• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize neler oluyor ?

Bencil oldu toplumumuz. herkes kendi paçasını kurtarma derdinde. bana dokunmayan yılan hesabı...
bende bebek haberlerine çok üzülüyorum. kadın doğrumus çukura atmış :14:
bi haberde de adam karısını öldürmüş evin bodrumuna gömmüş açıklama olarak da evi üstüme yap dedi demiş. ne birine güvenilip arkadaş, dost, sevgili olacağı kalmadı. analar çocuğunu öldürüp, babalar kızlarına el sürebiliyor artık. böyle bi ş..z toplum oluyoruz. hepsi kıyamet habercisi...

hatta dün bi haber okudum yabancı ülkenin birinde moda çıkmış. artık çiftler bebeklerinin kimliklerine cinsiyet yazdırmıyorlarmış. çocuk belli bir yaaşa gelince kendi seçecekmiş cinseyitini. klasik kıza pembe erkeğe mavi, ne bilim kıza bebek erkeğe araba gibi ayrımcılık olmıcakmıs. büyüklerin giydiği renkler de giysiler falan alınacakmıs o çocuklara. ne biçm düşünce anlamadım ki... pskiolojisi bozuk insanlar gittikçe çoğalacak örnekteki gibi...:50::50::50::50:

Evet, ne kotu.. Inanin hele avrupa'da escinsellere hak tanildigindan beri insanlarin psikolojisi bozuldu. Escinsellere bile cocuk evlatlik edinme haklarini bile kazandilar. Yaa cocuk anne ne, baba ne oldugunu bile bilmezken iki tane anne veya iki tane babasi var. Burda da insanlarin ruh sagliklariyla cok oynuyorlar, ondan sonra yok insan haklari yok biz moderniz diye gecinirler. Allahim sen aklimizi koru

konuyu okuyunca bende anlatmak istedim ne hale geldiğimizi
1 ay kadar önce istanbulda metrobüsteyim
her zaman olduğu gibi iş çıkış saati metrobüs tıklım tıklım
üst üste insanlar,
bir kaç kişi önümde bir kadın var ama kadın bişeyden rahatsız olmuş belli sürekli sağına soluna bakıyor
derken kadın arkasında ki adama bağırmaya başladı
utanman yok mu senin
senin annen kız kardeşin yok mu ahlaksız diye
adam kadını taciz etmiş
adam tepki verdi ağıza alınmaacak laflar söyledi
kimseden çıt çıkmıyor
derken metrobüs durakta durdu kapının önündeler
adam kadını saçından tutup metrobüsten indirdi
resmen kadını sürükleyerek dövmeye başladı
ve metrobüste en az 200 kişi var
kimse inmedi
ben bağırmaya başladım bi kaç erkek insin ne olur vicdanınız yok mu sizin diye
ben tek kadın inemiyorum o kadını nasıl sürükledi kımıldıyamıyorum
ben bağırmaya başlayınca metrobüs şöförü kapıları kapattı ve ilerledi
ineceğim durağa kadar sinirden ağladım
:43:

:53: :53: Bu ne yaaa, aman Allahim insalik bu kadar mi oldu, ne oluyor, bu erkekler neden hic bir zaman kadinlari korumuyorlar ne korkaklar, guya turk erkegimis. pfffffff batsin onlarin erkekligi

çocuk isteyen birisi olarak aman büyüyünce birisi öldürürmü,başına birşey gelirmi,karısı yada kocası bi çukura atarmı yada çocuğumun kendisi psikopat bir katil,tacizci olurmu diye dünyaya çocuk getirme fikrimden bile korkar oldum.Allah korusun.medyanında bunda rolü büyük,rant yapıp insanları televizyona çekme çabasındalar.acaba eskiden böyle olaylar dahamı azdı yada biz büyüdükte etrafımızda olan bitenin farkına daha çokmu vardık.birde bu kötülükleri yapan insanların çoğu bunları yapmakla kalmayıp birde üste çıkmaya çalışıyor,metrobüs örneğinde olduğu gibi.neden bu kadar bencil olduk,bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığında herkes ama birgün o yılan bizede dokunabilir....

Son düzenleme:
Artık haberler içime baygınlık veriyor.Çocuklara,kadınlara yapılan işkenceler içimi acıtıyor.

