• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizi ne uğurda harcadıysan eğer, o uğurda hiç olasın!

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Evlenince pekte bir sorunumuz yok gibiydi...
3 ay geçtikten sonra kayınvalidemin bizi ayırmak ıcın rahat durmadığını gördüm.. sustum...susturuldum anlatamadım inandıramadım...
psikolojik baskı, basit durumlarda tartışmalarda çekip gitmeler... nelere sustum ben ah ah.....
ailesinde hiç sözü geçmemiş, hep ezilmiş biriydi evlendiğim adam...
sevgiye doyurursam düzelir dedim bekledim sabrettim...kendimi kandırmışım kandırmak istemişim.
nede olsa içkisi kumarı karı kız meselesi yoktu diye değil, sevdiğim için...
içkici kumarcıyıda sevebilir kalbi olan bir insan...
uzun süredir tehdit ediyordu beni,, şunu yapmazsan çek git bu olmazsa çek git..
birkaç kez eşyalarımı topladım bir şekilde yine kaldım
bir akşam...cuma akşamı
ufak bir tartışma yüzünden boğazıma sarıldı uzun süre sıktı tekmeledim bıraktı koltuğa fırlattı beni...
ne yapacağımı şaşırdım hıçkıra hıçkıra ağladım
sordum sebebini sordum bu hırsın...sessiz kaldı yine..
her tartışmamızda yaptığı gibi yine yatağını ayırmıştı..
ağlaya ağlaya uyudum saatlerce uyumadım..büyük bir kıyamet öncesi sessizliğiydi sanki
ertesi sabah kalktığımda doktora götürmesini kötü olduğumu söyledim
zehirli guatr sahibiydim:(
ona hiç sahip olamamıştım tam anlamıyla ama sayesinde biçok hastalığın sahibiydim..
tabi evlendiğimizden beri..
geldi ve beni evden kovdu defalarca kovdu konuşmak istedim olmalı direndi ...zorladı gitmem için.. kalırsam iyi olmayacagını anladım. kurabiyelerimi fırına veremeden kovdu beni ...bugun o kurabiyeleri topladım tepsiden kendi kendilerine pişmişlerdi yüreğimin ateşinden sanki.. ölmüşümde arkamdan evime gelmişim gibi hissettim..bir ölünün arkasından evi toplar gibi hissettim.
anneme geldim günlerce aramadı
ertesi hafta bebeğin birkaç eşyasını almak ıcın oraya gittiğimde kilitler değişmişti.. vay be dedim vaybeeeeee
annesi ve kendisi geldi..
annesi saldırıya geçti ama ne laflar ne sözler...sözlerin birer bıçağa dönüştüğü anlar! Allahın cezası o lafları o terimleri kim icad etmiştiki... o cümleler icad edilmeseydi hiç kurulmasaydı acılarıda olmazmıydı sanki!
böyle insanlar keşke dilsiz olsaydı diyecek oldumki mevlanın işine karışamazdım!
eşim annemin karşısında bana öyle iftiralar attıki şok geçirdim kocaman bir şok.. beni bir ömür insanlardan uzak tutacak bir şok!
ben seninle nasıl evlenmiştim nasıl sevmiştim senimi sevmiştim yazık bana.... çok yazık...
oğlunu inkar ediyordu benden olmayabilir diyordu oysa birebir kopyasıydı......annesi seni evden attık nafakada vermeyeceğiz diyordu..daha neler neler bir insanın hepsini bir arada yapamayacağı kadar çok şey... bir erkeğin kaldıramayacağı kadar ağır şeyler...
annesi evimden kovdu küfürlerle eşim eşya alırken bir gardiyan misali başımızda bekliyordu ...
annesi küfür ettiği gibi bardak taştı! 155 i aradım polisler geldi
karakolluk olduk
darp raporumda olduğu ıcın korktu ve özür diledi..
bir hafta yanlız kalalım kimse gelmesin aramasın dedi.!!!!!
özrünü oğlum ıcın kabul ettim iyi değildi nede olsa..
ses kayıtları vardı elimde daha bir sürü şey.
karakoldan cıktıktan sonra bu sefer o ses kaydı yapmış , boğazından sıkmamın sebebi bağıracaksın diyeydi mutfaktan salona o şekilde götürdüm diyordu... ben bir aslanın yavrusu değildim o kadarda sahiplenilmemiştim zaten.
bana hiiiç söylemeden boşanma davası açmış..
hep beni suçladı boşuna yapmadım onları dedi. hakaretler etti aşağıladı. telefonlarını kapattı tek bir laf soyleyemedim.
tazminat davası acınca yüzüme nasıl bakıcaksın diyordu! bunu diyordu eski eşim, bunu diyordu!....
sen benim yüzüme nasıl bakıyordun bunca zamandır be vicdansız! bunca iftiraya bunca haysiyetsiz lafa!
Allahsız! kayınvalidem bizi ayırmayı başarmıştı , oğluysa 30 yasında hala bir anne tarafından yönetiliyordu...bağımsız olamadı ..
evden eşya almama bile izin vermedi ...sonuç uzaklaştırma cıkarttım değiştirdiği kilitleri bu defa ben kilitledim.
bugun ona son bir msj attım....
sana hakkımı helal etmiyorum mevla seni ateşe odun eylesin.. bizi ne uğruna harcadıysan o uğurda hiç olasın!
diye...............

