- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.901
canım ben henüz okumadım ama arapça bilmiyorum düz yazıdan okuyacağımÖzlemcim Aslı için yasinleri arapçadan mı okuyorsunuz? Bende okumak istiyorum ama düz yazıdan okuyabilirim, olur mu acaba?
Yasooo dua listemiz bitiyormuş valla :))) ne yapacaz?
bende cipsi çok severim aslında zararlı ama valla görünce dayanamıyorum bazen çok canım isterse alıyorum evde bulundurmuyorum zaten alsam anında bitiririmBende hem çikolata hem de cips delisiyim yememek için eve almıyoruz, ama dün yolda aldığım çikolata duruyordu sana yazinca canım çekti kalktım yuttum :)) bende elimde tel, bir topige bakıyorum bir tv ye bakıyorum
tarihi yok diye biliyorum malum 500 kişi okuyacak toparlamak çok kolay olmayabilirSündüzcüm hoşgeldin, bende bilmiyorum Aslı'/in yasini ne zaman bitecek, özlem sen biliyormusun tatlım? Son gün ne zaman???
canım tabi ki her bebek farkılı olur ama ben anlatayım. önce ben genel anestezi ile sezeryan oldum akşam uzerı olduugmdan sabahı kalkıp yurdum. oyle ağrım falan olmadı hıc ayıldıgımda ılk puslu gordum o nedenle sahılın yuzunu gorememıstım ıyıce gorene kadar yanı ayılana kadar durmadan puslu goruyorum bebegımı goremedım tam dıye dır dır dırlandım :)dogdugunda hemen aptamıl verdıler . ben kendıme gelınce emzırdım. allahtn sutum gelmıstı oyle emzırme sorunu yasamadım emzırme uzmanı sag olsun baya yardım ettı. o nedenle gogüs yarasıda hıc cekmedım. sahıl galzı bır bebek degıldı yanı gaıznı rahat cıkardıgından gaz sancısı sorunumuz cok az oldu. 20 gun benı emdı sonra gosumu almadı o nedenle 7 ay boyunca sut sagma makınesı ıle baya içli dışlı olmustum. arada mamada verdım sutum oyle asırı yoktu cuktu. genelde gunduz anne sutu verdım gece de mama verdım . tabı verdıgım mıktar zamanla anne sutumun durumuna gore artı ama 7 ay boyunmca anne sutu ıctı. bız 6 ayda ek gıdaya gectık. uykularına gelınce ılk basta 3 saate bır uyahndı zamanla bu saat cogldı 3 4 saat oldu vs suan eger agrısı yoksa dıs yuzunden bır kez ya uyanır ya uyanmaz . ay cok detaylı yadzım ama yanı yazabılecegım bır suru sey var sen sorarsın aklında bırsey varsa ben cevaplarım
ayy bu ne güel yorum buket yaa, demek güzel bir kızım olacak inşallah.yaso üsrütne adet görenin(tyada kanaması olanın) çocuğu güzel olurmuş derler:)))dert etme güzel bi kızşın olur..dün işyerinden bi arkadaşı görmeye gittik doğum yaptı... bekledi bekledi oda bizimkiler gibi..sonra kontrole gitti yarın gel suni sancıyla alalım demişler..geri dönerken suyu gelmiş..sonr adoğum başlamış normal doğuracak bide epiduralsiz..herşey normal tam ıkınmaya başlamışken çocuğun h<areketleri azalmış..hemen sezeryane almışlarç...kadın hem normal doğum sancısı çekti..şimdide sezaryen acısı çekecek..amaaaaaaaaaaaaaaa bi tatlı kızı varki görmeyin gitsin..yeni doğmuşlar çirkin olur biliyosunuz..şiş olur kızarık olur buruşuk olur..anam bu nasıl tatlı nasıl güzel ,,pembiş pembiş bi kızan.kendi 3 kg..ama yüzü yusyuvarlak tasun tosbağa..çok güzel bi kızdı:)()
