- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
ben geldiiimmmm canlarım ciğerlerimbensiz topik açarsını heeee nasılda geldim amaaa
hayırlı olsun fıstıklar yeni tipiciğiniz
minnoşum hoşgeldinnn bende mail atıyodum şimdi hepinizee :))))))
kızlar bu topic hepinize uğurlu geleceeekkk. hissediyoruuummmm. cucu zaten bidaha adet olmayacaaakk. madamcım galiba sende hamişsiiiinnn.
inşallaaaaahhhhhhhhh.... aaammmiiiiinnnnnnn
sensiz olurmu hemencikk haber verdikk valla
sağol sekerim inş.. uğurlu gelirr inş... bol bol dua et tımamı pıstıkk
inşallahh canımm valla madamım haklıı bal damlıoo ağzındannpatlama yaşarıss tavan yaparıss inş... sen hep gell bol bolda dua et canımcım yaa
selam kızlar topiğiniz hayorlı olsun içi dolu hamiş olsun bebeklerinizle uğraşmaktan zaman bulamayasınız gece uykusuz kalıp sabahları kanepelerde uyuyasınız inşallah
ben hala adet olmadım ama artık eskisi kadar kafama takmıyorum olmazsa da ne yapalım kocişle iyi olalım o yanımda olsun yeter gari zamanı gelincede o da gelir tam oluruz canlarım
biri pizza mı dedi?
tavuk mu?
ben gibi yemeksizler kulübü sanırım bura
bizde de genelde yemek olmaz tavuk pratiktir bol bol tavuk yeriz
benim de 7 ay oldu
olur inşallah
başlarda bana bayram değildi zindandı heryer de artık takmıyorum
valla sorma canımm ya tavık sevdası nolcekk böle bizimmm gıtgıtgıdakkkkkzeytinede haber verdim yeni topiğiii link attım gelir birasdann
tabii senin annişler yanındaa yimek olmayınca atıyon kendini annişee benim öle bi sansım yok maleseffff
ben geldiiimmmm canlarım ciğerlerimbensiz topik açarsını heeee nasılda geldim amaaa
hayırlı olsun fıstıklar yeni tipiciğiniz
ahh cnmmm etmezmiyim hiç ayağımı sürüdümde geldim valla allah hepinize versin en tez zamanda allah istemeyene bile versin.yok tatlım iyiyimde bulantım başlıcak gbi dünden beri yokluyor en çok ondan korkuyorum onun dışında bişeyim yok çok şükür sizde bana dua edin ayın 14üne gün verdi doktorum nasip olursa bebeğimi görcem inş.lah darısı başınıza hiç korkusu derdi bitmiyor valla
he ya pizza didim gerçi o çok açtım az önce yoldayken şöföre didim az duralım da bi tost alim bare baktım pizacı var uzun sürer die tost yiyince dıkandım ama akşama acıkırım inşallahh ....
offf pate püremi didin senn çook sefiom onu ben yaa geçen akşam yaptıydım bende tavıkla mikemmel bi bütünler ağzının tadını bilen pıstıkımmmm
etmemmi bidenem yaaa herzaman ediyorum inan. zaten madamcımla sen hiç aklımdan çıkmıyosunuz. su bebekimde iyi maşallah. sizinde güzel haberleriniz yakındır. hissediyorruuummmmm
selam kızlar topiğiniz hayorlı olsun içi dolu hamiş olsun bebeklerinizle uğraşmaktan zaman bulamayasınız gece uykusuz kalıp sabahları kanepelerde uyuyasınız inşallah
ben hala adet olmadım ama artık eskisi kadar kafama takmıyorum olmazsa da ne yapalım kocişle iyi olalım o yanımda olsun yeter gari zamanı gelincede o da gelir tam oluruz canlarım
kızlar bu topic hepinize uğurlu geleceeekkk. hissediyoruuummmm. cucu zaten bidaha adet olmayacaaakk. madamcım galiba sende hamişsiiiinnn.
inşallaaaaahhhhhhhhh.... aaammmiiiiinnnnnnn
ederim cnm istediğiniz o olsun ama hakkaten bu ara ne istesem oluyor geçen gün eşim ilk defa iddaa oynamış son maç bitmek üzere 89.dakka bizim takım 2 0 biz seviniyoruz benimki bak şimdi arka arkaya atarlar golü yatar bizim iş dedi şom ağızlı hemen arka arkaya 2 gol attılar dakka 90 ama bende kaptırmışım kendimi allahım nolur bizim takım kazansında parasına zıbın alayım bebeğe dedimanında golün biri geri silindi hakem kabul etmemiş çok şaşırdık tabi biz sonra gittik parayıda aldık zıbınıda
kıss madem pizza yicen ne tıkadın mideyiii tostla ama didiğin gibi akşama kadar acıkırsınn zaten kus kadarsınn Allah bilir 1 dilimle doyarsınn
ivit valla patatess püresii süper oluyoo benim kocişş cok sefioo tavıklada cok yakışıoo kuzum yaaa yimede yanında yatt
ayyy zeytinim yaaa inşallah ama daha çok var beee zaman da geçmiooo bakalım nasıl geçircezz ama inşallah hislerindeki gibi çıkarımmm
inşallah bitanem. bat ne zaman?
maşallahh nasıl bir 6. hiss kıs duanı hic eksik etmee valla... sende sağlıkla kucağına al bebişini inş... canım benimm ne kadarlık senin bebişş
oysaki daha yeni topik açmıştık tadını bilem çıkaramadan gidiom işteee offf hepinizi yarın da bekliyorumm sabah buralardayım bu akşam da girerdim amma haftasonuna misafirllerim var ve benim evi pok götürüyootemizlik yapmam lazımmmm kızlar kendinize çook dikkat et hepinizi seviyorum sizi topikimizin diğer saahibesi cücüye emanet ediyorummmm
9 yada 10 ekim bebemm
şimdi gidiom özleyin beni anacımm bayyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?