ben nemi hissediyorum........koca bir boşluk..
beni hiç bir zaman sevmeyen birini sevmişim
beni evden atacak birine nede sabretmişim
baba olmayacak bir adamdan çocuk yapmışım
4.5 aylık bebeğimle beni dışarı attı, şimdi bebeğim 5.5 aylık oldu
geçicek hepsi neredeyse birkez bile ağlamadım gözlerim doldu sadece...
çabuk unutursun sen demişti, belkide bu kadar çabuk unutsaydım hala sen diye birşey olmazdı.
üzüldüğümde oldu sevindiğimde ama üzüldüklerim yaşadıklarımda değil senin gibi biriyle tanıştığım için kendime...sen bana koca bir ömür nasihat olacaksın tecrübe oldun musibet oldun...ben belamı buldum imtihan oldum.. bana bela olan sen ise ateşlerde yanacaksın!yanlız kalacaksın yanlız , iliklerine kadar hissedeceksin yanlızlığı, alışkınsın sen ...bundan sonra ne ben, ne oğlun, bundan sonra o fotografta yanlızsın....

sayfa 4de 34 nolu mesaj konunun devamıdır
sayfa 5de 43 nolu mesaj konunun devamıdır mahkeme içeriği ile alakalıdır.!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun.. İnşallah biran önce toparlarsınız kendinizi yavrunuza salim kafayla annelik yapmak için.
Umarım sizi daha fazla rahatsız etmezler.

Bazı anneleri hiç anlamadım anlayamıcam sanırım.
Oğlunun yuvasının bozulmasını sevinçle nasıl karşılayabilir ki biri..

basini dik tut ve guclu ol
boyle insafsizlara boyle erkek musvedelerine karsi yapabilecegin
tek sey bir daha boyun egmemek!
Allah yolunu acik etsin evladinla mutlu ol hep

Ne denirki yaşadıklarına içim acıdı çok üzüldüm. Erken zamanda Allah kurtardı bence geçmiş olsun. Hiç üzülme dik dur bebeğinle çok uzun bir yolun var. Şansın bahtın açık olsun.

bazıları anneliği ne kadar yüceltsede benım gözümde hiç bir zaman oyle yüce olmayacak bu annelik.

30 yaşındaki evladı hala annesinin ağzına bakıp karısını boşuyorsa o anne benım gözümde şeytanın ta kendisidir.bu kadar bilerek kendine bağımlı yetiştirdiği çocuğunun üzerinden iktidar oyunları oynayıp egosunu okşadığı için...

ve evet kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor

ve bazı kadınlar gerçekten sapık çünkü oğullarını kocaları gibi görüyorlar.sonrada buna anne yüreği diyorlar demesinler.

Seni Allah kurtarmış adam hasta.
Bu forumda ne kadar çok boğaza yapışan erkekler bir anlık yani ölümü insanın.
Ve bu kadar şeye rağmen sen davayı açmamışsın o açmış aslında sana büyük iyilik yapmış.
Tamam büyük bir hayal kırıklığı yaşamışsın ama büyük de bir beladan kurtuluyorsun.
Allah yardımcınız olsun oğlunun da senin de, mutlu günler göresiniz inşallah bundan sonra.

Son düzenleme:
belki hissettiklerini anlayamam ama yaşadıklarına üzüldüm gerçekten Allah yardımcın olsun ama beddua etmek iyi degil diye biliyorum Allaha havale et sen o en güzelini bilir emin ol bu yaptıklari ikisinin de yanına kalmaz senin ve bebegnin hakkında en hayırlisı neyse o olsun

Çok üzüldüm.Hakkında hayırlı olan ne var ise o olsun.Bundan sonrasında gülmek nasip olsun inşallah sabret canım sabrın sonu selamet

annesi de oğlu da ruh hastasıymış! başbaşa mutlu mesut yaşasınlar artık..sen hem çocuğunun hem kendinin kurtulduğuna sevin.bugün boğazına yapışan yarın neler yapmaz.çocuğun da o evden kurtulmuş hiç değilse..senin eşin eş ve baba olmayı bırak daha kendi başına hareket edebilen bi adam olamamış.

ilahi adalete güven canım,bugün değilse yarın tecelli edecektir elbet.Allah yardımcın olsun.