oyy canım arkadaşım benim, herşeyde bir hayır vardır, Allah OL deyince olacaktır diye düşün hep, yoksa insan kafayı yiyor, bende tedavi sürecindeyken ya vaktinde adet olamazdım, ya o ay kist olurdu, ya bayrama denk gelirdi adetimin 3. günü vs.vs. yani hep engeller çıkardı. vaktini tmamlıyor işte Allah ne diyebiliriz...Kızlar bizim tüp bebek işi 3-4 ay ertelendii((okadar da hazırlamıştık kendimizi nasıl da umutluyduk ancak eşimin doktoru yapılmamalı dedi önce tedavi olacak dedi eşim ilaçlarını kullanmamıştı işte sonuçta ortada şimdi 3 hafta ilaç kullanacak sonra sperm dna hasarına bakılacak duruma göre ilaçlara devam edilecek ama bu 3-4 ayımızı alırmış nasip kısmet işi napalım bize sürpriz olmuştu ama yapılamıcakmış demekki öle işte kızlar moralimiz bozuldu
tatlım bu ne stres yaaa, milleti idare edicem diye kendini çok sıkıyorsun, 30 unda bitecek sözleşmesi demişsin daha çok var, bence şikayet et, ne idare edip duruyorsun, baksana kızın aklı işte güçte değil.Bende bugün öğleden sonra izin aldım kızlar. Öğrenci işçi kız eveli günü erkek arkadaşı gelmiş aşağıya indiler 45 dk ortada yoktu ki daha önceden tartıştık bu konuda amir çıkaracaktı az daha. Neyse geldi surat falan yaptım ben iş yaptırmadım birşeyde demedim ama 30 unda zaten sözleşmesi bitiyor gidecek. Dün öğle tatiline 20 dk kalmış mesaj atıyor halsizim gelemicem diye bahaneye bak dedim şimdi mi söylenir bende rahatsızım ama sabahın köründe geliyorum diyor. Bende emrivaki yapmazdım ama oldu işte amire derim gelince demiş ben izin vermeye yetkili değilm izin kullandıktan sonra söylenmez o gün söylenir falan dedim ya ama sinirimden dün nasıl ağladım başka çocuk var başka saatte geliyor onu çağırdım geld 1 de tam 1 saat bekledim açtım da. Artık başıma nasıl ağrı saplandı anlatamam. Bugünde ben izin aldım öğleden sonra bıraktım öyle. O 3 e kadar orada zaten sonra ki 3 saatte de çocuk gelecek eve geldim yemeğimi ütülerimi yaptım bende başağrısından hiçbişey yapamamıştım dün akşam felakettim.
3 gündür duaları okuyamadım listeyi bitireyim bu akşam az kalmış zaten regl olabilirim yarın zaten hap cuma sabah bitiyor artık olmam lazım yaa. Aslıcım senin yasini de okucam canımm..
Yasooo dua listemiz bitiyormuş valla :))) ne yapacaz?
bende cipsi çok severim aslında zararlı ama valla görünce dayanamıyorum bazen çok canım isterse alıyorum evde bulundurmuyorum zaten alsam anında bitiririmbizim evede pek çikolata alınmaz niyeyse benim kocam hep bisküvi alır bol bol onlardan yer bende bisküvi sevmem alışverişe gidince birer tane gofret alırız onuda yer bitiririz zaten
Sündüzcüm hoşgeldin, bende bilmiyorum Aslı'/in yasini ne zaman bitecek, özlem sen biliyormusun tatlım? Son gün ne zaman???
