Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canımcım oluyor o haftalarda normalde de 2-3 gün hareket hissedemiyebilirsin... bi de detaylıya gerildim demişsin benim oğlan da ilk ağdaya gittiğimde 20 li haftaların başındaydım çok gerilmiştim 2 gün hareket hissetmemiştim gerginlikten çok etkileniyor yavrular...

walla hiç de duymadım çikolatayla ilgili bişi ama zararlı olacağını zannetmiyorum zira en büyük boy nutellayı 1 haftada bitiriyordum tekbaşıma belki kilo almasın diye öyle söylemiştir arkadaşının doktoru... parfüm ve rolonun zararlı olduğunu duymuştum ama ben parfümü kıyafetime sıkıyorum artık tenime sıkmıyorum ama kullanıyorum walla çok fena alışkanlık olmuş...

ya bende rolonsuz yapamamda deotak krem dediler onu alayım işe yararmı bilmem eczanelerde satılıyormuş

güzel canımcım hava da bugün tatil hazırlığı için işe gitmedim çamaşır ütü var... telde konuştuk birazönce beyefendi işe gitmek istemediği için gerginmiş... uyduruyor... neyse tatlım erken tatil için aslında havalar da serin gidiyor neyse ki haftaya ısınıyor biz tatildeyken bizim erteleme lüksümüz yok ama sizin rahat daha canım acele etmeyin derim biraz daha ısınsın havalar...

canım yazın tatil olmaz mı ya kasım aralıkta ne anladım tatilden yani öyle şey mi olurmuş daha çok var ama. :26:

ya sorma bunlar 3 er saat geliyorlar sorumluluk diye bir şey yok biri erkek arkadaşıyla burada buluşur, biri vaktinde gelmez bekletir aman valla yıldım yani hiç olmasınlar daha iyi zaten bütün işi nerdeyse ben yapıyorum ya. Evet işte regli de olamadım henüz zaten gerginim eşime de çatıp duruyorum adamcağız ne yapacağını şaşırdı artık zavallım

Bende cipsi bırakıcam dedim ama yine yiyorum ama az eşim koyuyor azıcık başka yok diyor. Regli ile birlikte yemicem artık bir ay sonra tedaviye başlıcam dizginlemem lazım onu yerine kuruyemiş yemek en iyisi benim bi paket bitterim duruyor evde açmadım daha canım istemedi nedense bitterciyim ben ama eve alırım abur cubur sürekli eksik olmaz hiç

canım daha önce bu kızlar bir tartışmamız daha oldu 3 saatliğine gelip öğle molası varmış gibi yemeğe gidiyordu yine 45 dk. Amire söyledim öyle bir hakkı yok dedi söyle yoksa çıkar dedi konuştum bu bağırdı çağırdı falan gittim yine dedim çağırdı yanına baya kızdı büyük ihtimal ya kütüphanede çalış ya çık dedi buna bu geldi özür diledi falan affettim ekmeğiyle oynamak istemedim sonra akşam dersleri için duran bir çocuk vardı bu da kardeşini getirmiş buraya kendisi gitmiş işi varmış düşün çocuk herşeyi uhulamış su şişelerime, öğrencinin gözlüğü vardı onu makası falan kuruyemişlerimi yemiş gittim yine amire bana ne desin 3 öğrenci işçiyi idare edemedin diyor neyseki sabahkiyle sorunum yok yani. Bende dedim ben miyim sorunlu görüyorsunuz dedim şimdi gitsem idare et çıkacak zaten diyecek biliyorum ben o zaman daha istemiyorum deyip tutanağı yazıp göndermeliydim iş arıyor şimdi çok buluyor ya ne bilgisayar biliyor ne bişi sosyal medyaya girsin işi gücü aile parası yiyor dışarıdan okuyor git ana babanın yanına hep gezsin tozsun neyse hiç iş yaptırmıcam otursun öylee konuşmucam da gelsin gitsin ne hali varsa görsün benim stresim bana yetiyor 48 gün oldu hala olamadım reglimi yaa..

Selam herkese.ben bugün dogum oncesi konferansına gittim.çfaydaliydi.haftaya da egzersiz yaptıracaklar:)

ay ne güzel Bukett faydalı olur o konferanslar acıbedem de yapıyor emzirme banyo falan hep dersler veriliyor Allah nasip ederse hamile kalırsam bende gidicem.

