Bizi aptal yerine koyan insanlar

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.008
7
66
Antalya
Arkadaşlarınız aileniz yada akranlarınızın sizi aptal yerine koyduğu durumlar vardı elbet. Ben birkaçını yazıcam sizde de oluyordur, paylaşmak isterseniz....

Yeni bir işe başlamadan önce söylenen pembe yalanlar,ve sonrasında alakası olmayan durumlar..

Arkadaşınızı aradığınızda telefonunu açmayıpta, sonradan tekrar aradığınızda aaaa duymadım ne zaman aradın demeler...

Çocuğunuzun yaptığı kötü bir şeyi tahmin edip yada onun yaptığını anladığınız an hyr ben yapmadım demeler...

Beraber bir konu hakkında konuşulduğu zaman, o konu bir şekilde bir ortamda açıldığında sen öyle söylemişsin dendiği zaman...

Ve en son yaşadığım bir olay çok güldüm buna :) bir arkadaşımı aradım telefonu sürekli meşgul ve beni sadece bir kere çaldırıp kapatması, Ben, tam ararken şarjı bitmiş. Ve ben saniyesinde aradım o kişiyi, şarjı biten telefon anında çalıyor :))))

Aklıma şuan gelenler....

bi arkadaşım da telefonu açık olduğu abratmıyorum nerdeyse 20 kere çaldırdığım bir sürü mesaj attığım halde saatler sonra bana geri dönüş yapıp otobüsteydim de duymadım mesajları da görmedim demesi beni çileden çıkarmıştı
üstelik bu bahsettiğim kız telefonu elinden düşürmez sürekli kontrol ederdi nerde olursa olsun

evet herkesin başına gelir bu tip şeyler banada oluyor .bundan bir kaç sene önce kuzenime gideyim dedim sürekli çağırıyordu gelmiyorsun gelmiyorsun diye neyse kızı aradım böyle keyifsiz konuştu yani sana gelicem bile diyemedim .böyle şeyler hep oluyor takmayacaksın valla ben takmıyorum artık .

erkeklerin ben o kıza bakmadım önümden geçiyor ne yapayım demesi

Son düzenleme:

Şunu demeyen insanoğlu yoktur
İnsan o an konuşmak istemiyo v.s en çok kullanılan yalan bence

Bu bendede olmuştu :) Şimdi aramıyorum o kişiyi. Niye bizi böyle insanlar buluyor. İşin ilginç yani sanki onlar bizi aradıklarında biz müsait bile olmasak mutlaka açarız, yada dönüş yaparız. Benmi çok salağım yoksa karşımdakilermi çok akıllı :))

aynen öyle ya ben küs bile olsam kırılır üzülür diye o tarz birşey yapmam başkaları canımı yakmak için herşeyi yapıyo valla. konuşsan bi türlü konuşmasan bi türlü bunu yapan benim en yakın arkadaşımdı bide.ben yapsam kıyameti koparır ama. artık okadar yakın zaten bu kişiyle değiliz beni sürekli kırmaya canımı yakmaya çalıştığı için.

Aynı ortamda ortak fikirlerle konuşulan konuyu ve aynı düşünceye sahip olan kişinin AAAA AYŞE BÖYLE SÖYLÜYOR denmesine illet oluyorum

erkeklerin ben o kıza bakmadım önümden geçiyor ne yapayım demesi

ay evet koptum buna .bide erkeklerin aptala yatması var .bi keresinde arkadaşımın erkek arkadaşı kıza bakarken kız demişti ne oluyor adam diyor ki yaa çok kötü giyinmiş ona bakıyorum adam sanki modacı .

Aptal yerine koyana anladığın andan itibaren aptalı oynamak lazım.Amaaaaaaaaaaa bir farkla aptalı oynayarak onu aptal yerine düşürmek işe yarıyo aslında fazlalıkları sepetlemek için.Kandırılmak bile nimet uzun vade yaında bulunamıyorlar bulunsalarda onlar aptal olduğunun farkına varmadan oltaya takılıp sallanıyorlaretrafta çok var daaa bu yöntemle ne olduklarını anlıyorum ne yapalım kaşınmak isteyeni kaşıyalım diyoruz

Ben cidden çoğu zaman duymam telefonumu, Bazen de o an konuşmak için müsait olmayan fazla gürültülü ir ortamdayımdır açmam, karşındakini düngünce dinleyebileceğim zaman geri ararım. Sırf telefonunu açmadım diye bana küsen biri olmadı, olursa çok garipserim bu durumu. Bunlar ufak tefek şeyler aptal yerine konmanızla alakası yok ki.

