Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bende cipsi çok severim aslında zararlı ama valla görünce dayanamıyorum bazen çok canım isterse alıyorum evde bulundurmuyorum zaten alsam anında bitiririm bizim evede pek çikolata alınmaz niyeyse benim kocam hep bisküvi alır bol bol onlardan yer bende bisküvi sevmem alışverişe gidince birer tane gofret alırız onuda yer bitiririz zaten

Sündüzcüm hoşgeldin, bende bilmiyorum Aslı'/in yasini ne zaman bitecek, özlem sen biliyormusun tatlım? Son gün ne zaman???

baharcım maşallah yaa, inşallah bende hayırlısı ile senin gibi orta yolu bulup çok sakınmadan çokta serbest olmadan tam normal davranabilirim.
korkuyorum ne oldu delisi gibi olupta herşeyden sakınıcam buseferde küçük bişeyden nem kapan bir bebek olacak diye.
maşallah sahile oyyy uslu kızımız bizim
ayy bu ne güel yorum buket yaa, demek güzel bir kızım olacak inşallah.
ozaman gül'e söyliyim de benim beşi biyerdeleri 2 katına çıkartsın, çok güzel olursa çok altın isterim damattan
oyy canım arkadaşım benim, herşeyde bir hayır vardır, Allah OL deyince olacaktır diye düşün hep, yoksa insan kafayı yiyor, bende tedavi sürecindeyken ya vaktinde adet olamazdım, ya o ay kist olurdu, ya bayrama denk gelirdi adetimin 3. günü vs.vs. yani hep engeller çıkardı. vaktini tmamlıyor işte Allah ne diyebiliriz...
tatlım bu ne stres yaaa, milleti idare edicem diye kendini çok sıkıyorsun, 30 unda bitecek sözleşmesi demişsin daha çok var, bence şikayet et, ne idare edip duruyorsun, baksana kızın aklı işte güçte değil.
kimse için kendini yıpratma, bu işe ihtiyacı olan insan, kendisini işe verir, fingirdeşmeye değil. hakedenlere cezasını verdir yani. stres herşeyin düşmanı
Yasooo dua listemiz bitiyormuş valla :))) ne yapacaz?

anammmm kızlarda hiç kıpırdama yok yahuuu sallıycam herkesi kökünden en sonunda

kızlar şimdi arkadaştan bi mesaj aldım aynen yazıyorum;bu gece yarısına kadar çok acil 60000yasin okunması gerekiyor türkiyenin başına gelecek bi felaketi önlemek için zuhurları gözükmüş lütfen yayalım (aynen bu şekilde yazmış,muhtemelen onada birisi yollamıştır)

tümayı hamile listesine almamışsınız onu doğru yerine taşırsanız bu dua listesini tuba ve tümayın belirlemesi gerekiyor

Sündüzcüm hoşgeldin, bende bilmiyorum Aslı'/in yasini ne zaman bitecek, özlem sen biliyormusun tatlım? Son gün ne zaman???

burcumm özlemım duz yazıdanda olur canlarım benımm, bide o 1 aylığına nıyetlenmıştı transfer zamanına kadardır şimdi vakıt uzar mı aslının yureğine kalmış transfer suresı uzayınca oda sureyı uzatır ısterse bence ama bence bı an önce nıyetı yerıne getırmek super olur, gıttık bu arada eşımın çantasını değiştirdik yarın işyerinde değiştiremem dedi bide benıde goturdu değiştirmezlerse ben çaçeronluk yaparım dıye amaaa gerek kalmadı kibardık hepimiz hem satıcı hem bızz

ayy burcum tatlı faaln gun ıcınde de yedım ama pek bişey etki etmedı çoook ıncedeen pıt dıe vuruyor aralarda ama derınden gerıden aşı zamanında olmuştu bıde böylee neyse uyuyordur ınşAllah

bedriyeeee çok güldüm sende biraz çaçeronluk var demekki eşin işini biliyor şu bebeği bi rahat bırak anacım tekmelemez tekmelemez Allah Allah yaaaaa uyuyodur yorgundur, sen bugün yormuşsundur belki onu

bi fikrim geldi !!! dua listesi için bence 2 şerli kişiler belirleyin çünkü liste aynı sırada durmuyor sürekli bi listeden eklenen birinden çıkan oluyor en azından kim ne zaman dua önerisinde bulunacağını bilir böyle muallaktada kalmayız

bedriyeeee çok güldüm sende biraz çaçeronluk var demekki eşin işini biliyor şu bebeği bi rahat bırak anacım tekmelemez tekmelemez Allah Allah yaaaaa uyuyodur yorgundur, sen bugün yormuşsundur belki onu

