biraz sakin ve güçlü olun lütfen
eğer başka bir kız yok ise hayatında nişanlınız bir depresyon halinde yaşadıklarından dolayı artık beyin hazmedemiyor ve dışarı vuruyor olanları. kendisi demiş zaten düzelemiyorum diye.
biraz zamana ihtiyacınız var her ikinizinde. su an o ne düşündüğünü naptığını bilmiyor bu durum devam ederse bende bir psikologa görünmesinde fayda var hatta birlikte bile gidebilirsiniz alanında uzman birine. bunlar aşılmayacak şeyler değil ben nişanlınızı çok iyi anlıyorum böyle zamanlarda kişi sevdiğini duygularını bile kaybediyor. bu durum geçesiye kadar bu süreç zordur ama sizin güçlü olmanız lazım eğer evlenmeyi istiyorsanız
bana az önce ayrılmamız gerektiğini düşünüyorum dedi.mesleğine gelince otomotiv sektöründe servis müdürü oldu daha yeni.bende yoruldum ama bu onu bırakmak anlamına gelmiyor acı çektirmek anlamına gelmiyor.empati kurmaya çalışıyorum ama 1 buçuk aydır böyleyiz.nazik dillede söledim eskiden yanından asla ayırmayan insan şimdi benden kaçar oldu anlayamıyorum. hangi mantığı taşıyarak ayrılmak istiyor.peki buraya kadar nie getirdin diye sordugumda hata benim diyip çıkıyor?
söyledim doktora gidelim diye ikimizinde ihtiyacı var dedim bana eskisi gibi deli gibi sevmiyorum dedi daha sakin daha dingin bir sevgi var diyor.evlenmeyi istedim ama gurursuzlukta asla yapmam.
Ben birinin olduğunu düşünmüyorum. İnsanız yaşadığımız şeylerden bunalıp, kabuğumuza çekilmek istediğimiz dönemler illa ki oluyor. Bence şu sıralar sürekli neden neden diye sorgulama nişanlını. Nitekim istediğin gibi bir cevap alamayacaksın çünkü onun da sana o attığı mesajdan fazla söyleyebilecek cevabı yok emin ol...
Şuan yorulan bir insana karşı sessiz kalmak daha mantıklı onun adım atması beklenmeli.
Ben bu kadar emek verdim diyorsan eski tadınızı canlandıracak minik sürprizler yapabilirsin. Ben ne zaman böyle olsam böyle şeyler bana ilaç gibi gelir derim "aslında nekadar şanslıyım"
Umarım tez zamanda düzelirsiniz, sıkma canını
şimdi msjına cvp attım ve maden istiyorsun ayrılmayı peki dedim asla gurursuz olmam dedim.bensiz olan bütün mutlulukların yarım olsun ve asla tamamlanmasın diye bir msj attım ve cvp gelmedi.
şimdi msjına cvp attım ve maden istiyorsun ayrılmayı peki dedim asla gurursuz olmam dedim.bensiz olan bütün mutlulukların yarım olsun ve asla tamamlanmasın diye bir msj attım ve cvp gelmedi.
Yaşadıklarınız onu etkilemiş olabilir. Sonuçta 5 yıl uzun bir süre. Anlarım her insan bunalabilir, tavırları değişebilir. Ama bunlar başka kızlarla yazışmasını hoş karşılamaz. Hadi anladım eğitime gittiğinde bi farklılık geldi bu hoşuna gitti diyelim. Orda bulunan kızlarla yazışıyorsa üstüne kız sabahın köründe neden günaydın diye mesaj atsın. Ben gidipte atmam iş arkadaşıma da yakın arkadaşıma da banane sonuçta dimi amaBence olaylar onu üzdü, yıprattı, bunalttı ama seviyordu, eğitime gitti bi farklılık geldi orda birileri hoşuna gitti. Buda onu mutlu etmiş olabilir. İnsanoğlunun yapısı yeni şeyleri sevmek hele ki bu bir erkekse
Sizden ayrılmayı isteyip istemediğini bilemiyorum ama karar verememiş gibi geldi bana. Ama bir anda boşlukta, bunalmada başka arayışlar içine giren adamla bir ömür mü?Evlilikde iyi günde kötü günde demişler, daha evlenmeden 5 yılda olan olaylarda bunu yapıyorsa (başka insanlarla konuşmak, kendisine gelen ilgiden hoşlanmak), ilerde 25 yıl sonra Allah korusun daha kötü bişi olduğunda napar demek istiyorum?
