Bize neler oluyor...

haklısınızzzzz.... konuşursanız yada o konuşursa detayları yazın buraya merak ettim sonuç ne olacak acabaa...

Mutlaka yazacağım ama bu gidişle hiç konuşamayacağız gibi çünkü kendini haklı görüyor ve o böyle davrandıkça ben iyice öfkeleniyor ve kendimi kapatıyorum ona karşı.

siz flört döneminde bu kumardan uzak durmasını söylemişsiniz zaten.. uygulayıp uygulamaması verdiği değeri gösterir ama canınızı sıkmayın sakın mutlaka konuşur sizinle. hemen ayrılmayı düşünmeyin kafanıza koymayın o düşünceyi. 13 yıla yazık ve çocuklarınıza yazık etmeyin.. zamana bırakın affedilir herşey.. ama unutulmaz tabi.

Elbette zaten benim ondan tek isteğim kumardan uzak durması bunu en azından evinin huzuru için yapmak zor olmasa gerek. Bunu kendisine de söyledim ayrılmak benim için en son düşünce ama beni buna mecbur etmez umarım.

böyle şeyler küçük oyunlarla başlar arkadaşlar. Çok güzel tepkini yerinde vermişssin valla bacım tebrikler. Sonuçta idda oynayanlar bile bi maç yok eğlencesine diyerek 3 ev yiyorlar. Şahidim buna hem ailesine hem kemndisine yazık eder çok haklısın bence

Kesinlikle çok haklısın. Bu işin eğlencesi,bedavaya,az parası olmaz. Adam bunu körü bir Alışkanlık olarak bile Görmüyor ne yazık ki.sakın taviz verme. Gerekirse bi süre git evden ama vazgeçir. Bu işler yuva yıkar insanı intihara sürükler

Kötü bir alışkanlık olarak görmemesinin sebebi sürekli oynamıyormuş ve fazla para kaybetmiyormuş 50-100 lira anca kaybediyormuş genellikle, ama biliyorum ki 200-250 tl kaybedenlerde var yazık değil mi çoğu çoluk çocuk sahibi adam. Diyorum ki sen kaybetmedin diyelim ki kazandın neden onların çoluğunun çocuğunun rızkını alasın ya da o aldığın parayı nasıl harcayacaksın ya da onlar neden benim çoluğumun çocuğunun rızkını alsın. Cevap yok sadece susuyor.

Bugün 50-100 olur yarın 500 bilemezsin ki. Kumar parası mı geçsin çocukların Boğaz'ından. Çok üzüldüm canım insallah çabuk atlatırsınız

Bugün 50-100 olur yarın 500 bilemezsin ki. Kumar parası mı geçsin çocukların Boğaz'ından. Çok üzüldüm canım insallah çabuk atlatırsınız

Sağol canım inşallah. Pazar gününden beri gerçekten çok mutsuzum yüzüne bakasım dahi yok, gece başımı yastığa koyduğumda dua ediyorum Allahım çocukluğumda kumar yüzünden yaşadığım sorunları tekrar yaşatma ne bana ne çocuklarıma diye.

Tepkinde sonuna kadar haklisin. Birak parasina bahsine iynamayi oylesine oynandiginda bile evin bereketi gider bunlar hadislerle sabittir. Bunlari arastir, esinininanci varsa eglencesine bile olsa kotulugunu geldiginden cok maddi manevi sizden gidecegini iyi sakin makul bir zamaninda anlat. Ya da cok ciddi bir not yaz etraflica hem duygularin hem bu kumar boyitu filan. Cunku rrkekler pek konusmaktan anlamazlar. Uzmanlar da diyor biz konusmaya basladigimiz anda konu ne olursa olsun erkek beyni savunmaya gecer diye ki ben cok yasadim. Not olayinin cok faydasini gordum. Rabbim hidayetini artirsin dogruyu gostersin.

Bence arkadaşlarınızı da alın karşınıza konuşun.. eğlence ise parasız da olur.. Benim yıllar önce babamların bi grubu vardı Mısır Pokeri oynarlardı ama fasulye ile.. herkese başta belli sayıda kuru fasulye verilirdi onunla oynanırdı gecenin sonunda elinde en çok fasulye olan kazanmış, fasulyesi biten yenilmiş olurdu.. eğlence budur.. Dediğin gibi evin rızkını, arkadaşının parasını almak eğlence değildir..
Gerekirse arkadaşlar da karşıya alınır.. Evliliğin huzuru her şeyin başında gelir..

Yorumun için çok teşekkürler, bende zaten ona bunu anlatamıyorum böyle eğlence olmaz birbirinizin parasını alarak mı eğleniyorsunuz, bir daha bir araya gelirsek direkt konuyu ben açacığım rahatsızlığımı ve bu yüzden evimizde huzur kalmadığnı söyleyeceğim konuyu açtığımda bütün bayanlarında aynı şeyden rahatsız oldukları çıkacak zaten ortaya.

Esiniz kumari kotu aliskanliktan gormuyor galiba:)hic geri adim atmayin cunku esiniz bunu kabul ettiginize yorar.zaten bunun ceremesini baya cekmissiniz babanizdan,ilerde ne olacagini benden iyi tahmin edersiniz...

Eğlencesine oynuyorlar madem parasına değil, yemeğine oynasınlar mesela.
Kaybeden dondurma ısmarlar, pide ısmarlar gibi.
Al sana eğlence.

Bence tepkin yerinde olmuş. Böyle böyle kumarkolik oluyor adamlar..

iyi etmişsin..
taviz verme..
hatasını meşru görmeyi bi bıraksın önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…