nasıl ınsanlar var nekadar merhametsız nekadar nankor nekadar kotu allah esınınde annesınınde cezasını verır ınsallah kımsenın kımsede ahı hakkı kalmaz sıze sabır dılıyorum cok uzuldum allah yardımcın olsun ınsallah bıran once rabbımın yardımıyla bebeyınle daha huzurlu mutlu yasarsın ınan cok uzuldum allah yar ve yardımcın olsun ınsallah:43:

evet şu gune kadar çokta iyiydim bugun biraz müteessir oldum galiba ama olacak okadar.
yaşadıklarım kolay değil , ama üzülmüyorum . hayırlısı buydu hakkımda cok dua etmiştim.
şunu ogrendim ailesi tuhaf olan insanlar la evlenmemek lazım.
ya iki yüzlü olacaksın yada bu deveyle burdan gidiceksin. ilahi adalete hep inandım inanırım.
kayınvalidem ve eski eşime diyorum artık cok yuklu miktarda tazminat açacağım

duygularını içindekileri nasılda anlatmışsın okurken içim titredi
rabbim bi an önce aklınızdan kalbinizden yaşamınızdan çıkartmayı ve mutlu bi yaşam sürmeyi nasip etsin

Dusunuyorum dusunuyorum anlamaya calisiyorum ama yinede aklim alamiyor boyle kadinlari ne anliyorlar yuva yikinca, bir insan evladinin huzurunun bozulmasini nasil ister hele birde ortada bir cocuk varsa ...bu nasil bir insanliktir nasil bir cehalettir yarabbi boyle kadinlarda iman Allah korkusu yokmu hesap gununu demi bilmezler...Allahim sen herseyi goren bilensin hic bir zulmu cezasiz birakmayansin boyle insanlara kucuk bebegin hakki icin cezasiz birakma yarabbi.Sana gelince rabbim icindeki aciyi tez zamanda unuttursun insallah insanin canini en cokda bu zamana kadar yasadigi insanin nasil bir canavar oldugunu anlayamamk yakiyor galiba...insanoglu nasil degisken bir yaratik dilmi gun geliyor evlenmek icin can attiklarimizi canimizdan cok sevdiklerimiz canimizdan can alircasina zulm yapiyor...umarim simdiki hayatinda mutlu olsun

en başta geçmiş olsun.. ama üzülme evladınla ne güzel günleriniz olacak gecenin sonu sabah :)

ama sana yaşatanlar için burda söylenecek o kadar söz var ki ama dilerim rabbim sana yaşatıklarını misli ile o şeytan kaynanama ve aciz kocana ödetsin gerçekten ne zavalıı insanlarmışşş işte yanlış anlama ama böyle insanlar ne evlenmeli ne evlat sahi olmalııı

Allah'ım bizim sesimizi duysun da, eziyet edenlere onlar gibisini nasip etsin. Onlara onlardan üstün biri lazım.. Ah ah bu kadınların bazıları neden bu kadar bahtsız...

Dusunuyorum dusunuyorum anlamaya calisiyorum ama yinede aklim alamiyor boyle kadinlari ne anliyorlar yuva yikinca, bir insan evladinin huzurunun bozulmasini nasil ister hele birde ortada bir cocuk varsa ...bu nasil bir insanliktir nasil bir cehalettir yarabbi boyle kadinlarda iman Allah korkusu yokmu hesap gununu demi bilmezler...Allahim sen herseyi goren bilensin hic bir zulmu cezasiz birakmayansin boyle insanlara kucuk bebegin hakki icin cezasiz birakma yarabbi.Sana gelince rabbim icindeki aciyi tez zamanda unuttursun insallah insanin canini en cokda bu zamana kadar yasadigi insanin nasil bir canavar oldugunu anlayamamk yakiyor galiba...insanoglu nasil degisken bir yaratik dilmi gun geliyor evlenmek icin can attiklarimizi canimizdan cok sevdiklerimiz canimizdan can alircasina zulm yapiyor...umarim simdiki hayatinda mutlu olsun

canım olmazmı ne kaynanalar var ellerinden gelse geline su bile vermezler helede gelin sesiz güçsüz olurşa köle muamalesi yaparlar o kıskanç kaynanalara keyif verir allah herkese Allahtan korkan kuldan utatanan aileler nasip etsin

Gecmis olsun yaşadıklarınız cok zor gercekten ama Allah'a sukur ki kurtulmuşsunuz..
Allah bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın , hic merak etmeyin yaptıkları yanlarına kalmaz..
Annesi de ne bicim anneymis alsın da turşusunu kursun oğlunun

senin bu durumda oldugunu bilmiyordum:44:
çok şaşırdım canım ya üzüldümde
Rabbim hakkında hayırlısını versin
inş.bundan sonra çok mutlu olursun oglunla

Back
X