- 29 Ekim 2017
- 921
- 1.132
- 28
- Konu Sahibi goncammm48
-
AminAllahım sana açtığımız elleri geri çevirme..psikolojik çöküntümüzü,hayal kırıklığımızı,gözyaşlarımızı gör ALLAHIM..derdimizin dermanı sensin..mucizemizi bizlere de gönder ,o yüce duygudan mahrum bırakma bizleri..bizi de annelikle taçlandır.2 kişilik yolculuğumuza artık 3 kişi devam edelimm...tamamla bizi allahım..mutlu yuvalarımıza daha da mutluluk gönder..bebek kokusu sarsın evimizi..bu uğurda maddi manevi emek veren bu duyguyu tatmak isteyen tüm hemcinslerime ve bana hayırlısıya evlat nasip et yarabbim
inşallah yaa aminnamin inşallah tum bekleyenlere nasip olur ....
inşallah canım aminnAmin, Allah isteyen herkese nasip etsin.
İnşallah burdan hamilelik haberinizi alırız
amin cnm çok teşekkürlerAminnn Canımm... Şu gönülden edilen Duaların yüzü suyu hürmetine ALLAH Tüm evlat sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder İnşALLAH...
haklısın cnm o anlamda demedim aslında ama başlığı değiştirmek istedim değiştiremedim de şimdiAmin canım ama bu başlığı sevmedim zira Rabbimiz kimseyi görmemezlik etmez haşa... Belki bu vesileyle senin daha fazla kendisine yaklasmani ve yakarmani bekliyordur ama şuna eminim ki seni görüyor :)
haklısın cnm o anlamda demedim aslında ama başlığı değiştirmek istedim değiştiremedim de şimdi
Bu cuma gununun hurmetine, tum kalbimle AminnAllahım sana açtığımız elleri geri çevirme..psikolojik çöküntümüzü,hayal kırıklığımızı,gözyaşlarımızı gör ALLAHIM..derdimizin dermanı sensin..mucizemizi bizlere de gönder ,o yüce duygudan mahrum bırakma bizleri..bizi de annelikle taçlandır.2 kişilik yolculuğumuza artık 3 kişi devam edelimm...tamamla bizi allahım..mutlu yuvalarımıza daha da mutluluk gönder..bebek kokusu sarsın evimizi..bu uğurda maddi manevi emek veren bu duyguyu tatmak isteyen tüm hemcinslerime ve bana hayırlısıya evlat nasip et yarabbim
Teşekkür ederim cnm Allah seni de sağsalim kavuştursun dualarında bizleri unutmaAmin inş canım. Ben bir sürü başarısız demeden ve düşükten sonra klomen ve hayıt suyu ile gebe kaldım bir de, şuara suresinin 22. Ayetini okudum. hamileyim sizde yapın lütfen nasıl acılar çektiğinizi nasıl özendiğinizi anlıyorum. Rabbim yardımcınız olsun.
inşallah arkadaşım:) sen umut oldun bizlere inşallah biz de o güzel sevinci hiç beklemediğimiz anda yaşarızG goncammm48 Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin canım hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda hayırlı haberleri verceksin burdan
aminn.çok sağol cnmBu cuma gununun hurmetine, tum kalbimle Aminn
Size ve ve evlat isteyen herkese hayirli evlatlar versin rabbim.
nerde ne kadar bekleyen varsa Rabbim yardım etsin kucağımızı boş bırakmasınAmin Allah herkesin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?