bedriyeeee çok güldüm sende biraz çaçeronluk var demekki eşin işini biliyorburcumm özlemım duz yazıdanda olur canlarım benımm, bide o 1 aylığına nıyetlenmıştı transfer zamanına kadardır şimdi vakıt uzar mı aslının yureğine kalmış transfer suresı uzayınca oda sureyı uzatır ısterse bence ama bence bı an önce nıyetı yerıne getırmek super olur, gıttık bu arada eşımın çantasını değiştirdik yarın işyerinde değiştiremem dedi bide benıde goturdu değiştirmezlerse ben çaçeronluk yaparım dıyeamaaa gerek kalmadı kibardık hepimiz hem satıcı hem bızz
ayy burcum tatlı faaln gun ıcınde de yedım ama pek bişey etki etmedı çoook ıncedeen pıt dıe vuruyor aralarda ama derınden gerıden aşı zamanında olmuştu bıde böylee neyse uyuyordur ınşAllah
bedriyeeee çok güldüm sende biraz çaçeronluk var demekki eşin işini biliyorşu bebeği bi rahat bırak anacım tekmelemez tekmelemez Allah Allah yaaaaa uyuyodur yorgundur, sen bugün yormuşsundur belki onu
YASEMIN canım ben burcu ve gamze dedim, özlem de tuba ve tümay demiş ayyy herşeyi karıştırmışız :)))) sen hemen el at, bir isim belirle özlemin dediğide olur mantıklı, zaten kimsenin gönlü kalmaz , hemen bir isim çığırak dua belirlensin,özlem ilk listelerden ismi belirlemiş daha mantikli, ben dua listesinden isim belirlemiştim...evet tümay ve tuba duyun sesimizi
BEDIŞIM Canim senin kuzun çok iyidir hiç merak etme, bak bizim okulda 2 hamile var, birinin 22. Hafatsinda karnı dümdüzdü ve hareketleri çok az hissediyordu, diğeride 22. Haftada kocaman göbegi vardı ve hareketleri çok fazla hissediyordu artık bu hikayenin ana konusunu sen bul :))))
ÖZLEM Canim bende bugün her aklıma geldiğinde türkiyenin bu durumu için dua ettim, herkes bir besmele çekse bile faydalı olur, senin mesajında tüylerimi diken diken etti, Rabbim bir an önce bu kaostan kurtulmamizı nasip etsin inşallah, başka kimse ölmeden üzülmeden
valla özlemcim benden önceki anneler şaka maka doğurdu şimdi sıradaki benim sanırım sonlara doğru yaklaştıkça heyecan korku merakta artıyo tatlım ya ister istemezyasemin son dua listesine nazan ve ben karar vermiştik şimdi benden ve nazandan bi sonraki kişiler karar vermeli
sağol canım , foto varda bukette bi tane çekildik sadece o yükleyecekti yüklemedi hala, valla şimdiden söyliyim ben çirkin çıktım(yoksa aslında güzelimdir )
oyyy seninde bebiş baya büyüdü tabi zorlukları var Allah kolaylık versin sana, ben öyle boş boş bekliyorum haftaya pazartesi bi doktora gideceğim bakalım hayırlısı olsun ne diyecek ne yapacak,belkide ilgilenmeyecek hamile kal gel diyecek oda diğer doktorların dediği gibi
tatlım önemli olan olacak olması öyle düşün şurada bir kaç ay belki şimdi olsa bi aksilik çıkacaktı öyle düşün hayırlısı olsunda geç olsun aslıcımKızlar bizim tüp bebek işi 3-4 ay ertelendii((okadar da hazırlamıştık kendimizi nasıl da umutluyduk ancak eşimin doktoru yapılmamalı dedi önce tedavi olacak dedi eşim ilaçlarını kullanmamıştı işte sonuçta ortada şimdi 3 hafta ilaç kullanacak sonra sperm dna hasarına bakılacak duruma göre ilaçlara devam edilecek ama bu 3-4 ayımızı alırmış nasip kısmet işi napalım bize sürpriz olmuştu ama yapılamıcakmış demekki öle işte kızlar moralimiz bozuldu
