- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
-
Merhaba arkadaşlar, eşimle 13 yıllık evliyiz ve eşim kumar nedir bilmezdi bugüne kadar, hatta kumar yüzünden babamdan çok çektiğimiz için tekrar aynı şeylere katlanmam çok zor diye de belirtmiştim daha flört dönemimizde. Neyse bizim bir arkadaş grubumuz var 15-20 günde bir toplanırız sözde sohbet etmek için ama yemek yenir ve erkekler direkt masa kurarlar kumar oynarlar, öyle ki bu adet haline geldi resmen. Yemeği zor yiyorlar. İlk zamanlar eğlencesine öyle kağıt oynuyorlar diye düşünmüştüm ama resmen parasına oynadıklarını fark ettim. Resmen kumar oynadıklarını anladım ve şok oldum. En son Pazar günü eve geldik açtım ağzımı yumdum gözünü (orada insanların içinde de surat yaptım ama taştırmaya girmedim) gitmeyeceğim bundan sonra hiçbir yere beni arama şurada toplanacağız burada toplanacağız diye kendi evime de o grubu istemiyorum artık iyice tadını kaçırdınız hepinize yazıklar olsun birbirinizin parasını almak ne demek ya sen nasıl bu hale geldin dedim. Ve geçmişte kumar yüzünden babamdan çok çektiğimizi tekrar söyleyip bunu devam ettirirsen bu evlilik yürümez çünkü kumar lafını duyunca bütün sinirim tepeme fırlıyor ve eğer kendini düzeltmezsen bu evlilik bitmeye mahkum olacak haberin olsun. Hem bu evliliğie hem de iki çocuğa yazık edeceksin kendi hataların yüzünden dedim ve Pazar gününden beri konuşmuyorum hatta yüzüne dahi bakmıyorum. O da burnundan kıl aldırmıyor ne varmış onda tek eğlenceleri oymuş kötü bir alışkanlığı mı varmış bir de bu şekilde savunmaya geçiyor kendini. Tepkimde haksız mıyım arkadaşlar ve bu tepkimi sürdürmelimiyim kafam allak bullak hiçbir şey düşünemiyorum neredeyse.
Haklısınız hele ki kötü bir tecrübeniz var böyle bir konuda.Merhaba arkadaşlar, eşimle 13 yıllık evliyiz ve eşim kumar nedir bilmezdi bugüne kadar, hatta kumar yüzünden babamdan çok çektiğimiz için tekrar aynı şeylere katlanmam çok zor diye de belirtmiştim daha flört dönemimizde. Neyse bizim bir arkadaş grubumuz var 15-20 günde bir toplanırız sözde sohbet etmek için ama yemek yenir ve erkekler direkt masa kurarlar kumar oynarlar, öyle ki bu adet haline geldi resmen. Yemeği zor yiyorlar. İlk zamanlar eğlencesine öyle kağıt oynuyorlar diye düşünmüştüm ama resmen parasına oynadıklarını fark ettim. Resmen kumar oynadıklarını anladım ve şok oldum. En son Pazar günü eve geldik açtım ağzımı yumdum gözünü (orada insanların içinde de surat yaptım ama taştırmaya girmedim) gitmeyeceğim bundan sonra hiçbir yere beni arama şurada toplanacağız burada toplanacağız diye kendi evime de o grubu istemiyorum artık iyice tadını kaçırdınız hepinize yazıklar olsun birbirinizin parasını almak ne demek ya sen nasıl bu hale geldin dedim. Ve geçmişte kumar yüzünden babamdan çok çektiğimizi tekrar söyleyip bunu devam ettirirsen bu evlilik yürümez çünkü kumar lafını duyunca bütün sinirim tepeme fırlıyor ve eğer kendini düzeltmezsen bu evlilik bitmeye mahkum olacak haberin olsun. Hem bu evliliğie hem de iki çocuğa yazık edeceksin kendi hataların yüzünden dedim ve Pazar gününden beri konuşmuyorum hatta yüzüne dahi bakmıyorum. O da burnundan kıl aldırmıyor ne varmış onda tek eğlenceleri oymuş kötü bir alışkanlığı mı varmış bir de bu şekilde savunmaya geçiyor kendini. Tepkimde haksız mıyım arkadaşlar ve bu tepkimi sürdürmelimiyim kafam allak bullak hiçbir şey düşünemiyorum neredeyse.
Her şey dozunda güzel..
Çayı bile çok içersen mideni bozar..
