- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.941
canımcım oluyor o haftalarda normalde de 2-3 gün hareket hissedemiyebilirsin... bi de detaylıya gerildim demişsin benim oğlan da ilk ağdaya gittiğimde 20 li haftaların başındaydım çok gerilmiştim 2 gün hareket hissetmemiştim gerginlikten çok etkileniyor yavrular...günaydıınn fıstıkolaarr günaydınnn.. Tümatım makinayla ilgili son durum nedir ki? ne ağlıcan sinirden onlar ağlasınlar başvuruyu yaptın mı mahkemeye sen.. inşAllah yaptın..
Tümayımm, Burcumm tatlı yedim bu sabah da yedim ama kek falan yani şu ana kadar bişey yok, ne yapıyor acaba çok merak ediyorum aralarda böölleee gerideeeennn gerriiideeeennn bi pıtlıyor o kadar.. yprgunsa birden neyin yorgunluğu oldu anlamadım vakit ilerledikçe belki inşAllah hareketlenir bakem bakem..
ya ocak anelerinde bir arkadaşa kızmış doktoru çok çikolata yedigi için düşüge sebebiyet veriyormuş ama ben çikolataya dayanamam bu bir
ikincisi koltuk altı rolon ve parfümde zararlımış ee napcaz kokcazmı yazda geliyoki ohoooooooo
siz biliyomusunuz böyle bişe
canımcım oluyor o haftalarda normalde de 2-3 gün hareket hissedemiyebilirsin... bi de detaylıya gerildim demişsin benim oğlan da ilk ağdaya gittiğimde 20 li haftaların başındaydım çok gerilmiştim 2 gün hareket hissetmemiştim gerginlikten çok etkileniyor yavrular...
walla hiç de duymadım çikolatayla ilgili bişi ama zararlı olacağını zannetmiyorum zira en büyük boy nutellayı 1 haftada bitiriyordum tekbaşımabelki kilo almasın diye öyle söylemiştir arkadaşının doktoru... parfüm ve rolonun zararlı olduğunu duymuştum ama ben parfümü kıyafetime sıkıyorum artık tenime sıkmıyorum ama kullanıyorum walla çok fena alışkanlık olmuş...
Aslı bende 1 tane yasın okurum ama düz yazıdan okuyacagım olur mu?
eee aylinimmm sen hep gerginsin diye o da dolmuştur artık saçma bişeyden patlamıştır.. boşşveeeerrr siz tatile çıkıyorsunuz tadını çıkar.. havada güzeldir inşAllah bizim burada hava çok kapalı (ist) bu sabah bizde yne tatil konusu vardı, orta yol yine bulunamadı..
Allah razı olsun canım,rabbim sanada sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin, eşinede acil şifalar nasip etsin canım
ben yazın izne çıkamıyorum canım eşime yazın izin vermiyorlar kasım-aralık gibi ancak izin veriyorlar bu sene ocakta 1 hafta kullanmıştık, arkadaş sanırım 2 hafta gidecek ben ne yapacaksam:18:sen bi yat uzan hatta çikolata ye biraz dinle kendini belki o zaman hissedersin hemen panik yapma canım uyuyorda olabilir annesi
SEDACIM canım senin öğrenciler beni sinir ediyor inan ki, zaten regl beklerken insan çok gergin oluyor bide onlar canını sıkınca sende dayanamamışsın, ama o gözyaşlarını bunlara harcama.canım, inşallah bu cuma hayırlısıyla regl olursun
BEDİŞİM canım tatlı şeyler ye, o zaman kıpır kıpır eden kızın
ÇİDO sen evdemisin iştemisin gülüm?
bende cipsi çok severim aslında zararlı ama valla görünce dayanamıyorum bazen çok canım isterse alıyorum evde bulundurmuyorum zaten alsam anında bitiririmbizim evede pek çikolata alınmaz niyeyse benim kocam hep bisküvi alır bol bol onlardan yer bende bisküvi sevmem alışverişe gidince birer tane gofret alırız onuda yer bitiririz zaten
tatlım bu ne stres yaaa, milleti idare edicem diye kendini çok sıkıyorsun, 30 unda bitecek sözleşmesi demişsin daha çok var, bence şikayet et, ne idare edip duruyorsun, baksana kızın aklı işte güçte değil.
kimse için kendini yıpratma, bu işe ihtiyacı olan insan, kendisini işe verir, fingirdeşmeye değil. hakedenlere cezasını verdir yani. stres herşeyin düşmanı
Selam herkese.ben bugün dogum oncesi konferansına gittim.çfaydaliydi.haftaya da egzersiz yaptıracaklar:)
ya ocak anelerinde bir arkadaşa kızmış doktoru çok çikolata yedigi için düşüge sebebiyet veriyormuş ama ben çikolataya dayanamam bu bir
ikincisi koltuk altı rolon ve parfümde zararlımış ee napcaz kokcazmı yazda geliyoki ohoooooooo
sen bir aşk hikayesini izlede yakışıklı gör kocam gıcık oluyo yaaaaaaaaaaa ama ben bayılıyorumm
şu foksta yayınlanan dizimi..haa biliyom o tipi..anam beni ilgilendirmez..benim kocamdan yakışıklısı yok..gözüm görmez..zaten herife kafayı taktım..geçen gece rüyamda uzak bi arkadaşımla öpüşürlerken bastım..sinir oldum yaa..adamı görüyorum ama adam rüyada pasif..öpüşüyo sadece..kıza saldıracaktım..sabah kalktım kafa attım adama..elim kolumda kalkmıyo kafa atıyorum:))
gamze neden gelip haber vermedi hala ya çok merak ettim :26:
canımcım oluyor o haftalarda normalde de 2-3 gün hareket hissedemiyebilirsin... bi de detaylıya gerildim demişsin benim oğlan da ilk ağdaya gittiğimde 20 li haftaların başındaydım çok gerilmiştim 2 gün hareket hissetmemiştim gerginlikten çok etkileniyor yavrular...
