- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #9.901
Evet tatlım pazar gününden beri durgunum sebeps,z kocişte bende böyleyiz garip içim sıkılıyo onunda öle hayır olsun inşallah
hayır olsun madamım..:26:
sıkmayın canınızı çıkın bugün dışarı bişeyler yapın iyi gelir açılırsınız..:26:
nabersiniz kızlar bizim minik cuma günü dogcakmış gitmedim daha abimllere yarın eltim doguruyo yoruldum valla daha şimdiden
bana kimse gelmez ama ben yinede görevimi yapıyım bari
yok kuzum yaa konuşmuyoz bile küste değiliz ama garip bihallerdeyiz anlıycann
hadi bakalım hayırlııs olsun canım sağlıkla gelsinler inşallah bu sene baya bebek sevceksiniz demekki:))
sen hamileliğini söledinmi herkese naptın
yok kuzum yaa konuşmuyoz bile küste değiliz ama garip bihallerdeyiz anlıycann
hadi bakalım hayırlııs olsun canım sağlıkla gelsinler inşallah bu sene baya bebek sevceksiniz demekki:))
sen hamileliğini söledinmi herkese naptın
evet heryer bebiş bu yıl sağlıklı olsun hepsi
ben söyledim artık bayramda herkese önce küçük bi kıyamet koptu elim filan niye önce söylemedim diye alındılar sanki nasılsın diye soran vardıda neyse
herkes biliyo hatta komşular anlamış bile göbeklendim çünki azcık
üzüldüm bak şimdi..
öyle olmayın ama birbirinize soğukluk girer:26:
:)) ohh olsun eltine anlasın biraz ne kadar değerlicinsiyet nedir öğren artık yahuu
hehe komik bi durum biri bişi sorunca diğeri cevaplıyoo :))
ben şimdi kocişin huyunu biliyorum ev alma derdine düştük ya biz şimdi o kafaya takarda takar nasıl olcak diye dışarıda vurmaz içinde yaşar o dönemlerinde benim kocişim
takmayın kafanıza yaa..
önünüze böyle uygun bi ev geldiğinde düşünün ..yazık ama size..sende kendine gel bi sirkelen
ayy valla ya adam banada bulaştırdı dün akşam geçtim yakat odasına bi başıma oturdum mutfağa geçerken gördü napıyon aşkım diyo burda böyle dedim oturuyom canım sıkıldı iki sevdi gittio mutsuz olunca bende oluyorum
:)) ohh olsun eltine anlasın biraz ne kadar değerlicinsiyet nedir öğren artık yahuu
hehe komik bi durum biri bişi sorunca diğeri cevaplıyoo :))
ben şimdi kocişin huyunu biliyorum ev alma derdine düştük ya biz şimdi o kafaya takarda takar nasıl olcak diye dışarıda vurmaz içinde yaşar o dönemlerinde benim kocişim
nolii kız size..
sende öyle olursan adam kendine gelmez..
enerjinizi yüksek tutun..mırtlama günlerin ne zamandı geçtimi..
ayy yok cins o anlamaz benim kocişin eskiden dert ablasıydı şimdi bana niye bişey söylemiyo hiç diyomuş kendinde arasın biraz hatayı anlatırdı ben başkasından duyardım nasıl dert dinlemekse
gelecek kontrolde söyler heralde ekim başında gitcem daha çok var kız diye geçiyoo içimizden hayırlısı artık
benim kocişte öyle takar banada taktırır sonra senin neyin var der bulaşıcı galiba :)
valla kaç aydır mırtlama günü bakmıyoz biz bol bol seviyoz birbirimizi iicenek saldık vala kuşum
du bakim bu akşam nasıl geççek gene böleyse ağlarım artık içim doluyooo
ağlama git sen canlandır ortamı..
senin gibi pozitif bir insan nasıl olurda somurtur oturur..
güzel bi yerden yemek için yer ayırttır ara eşini gelsin oraya güzel yemek yiyin konuşun açlırsınız ikinizde böyle olursanız kim açıcak sizi.:26:
heheh doğru diyosun kuzum bende böle olursam kim açar bizi:)))
valla mis gibi yemek yaptım dün terasa hazırlarım masayı olur biter belkim yemekten sonra çıkarırırm kocişşi atla arabaya derim gidiyos
evet öylede yapabilirsin madamım...
atla arabaya dersin atlamazsa kaçırırsın..
çıkarsınız hani böyle deniz manzaralı yerler oluyo ya yüksek tepeler..hee işte oraya çıkar bağdaş kurarsınız üstünüzede polar battaniye alır elinizde çay yudumlarsınız..
konuşun bakayım sizin derdiniz neymiş..niye eziyet ediyonuz kendinizee
sen öyle o öyle sizi kim açıcak...
benmi geleyim illa
yarın böyle görmüyeyim seni hee..
ayy berroşumm benimm canım kardeşimmm
kız aramız kötü diil ama konuşmuyoss ama öle kocişim mutsuz duruyo benim canım sıkılıyo iştee
onun derdi var belli bakalım bu akşam çözmeye çalışayım ama ölede bi inattır ki sölemez ev için ama ben biliyom ona kafasını takıyo bi kere demişti bana ben kafaya bişi takıyosam içimde kurar kurar düşünürüm diye ordan biliyorum
valla kız gelip çözsene bizi kuzucummmm
yarına inşşallah ii olurum diye düşünüyorummm
seni de çook seviyorummmm
ne bileyim hani sen hep pozitif hep mutlusun ya ...ben öyle görmeye alışmışım seni böyle görünce üzülüyorum..
Inşallah eşinde açılır sanada rahatlar..
Sende rahatlarsın oda rahatlar..
Allah mutluluğunuzu daim etsin en kısa zamanda bebişle taçlandırsın inşallah..
Bende seni çoook seviyorum..
Gel lan buraya..(ben bilmem eşim bilirdeki sunucu böyle diyo ya..)
Ayyyy ne güzel şeyler söledin sen öle minnoşum yaaa
Eveeeettt izliyorum o yarışmayı sürekli bayılıyorum kociş dioki bşzde katılalımm dedim valla acı kahve içmem
Rabbim sizin yuvanızada bize vereceklerin aynından versin çifter çifter inşallahh
aminn rabbim isteyen herkese versin kuzum...
çok öperim seni madamımben yarım saat kadar yokum iş geldi..
ben geldiğimde sen çıkmış olursun Allah'a emanet ol...,
yarın seni bekliyor olacağım...
zaten tatile gidiceksiniz az bi heycanlı olun..
görüşmek dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?