aaa hiç sormaa ben çok çaçeronumdur hele ki böyle takıntılı bi iş olsun hemmen benı gotururler yada tlfda ben o kişiymiş gibi konuşmaya başlarım hatta tumaya da dıcektım şu bulaşıkla ilgili onları bıktırayım ıster mısın dıye ama tumay şimdi kibarlığından ödun vermek ıstemez dıe dusundum
ayyy bebegı yormadım da ben dun ayrıntılı ıcın cok strese gırdım ya özlem belkı dıyorum ona sıkılmışır canı dualar falan ettım ama sıkı bı tekme gelmedı de kendı bılır yaaa aaaa hoppa dıyorum olmuyor nınnı dıyorum olmuyor ben ona küstümm

ayy özleemm eşin işyeriyle konuşsa yazın tatıl yapmak sızınde hakkınız guneslenmek kmlara yatmak olmazkı böyle.. barı bı sene sadece kullandırsınlar bazı ısyerlerı çok anlayıssız oluyor ve bu ısyerleri tum hayatımızı yonlendırıyor ıste böyle:26:

YASEMIN canım ben burcu ve gamze dedim, özlem de tuba ve tümay demiş ayyy herşeyi karıştırmışız :)))) sen hemen el at, bir isim belirle özlemin dediğide olur mantıklı, zaten kimsenin gönlü kalmaz , hemen bir isim çığırak dua belirlensin,özlem ilk listelerden ismi belirlemiş daha mantikli, ben dua listesinden isim belirlemiştim...evet tümay ve tuba duyun sesimizi

BEDIŞIM Canim senin kuzun çok iyidir hiç merak etme, bak bizim okulda 2 hamile var, birinin 22. Hafatsinda karnı dümdüzdü ve hareketleri çok az hissediyordu, diğeride 22. Haftada kocaman göbegi vardı ve hareketleri çok fazla hissediyordu artık bu hikayenin ana konusunu sen bul :))))

ÖZLEM Canim bende bugün her aklıma geldiğinde türkiyenin bu durumu için dua ettim, herkes bir besmele çekse bile faydalı olur, senin mesajında tüylerimi diken diken etti, Rabbim bir an önce bu kaostan kurtulmamizı nasip etsin inşallah, başka kimse ölmeden üzülmeden

evet ulkemıze Allah ınşAllah yardım etsın, bu olaylar hayırlısıyla durulsun orta yollar bulunsun ınşAllah.. kımsenın başına bışey gelmesınn Allah korusun herkesı..

burccuuuuu ben ana konudan öte bışey dıcem benımm karnım çıktı ama hareketler cılız oluyor bazenn ayy gıcık oldun de mı:18: kilo aldım ya ben karnımda oldu benım sıze fotoda koyucam bugun yarına.. ben artık burcu aklıma her bısey geldıgınde o 2 gebe arkadasını sorarmışımm.. ayy ne komiğimm ne komikk samımı arkadaşların mı burcumm

valla özlemcim benden önceki anneler şaka maka doğurdu şimdi sıradaki benim sanırım sonlara doğru yaklaştıkça heyecan korku merakta artıyo tatlım ya ister istemez
tatlım belirli bir doktorda devam etsen daha iyi değilmi her doktor yeni baştan tahlil falan demek malum oda çok yıpratıyo insanı karamsar olma ama araştırdıysan iyi doktora denk gelmek insanı çok başka yerlere taşır emin ol karamsarlık yok

tatlım önemli olan olacak olması öyle düşün şurada bir kaç ay belki şimdi olsa bi aksilik çıkacaktı öyle düşün hayırlısı olsunda geç olsun aslıcım

canım onların işleri yazın yoğun oluyor o yüzden vermiyorlar bi ara verdiler ama ben alamadım geçe sneydi o yalnız gitti abuk sabuk zamanlarda veriyorlar bide mesela cuma günü diyorlarki pazartesi iznin başlıyor izinlisin hadiii ondan sonra ben izin almaya çalışıyorum bu seferde bizimkiler vermiyor özellikle kışa gelince bizimkiler hiç vermek istemiyor beni ağlata ağlata izne yolluyorlarartık izin istemekten bıktım valla

bedişin kuzusu bencede iyi ama o pimpirikleniyor işte, dua listesi için geçen sefer 1 hamile listesi bide diğer listeden almıştık ya o yüzden tuba ve Tümay dedim Tümay yeni listeye geçiyor ya gerçi onun üzerinede kuma geldi en son gamze var listede hadiiiiii şimdi çık işin içinden , canım Allah yardımcımız olsun valla kaç gündür perişan halde herkes inşallah bi orta yol bulunurda son bulur bu eylemler ,daha fazla kimsenin canı yanmadan biter inşallah

yok canım karamsarlıktan değil benim bi doktorum vardı ama gitmek istemiyorum ona, henüz doktor arıyorum,bide hem yakın olsun hemde çok yüksek ücretli olmasın istiyorum bakalım araştırıyorum,biraz beni rahatlatacak bi doktor lazım ben eski doktoruma pek alışamamıştım herkes pek övüyordu adam iyiydi aslında ama ne bileyim bebeğide kaybedince onunla devam etmek istemedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…