bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

topik boş kalmış....cücü,madam.verre,godjin,kolera nerelerdesiniz...benm fırsatm olsa hep gelirim ama yaramz kızım fırsat vermiyo..bazen yemk bile yiyemiyorumm...çok fena çokkk...

topik boş kalmış....cücü,madam.verre,godjin,kolera nerelerdesiniz...benm fırsatm olsa hep gelirim ama yaramz kızım fırsat vermiyo..bazen yemk bile yiyemiyorumm...çok fena çokkk...

ahh canım cok zaman oldu ya...
maşallah kucağına aldın kızınıda yaramazlıklarına basladı bile
biliyonmu bende hamişim cok sükür Rabbime bugün kanda hcg ye bakıldı 7600 falan cıktı 6 haftalıkmıs cok mutluyum canım ya
Rabbim sağlıkla kucağımıza alıcağımız günleri göstersin inş...
p tesi doktora gidicez işte keseyi görürüz umarım cnm dualarını eksik etme öpüldünnn kızın ve sen

aaayyyyyyyy çok güzel bi haber bu Allah tamamıma erdirsin hayırlı olur inşallah
ben epeydir girmiyodum mailden gördüm hamiş olduğunu eşim büyük bi trafik kazası geçirdi 1 ay önce bacagı ve kolu kırık evde yatıyo onla ilgileniyorum zaten koca göbek oldum her işe yatişemiyorum bile daha bebek için hazırlık yapmadım hiç çok işim var çookkk
hepinizi öptüm cucumm saglıkla alırsın kucagına inşallah

ayyyy ben seninnnn göbişinide yiyimmm anneliğinide yiyimmm kuzum benimmm bitanecik kuzummmm teyze oluyom beeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bende ikinizi çok seviyorumm canımmmm benimmm minik annemiz en taze annemizsin sen bu yıl kız senesi bak söyliiiimm hele seninkii aslan burçlu olacak lider bir kızçe olacak inşallahh :)))
bende sinii yirimmmm yaaa dünyanın en tatlı en sekerr en güzel en iyi teyzoşuu
seni cok seviyosss minişimlee

bende ikinizi çok seviyorumm canımmmm benimmm minik annemiz en taze annemizsin sen bu yıl kız senesi bak söyliiiimm hele seninkii aslan burçlu olacak lider bir kızçe olacak inşallahh :)))

inş. kuzum hayırlısını versin Rabbim
oyyşş biliom aslan burcu olcak bide kız olursaaa ne cadı olcakkk kimbilirr didiğim didik olcaakk amanınnn

cucummmm yeni gördüm iletini....bu ne kadar güzel bir haber çok sevindimmmmm.....allah tamamına erdirsin inş.....hayırlısıyla kucağına al yavrunu...maşallah size

cucummmm yeni gördüm iletini....bu ne kadar güzel bir haber çok sevindimmmmm.....allah tamamına erdirsin inş.....hayırlısıyla kucağına al yavrunu...maşallah size

cok sağol canım benim...
inş. herşey yolunda gider Rabbim korusun meleklerimizi...

oyyş inş. canım ya güzel duaların için...
senin kızcen nasılll

selam kızllaarrrr

uzun zamandan sonra ilk defa girdim ve hemen harika bi haber

cücümmm bebeğim demek göbişine kelebek kondu canım benim ya çok sevindim

Allah hayırlısıya kucağına almayı nasip etsin inşallah

selam cnmcım hosgeldin...
ivit cok sükür kelebeğim kondu Amin Rabbim sağlıkla kucağıma alıcağım günleride göstersin inşş...
sen nasılsın tatlım neler yapıyosun
özledim ya hepiniziii

ah canım nasıl sevindim anlatamamm yaaa allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.

bu arada şunlara hazır ol :) gece uykusuzluklarına, kocişle ayrı yatmaya. nöbet tutmaya SABAHIN KÖRÜNDE BEBİŞ YÜZÜNDEN UYKUN KAÇIPTA KADINLAR KLÜBÜNDE GEZMEYE

kolerammmmmmm canım benim
cok saol canım inş Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bizde cok mutluyuzz
hazırım canım hazırım anne olmaya karar verince hepsine hazır oluyosun bebişin odasına bi kanepe ayarlıcamodasına alışsın diye bi süre onun odasında uyurum zaten kocişte bi süre yalnız takılsın ....
ahh ahh su bulantılar bi gecseydiii herşeyden tiksindim yaa
herşeye rağmen cok güzellll meleğimle yaşamak
RABBİM MUCİZELERİNİ KORUSUN

canlarım ciğerlerim hepinizi çok özledim yaaa.
bi türlü şuraya girmeye bile fırsat bulamıyorum. Çok finayım çoookkkk
Oğlumda kocaman oldu
sizler nasılsınız. herşey yolundadır umarım.
Cucum hamiş en güzel sevincimiz.
Goodjincim doğum yaklaşıyo maşallah. Eşinede çok üzüldüm canım allah korumuş. çok geçmiş olsun.
Apekmimekin de prenses kocaman oldu tabi.
Koleranın da paşasıııı :)
Ayyy ne özlemişim siziiii.
Madamııımmmmm senideeeee hemide kocamaaaannnn.

zeytncm mrhb...ahhhh nerde o eski sohpetlerimiz özledim...ama hayt şartları işte mahrum bırakıyo...maşallah oğluşuna kocamn olmuştr tabiii.benim pamuğumda büyüdü...9 aylık olduk bile...zamn ne çabk geçiyo yaa...öpldn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…