• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizi ayıracaklar mı şimdi?

Şu arada konuşan kişiler gelip sizle neden yüzleşmiyor?
Öyle ortadan atıp tutmak kolay, herkes kozunu ortada paylaşsa ya!

Son düzenleme:
kızlar yorumlarınız için çook teşekkürler.Yarın geleceklermiş bize konuşacaklar artık bakalım nolucak:((
Annesine çok kızdım oğluna bu durumu anlatmadan önce yok çok zayıf yok hiç göğüsleri yok diye onu benden soğutmaya çalışmış.Halbuki kadın çok iyi davranıyodu bana daha bi kere ismimi söylemedi hep kızım dedi.
Hem göğüslerim 75 i dolduruyo 80 kullandığımda oluyo. Kilomda 50:50::50:

kızlar yorumlarınız için çook teşekkürler.Yarın geleceklermiş bize konuşacaklar artık bakalım nolucak:((
Annesine çok kızdım oğluna bu durumu anlatmadan önce yok çok zayıf yok hiç göğüsleri yok diye onu benden soğutmaya çalışmış.Halbuki kadın çok iyi davranıyodu bana daha bi kere ismimi söylemedi hep kızım dedi.

sana bunları erkek arkadaşın mı söyledi:53:

ahhh canım benım sakin ol. bu ne demek ya yok goguslerı yok ffalan. sapıkca .terbiyesiz. canım sakın ol onlar gelsınler sukunetını koru ve en bastan mesaenı koy o ınsanlara saygını eksık etme buda gecer ınsallah. cok uzuldum

Milletin İşi Gücü Yok mu Yahu !!
Şu Bana Şunu Dedi..
Bu Böyleymiş, Şu Şöyleymiş..
Ne Çirkin !!

canım yaaa inan yazdıklarını kendim yazmışım gibi okudum... benimde 5 yıllık bir ilişkim var.. ve aiesinide dışardan doldurmalarla mahfolduk..ben ailesiyle bir kere yüz yüze gelip konuşmuş degilim.. ama benı sevmıyolar..

sen yine iyisin. benimkinin ailesi seni redderiz dediler. ayırdılar bizi. artık umudumuzda kalmadı bittik.. hiç üzülme evlenirsiniz siz..

Benzeri olay benimde başıma geldi şuanda fakat biraz farklı...
Sevgilim bu söylenenlerde bunaldı her zaman farklı bişey duymaktan bıktım dedi ve uzak duralım biraz birbirimizden yalnız kalmak istiyorum dedi...
Yine şanşlısın sevgilin yanında.......

Arkanızdan haksız yere kötü konuşanlara bakıp tereddütlü davrandıkları ve de oğullarını sizden soğutmaya kalktıkları için sevdiğiniz ailesine ön yargılı yaklaşmayın. Sizin aileniz de sevdiğinizle ilgili bu tür bir karalama kampanyası ile karşı karşıya kalsalardı, ister istemez aynı süpheleri onlar da duyabilirlerdi. Herkesin kendi çocuğunun iyiliğini, mutluluğunu düşünmesinden daha doğal bir şey olamaz.

Kötü bir başlangıç olmuş, ama inşallah bu haksızlık sizleri daha da fazla birbirinize kenetler ve çok mutlu olursunuz.

Kızlar çok mutluyum:66::66::66::8: akşam beni yeniden istemeye geldiler bütün aile büyükleri geldi.Kimsenin lafına inanmadılar. biraz gergin geçti ama olsun pazartesi tekrar gelecekler:69::69::66:

Hadi Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin, çok mutlu olun inşallah. Bu tatsızlık da ileride birbirinizin daha çok kıymetini bilmenize sebep olsun umarım.

Back
X