bize ne oluyor???

ailesi beni istemiyordu bu yüzden kendi sehrini bırakıp benim şehrime geldi burda ev tuttu ama okuldan yeni mezun olunca malum maaşlar çok yüksek olmuyor ev eşyaları almak için biraz zorlanıyordu ailemde fazla zorlanmaması için bize taşınmasını evlenene kadar çünkü çok gururluydu ailemin maddi yardımını kabul etmiyordu.

arkadaşlar yeni bir gelişme hakkında bilgi vereyim aramız bozuk olduğunda bi arkadaşında kalmıştı bi defasında.. onla konuştum allah ondan razı olsun biraz bana fikir verdi birazda olsa içim rahatladı asla ve asla başka birisi yok bundan suan emin oldum. ve neden olduğunu anlattı ben ailesi istemediği için ve hep benden alacaklar die çok korkuyordum bunu hep onla paylaştıgımda anlamamıştı bende tepkiler vererek ona bildirmiştim bazen daha sert oluyordu tepkilerim.hep ailesinin yine bi oyununa gelecek korkusuyla yaptıgım hatalar vardı evet suan nişanlım bunu düşünüyormuş hem seviyor hemde bu davranışımla işini zorlaştırıyorum sadece benle deil hayatını zorlaştırmısım.arkadaşı bana bunu sordugunda bende açıklamamı yaptım sadece ona su soruyu sordum beni yargılamadan önce dedim ve su sorunun cvp ını alayım senden dedim. sen hiç canından çok sevipte senden alınma korkusuyla yaşadınmı hiç ?? dedim ve bu sorudan sonra beni çok iyi anladıgını ve biraz daha açık konuşmaya başladı.şimdi ben ne yapıcam durup beklemelimiyim yoksa nasıl davranmalıyım ?? yani hatamı biliyorum ama bunun için çokmu geç çokmu erken onu bilmiorum.arkadaşı çok anlayışlı oldugunu ve seni zamanla anlayacağını söledi.msn yazılarını sordum iş için eklemiştir dedi senle arası bozuk olduğu için o fotolarıda anlatma gereği görmemiştir dedi.kızın msjınada sanada bi erkek yapsa suç seninmi yoksa erkeğinmi olur die sordu.yani cvplar bana inandırıcı geldi hatta bi ara sormuş senin bu şehirde ne işin var memleketine gitsene dediğinde sende birgün çok sev o zaman konuşalım bunları demiş. bana acık konuştu dost acı söler kusura bakma ama sen olsan sende aynı davranısı sergilersin çünkü uğur böle biri deilken aldığı yanıtlar onu hep kırmış dedi o kadar kırmışki anlatamaz olmuş dedi.siz sağlam bir ilişkiniz var inşallah bu sınavıda geçersiniz dedi.ama şuanda ne kadar geç kaldığımı bilmiorum.ne yapmam gerektiğinide bilmiorum.doğru hareket etmek istiyorum.lütfen bana yardım edin

Senin adamin egitiminde ne isin var? O konuda nisanlina katiliyorum. Ayrica seni aldatmayi kafasina koyduysa durduramazsin. Kiza mesaj atmalar falan... Ne gerek var boyle seylere? Onunla aldatmasa baskasiyla aldatacak.

Kadinlarin bu kadar korumaci tavirlarini anlamiyorum. Erkegin ustune gittikce senden uzaklasir bunu bilmiyor musun? Adami rahat birak, seni aldatmaya niyeti varsa zaten aldatir, sen de anladiginda basarsin tekmeyi.

Dugunu de ertele bence biraz. Okul ortamindan is ortamina girdiginde insanlar degisiyor, belki de sevmeyeceksin esinin yeni halini.

Adam niye ayrılalım desin ki ? Eldeki kuş,daldaki kuştan iyidir hesabında.

Senden ayrılsa seminerdeki cicişlerden biriyle olacağının garantisi yok ki.

Ne şiş yansın ne kebap hesabı.

5 yıl diyorsun ama... Ömrün gidecek evlenirsen.

açık net adam size bitmiş diyor
daha neyi konuşmak istiyorsunuz anlamadım
klasik erkke kaçınması olarak da susuyor sizin ayrılmanızı bekliyor
ayrılmazsanız çok kötü günler bekliyor sizi
ilk haftadan aldatılıp evlenince düzelir sandım konularından biri daha geliyor

Arkadaşım sen düğün tarihini falan erteleme, zaman vereyim diye düşünme hiç...

