Bizi abisine değişti

İsteme günü ilk tanıştığımız gün bana 'murat çok çapkın nasıl oldu da seni aldı dedi ailemin içnde'

Çok agır bir hastalık geçirdim yanıma gelme gereksinimi duymadı ve uzun süre hastane de kaldım

Çok sevdiğim biri öldü aramadı bile

Sürekli kardeşini gaza getirir , eşim le ben beyaz damatlık istedik arayıp gaza getirip beya alma dedi (bu basit ama aramızı bozmuştu yıllar evvel aklıma geldi)

Ve dha aklıma gelmeyen onca şey
1. söylediğiniz şakasına bizim ailede de söylenir (ne var bunda)
size ters geldiyse haddini bildirseydiniz nazikçe

2. çok geçmiş olsun memlekette oturuyor diyorsunuz çok ölümcül bir hastalık değilse gelmemiştir.
çok kızdysanız daha sonra sitem edebilirdiniz

3. baş sağlığına aramadıysa o onun öküzlüğü gerçekten

4. sizde inadına beyaz aldırsaydınız.. çok konuşmasın

ama bunların hiçbiri abisini otele gönderecek mazerette şeyler değil
siz annenizi çağırın

Çok ciddi tercih yapacak sorunlr yok gibi bence. Kimse de kardeşini bu sebeplerle silemez. Abisi gelsin buyur et sonra git başka odada otur

Küçük sinek hesabi sizin anlattiklariniz..
Annenizi çağırabilirsiniz. yada esiniz tarafindan sevdiginiz bir akrabanizi..

abisinde dier herkes gibi bi insan. yani bi hatasını göremedim. aramamışsa aramamış. mecbur deil ki iletişimde kurmaya. cok alıngansınız. ama abisiyle aynı evde kalmamaya calısın. ya biri gelsin. yada sen git evden. sonucta eşinizin abisi bile olsa sana yabancı. anneniz deil babanız deil. eşimin abisi var hiç bi zaman bizi yalnız bırakmaz. hayır cok güveniyor ama yine de o da bana yabancı. bende ona. eşinizin rahatlığına şaşırdım. abisine diycek ki ben evde olmucam eşim hamile. hamileliği kolay geçmiyor. başka zaman gelsen deseydi ya. ben olduğum zaman vakit geçiririz deseymiş.

Cok ciddi bir hastalik rahatsizlik ayaga kalkamama gibi bi durum yoksa bana hamileyim nasil gitcem hamileyim nasil hizmet etcem gibi seyler tuhaf ve hamileligi kullanmak gibi geliyor.
Onun disinda herkese gore degisir esin abisi bile olsa huzursuzluk hissedebilirsin illa kotulukten degil de cekince olabilir.
Ama yine de bikac saat idare edilir.
Belki kardesi gelene kadar oda sizin gibi dusunup disarda oyalanabilir.

Ben anlamadım esınız gıdınce abısıylemı kalacaksınız yoksa abısı sadece yola cıkana dek 2 saat mı duracak sızde?

Bak canim yapacagin su esinin gozunde daha bi karakterli gorunursun.abisi geldiginde soguk degil ancak mesafeli ol normal bir misafir gibi ikramini yap.ancak bir laf geldiginde abin bana sunlari yapti ancak ben insanlik adina sunlari yaptim de konuyu kapat..

yemek yapmak hizmet etmek istemiyorsanız dışardan bir yemek söyleyin, yemekten sonra da açın tv yi minimum düzeyde konuşarak oturun bikaç saat, sonra da uykum geldi diyip yatarsınız erkenden.
eğer normalde kanlı bıçaklı değilseniz yani birbirinizi gördüğünüzde selam veriyorsanız bir günlüğüne evinizde olması da sorun yaratmaz diye düşünüyorum.

Ailenizden birini cagırın veya biraz yanında oturur cok yorgunum diyip odanıza çekilip dinlenin bence.