Çok haklısınız,göz yummayın sakın. Bir de arkadaşlarınızın eşleriyle samimiyseniz onlar da uyarsınlar eşlerini sizin gibi
Bu çok doğru çocuklarının zamanından çalıyor.O kendi yaptığının dozunda olduğunu benim tepkimin aşırı olduğunu düşünüyor ve dile getiriyor çok abartıyormuşum. Hatta internette bir oyun vardı o da bir nevi kumar gibi arkadaşları oynardı eşim tepki verirdi geçen gün baktım o oyuna üye olmuş ve o oyunu oynamaya başlamış. Şimdi ise yine oynuyor farkındayım tablet elinden düşmüyor çünkü ama geçmişi silmeyi öğrenmiş kumar sen nelere kadirsin. Bilgisayarı bilmeyen adam sırf bunun için geçmişi temizlemeyi bile öğreniyor. Sabah fark ettim onu da mesaj attım, "verdiğin sözleri tutmak yerine gizleyip geçmişi silmek adamlık mı oluyor senden hiçbir beklentim kalmadı sadece çocuklarla geçireceğin zamandan çalıp oyun oynama en azından çocuklarına karşı sorumluluğunu kaybedecek dereceye gelme" dedim.
Bu çok doğru çocuklarının zamanından çalıyor.
Kocaman insanların oyuna oyuncak olması çok acı gerçekten.
Umarım en kısa zamanda aklı başına gelir.
Yani bence akşam evde tablet yasağı koymalısın. Sen geçmişi kontrol etsen ne olacak ki, adam gireceği yere giriyor.İnşallah beni en çok yaralayan ve gözyaşlarımı tutamamama sebep olan ne bilmiyor musun, kızım 11 yaşında ve her şeyi anlayabilecek yaşta konuşmadığımızı ya da aramızda bir sorun olduğunu anlıyor ve gelip gidip hem babasına hem bana küsmüsünüz diye soruyor hayır kızım değiliz desemde inandırıcı olamıyoruz. Ben de küçükken annem babam konuşmadıklarında anneme gidip sorardım babamla bir daha barışmayacak mısınız diye, benim yaşadığım o kötü çocukluğu çocuklarım yaşasın istemiyorum.
Yani bence akşam evde tablet yasağı koymalısın. Sen geçmişi kontrol etsen ne olacak ki, adam gireceği yere giriyor.
Tablet yasağı koyup çocuklarla zaman geçirmeye resmen zorlamalısın.
bundan daha kötü bir alışkanlık varmıymış kiMerhaba arkadaşlar, eşimle 13 yıllık evliyiz ve eşim kumar nedir bilmezdi bugüne kadar, hatta kumar yüzünden babamdan çok çektiğimiz için tekrar aynı şeylere katlanmam çok zor diye de belirtmiştim daha flört dönemimizde. Neyse bizim bir arkadaş grubumuz var 15-20 günde bir toplanırız sözde sohbet etmek için ama yemek yenir ve erkekler direkt masa kurarlar kumar oynarlar, öyle ki bu adet haline geldi resmen. Yemeği zor yiyorlar. İlk zamanlar eğlencesine öyle kağıt oynuyorlar diye düşünmüştüm ama resmen parasına oynadıklarını fark ettim. Resmen kumar oynadıklarını anladım ve şok oldum. En son Pazar günü eve geldik açtım ağzımı yumdum gözünü (orada insanların içinde de surat yaptım ama taştırmaya girmedim) gitmeyeceğim bundan sonra hiçbir yere beni arama şurada toplanacağız burada toplanacağız diye kendi evime de o grubu istemiyorum artık iyice tadını kaçırdınız hepinize yazıklar olsun birbirinizin parasını almak ne demek ya sen nasıl bu hale geldin dedim. Ve geçmişte kumar yüzünden babamdan çok çektiğimizi tekrar söyleyip bunu devam ettirirsen bu evlilik yürümez çünkü kumar lafını duyunca bütün sinirim tepeme fırlıyor ve eğer kendini düzeltmezsen bu evlilik bitmeye mahkum olacak haberin olsun. Hem bu evliliğie hem de iki çocuğa yazık edeceksin kendi hataların yüzünden dedim ve Pazar gününden beri konuşmuyorum hatta yüzüne dahi bakmıyorum. O da burnundan kıl aldırmıyor ne varmış onda tek eğlenceleri oymuş kötü bir alışkanlığı mı varmış bir de bu şekilde savunmaya geçiyor kendini. Tepkimde haksız mıyım arkadaşlar ve bu tepkimi sürdürmelimiyim kafam allak bullak hiçbir şey düşünemiyorum neredeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?