- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.141
Heeee yok annem yok sen heyecan yapma hemen hamişsinn sen sakin ol ben sana anlatıcam uzuzn uzunn:))
şimdi benim bi kaç aydır lekelenmem oluyordu ya bu sefer hepten cozuttu daha 10 gün varken başladı bende dün doktora gittim muayene etti vajinadan bişi yok diyor görünürde ama bişey vardı orda bak dedi sende gör polip olabilir ama o şimdi belli olmaz adetin bitince gel iyice anlarız ne olduğunu dedi öyleyse alırız hemen onu dedi ordan çok mühim bişi değil ama durmasın orda eğer varsa dedi bende ii dedim şimdi adet olucam da bitince inşallah gidicem adetime daha bir hafta var düşünsene ben şimdiden lekeli lekeli geziniyomm
Onu diyom işte doktor bak orda bişi var diince aynı kese gibi yuvarlak bişi görünüyoo içimden dedim o bi kese içiinde bebk var filan diyeydi diyorum ne mutlu olurdumm
valla öle oldum bakalım kzuum...
Ayy keşkem öyle olsa yaaabebiş olsa keşkeee
Inşallah yaa keşke bebğimm keşkee hepimiz sevinsek ne güzel olurr biz güzelini düşünelim rabbim güzele çevirsin inşallah
adet olmayabilirsinde tabeeee keşkeVe inşşşş
inşallah meleğim inşallah...
Madamım senin şu araba işi ne oldu kuzum..:)
Koçişin aldımı araba...
kızlar napıyonusss sus pus olduk yinee
valla işte ben yazıom öle kalıyom sonra bitanesi sor sormuş cevap verdik ama ortada yoksonra gelip ağlıyo bana ismi lazım diil küçük bi cadıcıkk
Yok kuzum yaa ama ben arabamı buldum çok güselll bak mail atim sana da kociş peşin alcaktı ama parasını borç verdi patrona gıcık herifte henüz ödemedi onu bekliyoss para gelse alıcak hemen bende düşünüyorum acaba kredimi çeksem diyorum para gelince öderis hemen
sen bende ne istiyon heee ne istiyon bu pıtırcıktan...
ayy çok güzelmiş madamım beğendim valla ama arştırmak lazım yinede...
beni gezdirirsin gelince ...
sadece konuşmak:26:
haydeeeee şarkı söyleyelimmmmm
ben deminden beri ahmet kaya arka mahalle dinliyorumm
sonra hande yener sakin olmalıyımla nasıl zor şimdi....
ama arka mahalleyi bağır çığır söylemek istiyorumm yaaaa
ayy pc kafayı yedi kendi kendine kapanıp duruyoo dellendirdi beni ya
ayy hic bişiy yapmadım bugün ya ne yimek yicess biz akşammm
fikri olan varmıı bebişlerrrr:44:
ayy bende bayılıyorum o şarkıya..
çok güsel ..
tabi tabi araştırma içindeyis işte kocişte diyoki bak böyle hemen almamak daha ii hep daha güzelini buluyoıosun diip teselli ediyo beniigeçen ay beğendiğin arabadan bin kat güzel diilmi diyo bana yaa haklı valla süper biraz daha dursam bundan da güzeli çıkar karşıma herhalde
bende bebem bende tam efkarlık dime pöfür pöfürrrr
inşallah meleğim Allah gönlüne göre versin...
böle tam sana göre bi araba bulursun...
ahh ahhh dur yakım bi sigara bu sarkıyla ii giderr
durun bende size bi sarkı yollım tam efkarlık
aminn bebem hepimizin gönlüne göre versinn geldiğinizde hep gezdiririm sizi süper olur yaa düşünsene heyoo heyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?