Evet 5 yıl dile kolay, unutmak zaman alır ama,
evlendikten sonra daha kötü olur.

Bile bile evlenme. Nişanlın sana her şeyi söylüyor,
sen anlamak istemiyorsun.

Ayrıca o arkadaşına da güvenme. Erkekler bu durumlarda hep birbirlerini tutarlar.

Son düzenleme:
Bir süre yalnız bırak bakalım... Üstüne gitme arayıp sorma o seni arasın merak etsin hatta bir şeylerden sıkıldığı belli, bu süreçte de daha çok üstüne gidersen ters tepebilir.
Biraz zaman ver ona seni özlesin.

bu adamdan çoktan gitmiş, heralde hem sizin evinizde kalıp evet başka biri var diyecek hali yok..kim derki..benim bi arkadaşımında sevgilisi böle şeyler söyleyip ayrılmıştı, kız diyordu asla başka biri yoktur işte bunaldı felan..sonra kendisi bi gün tesadüfen kızın biriyle gördü çocuğu..o arkadaşınada inanmayın bence..heralde arkadaşı size başka biri var aslında ben sölim diyecek hali yok..singin seviyorum ne demek ya..bu adam ayrılmak istiyorda belki tam emin değildir..sonuçta sizin evinizde kalmış, sizin şehrinize gelmiş 2 yıldır nişanlısınız kolay değil pat diye ayrılmak...ama kaçınılmaz son eninde sonunda gelir..ve bu olayda kesinlikle başka bi kız var 3-5 gün sonra da yazarsınız buraya eminim..yoksa millet sevdiği için neler yapıyor niye herşeyi atlatmışken vazgeçsinki...bide bişey sorucam aynı evde aranız kötüyken nasıl davranıyorsunuz birbirinize..

çoookk uzun süre kendi kabuğuma çekildim olanları yazmayada düşünmeyede dermanım yoktu o kadar süreçlerden geçtimki anlatamam evet herşey tamda bir ay önce çözüldü.o kendi memleketine gitmemiş burda kalmış ama ben dışardaki dünyaya tamamen kapadığım için hiçbir bilgiye sahip değildim açıkcası evden dışarı bile çıkmadım o yine benim sevdiğim adammış ama herkes yüz üstü bırakmış maddi sorunlardan dolayı rezil olmak istememiş çünkü o kadar yıl bekletip bunada razı gel demeye yüzü tutmamış ailesiyle savaş vermiş eğer ailesi ile işleri yoluna koymadığı taktirde gerçektende bitecekmiş annesi ile işleri yoluna koyamamış ama babası vicdanlı çıkmış ( zaten babasının derdi evliliğe karşı çıkmak değil kariyerini bir noktaya getirmesini çok istiyordu) derken çalıştıgı yerden terfi alıyor müdür oluyor düğün yerini düğün için herşeyi hazırlayıp babası ile karşıma çıktı ailemden özür diledi ( hep acaba burnunu sürtülsemiydi die düşündüm ama ) sonuç baba tarafı komple bize geldi tekrar isteme oldu çünkü canı gönülden oğluna istebilirdin artık kız iş hayatında bir yere gelmeye başlamış olarak görüyordu babası herşeyi sil baştan yaptı yani ama önceden hayalimde olan şeyleri çoğunu ertelemiştik bunda öyle olmadı biz ne hayal kurduysak gerçekleşti.üzerek bir çözüme gittiği içinde özür olarak bana çok istediğim birşeyi aldı.şimdi çok mutluyuz herşeyi sil baştan yapıyoruz ama önceki engelerin hiç birini yaşamıyoruz keyfini çıkarıyoruz saolsun babasıda bu konuda bizimle ilgileniyor kayınvalide pek iletişime geçmedi benle ama babasının ikinci evlilik yaptıgı bayan çok ince biri çok samimi biri yokluğunu aratmıyor anlıycanız mutlulyum şuan hemde çok mutlu çok büyük çıkmazda idim tam kabullendim gitti dediğim anda gitmediğini gösterdi aslında daha erken yazacaktım ama bi çok seye koşuruyorum iki şehirde düğün olacak iki farklı organizasyon kına da iki tarafın akrabaları görmek istiyor onlara yetişmek iki farklı adetlere göre hazırlık falan derken baya yordu beni birden aklıma geldi hazır vakit varken yorumlarınız için bana ayırdıgınız vakit için çok tşkler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…