Evliliğe bu kadar kısa süre kalmış olması da yıpratıcı sizin açınızdan. Ama şunu söylemeliyim ki eşyalar, çeyiz, ev, düğün, kına.. nolursa olsun ilerde evlendikten sonra olacaklar kadar önemli değil. Güven olayı önemli, sen bu adama sırtını dayayabilceksen evlen, bunu da onu tanıyan sen olduğundan, sevdiğinden, bir tek sen karar verebilirsin.
Hakkında hayırlısı[/QUOTE
iyi dilekleriniz için çok tşk ederim.ama daha fazla uzatıp arafta beklemeye gerek yok die düşünüorum.benım ona diecek sözüm kalmadı.
sana ne yazmıştı ki böyle bir cevap attın ?
keşke biraz daha bekleseydin. çünkü nişanlın su anda bunalımda ve eminim ne yapacağını bilmiyor.
Nişanlınızın hayatında biri yoksa bende bu erkekler hakkında hiçbirşey bilmiyorum..yani sevgili olmamıştır da, aklında biri vardır en iyi ihtimalle..diğer seçeneklerinde farkında olmuştur kesin yani..bence ayrılın ama bu olayıda iyice araştırın..yoksa durup dururken böle şeyler aklına gelmez erkeklerin..Ülümeyin değmezmiş deyin ama ynınada bırakmayın derim..
bence bu kadar sorundan,mücadeleden,sorumluluktan sıkıldı...
daha sorunsuz,gündelik,geçici,sorumluluk gerektirmeyen ilişkiler peşinden koşmak ısteyebilir
bırak koşsun,sorgulama,tamama de,sakın arama sorma,anlar hatasını,özler senı,geri döner emınım
bıraz uzak kalın bırbırınızden bakalım,eğer gerı adım atmazsa da kader de devam et hayatına,dunyanın sonu değil
ama sakın sıtem etme,tamam de,msj atma,arama,bı rahat kalsın bakalım beyimiz...eğitsin onu hayat!!!!
az önce aradım cvp bile atmaya değer görmedin dimi dedim. oda ofladı puffladı.bana dediği kelime senle evlenmeyi düşünmüyorum senle hayatı yaşamak istemiorum ama seviyorum.benim o ailesinin yaptıkları dönemlerde beklemediği şeleri görmüş.bu yüzden geldiğim nokta bu dedi.bende dedimki benimde görmek istemediğim bir sürü şeyler gördüm ve suan kurdugun cümleyi asla görmek istemezdim ama gördüm die seni alıp bi kenara itmedim dedim.iki söz var iki sözüde kendisi söylüyor anlamadım kafam bu yüzden karışık.bir ayrılmak istediğini söylüyor bir ben ayrılmak istemiorum diyor.bir tabiki evlencez diyor bir yuva kurcaz diyor sonra evlenmek istemiorum diyor.bak ben sana yardımcı olmak istiyorum dedim.eğerki istemiorsan zaten durmam zorlada güzellik olmaz dedim.iyi düşün taşın kararını ver ben bitti gözü ile bakıyorum dedim.sana önyargı ile yaklamşıp kararımı vermek istemediğim için suan bu şekilde davranıyorum ben kestirip atmıyorum kolaya kaçmıyorum dedim.eğerki bir bunalım geçiriyorsan yardımcı olurum beraberde aşmaya çalışırız ama fikirlerin hep bu şekilde değişken olacaksa ne senin başını yak nede benim.ziyan olmayalım doğru karar ver ne istiyorsan onu yap dedim ve 2 hafta süre verdim.tamam dedi 2 hafta düşünüp taşıncağını söyledi. normalinde nişanlımla sevgili iken bir dönem yine böyle olmuştu ben artık mutlu olamam dedi baya peşinde koştum ağladım ama nafile benden sana fayda yok diyip çıktı ondan sonra aramadım sormadım tam ümidi kestim derken aramalar msj atmalar özürler falan bir sürü şeler yaptı.ama o dönemden sonra çok büyük mutluluklar yaşadık acaba geçici bi dönemmi bilmiorum.ama başka bir kız olmadıgına dair büyük yeminler etti ve benle bittiği dakikada asla biriyle olmam çünkü alacağım yarayı zaten almış olurum dedi. sizce gerçekten biz nereye gidiyoruz gerçekten bunalımdamı? harici olarak bişi daha soracam bizim evde kalıyordu şimdi bana kısa sürede bi ev bakarım bu dönemde olmadı yine sizde kalırım dedi acaba gerçekten kafasımı karışık die bunu dedi yoksa bi kaç arkadasınında evinde kalabilirdi???kafamda milyonlarca sorular anlayamamadım lütfen yardımcı olun :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?