canım onların işleri yazın yoğun oluyor o yüzden vermiyorlar bi ara verdiler ama ben alamadım geçe sneydi o yalnız gitti abuk sabuk zamanlarda veriyorlar bide mesela cuma günü diyorlarki pazartesi iznin başlıyor izinlisin hadiii ondan sonra ben izin almaya çalışıyorum bu seferde bizimkiler vermiyor özellikle kışa gelince bizimkiler hiç vermek istemiyor beni ağlata ağlata izne yolluyorlaraaa hiç sormaa ben çok çaçeronumdur hele ki böyle takıntılı bi iş olsun hemmen benı gotururler yada tlfda ben o kişiymiş gibi konuşmaya başlarım hatta tumaya da dıcektım şu bulaşıkla ilgili onları bıktırayım ıster mısın dıye ama tumay şimdi kibarlığından ödun vermek ıstemez dıe dusundum
ayyy bebegı yormadım da ben dun ayrıntılı ıcın cok strese gırdım ya özlem belkı dıyorum ona sıkılmışır canıdualar falan ettım ama sıkı bı tekme gelmedı de kendı bılır yaaa aaaa hoppa dıyorum olmuyor nınnı dıyorum olmuyor ben ona küstümm
ayy özleemm eşin işyeriyle konuşsa yazın tatıl yapmak sızınde hakkınız guneslenmek kmlara yatmak olmazkı böyle.. barı bı sene sadece kullandırsınlar bazı ısyerlerı çok anlayıssız oluyor ve bu ısyerleri tum hayatımızı yonlendırıyor ıste böyle:26:
bedişin kuzusu bencede iyi ama o pimpirikleniyor işte, dua listesi için geçen sefer 1 hamile listesi bide diğer listeden almıştık ya o yüzden tuba ve Tümay dedim Tümay yeni listeye geçiyor ya gerçi onun üzerinede kuma geldiYASEMIN canım ben burcu ve gamze dedim, özlem de tuba ve tümay demiş ayyy herşeyi karıştırmışız :)))) sen hemen el at, bir isim belirle özlemin dediğide olur mantıklı, zaten kimsenin gönlü kalmaz , hemen bir isim çığırak dua belirlensin,özlem ilk listelerden ismi belirlemiş daha mantikli, ben dua listesinden isim belirlemiştim...evet tümay ve tuba duyun sesimizi
BEDIŞIM Canim senin kuzun çok iyidir hiç merak etme, bak bizim okulda 2 hamile var, birinin 22. Hafatsinda karnı dümdüzdü ve hareketleri çok az hissediyordu, diğeride 22. Haftada kocaman göbegi vardı ve hareketleri çok fazla hissediyordu artık bu hikayenin ana konusunu sen bul :))))
ÖZLEM Canim bende bugün her aklıma geldiğinde türkiyenin bu durumu için dua ettim, herkes bir besmele çekse bile faydalı olur, senin mesajında tüylerimi diken diken etti, Rabbim bir an önce bu kaostan kurtulmamizı nasip etsin inşallah, başka kimse ölmeden üzülmeden
yok canım karamsarlıktan değil benim bi doktorum vardı ama gitmek istemiyorum ona, henüz doktor arıyorum,bide hem yakın olsun hemde çok yüksek ücretli olmasın istiyorum bakalım araştırıyorum,biraz beni rahatlatacak bi doktor lazım ben eski doktoruma pek alışamamıştım herkes pek övüyordu adam iyiydi aslında ama ne bileyim bebeğide kaybedince onunla devam etmek istemedimvalla özlemcim benden önceki anneler şaka maka doğurdu şimdi sıradaki benim sanırım sonlara doğru yaklaştıkça heyecan korku merakta artıyo tatlım ya ister istemez
tatlım belirli bir doktorda devam etsen daha iyi değilmi her doktor yeni baştan tahlil falan demek malum oda çok yıpratıyo insanı karamsar olma ama araştırdıysan iyi doktora denk gelmek insanı çok başka yerlere taşır emin olkaramsarlık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?