En yakından tanık olduklarım hayvan barınaklarında gördüklerim.Tecavüze uğramış,zevk için işkence edilmiş,sakat bırakılmış,akla gelmeyecek eziyetlere maruz kalan dilsiz sessiz canlarım.Bazılarını kurtarıyoruz bazıları başaramıyor.Dayanılır gibi değil.El ermiyor güç yetmiyor o kadar çoklar ki.Ne kadar kurtarsak kardır diyoruz ama bazen kurtarmak bile kötülük oluyor.Eziyet gördükleri sokaklara geri dönüyorlar.Ne zaman bir hayvanın son nefesini verdiğini görsem isyan edesim geliyor. Allah'ın yarattığı en üstün varlık insan neler yapıyor.İçim acıyor artık.Ceza yok yaptırım yok ama en kötüsü merhamet yok.Bu beni çok ürkütüyor.İnsanların merhametlerini ve canlılara duydukları sevgiyi kaybetmeleri ürpetiyor beni düşündükçe.Allah sonumuzu hayır etsin.

Evet, bir taraftan kurtama cabalari, doger taraftan iskence. :53:
Bir kere hayavatan bahcesine gitmistim ve cok uzuldum, camlar arkasinda kapatilmis maymunlar okadar mutsuz mutsuz bakiyorlardi ki, hayvan oldgunu halde yuzu hic gulmuyordu oylece bakiyordu, hele aslanlar oyle yatiyorlardi halbuki kendi mekanlarinda hep hareket halindeler..

hayvanı bebeği kadını erkeği kim olursa olsun yapılan vahsete döndü artık.. burada suçlu kim bilmiyorum ama insanlık ve ahlak olarak büyük erozyon geçiriyoruz..
her ne kadar gazete okumayayım duymayayım desemde ülkemde bunlar oluyor ve can yakıcı..
acaba biz hepmi böyleydikte bilmiyorduk..

yani o kadar olay varki kan donduran ..hangisine yanalım..

üst üste insanlar,
bir kaç kişi önümde bir kadın var ama kadın bişeyden rahatsız olmuş belli sürekli sağına soluna bakıyor
utanman yok mu senin
adam kadını taciz etmiş
kimseden çıt çıkmıyor
kimse inmedi

aman allahım yemin ederim tüylerim diken diken oldu:( evet kıyamet geliyor:( allahım nolur sonumuzu hayır et:( bizim evlatlarımız böyle olmasın:( :58::59::43::5::84::85::95::14::18::57::50:

üst üste insanlar,
utanman yok mu senin
adam kadını taciz etmiş
kimseden çıt çıkmıyor
kimse inmedi

Ya inanamiyorum okuyunca tuylerim urperdi resmen ! ........ ya ! Ve bi kisi bile kilini kipirdatmamis,vicdansizlar.Suca sessiz kalmak da buyuk gunah,allah hepsinden cikartir !

Ben de avrupa da yasiyorum burda da oluyo igrenc seyler ! Bu kotulukler dunyanin her yerini sarmis durumda ! Ilerde cok istiyorum cocugum olsun,ama bunlari gorunce de korkuyorum ve bu kadar kirli bi dunyaya tertemiz bi masumiyet getirsem gunahkar gibi olur muyum falan diyorum

İnsanın durumun sıcaklığından aklına gelmiyor ama böyle bir durumda lütfen 155 i arayın. kimse müdahale etmiyorsa bilin ki polis müdahale edecektir. ve o ahlaksız belki bir daha birini taciz edemez.

o an aklıma gelmedi polisi aramak şok oldum
ama indiğim durağa kadar söylendim kaç kişiyiz burada yarımızdan fazlası erkek
neden inmediniz neden müdehale etmediniz diye
ve kimse ona bile ses çıkarmadı
sanki tek ben gördüm olayı

dünyamız çok kötü oldu gerçekten
şurda okuduklarım beni daha da hayrete düşürdü.ne kadar duyarsız bir millet olduk biz böyle yazık çok yazık:59:
bugün nette bir haber okudum öz annesi 3 yaşındaki çocuğunu halıya işemiş diye başına vurup öldürmüş dehsete düştüm:14:
gerçi artık hiçbir şeye şaşırmamaya başladım maalesef:85:

üst üste insanlar,
utanman yok mu senin
adam kadını taciz etmiş
kimseden çıt çıkmıyor
kimse inmedi

guya modenlesiyoruz...
bizim ulkemizde kanunlarin degismesi lazim once...
ben amerikada yasiyorum tanik oldugum iki olayi anlatacagim, kiyasi siz yapin.
bir gun evde oturuken disarda bagirma sesleri geldi, baktim bir kadinle erkek tartisiyorlar, adam arabaya binip gitmek istiyor, kadin aglayarak birakmiyor, adam tuttu kadini hafifce itti, diger balkondaki bir adam polisi ariyorum dedi,cok degil 5-10 dakika icinde ambulans, polis ve itfaye geldi, adami alip gittiler.