Son düzenleme:
ay evet koptum buna .bide erkeklerin aptala yatması var .bi keresinde arkadaşımın erkek arkadaşı kıza bakarken kız demişti ne oluyor adam diyor ki yaa çok kötü giyinmiş ona bakıyorum adam sanki modacı .

benim salak sevgilimde hep o yüzden bakar önünden geçerler ya yada çirkin giyinirler
ama dikkat ettim arada çok ilginç giyinen erkeklerede baktığını gördüm

bi de aramızda konuştuğumuz birşeyi gidip herkese anlatanlar var.
sorunca da bunlar nerden duymuş diye' aaa bilmiyorum ki sen başkasına anlatmış mıydın 'diyolar

benim salak sevgilimde hep o yüzden bakar önünden geçerler ya yada çirkin giyinirler

böyle şeyler bile erkek kız ilişkilerinin yüzeyselliğini,manasızlığını gösteriyor. oyüzden ben artık hayatımı asla öyle bir kişiye adamam,gezer tozarım,aşık da olmam. bitti gitti o iş. farklı kişilerle tanışırım,ufkumu genişletirim,kimseye bağlanmam, zaten sevgili de olmuyorum. hayat böyle çok daha güzel bana:) zaten gerçek aşk ulaşılmayana,asla ulaşılamayacak olana olandır...Birincisi beni yaratan,ikincisi de öldükleri için asla ulaşamayacağım ve kitapları benim için ışık olan bir iki yazar.

Son düzenleme:

ay bazı erkekler var gerçekten yani çok komik giyiniyor saçlar falan bizim okulda vardı biri böyle pembe saçlı falan her yer dövmeli .adam önüme otururdu sınavda mesela ben onun dövmelerini incelemekten sorulara dalamazdım .

Ben bir tane sebep göstermedimki konuyu açarken aklıma gelenlerden birkaç tane yazdım. Siz öylesinizdir sizi bilen zaten biliyordur. Bazen bu ufak tefek dediğiniz şeylerin ardı arkası kesilmiyor maalesef yalanlarla devam ediyor.. Konum-----> APTAL YERİNE KONMAK .....

bence bu verdıgınız ornekler karsı tarafı aptal yerıne koymak ıcın

yeterlı ornekler degıldır .yanı bu saydıklarınızı hangımız yapmadık kı

kucuk pembe yalanlar bunlar .atıyorum sevgılımle ozel seyler konusurken

arkadasım zır zır benı arıyorsa acmam ,sonra onu aradıgımda da

bı ton acıklama yapma geregı duymam "kusura bakma canım duymadım

yada musaıt degıldım "der sorun ne dırek sorarım .

canım her durumda geçerli değil bu bilerek açmadıkları zamanlar oluyo mesela bi konuda görüş ayrılığına düştük konuşmamız gereken önemli birşey varken gıcıklığına açmıyo sonra da küslük olmasın diye yalan uyduruyolar. bari sana kızdım konuşmak istemedim de niye yalan uydurup sinir edip sonra da birşey yapmamış gibi davranıyo.
tavır yapıyosa arkasında dursun yaptığının duramayacaksa hiç yapmasın.

yoksa duymayıp açmayabilir onda birşey yok. herkes telefonu açmayan beni aptal yerine koyuyo demiyorum zaten.

ünide bir arkadaşım vardı bi kızdı geldi yanımıza kıza aaa ne güzel olmuşsun elbisen yakıyor falan diyor bu
kız gitti ay ne biçim kıyafet o öyle yurttan işte napasın dedi pişkin pişkin aptal yerine koyduğunu sanan tip işte halbuki kendi terbiyesizliği pis sinir kız nolcak kesin banada yapmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…