- 6 Nisan 2010
- 1.622
- 164
- 163
- Konu Sahibi honeysuckle
Bencil oldu toplumumuz. herkes kendi paçasını kurtarma derdinde. bana dokunmayan yılan hesabı...
bende bebek haberlerine çok üzülüyorum. kadın doğrumus çukura atmış![]()
bi haberde de adam karısını öldürmüş evin bodrumuna gömmüş açıklama olarak da evi üstüme yap dedi demiş. ne birine güvenilip arkadaş, dost, sevgili olacağı kalmadı. analar çocuğunu öldürüp, babalar kızlarına el sürebiliyor artık. böyle bi ş..z toplum oluyoruz. hepsi kıyamet habercisi...
hatta dün bi haber okudum yabancı ülkenin birinde moda çıkmış. artık çiftler bebeklerinin kimliklerine cinsiyet yazdırmıyorlarmış. çocuk belli bir yaaşa gelince kendi seçecekmiş cinseyitini. klasik kıza pembe erkeğe mavi, ne bilim kıza bebek erkeğe araba gibi ayrımcılık olmıcakmıs. büyüklerin giydiği renkler de giysiler falan alınacakmıs o çocuklara. ne biçm düşünce anlamadım ki... pskiolojisi bozuk insanlar gittikçe çoğalacak örnekteki gibi...![]()
Evet, ne kotu.. Inanin hele avrupa'da escinsellere hak tanildigindan beri insanlarin psikolojisi bozuldu. Escinsellere bile cocuk evlatlik edinme haklarini bile kazandilar. Yaa cocuk anne ne, baba ne oldugunu bile bilmezken iki tane anne veya iki tane babasi var. Burda da insanlarin ruh sagliklariyla cok oynuyorlar, ondan sonra yok insan haklari yok biz moderniz diye gecinirler. Allahim sen aklimizi koru