bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kızlarr istek parçalarınız olursa çekinmeden söleyin bende bi program var ordan genelde bütün müzikleri bulabiliyomm elimden geldiğince yardımcı olurummm

O zaman bi ricam daha olacak sanırım izel le ya ufuk yıldırım yada ercan saati söylüyordu ""sus"" adlı bir şarkı onu da bulabilirmiyiz acepp
kızlarr istek parçalarınız olursa çekinmeden söleyin bende bi program var ordan genelde bütün müzikleri bulabiliyomm Elimden geldiğince yardımcı olurummm

Olmazmı yaaa ohhhh süpersiniz valla sizin gibi arkadaşlarım oldukça sırtım yere gelmez asabiyet sıfıra iner ki asabi diilim biraz var sadece bi kaç gündür ama sizi asla üsmem şaka yapıyorum ne diyosamm

üzme bizi bebişimmmm sende üzülmee sakın asabi olma sen hep gülümsee

kızz cimcime sana alınırmıyım beee ne ağlıyonnn şaka ediyorummmm heeeyyy sus bakam ağlama sakın ben ağlatmayı sevmem güldürürüm geneldee

Böceğim arım balım peteğimmm gülüm dalım çiçeğimmmmm

yok meleğim tamam tamam ağlamıyom sustum şimdik...
zaten sabahtan beri bişi gelmiyo da kırmızılara dair...
kafayı yedi hormonlarım alt üst oldu....

bilsem ki öleceğim yine seni seveceğim...

Aferimm sus bakem ben seni hepinizi çok seviyorum gerçekten canlarımsınız benimm
ee kırmızıların geldiğini nasıl anladın bu sabah pekii kız bana bak gelmezmiş bide yerleşme olurmuşşşok şok şok
Sen tamamen gelene kadar ilaç filan içme emi bebeğim
yok meleğim tamam tamam ağlamıyom sustum şimdik...
Zaten sabahtan beri bişi gelmiyo da kırmızılara dair...
Kafayı yedi hormonlarım alt üst oldu....

Bilsem ki öleceğim yine seni seveceğim...

tamam güzel güzel yemekler yap bakimm kolay gele fıstık
kısçelerim ben yemek yapmaya gidiyoreeee ordan sonra duşa vakit bulursam gelirim byeeee

canımm benimmm bende çok seviyorum hepinizi....
akşam 1 damla kadar kahve geldi sabahta öyle 1 damla kahve o kaaa sonra açık kahve geldi henüz kırmızı olmadı...
bakam bakam gidem yine birazdan...
zaten içmedim meleğim daha..
ama olcam gibi ağrılarım felan devamı gelcek yane ben biliyim...

Haydeee sende benim gibi olmuşsun ama işte benim süre biraz erken insan gıcık oluyo yaa neyse hyırlısı olsun dün şimdi doktor muayene ediyo bakıo bak diyo orda bişi var ama ne olduğu belli değil içimden diyorumki salak doktor desene orda bak kese oluşmuş içinde bebiş var
teşekkür ederiz iyiyiz gayet sen nasılsın hoşgeldin aramıza diyecektimki hemen gitmişsin
merhaba kızlar nasılsınız

merhaba kızlar nasılsınız ordamısınız sohbet eden var mı

nası yaneeeee açarmışınn kuşummm noluyo noldu ben yokken açıklama istiyommm

valla öle oldum bakalım kzuum...
ayy keşkem öyle olsa yaaabebiş olsa keşkeee

Heeee yok annem yok sen heyecan yapma hemen hamişsinn sen sakin ol ben sana anlatıcam uzuzn uzunn:))
şimdi benim bi kaç aydır lekelenmem oluyordu ya bu sefer hepten cozuttu daha 10 gün varken başladı bende dün doktora gittim muayene etti vajinadan bişi yok diyor görünürde ama bişey vardı orda bak dedi sende gör polip olabilir ama o şimdi belli olmaz adetin bitince gel iyice anlarız ne olduğunu dedi öyleyse alırız hemen onu dedi ordan çok mühim bişi değil ama durmasın orda eğer varsa dedi bende ii dedim şimdi adet olucam da bitince inşallah gidicem adetime daha bir hafta var düşünsene ben şimdiden lekeli lekeli geziniyomm
Onu diyom işte doktor bak orda bişi var diince aynı kese gibi yuvarlak bişi görünüyoo içimden dedim o bi kese içiinde bebk var filan diyeydi diyorum ne mutlu olurdumm
nası yaneeeee açarmışınn kuşummm noluyo noldu ben yokken açıklama istiyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…