- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.121
bende yolladım canikomm inşş olmuşturrrr
kızlarr istek parçalarınız olursa çekinmeden söleyin bende bi program var ordan genelde bütün müzikleri bulabiliyommElimden geldiğince yardımcı olurummm
Olmazmı yaaa ohhhh süpersiniz valla sizin gibi arkadaşlarım oldukça sırtım yere gelmez asabiyet sıfıra iner ki asabi diilim biraz var sadece bi kaç gündür ama sizi asla üsmem şaka yapıyorum ne diyosamm
kızz cimcime sana alınırmıyım beee ne ağlıyonnn şaka ediyorummmm heeeyyy sus bakam ağlama sakın ben ağlatmayı sevmem güldürürüm geneldee
Böceğim arım balım peteğimmm gülüm dalım çiçeğimmmmm
O zaman bi ricam daha olacak sanırım izel le ya ufuk yıldırım yada ercan saati söylüyordu ""sus"" adlı bir şarkı onu da bulabilirmiyiz acepp
yok meleğim tamam tamam ağlamıyom sustum şimdik...
Zaten sabahtan beri bişi gelmiyo da kırmızılara dair...
Kafayı yedi hormonlarım alt üst oldu....
Bilsem ki öleceğim yine seni seveceğim...
kısçelerim ben yemek yapmaya gidiyoreeee ordan sonra duşa vakit bulursam gelirim byeeee
aklında sözleri varmııı ona göre bakayım tatlımmm
kısçelerim ben yemek yapmaya gidiyoreeee ordan sonra duşa vakit bulursam gelirim byeeee
Aferimm sus bakem ben seni hepinizi çok seviyorum gerçekten canlarımsınız benimm
ee kırmızıların geldiğini nasıl anladın bu sabah pekii kız bana bak gelmezmiş bide yerleşme olurmuşşşok şok şok
Sen tamamen gelene kadar ilaç filan içme emi bebeğim
tamam güzel güzel yemekler yap bakimm kolay gele fıstık
merhaba kızlar nasılsınız ordamısınız sohbet eden var mı
canımm benimmm bende çok seviyorum hepinizi....
Akşam 1 damla kadar kahve geldi sabahta öyle 1 damla kahve o kaaa sonra açık kahve geldi henüz kırmızı olmadı...
Bakam bakam gidem yine birazdan...
Zaten içmedim meleğim daha..
Ama olcam gibi ağrılarım felan devamı gelcek yane ben biliyim...
merhaba kızlar nasılsınız
Haydeee sende benim gibi olmuşsun ama işte benim süre biraz erken insan gıcık oluyo yaa neyse hyırlısı olsun dün şimdi doktor muayene ediyo bakıo bak diyo orda bişi var ama ne olduğu belli değil içimden diyorumki salak doktor desene orda bak kese oluşmuş içinde bebiş var
Haydeee sende benim gibi olmuşsun ama işte benim süre biraz erken insan gıcık oluyo yaa neyse hyırlısı olsun dün şimdi doktor muayene ediyo bakıo bak diyo orda bişi var ama ne olduğu belli değil içimden diyorumki salak doktor desene orda bak kese oluşmuş içinde bebiş var
teşekkür ederiz iyiyiz gayet sen nasılsın hoşgeldin aramıza diyecektimki hemen gitmişsin
nası yaneeeee açarmışınn kuşummm noluyo noldu ben yokken açıklama istiyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?