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…