bence bu geçici bir durum şu an nişanlınız dediğim gibi duygu karmaşası yaşıyor ne istediğini bilmiyor
aslında sizi seviyor ama içinde bulunduğu durumdan dolayı bunu bile bilemez hale gelmiş
siz en iyisini yapmışssınız bırakın görüşmeyin bir süre kesinlikle aramayın sormayın cevap vermeyin telefonlarına özlesin sizi biraz bakalım siz olmadan napacak sonra gelişmeleri yazarsınız buraya ben eminim ki pişman olacak ama nasıl olacak orası bilinmez
bu arada aynı evde kalıyoruz demişsiniz ben orayı anlayamadım
az önce aradım cvp bile atmaya değer görmedin dimi dedim. oda ofladı puffladı.bana dediği kelime senle evlenmeyi düşünmüyorum senle hayatı yaşamak istemiorum ama seviyorum.benim o ailesinin yaptıkları dönemlerde beklemediği şeleri görmüş.bu yüzden geldiğim nokta bu dedi.bende dedimki benimde görmek istemediğim bir sürü şeyler gördüm ve suan kurdugun cümleyi asla görmek istemezdim ama gördüm die seni alıp bi kenara itmedim dedim.iki söz var iki sözüde kendisi söylüyor anlamadım kafam bu yüzden karışık.bir ayrılmak istediğini söylüyor bir ben ayrılmak istemiorum diyor.bir tabiki evlencez diyor bir yuva kurcaz diyor sonra evlenmek istemiorum diyor.bak ben sana yardımcı olmak istiyorum dedim.eğerki istemiorsan zaten durmam zorlada güzellik olmaz dedim.iyi düşün taşın kararını ver ben bitti gözü ile bakıyorum dedim.sana önyargı ile yaklamşıp kararımı vermek istemediğim için suan bu şekilde davranıyorum ben kestirip atmıyorum kolaya kaçmıyorum dedim.eğerki bir bunalım geçiriyorsan yardımcı olurum beraberde aşmaya çalışırız ama fikirlerin hep bu şekilde değişken olacaksa ne senin başını yak nede benim.ziyan olmayalım doğru karar ver ne istiyorsan onu yap dedim ve 2 hafta süre verdim.tamam dedi 2 hafta düşünüp taşıncağını söyledi. normalinde nişanlımla sevgili iken bir dönem yine böyle olmuştu ben artık mutlu olamam dedi baya peşinde koştum ağladım ama nafile benden sana fayda yok diyip çıktı ondan sonra aramadım sormadım tam ümidi kestim derken aramalar msj atmalar özürler falan bir sürü şeler yaptı.ama o dönemden sonra çok büyük mutluluklar yaşadık acaba geçici bi dönemmi bilmiorum.ama başka bir kız olmadıgına dair büyük yeminler etti ve benle bittiği dakikada asla biriyle olmam çünkü alacağım yarayı zaten almış olurum dedi. sizce gerçekten biz nereye gidiyoruz gerçekten bunalımdamı? harici olarak bişi daha soracam bizim evde kalıyordu şimdi bana kısa sürede bi ev bakarım bu dönemde olmadı yine sizde kalırım dedi acaba gerçekten kafasımı karışık die bunu dedi yoksa bi kaç arkadasınında evinde kalabilirdi???kafamda milyonlarca sorular anlayamamadım lütfen yardımcı olun :'([/QUOTE
benimde bikaç gün önce 2 yıllık ilişkim bitti anlattıkların o kadar benzerki benim yaşadıklarıma ilgisizlik uzak durma senden ayrılmak istemiyorum ama evlenmekte istemiyorum gibi cümleler çok çabaladım bende bitmesin sürdürebileyim diye ama olmadı kararını ver dedim 1 hafta süre verdim ama sonunda bitti.. inşallah ne olursa olsun mutlu olursun şuan ayrıyız kötü günler geçiriyorum ama biliyorum gececek daha mutlu olabileceğim zaman gelecek umutsuzluğa kapılma hakkında hayırlısı olsun.
çok uzun olacak ama yinede anlatıyorum.nişanlımla toplam olarak 5 yıllık bir birlikteliğim var.bunun son iki yılı nişanlı olarak geçti.biz üniversitede tanıştık ben k.maraşlıyım o ise izmirli.onunda anne babası ayrı benimde. anne tarafı beni hiçbir zaman istemedi bizi yıpratmak için ellerinden geleni yaptı annesi çok oyunlara getirip bizi çok yordu.üniv bitti ve benim şehrime gelip iş buldu ikimizde çalışıoruz ailesi tamamen maddi olanakları kesti biz yinede birlikte olduk kendi imkanlarımızla birşeyler yapamadık ailesi zorlada olsa razı geldi birşeyler yapmaya ve 1 haziranda düğünümüz var.ama nişanlım artık çok farklı biri tanıyamıorum önceden çok güçlü bir sevgimiz vardı adeta tapardı ama artık kendine sanki farklı bir karakter oluşturmak istiyor gibi.benimle ilgili pişmanlıkları var gibi davranıyor.evet ailesi ile mücade ederken çok hatalar yaptım kırdığım oldu kabul ediorum ve telafisi için uğraşıorum ama kayıtsız kalıo.ne yapacağımı şaşırdım.sözleri ile davranışları bir deil.sözleri seviyorum dio yoruldum artık içimden gülmek gelmior geldiğim son nokta bu senle ne iyi ne kötü bişey yaşamak gelmior dior.ve sürekli telefonunu saklıor.geçenlerde eğitime gitmişti gittiği yerde kızlarla falan karışık şekilde çok kısa süredede olsa sıcak bir ortam oluşturmuş.fotolarını falan söylemedi bana gizilice msnde kayıtlı idi o şekilde gördüm.bir keresindede sabahın 7 sinde o eğitimdeki kızlardan biri günaydın die msj atmış bende ondan gizli nişanlım böyle durumlarda rahatsız oluyor msj atmazsan sevinirim die bir msj attım.kudurdu rezil ettin beni hem beni hem kendini dedi ama umrumda bile deil önceden böyle kızlarla mesafe koymasını bilirdi artık iş hayatındayım ve bir çevrem olması lazım diyor.eğitimlere benimde gitmek istediğimi söyledim kabul etmiyor ciddiyet olmaz diyor.sürekli benden kaçıyor konuşmuyor dertleşmiyor.artık ne yapacağımı bilemiyorum bir ayrılayım diyorum bir bakıorum tam tamına 5 yıl verdim o kadar emek ve o kadar sorunlarla mücadele ettim ailesinin her olayını yuttum seviyor die.soruyorum ne oluyor açık konuş diye.yardımcı olayım diyorum eğerki hayatından çıkmamı istiyorsan söyle diorum onada kabulum diyorum konuşmuor.ama davranışları hep artık sevginin bittiğine doğru gidiyor.içimden hiç mücadele yapasım gelmior diyor.inan ne istediğimi bende bilmiorum diyor.benimde ailem istemedi ama kararıma saygı duyduklarını söylediler.akrabalarıma karşı gelerek verdiler.bütün eşyalarımız alındı bütün çeyizimi yaptım.şuan ne oluyor biz böyle bir sorun yaşamazdık artık ne dediğini anlıyorum ne kendisini sanki dünya yıkıldı üstüme ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin sizde sevgisimi bitti birimi var hayatında yada birimi girmek üzere hayatına artık eş kriterimi değişti aklımda bir sürü soru ama cvpları yok kaç zamandır uyku girmior gözüme çok zor şeymiş bu acı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?