- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #9.941
topik boş kalmış....cücü,madam.verre,godjin,kolera nerelerdesiniz...benm fırsatm olsa hep gelirim ama yaramz kızım fırsat vermiyo..bazen yemk bile yiyemiyorumm...çok fena çokkk...
ahh canım cok zaman oldu ya...
maşallah kucağına aldın kızınıda yaramazlıklarına basladı bile
biliyonmu bende hamişim cok sükür Rabbime bugün kanda hcg ye bakıldı 7600 falan cıktı6 haftalıkmıs cok mutluyum canım ya
Rabbim sağlıkla kucağımıza alıcağımız günleri göstersin inş...
p tesi doktora gidicez işte keseyi görürüz umarım cnm dualarını eksik etme öpüldünnn kızın ve sen
aaayyyyyyyy çok güzel bi haber bu Allah tamamıma erdirsin hayırlı olur inşallah
ben epeydir girmiyodum mailden gördüm hamiş olduğunu eşim büyük bi trafik kazası geçirdi 1 ay önce bacagı ve kolu kırık evde yatıyo onla ilgileniyorum zaten koca göbek oldum her işe yatişemiyorum bile daha bebek için hazırlık yapmadım hiç çok işim var çookkk
hepinizi öptüm cucumm saglıkla alırsın kucagına inşallah....
cok sağol canım benim...bende nasıl mutluyum içim içime sığmıyo
evet bende uzun zamandır girmiyodum ....
cok gecmiş olsun esine yaa cok üzüldüm ...
umarım simdi iyidir..
koca göbişmi oldun kıs sen oyyşşş maşallah....
amin cnm ins...
bende seni cok öperim...
hımm bu arada cinsiyeti ne senin bebişinnn sağlıcakla al kucağına ins... az kalmışşşş
aaayyyyyyyy çok güzel bi haber bu Allah tamamıma erdirsin hayırlı olur inşallah
ben epeydir girmiyodum mailden gördüm hamiş olduğunu eşim büyük bi trafik kazası geçirdi 1 ay önce bacagı ve kolu kırık evde yatıyo onla ilgileniyorum zaten koca göbek oldum her işe yatişemiyorum bile daha bebek için hazırlık yapmadım hiç çok işim var çookkk
hepinizi öptüm cucumm saglıkla alırsın kucagına inşallah....
cok sağol canım benim...bende nasıl mutluyum içim içime sığmıyo
evet bende uzun zamandır girmiyodum ....
cok gecmiş olsun esine yaa cok üzüldüm ...
umarım simdi iyidir..
koca göbişmi oldun kıs sen oyyşşş maşallah....
amin cnm ins...
bende seni cok öperim...
hımm bu arada cinsiyeti ne senin bebişinnn sağlıcakla al kucağına ins... az kalmışşşş
sağol canım eşim daha iyi zor günler geçirdik ama herşey düzelicek inşallah
kızım olucak inşallah son 3 ay sayıyoruz artık
sağol canım eşim daha iyi zor günler geçirdik ama herşey düzelicek inşallah
kızım olucak inşallah son 3 ay sayıyoruz artık
oyyş maşallah minik bi prenses gelicek desenedüzelir cnm benim Rabbim beterinden korusun....
biliyonmu bende hamişim cok sükür Rabbime bugün kanda hcg ye bakıldı 7600 falan cıktı6 haftalıkmıs cok mutluyum canım ya
p tesi doktora gidicez işte keseyi görürüz umarım cnm dualarını eksik etme öpüldünnn kızın ve sen
ayyyy ben seninnnn göbişinide yiyimmm anneliğinide yiyimmm kuzum benimmm bitanecik kuzummmm teyze oluyom beeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oyyş maşallah minik bi prenses gelicek desenedüzelir cnm benim Rabbim beterinden korusun....
miniğinle her anın tadını çıkar mide bulantılarımı bile sevdim ben yiyemediğim yemekleri bile sevdim çünkü çok istedik bu nimeti hepsi güzel aslında
karnımın büyümesini haraketlerini mucizeyi yaşıyorum her anını çok seviyorum Allah her istiyene nasip etsin saglıklıca
bende sinii yirimmmm yaaa dünyanın en tatlı en sekerr en güzel en iyi teyzoşuu
seni cok seviyosss minişimlee
bende ikinizi çok seviyorumm canımmmm benimmm minik annemiz en taze annemizsin sen bu yıl kız senesi bak söyliiiimm hele seninkii aslan burçlu olacak lider bir kızçe olacak inşallahh :)))
miniğinle her anın tadını çıkar mide bulantılarımı bile sevdim ben yiyemediğim yemekleri bile sevdim çünkü çok istedik bu nimeti hepsi güzel aslında
karnımın büyümesini haraketlerini mucizeyi yaşıyorum her anını çok seviyorum Allah her istiyene nasip etsin saglıklıca
valla tadını cıkarmaya calışıyorum canım ama bu sabah bulantılarıı cok finaymışşş yemek görmek istemiyom mıtfağa giremiyomm bakalım nolcak bu işin sonu
tabikide cok istedik Rabbim cok sükür verdi her anına sükürler olsun her seye rağmen bi mucizeyle nefes almak harika bişiyy....
amin cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu minik mucizeyii
cucummmm yeni gördüm iletini....bu ne kadar güzel bir haber çok sevindimmmmm.....allah tamamına erdirsin inş.....hayırlısıyla kucağına al yavrunu...maşallah size
selam kızllaarrrr
uzun zamandan sonra ilk defa girdim ve hemen harika bi haber
cücümmm bebeğim demek göbişine kelebek kondu canım benim ya çok sevindim
Allah hayırlısıya kucağına almayı nasip etsin inşallah
ah canım nasıl sevindim anlatamamm yaaa allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
bu arada şunlara hazır ol :) gece uykusuzluklarına, kocişle ayrı yatmaya. nöbet tutmayaSABAHIN KÖRÜNDE BEBİŞ YÜZÜNDEN UYKUN KAÇIPTA KADINLAR KLÜBÜNDE GEZMEYE
canlarım ciğerlerim hepinizi çok özledim yaaa.
bi türlü şuraya girmeye bile fırsat bulamıyorum. Çok finayım çoookkkk
Oğlumda kocaman oldu
sizler nasılsınız. herşey yolundadır umarım.
Cucum hamiş en güzel sevincimiz.
Goodjincim doğum yaklaşıyo maşallah. Eşinede çok üzüldüm canım allah korumuş. çok geçmiş olsun.
Apekmimekin de prenses kocaman oldu tabi.
Koleranın da paşasıııı :)
Ayyy ne özlemişim siziiii.
Madamııımmmmm senideeeee hemide kocamaaaannnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?