Arkadaşlarınız aileniz yada akranlarınızın sizi aptal yerine koyduğu durumlar vardı elbet. Ben birkaçını yazıcam sizde de oluyordur, paylaşmak isterseniz....
Yeni bir işe başlamadan önce söylenen pembe yalanlar,ve sonrasında alakası olmayan durumlar..
Arkadaşınızı aradığınızda telefonunu açmayıpta, sonradan tekrar aradığınızda aaaa duymadım ne zaman aradın demeler...
Çocuğunuzun yaptığı kötü bir şeyi tahmin edip yada onun yaptığını anladığınız an hyr ben yapmadım demeler...
Beraber bir konu hakkında konuşulduğu zaman, o konu bir şekilde bir ortamda açıldığında sen öyle söylemişsin dendiği zaman...
Ve en son yaşadığım bir olay çok güldüm buna :) bir arkadaşımı aradım telefonu sürekli meşgul ve beni sadece bir kere çaldırıp kapatması, Ben, tam ararken şarjı bitmiş. Ve ben saniyesinde aradım o kişiyi, şarjı biten telefon anında çalıyor :))))
Aklıma şuan gelenler....
erkeklerin ben o kıza bakmadım önümden geçiyor ne yapayım demesi
bi arkadaşım da telefonu açık olduğu abratmıyorum nerdeyse 20 kere çaldırdığım bir sürü mesaj attığım halde saatler sonra bana geri dönüş yapıp otobüsteydim de duymadım mesajları da görmedim demesi beni çileden çıkarmıştı
üstelik bu bahsettiğim kız telefonu elinden düşürmez sürekli kontrol ederdi nerde olursa olsun
Bu bendede olmuştu :) Şimdi aramıyorum o kişiyi. Niye bizi böyle insanlar buluyor. İşin ilginç yani sanki onlar bizi aradıklarında biz müsait bile olmasak mutlaka açarız, yada dönüş yaparız. Benmi çok salağım yoksa karşımdakilermi çok akıllı :))
erkeklerin ben o kıza bakmadım önümden geçiyor ne yapayım demesi
ay evet koptum buna .bide erkeklerin aptala yatması var .bi keresinde arkadaşımın erkek arkadaşı kıza bakarken kız demişti ne oluyor adam diyor ki yaa çok kötü giyinmiş ona bakıyorum adam sanki modacı .
benim salak sevgilimde hep o yüzden bakar önünden geçerler ya yada çirkin giyinirler
ama dikkat ettim arada çok ilginç giyinen erkeklerede baktığını gördüm
benim salak sevgilimde hep o yüzden bakar önünden geçerler ya yada çirkin giyinirler
ama dikkat ettim arada çok ilginç giyinen erkeklerede baktığını gördüm
Ben cidden çoğu zaman duymam telefonumu, Bazen de o an konuşmak için müsait olmayan fazla gürültülü ir ortamdayımdır açmam, karşındakini düngünce dinleyebileceğim zaman geri ararım. Sırf telefonunu açmadım diye bana küsen biri olmadı, olursa çok garipserim bu durumu. Bunlar ufak tefek şeyler aptal yerine konmanızla alakası yok ki.
Ben cidden çoğu zaman duymam telefonumu, Bazen de o an konuşmak için müsait olmayan fazla gürültülü ir ortamdayımdır açmam, karşındakini düngünce dinleyebileceğim zaman geri ararım. Sırf telefonunu açmadım diye bana küsen biri olmadı, olursa çok garipserim bu durumu. Bunlar ufak tefek şeyler aptal yerine konmanızla alakası yok ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?