digeride benim bir arkadasimla esi arabada yolda gece giderken tartisiyorlar, kocasi buna vuruyor, bu arad a arkadasim, arabadan inmek istiyor, esi birakmiyor. tesadufe bak bunlarin aranbasinin arkasinda polis arabasi varmis hemen durdurup arkadasimin kocasini hapse atiyolar.
daha sonra arkadasim sikayetci omadigini belirtsede, kurallar geregi polis gordugu olaydan sikayetci oldu, ve kolay kolay cikamadi icerden, bayagi yuklu bir para odemelri gerekti, ve bunun akabinde hapisten ciktiktan sonra, mecburi olarak sinirlerini kontrol etmesyi ogrenmesi icin derslere katilmak zorunda kaldi, ve uzun bir sure surekli goz hapsinde tuttular adamai.
yorumlari size birakiyorum, o kadar cok olay gordumku burda ister istemez kiyasaldimkendi ulkemle.

bence bu durumu gelmemizin en buyuk sebebi, maneviyatimizdan uzaklasmamizdir.
bir soz var cok severim "kork allahtan korkmayandan"

Son düzenleme:
evet en büyük sorun aileden başlar allah korkusunu aşılamaktan, insanlara karşı sevgi aşılamaktan, her canlıya saygı duymaktan, komşuyla selamlaşmaktan, vicdan dan ama en büyük sorunumuz ise din den imandan allaha karşı görevlerimizi yerine getirememekten başlar ama bunların çoğu yok kimsede biri var sa diğeri yok,herkes kendi derdinde off off çok kötü nasıl anlatsam bilmiyorum ya saldım çayıra mevlam gayıra diyen anneler yok mu allahım sen koru böylelerinden :59::59::59::59::59::59::59:

Son düzenleme:
uzun zamandır haber bile izlemek istemiyorum
her gün ayrı bir şiddet öyküsü
her gün ayrı bir cinayet
ayrı bir sapkınlık haberi
bir çok değerimizi yitirmişiz en önemlisi vicdanımızı yitirmişiz
aklımın bir zerresine anlam veremediği onlarca haber izliyoruz, okuyoruz, duyuyoruz
Anneler küçücük kızlarının yanında yatak odalarını anlatabiliyor arkadaşlarına kahkahalar içinde
sonra o kızı çıkıp çeşitli programlarda arıyorsun 5 yıl sonra
kızım evden kaçtı ( kaçar kızın evden sen marifet gibi ben eşimle kaçarak evlendim haha sohbeti yap)
Ahmet bey eşini dövüyormuş ( ama haklı kadında sabah çıkıp akşam geliyor hak ediyor )bir kaç yıl sonrada şu şekilde anlatıcaksın
Kızım boşanıyor eşinden şiddet görüyor
ailede bitiyor bir çok şey
seni dinleyerrek örnek alarak çocuklar büyütüyorsun.
çocuğuna şiddetin mazereti olamayacağını anlata bilirsin
çocuğuna her şeyin yaşanacak bi yaşı olduğunu öğretebilrisin
çocuğuna kendine ve çevresindekilere saygıyı öğretebilirsin
hayvan sevgisini aşılıyabilirsin
Annelere bu konuda çok görev düşüyor

her gün ayrı bir cinayet
aklımın bir zerresine anlam veremediği onlarca haber izliyoruz, okuyoruz, duyuyoruz
Anneler küçücük kızlarının yanında yatak odalarını anlatabiliyor arkadaşlarına kahkahalar içinde
kızım evden kaçtı ( kaçar kızın evden sen marifet gibi ben eşimle kaçarak evlendim haha sohbeti yap)
Ahmet bey eşini dövüyormuş ( ama haklı kadında sabah çıkıp akşam geliyor hak ediyor )bir kaç yıl sonrada şu şekilde anlatıcaksın

*******Arkadaşlar bunu dikkatle okuyun*****
Reklamlarda ve bazı programlarda biz farkında olmadan saniyenin onda biri hızında mesajlar geçiyormuş.Gözümüz görmüyormuş hızlı geçtiği için ama bilinçaltımız algılıyormuş.Bu bir çekir tekniğiymiş hatta bir üniversite hocasının araştırması var.medya bunu bilinçli yapıyor.Bazı reklamlarda,hatta çizgifilmlerde cinselliğe yönlendiren mesajlar çıkıyormuş.Dikkat ettiyseniz toplum olarak duyarsızlaştık.Atalarımıza,değerlerimize,vatanımıza karşı duyarsızlaştırıldı toplumumuz.Yeni nesiller birçok şeyi erken yaşıyor hatta küçük çocuklarda bile değişik eğilimler başladı aileler de aman çocuğum cesur olsun,şöyle olsun diyerek serbest bırakıyor.Merak etmeyin suç oranları artacak Amerika'ya döneceğiz yakında.İnanmazsanız bu yazdığım film tekniğini araştırın birçok ünlü markanın beynimize hükmettiğini şok olarak görün.Google da "subliminal mesaj" diye aratın videolarda ya da görsellerde şok olacaksınız.
Konuyla ilgili şu siteye bakın fotoğraftakilere dikkat edin -şok olacaksınız.
www.birkangocerler.com/joomla/index.php/yazilar/yazilar/19-25kare
Aşağıda size 1 video yolluyorum sonuna kadar izleyin de görün çocukların izlediği şeyler ne kadar masummuş,şok olursunuz.
www.dailymotion.com/video/xg7mt9_subliminal-mesaj-ve-25-kare-tekniyi-binincalty-mesajy_tech

