çok uzun olacak ama yinede anlatıyorum.nişanlımla toplam olarak 5 yıllık bir birlikteliğim var.bunun son iki yılı nişanlı olarak geçti.biz üniversitede tanıştık ben k.maraşlıyım o ise izmirli.onunda anne babası ayrı benimde. anne tarafı beni hiçbir zaman istemedi bizi yıpratmak için ellerinden geleni yaptı annesi çok oyunlara getirip bizi çok yordu.üniv bitti ve benim şehrime gelip iş buldu ikimizde çalışıoruz ailesi tamamen maddi olanakları kesti biz yinede birlikte olduk kendi imkanlarımızla birşeyler yapamadık ailesi zorlada olsa razı geldi birşeyler yapmaya ve 1 haziranda düğünümüz var.ama nişanlım artık çok farklı biri tanıyamıorum önceden çok güçlü bir sevgimiz vardı adeta tapardı ama artık kendine sanki farklı bir karakter oluşturmak istiyor gibi.benimle ilgili pişmanlıkları var gibi davranıyor.evet ailesi ile mücade ederken çok hatalar yaptım kırdığım oldu kabul ediorum ve telafisi için uğraşıorum ama kayıtsız kalıo.ne yapacağımı şaşırdım.sözleri ile davranışları bir deil.sözleri seviyorum dio yoruldum artık içimden gülmek gelmior geldiğim son nokta bu senle ne iyi ne kötü bişey yaşamak gelmior dior.ve sürekli telefonunu saklıor.geçenlerde eğitime gitmişti gittiği yerde kızlarla falan karışık şekilde çok kısa süredede olsa sıcak bir ortam oluşturmuş.fotolarını falan söylemedi bana gizilice msnde kayıtlı idi o şekilde gördüm.bir keresindede sabahın 7 sinde o eğitimdeki kızlardan biri günaydın die msj atmış bende ondan gizli nişanlım böyle durumlarda rahatsız oluyor msj atmazsan sevinirim die bir msj attım.kudurdu rezil ettin beni hem beni hem kendini dedi ama umrumda bile deil önceden böyle kızlarla mesafe koymasını bilirdi artık iş hayatındayım ve bir çevrem olması lazım diyor.eğitimlere benimde gitmek istediğimi söyledim kabul etmiyor ciddiyet olmaz diyor.sürekli benden kaçıyor konuşmuyor dertleşmiyor.artık ne yapacağımı bilemiyorum bir ayrılayım diyorum bir bakıorum tam tamına 5 yıl verdim o kadar emek ve o kadar sorunlarla mücadele ettim ailesinin her olayını yuttum seviyor die.soruyorum ne oluyor açık konuş diye.yardımcı olayım diyorum eğerki hayatından çıkmamı istiyorsan söyle diorum onada kabulum diyorum konuşmuor.ama davranışları hep artık sevginin bittiğine doğru gidiyor.içimden hiç mücadele yapasım gelmior diyor.inan ne istediğimi bende bilmiorum diyor.benimde ailem istemedi ama kararıma saygı duyduklarını söylediler.akrabalarıma karşı gelerek verdiler.bütün eşyalarımız alındı bütün çeyizimi yaptım.şuan ne oluyor biz böyle bir sorun yaşamazdık artık ne dediğini anlıyorum ne kendisini sanki dünya yıkıldı üstüme ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin sizde sevgisimi bitti birimi var hayatında yada birimi girmek üzere hayatına artık eş kriterimi değişti aklımda bir sürü soru ama cvpları yok kaç zamandır uyku girmior gözüme çok zor şeymiş bu acı..
konuşmak istedim ama konuşmaktan kaçıyor.
egtımdekı kzlardan bırınden hoslanıor olabılır. calıstıgı yere gıtmemenı ıstemesı cok ılgncc. kesın bi işler cevırıor... belkıde nısanlı oldugunu kızlar bılmıordu.. sen acıkca konus yuzyuze eger ıcıne sınmıcekse ayrıl.. evlendıkden sonra senı aldatsa yada senı uzse dahamı ıyı olur. tamam 5 senene yazık ama evlendıkden sonra daha zor olur ınan bana.. ama bence once yuzyuze konuss..
acaba senin bilmediğin başka bişi mi var. ailesiyle yada seninle alakalı...
iş yerine gitmeni istemiyormuş ama geçerken uğradım yada sana süpriz yaptım deme şansın falan yok mu
sıkılmış bir insan örneği bence evlilik düşünülmemeli zaten flört denen şey 5 yıl sürerse tabi böyle şeler olur
canım bence 5 yılına acıma sonraki yıllarına acı ve vazgeç ayrıca senin ailen onu neden istemedi
bana şimdide bir msj attı eni üzmek kırmak istemedim.senden soğumadım ama yaşadıklarım beni hayattan soğuttu belkide bu yüzden düzelemiyorum dedi.
yaşadıklarınız sizi ve nişanlınızı çok ciddi ölçüde yıpratımış.
ailesi ile tamamen koptu sanırım. ilk zamanlar belli olmasa da bu zamanla ona çok dokunmuş pişman olmuş ve sizinde dediğiniz gibi pişmanlığını artık dışa vuruyor ama bu zamanla olmuş dediğim gibi. belkide artık sizi eskisi kadar sevmediğinin farkında vardı belkide kafasında milyonlarca soru ben bunları nasıl yaptım sorusu tekrarladı durdu. vazgeçemiyor da. sizden çünkü 5 yıl. onca emek fedakarlık yıkım alışkanlık kolay değil. düşünüyor belkide
bir diğeride artık çevrem olsun demesi msn de kızlarla konuşması bunlar gerçekten hiç hoş değil önceden böyle olmayıp ta zamanla bu şekilde davranması şüpelendiriyor .
onu en iyi siz tanıyorsunuz hayatında başka biri olma ihtimali var mı peki ?
sen bekar gibi davranıyorsun dedim ama çiftlerin birbirine karşı sorumlulukları var dedim sordum kız varmı die yeminler etti hiç bir kimse yok die.aileme rezil olduğumamı yanayım yıkıma uğradığımamı onca gerçekleşmeyecek hayalemi anlamadım.ben onsuz gelecekle ilgili bir saniyem yokken o bana ne yaptı nasıl kaldırcamı bilemiyorum.bu işin içinden nasıl çıkacagımı bilemiyorum :'(
5 yıln getirmiş olduğu yorgunluk var bence nişanlınızda. bu 5 yılda pek çok şey yaşamışsınız pek çok zorluğun üstesinden gelmişsiniz. sizi sevmiyor demek saçma olur bu adam sizin için ailesinden vazgeçip sizin bulunduğunuz şehire gelmiş hiç bi fedakarlıktan sakınmamış. bunları bir düşünün empati kurun belki biraz daraldı bunaldı herşeyden her insanda oluyor bunlar. iş yerine gelince bu konuda süpheleriniz varsa bir şekilde o seyehatlara gidin gitme şansınız yoksa nazik bi dille gitmek istediğinizi söyleyin. bir hafta sürüyor demişsiniz melseği ne merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?