Bize koca olduklarında her oglan anası için değerli olur!!!

TİPİK KAYNANANA... oğlanın ipleri bende imajı veriyor
çokta şeytmemek lazım.....
evveli nedir bilemem ama o sözleri söylemenize bakılırsa epey dolmuş ve gerilmişsiniz...arada eşinize yazık..
bu arada bende de var öyle her bi halta burnunu sokup bak oğlumun dizginleri herşeyi benim elimde ona göre diye bana gözdağı vermeye çalışan biri
tek kurtuluş görmezden gelmek hatta görünmez duyulmaz insan muamelesi yapmak en sağlıklısı

Eşin bir birey değil de kukla sanki
Ya sen çekiştireceksin ya annesi gibi
Yazık, ben böyle biri ile evli olmak istemezdim.

Bana hak verende olmuş hak vermeyen sorun sensin diyen de olmuş esim adına üzülen de.. Eywallah. Hatalarım var evet belki haksızim. Ama şunu unutmayın ki yaşanmışlıklar var ben sevgiliyken nisanliyken esimle de benle de kimse ilgilenmedi ne zaman esim bana yöneldi kvalidem başladı oglum oglum demeye. Zamanında yemek yapmayan bir insandı esim anlatirdi, esim üniversite terk o zaman düşünseydi oğlumu iyi bir yerlere getireyim diye şimdi ben de ugrasmazdim esim iş kurmak isterken milyonlarca parayı batirmasin diye..keske evlenmeden önce anlasaydi oğluna iyi bir hayat sunması gerektiğini. Kvalidem oğlum benim gibi olsunun peşinde benim gibi dindar ama işine geldiği gibi davranan, benim gibi siyasetçi akşam eve gelmeyip gelinim de tek alissin ne olcak diyen. Gelinim istemiosa bile oglum sen yap ondan sana fayda yok bu mudur yanı. Sorun eşimin belediye başkanı olması da değil sorun birak rahat olsun huzuru olsun, ki farkettiyseniz ben orada demedim ki esimi pilot yapcam diye her ehliyet grubunu alioz dedim o anlamda soledim o da sırf kpederimle sakalasirken. Benin kvalidem sağ gösterip sol vuranlardan. O anda susmayip o da bana deseydi ben annesiyim tabi ben ne dersem o olack diye böyle kurnaz yollara başvurup oğlunu kendine çekmeye ugrasmasaydi.

Herkes benzer şeylerle karşılaşıyo
Uğraşamam diyen evlenmiyo o kişiyle
Evlenen de uğraşıyo aynı senin gibi
Herkes holdingin başına geçirilmiş bi veliahtla evli değil yani, kaynanam düşünseydi de yapsaydı da bende uğraşmazdım iş kurarken böylece diye mi bunca gardın

Neler var neler yani
Ben iki kadın çekişmesi gördüm en azından bu konunuzda
Evvelini sonrasını bilemem
Eşinden bahsederken adamın fikri sıfır gibi, ya sen ya annesi yönetiyo. Bana tuhaf gelen bu kısım oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…