Son düzenleme:
artık bu şehirde yaşamak istemiyorum insan diye geziyorlar ama 5para etmezler ..

geçen gün önümüzde yaşlı bir amca düştü tümseği görmemiş hemen sewgilimle koştuk okadar çok insan var ki etrafta yardım etmek şurda kalsın dönüp bakmadılar bile yaa:53::53::53::53::53: dedim ki biz bu hale geldiysek yarın bigün yolda tecavüze uğrayan kadınada normal bakıp bide onlar denemeye kalkarlar:47::47::47::47::47::47: midem bulanıyor artık :41::41::41::41::41::41:

evet sorum bu bize neler oluyor..insanlığımızımı kaybettik..artık haber okumak istemiyorum..çocuklara hayvanlara yapılan işkenceleri okudukça içim acıyor..biz evlatlarımızı gözümüzden sakınırken bazı anne/baba müsvetleri vurup öldürüyor..nasıl vicdan bu..
yanımızda adam öldürüyorlar gıkımız çıkmıyor ..görüyoruz bakmıyoruz bile..ne komsumuzdan ne yanıbasımızdan haberimiz var..
bize dokunmayan yılan bin yaşasın deyip geçiyoruz..ben çok etkileniyorum..ama yapacak bişey bulamıyorum..
:59:

Sadece duyarsızlaştık. Yapılanlara göz yumuyoruz.
Daha bugün dolmuştu bir adam kıza tacizde bulunmuş ben müzik dinliyordum olanları görmedim. Kız da farketmemiş arkadan bir adam utanmıyor musun diye çıkıştı ben de dahil olmak üzere herkes bön bön baktı olanlara. Adam benim de kızım var sen biçim adamsın dedi tacizcinin verdiği cevap ne var bunda benim de oğlum var sizinkini allah bağışlasın belki evlendiririz dünür oluruz dedi:53:
İşkence ise insanlar var olduğundan beri var.

*******Arkadaşlar bunu dikkatle okuyun*****
Reklamlarda ve bazı programlarda biz farkında olmadan saniyenin onda biri hızında mesajlar geçiyormuş.Gözümüz görmüyormuş hızlı geçtiği için ama bilinçaltımız algılıyormuş.Bu bir çekir tekniğiymiş hatta bir üniversite hocasının araştırması var.medya bunu bilinçli yapıyor.Bazı reklamlarda,hatta çizgifilmlerde cinselliğe yönlendiren mesajlar çıkıyormuş.Dikkat ettiyseniz toplum olarak duyarsızlaştık.Atalarımıza,değerlerimize,vatanımıza karşı duyarsızlaştırıldı toplumumuz.Yeni nesiller birçok şeyi erken yaşıyor hatta küçük çocuklarda bile değişik eğilimler başladı aileler de aman çocuğum cesur olsun,şöyle olsun diyerek serbest bırakıyor.Merak etmeyin suç oranları artacak Amerika'ya döneceğiz yakında.İnanmazsanız bu yazdığım film tekniğini araştırın birçok ünlü markanın beynimize hükmettiğini şok olarak görün.Google da "subliminal mesaj" diye aratın videolarda ya da görsellerde şok olacaksınız.
Konuyla ilgili şu siteye bakın fotoğraftakilere dikkat edin -şok olacaksınız.
25. Kare / Bilinçaltına gönderilen mesajlar
Aşağıda size 1 video yolluyorum sonuna kadar izleyin de görün çocukların izlediği şeyler ne kadar masummuş,şok olursunuz.
Dailymotion - Subliminal Mesaj ve 25.Kare Tekniği(Bininçaltı Mesajı) - Bilim ve Teknoloji Kanalı

Allahim bu ne cirkinlik boyle, masonlarin isine benziyor, akillarimizi zehirliyorlar, sonra demokrasi diye kendini ovuyorlar

her gün ayrı bir cinayet

Katılıyorum arkadasım bizler hala özellikle erkek çocuklarımızı şiddete yönelik yetiştirirsek sonuçlarıda böyle oluyor..kimseyi dövemezse önce karısını sonra kızını dövüyor
ne demişler: kadının sırtından sopayı...
kızını dövmeyen dizini döver
Rabbim önce içimize Allah korkusu ve vicdan versin..

Back
X