Bize koca olduklarında her oglan anası için değerli olur!!!

Bence siz iyi niyetinizi bozmayın. Cidden BDV'yi takip ediyorsanız sizin kv burada duyduklarımızın yanında melek kalmış. Anladığım kadarıyla oğluna daha sağlam bir gelecek hazırlama gayreti içerisinde, içinde bulunduğumuz şartlar malum. Durumdan hoşnut olup-olmamak sizin takdiriniz lakin, sonuçta kesin kararı verecek olan eşiniz. Kv size öte git-beri gel, yok şöylesin yok böylesin falan demiyor ki. Şahsen ben de imkanım olsa çocuğumu belediye başkanı yapmak isterdim :)

Düğün dernek meseleside azıcık daha sıkın dişinizi düğün mevsimi geçmek üzere son halaylar çekiliyor :) Sosyal bir görev neticede, düğün ve cenaze kalabalıkla olur biliyorsunuz. Belki sizin düğüne gelenlere borç biliyor kv ondan ısrarcı bu kadar gitmekte.

Kötü olana kötü olmak gerektiğini savunurum her zaman ama gerçekten anlattıklarınızda bu kadının bir art niyetini göremedim. Makul ölçüde büyüklerin gönlünü hoş tutmak gerek, siz hayatınıza bakın "he he " deyip geçin 3 günlük dünyada kalp kırmaya değmez. Yok gelin demiş, yok kızım demiş aman ne derse desin. Yani siz de az değilsiniz şimdi kabul edelim. Ortada her iki taraftan da çekiştirilen bir koca var, inceldiği yerden kopar benden söylemesi. Malum et tırnaktan ayrılmaz, zararlı çıkarsınız. Hiç yorum yapmayın, oldu da eşiniz bir gün gelip "ben partiye üye olmayı düşünüyorum sen ne dersin?" diye sorarsa o zaman söylersiniz düşüncenizi. Teoriler üzerinden yola çıkarak yıpratmayın evliliğinizi.

Eşime birşey demiyorum ki kendi içimde bir değerlendiriyorum sonra bu tarz yorumlar olunca kendimi dizginliyorum. Yoksa eşimin başının etini yemiyorum.yoksa o iş ne anasına ne bana bakar biliyom

Ben sizden dolayı demedim . 30 yaşında bir insanı sormadan danışmadan gruplara başka yerlere yazmak üye yapmak doğru değil bence . Belirli bir olgunluğa ulaşmış zaten istese gider kendisi üye olur öyle değil mi .

Yani burda yazmadığın şeylere dolmuş olabilirsin ve o cevabı vermiş olabilirsin ama artık batıyo doldum dediğin olaylarda bu anlattığın tarzdaysa sen çok abartıyosun.. Eşin zaten belliki hayattaki rolünü bilen bi adam annesinin de kalbini kırmadan belirtiyo istemediğini yönlendirmelerine uyup seni ezse haklısında yani burda saçma takıntı yapan sensin.. Yani eşinde senin yaptığın gibi annesinin ağzının payını mı versin napsın onumu istiyosun benimde bi oğlum var böle herşeye takan gelin vermesin allah. Yani takmak isteyen herşeye takar böle

Senin o söyledigin laf bana söylenmiş olsaydı
(30 yaşına kadar yapsaydın, şimdi ben istersem olur)
ben o gelini,birde bu lafa gülen kocamı....
neysee şimdiden kaynanalık yapmaya gerek yok

Siz evli misiniz? Gelinim evet.
Ama oğluna demesin k bizim kızımız bize o bakacak demesin o zaman eşime.

evliyim ve evet gelinim..
az önce de dediğim gibi kelimelere fazla takılıyorsunuz.. kv bu der şartlar gerektirirse de bakıcaz yapıcak birşey yok.. kendi annenize de bakabilirsiniz ..

bana siz biraz takıyorsunuz gibi geldi
aynı siyasi görüşlerde olmayabilirsiniz normal
kv nin oğluna daha iyi bir iş,kariyer vs istemesi de çok normal haliyle
ancak bunun bu şekilde sizin aranızda gerginlik yaratacak bir durum olması anormal olan
üstelik "ben ne dersem o olur,sen de kimsin"tavrını takınarak yapmanız hiç doğru değil

Esinizin kendi fikri, siyasi gorusu, hayata karsi durusu yok mu?
Ya siz ya annesi...
Kaynana cekismesi yasamaniz normal. Ayni yapidasiniz.

'' ben oğlumu belediye başkanı yapcam dedi ben de dedim sen onu 30 yaşına kadar yapcaktin dedim şimdi '' ben istersem olur ''o dedim bisey demedi ''
Yukarıdaki yazınıza göre siz kv ile bir çekişme içinde olduğunuz görünüyor.Bence ağır olmuş geçmişinizi bilemem kv ile yaşadıklarınızı fakat bu yazdığınız konunuz üzerine siz ağır konuşmuşsunuz.O bir anne olarak sadece nacizane fikrini belli etmeye çalışmış ''ana oğul arasında yani'' sizde hemen mudahale etmişsiniz.eşiiniz çocuk değilki hoşuna gitmeyen birşey varsa annesine bunu söyleyebilir...

hiç taviz vermiyorsun ve çok inatsın. evet kötü kayınvalideler var ama sneinki onlardan biri değil diye düşünüyorum..

Burada sorunlu tek kişi sizsiniz. Eşinize Allah sabır versin.

el pence durulmayan tek iş esnaflik:)
is bulmus işte. durumunuz kötüyse firsat.akp mhp chp olmasi onemli mo.orda isini yapacak,isine geleni degil

Amannn bunlarda sorunmu sen benim kv gorsen öpüp başına koyarsn kvni

Koca koca değil beslemelik süs sanki. Ne demek o 30 una kadar sen yapsaydın simdi ben be istersem o olur. Adamın beyni fikri yok otuzuna kadar anası tutmuş ipi otuzundan sonra karısı. Çok enteresan ya olaylarda sizin adınız geçmemesine rağmen sizinle inat yaptığını düşünmek. Sorun çıksın da nerden çıktığı problem değil

normalde erkek cinsine gıcığımdır ancak böyle durumlarda acımadan duramıyorum.
ikiniz iki taraftan çekiştirirseniz yırtarsınız (mecazen) adamı, yazık.

Gerçekten cok huzursuz bir insansınız. kayınvalidesine ölsün diyen bir gelin :) cok da seyetmemek lazım

Valla canm herkes ayni dertten muzdarip.basliginda haklisin soylediklerindede .cunku her gelin kaynanasi tarsfindan kiskaniliyor.valla bnm de basimda var bitane hemde ayni senin anlattigin gibi .bende bu konuyu takip edecem umarim seni yonlendirecek cevaplar alirsin.ama sana benden bi tavsiye kaynananla mesafeni koru asla yakin olma oyle olunca daha fazla vuruyor ama haberin olmuyor allah sana da banada bizim gibi kaynanaya sahip olanlarada sabir versin

kv dediğini kendi bildiğini yapmaya çalışıyor klasik yani :)
Anlamıyorum ya bu kadınları kocaman adam ne isterse yapar. Belediyeye girmek istese gider rica eder yani istemiyorsa ne bu ısrar?
Siz ne deseniz o dediğini yapar, eşinizin ayar çekmesi lazım

Uzak ol yeter gitme görme duyma bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…