Eşim ablama karşı böyle bir tutum sergilese rezillik çıkartırdım.. İdare edilemeyecek bir durum değil ki. Birkaç saat idare edebilir, ileride bir sorun olduğunda eşinize ben denedim diyebilirsiniz. Belki düşündüğünüz gibi olmaz da aranızdaki sorunları çözebilirsiniz kim bilir?:super::super:

26 haftalık hamileyim. Sabahın altısında kalkıp hergün işe gidiyorum. Karşımda bunları hakeden bir adam varmı ? Cuma günü memleketine gidecek memleketi bize hayli uzak yarın abisi geliyor birkte gitmek için arabayı tek kullanmak sıkıntı olmasın diye. Abisinden nefret ediyorum zamanında hastaneler de yattım yanıma gelmedi , çok sevdiğim yakınımı kaybettim arayıp başın sağolsun demedi dha bana yaptıgı onca haksızlık var ama eşim olacak kişi bunları göz ardı ediyor. . . Eşim yarın gece işe gidecek akşam beşte gidiyor. . Ve abisi akşam altıda bizde ben o adamla nasıl tek başıma oturacagım saatlerce üstelik hamile hamile ona nasıl hizmet edeceğim içimden hiç gelmiyor. . Durumu eşime anlatıyorum abim ta memleketten gelecek otele mi koyayım diyor. Tamam o gelsin ben annemlere gideyim o gelsin istediği gibi kalsın diyorum ona da yok diyo. . Diyecek kelime bulamadım çok üzgünüm eşime çok kızgınım ama memleket e gidecek ben izin alamadım uzun süre ayrı kalacağız diye kavga da edemiyorum bugun biraz atıştık varsa yoksa ailesi napcam bilmiyorum kızlar akıl verin

öncelikle kendin için çalış ,çabala
işe kendin için git, paranı kendin içi kazan

yerinde olsam kalmazdım ,eşim ister izin versin ister vermesin

basar annemin evine giderdim ...

annenin evine gitmek için kocanın izin belgesi mi düzenlemesi gerek?

haklısın ,eşin abisi ile evde tek başına ne yapacaksın?

Bence yanına birini çağır. Yanlız bir evde kalmayı doğru bulmuyorum ben. Kardeş kuzen birini çağır. İyi hissetmiyorsan kendini iyi değilim şunu çağırdım yardıma dersin. Üzme Çan'ını tatlım benim. Minnoşun herşeyin farkında ❤️

ben olsam salona kanepeye bacaklarımı uzatır ay dışardan ne söylesek bugün derdim.

hiç hizmet etmeyin, ortamı da kasmayın, arkadaş gibi takılın işte. onlar konuşsun dertleşsin siz dizi izleyin ;)

Cok buyuk sorunlariniz yok canim. Anneni yanina cagir yada baskasini tek kalmak istemiyorsan biri olsun yaninda esinedde bu konuda baski yapma abisi sonucta tabi ki atamaz cok buyutmene gerek yok bence

26 haftalık hamileyim. Sabahın altısında kalkıp hergün işe gidiyorum. Karşımda bunları hakeden bir adam varmı ? Cuma günü memleketine gidecek memleketi bize hayli uzak yarın abisi geliyor birkte gitmek için arabayı tek kullanmak sıkıntı olmasın diye. Abisinden nefret ediyorum zamanında hastaneler de yattım yanıma gelmedi , çok sevdiğim yakınımı kaybettim arayıp başın sağolsun demedi dha bana yaptıgı onca haksızlık var ama eşim olacak kişi bunları göz ardı ediyor. . . Eşim yarın gece işe gidecek akşam beşte gidiyor. . Ve abisi akşam altıda bizde ben o adamla nasıl tek başıma oturacagım saatlerce üstelik hamile hamile ona nasıl hizmet edeceğim içimden hiç gelmiyor. . Durumu eşime anlatıyorum abim ta memleketten gelecek otele mi koyayım diyor. Tamam o gelsin ben annemlere gideyim o gelsin istediği gibi kalsın diyorum ona da yok diyo. . Diyecek kelime bulamadım çok üzgünüm eşime çok kızgınım ama memleket e gidecek ben izin alamadım uzun süre ayrı kalacağız diye kavga da edemiyorum bugun biraz atıştık varsa yoksa ailesi napcam bilmiyorum kızlar akıl verin
bu adamdan bi cacık olmaz yazmıslar ya cok dogru olmalıs gerkceten ona o kadar bi cocuk vermissin gene adam olmamıs bence elinde koz varken gitme

Ciddi başka sorunlarınız yoksa konuyu kapat bence zaten abisi farklı şehirde yaşıyormuş hee defasında sık sık gireceğin biri değil sonucta

Back
X