walla hiç de duymadım çikolatayla ilgili bişi ama zararlı olacağını zannetmiyorum zira en büyük boy nutellayı 1 haftada bitiriyordum tekbaşımabelki kilo almasın diye öyle söylemiştir arkadaşının doktoru... parfüm ve rolonun zararlı olduğunu duymuştum ama ben parfümü kıyafetime sıkıyorum artık tenime sıkmıyorum ama kullanıyorum walla çok fena alışkanlık olmuş...
Canlarım ben bu sabah kalktım ısparta araştırma hastanesine gittim, doktora durumu anlattım, kimyasal gebeliklerimi söyledim, hem kromozom analizi istedi hem de pıhtılaşma testleri istedi, fsh 'ı sordum çok normal gebelik geçirmişsin tabiki yükselecek, şuan hormanlarında hiçbir sorun yok dedi, eşimden de kromozom analizi istedi, yalnız gelmiştim bugün o da kan verecek bu arada sonuçları 3 hafat sonra alacagım, çok mutluyum :)))
Canlarım ben bu sabah kalktım ısparta araştırma hastanesine gittim, doktora durumu anlattım, kimyasal gebeliklerimi söyledim, hem kromozom analizi istedi hem de pıhtılaşma testleri istedi, fsh 'ı sordum çok normal gebelik geçirmişsin tabiki yükselecek, şuan hormanlarında hiçbir sorun yok dedi, eşimden de kromozom analizi istedi, yalnız gelmiştim bugün o da kan verecek bu arada sonuçları 3 hafat sonra alacagım, çok mutluyum :)))
hadi bakalım okulların tatil olmasını fırsat bildin bi işe giriştin..devamı gelsin inşallah..genetikler uzun sürüyo bekleyecez naapalım:))Canlarım ben bu sabah kalktım ısparta araştırma hastanesine gittim, doktora durumu anlattım, kimyasal gebeliklerimi söyledim, hem kromozom analizi istedi hem de pıhtılaşma testleri istedi, fsh 'ı sordum çok normal gebelik geçirmişsin tabiki yükselecek, şuan hormanlarında hiçbir sorun yok dedi, eşimden de kromozom analizi istedi, yalnız gelmiştim bugün o da kan verecek bu arada sonuçları 3 hafat sonra alacagım, çok mutluyum :)))
ya duygu sen bu ponçik ismini nerden buldun... o bizim lafımız yff...biran seni kocam sandım:))
pontik, tontiş, tontipontiş, korciş, hongiponçik:))felan..öyle gider..
canım arkadaşlar yazmış zaten bisürü bişiler haklılar da çok ani olmuştu zaten 3-4 ay maddi manevi hazırlanırsınız bi güzel bebişinize... Yasini de okudum canım dün akşam tatile gideceğimiz için erken halledeyim dedim annelerimden haber gelince yazarım tatlım...
canlar sabah sabah eşimle kavga ettik o kadar saçma bi neden ki inanamazsınız... Adile naşitle münir özkulun sirke-limon kavgası gibieşim çok gergindi sabah sabah (ortada bişi yokken) e ben hep gerginim zaten....
olur canım neden olmasınnn
Gamze neden gelip haber vermedi hala ya çok merak ettim :26:
iyi şeyler olacak burcum hissediyorumm
Canım Allah bin kere razı olsun inşallah umduğundan daha kısa sürede bebğın gelir ve tedavin çok iyi sonuçlanır eşininde spermleri kıpır kudurur coşar :)))Gülhan,burcu,didem,bircan,özlem,çiğdem,yasemin ve duygu kızlar teşbihlerinizi çektim dualarınızı ettim Allah kabul eder inşallah
çok yakın zaman da senin küçük minik bebişte gelicek inşallahhhinşallah diğer testlerinde tertemiz çıkar canım benimm
hadi bakalım okulların tatil olmasını fırsat bildin bi işe giriştin..devamı gelsin inşallah..genetikler uzun sürüyo bekleyecez naapalım:))
kızlar size bi soru.??????????
sizce doktorumuzla doğumu konuşmak için en uygun zaman ne zamandır??
dün konferansta doğumla ilgili de konuştuk..benim doktorum konuştu..bayan doktor..kendi doğumundan bahsetti falan:))
Canım Allah bin kere razı olsun inşallah umduğundan daha kısa sürede bebğın gelir ve tedavin çok iyi sonuçlanır eşininde spermleri kıpır kudurur coşar :)))
Ayy Aslım inşallah ağzını yidiğim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?