çikolata da kafein olduğu için doktoru öyle demiştir özellikle bitterlerde ama kararında yendiği zaman bişi olmaz valla. Artık sürekli koltuk altını da silmek lazım galiba ne bileyim duymuştum bende zararlı olduğunu oradaki gözeneklerce vücuda alınıyormuş kimyasallar. :26:

tontişler anacığımla konuşayım bi arayayım da evdeyken rahat rahat sonra da çamaşır ütüye dalarım yavaştan ara ara da sizi yoklarım... neşeli günler size

sen bir aşk hikayesini izlede yakışıklı gör kocam gıcık oluyo yaaaaaaaaaaa ama ben bayılıyorumm

şu foksta yayınlanan dizimi..haa biliyom o tipi..anam beni ilgilendirmez..benim kocamdan yakışıklısı yok..gözüm görmez..zaten herife kafayı taktım..geçen gece rüyamda uzak bi arkadaşımla öpüşürlerken bastım..sinir oldum yaa..adamı görüyorum ama adam rüyada pasif..öpüşüyo sadece..kıza saldıracaktım..sabah kalktım kafa attım adama..elim kolumda kalkmıyo kafa atıyorum:))

:))))))) adama kafamı attın sizin yasak kalkmadımı bilinç altı oyunları ayy o rüyalar insanın nasıl zoruna gidiyor

ohhh ohhhh aylinimmmmm ohhhh ohhhh aylinnimmmm
demek ki sıkıntıdan eğer ki stresden böyle olabiliyorsaa çok normal çünkü ben çok kasıldımm karışık duygulardaydımm belkide ondan dolayı, inşAllah dediğin gibidir. bu arada rolo ne?

Canlarım ben bu sabah kalktım ısparta araştırma hastanesine gittim, doktora durumu anlattım, kimyasal gebeliklerimi söyledim, hem kromozom analizi istedi hem de pıhtılaşma testleri istedi, fsh 'ı sordum çok normal gebelik geçirmişsin tabiki yükselecek, şuan hormanlarında hiçbir sorun yok dedi, eşimden de kromozom analizi istedi, yalnız gelmiştim bugün o da kan verecek bu arada sonuçları 3 hafat sonra alacagım, çok mutluyum :)))

iyi şeyler olacak burcum hissediyorumm

çok yakın zaman da senin küçük minik bebişte gelicek inşallahhhinşallah diğer testlerinde tertemiz çıkar canım benimm

hadi bakalım okulların tatil olmasını fırsat bildin bi işe giriştin..devamı gelsin inşallah..genetikler uzun sürüyo bekleyecez naapalım:))

ya duygu sen bu ponçik ismini nerden buldun... o bizim lafımız yff...biran seni kocam sandım:))
pontik, tontiş, tontipontiş, korciş, hongiponçik:))felan..öyle gider..

Canım bana da eşim söyler bunları :)))) bende sadece sevdiklerim için kullanırım..pıntış, ponçik,mommuş vs vs :)))

hemen kendi fikrimi dile getiriyorum bence zarar vermez ha günde 3-4 kilo yersen belki :) bana bir doktor demiştiki siz fetusu korunmasız mı sanıyorsunuz o kendini çok güzel korur demişti, hamileyken sigara alkol alanlar var onların bebelerine birşey olmuyor çikolatami yapacak, bide ben amway'ın ürünlerini kullanıyorum çok memnunum, onun bir koltukaltı roll on'ü var, kanserajen madde içermiyor onu deneyebilirsin, ben sabun şampuan saç kremi yüz kremi el kremi ve bir sürü temizlik ürünlerini kullanıyorum çok memnunum, normalde bana sabun ve el kremi alerji yapar kıpkırmızı olurum ama amway'ın ürünlerinde böyle bisey yaşamadım, bizim okulda bir arkadaş satıyor ,almasıda kolay oluyor

Canım sen alttan al, çok sık yaşadığınız bir sorun değil zaten, kimse kimseyi üzmesin boşver, affeden sen ol :)

olur canım neden olmasınnn

Tamam canım eve gidince hemen okurum tam olarak neye niyetlenecegım bir yaziver, senin tüp bebek tedavin için mi okuyoruz, ayarlarsam annemede okuturum sana yazarım

Gamze neden gelip haber vermedi hala ya çok merak ettim :26:

Bende merak ediyorum ya Gamzeeeeee

iyi şeyler olacak burcum hissediyorumm

evet Nazanım bende hissediyorum yüce Rabbim güzel kapılar açacak........

KIZLAR KIZLAR bu arada duayı kim seçecek bir türlü belirleyemedik hadi ortaya bir dua attında onu seçelim bari, hepimizin niyeti çok güzel zaten kimse kimseye gönül koymaz, ASLI senin günlük çektiğin tespihlerden şöyle güzel olanı yazver de bir fikir oluşsun bari

YASEMIN canım ben bu aralar boşun istersen listeyi hazırlarım :)))

kızlar size bi soru.??????????

sizce doktorumuzla doğumu konuşmak için en uygun zaman ne zamandır??

dün konferansta doğumla ilgili de konuştuk..benim doktorum konuştu..bayan doktor..kendi doğumundan bahsetti falan:))

Gülhan,burcu,didem,bircan,özlem,çiğdem,yasemin ve duygu kızlar teşbihlerinizi çektim dualarınızı ettim Allah kabul eder inşallah
Canım Allah bin kere razı olsun inşallah umduğundan daha kısa sürede bebğın gelir ve tedavin çok iyi sonuçlanır eşininde spermleri kıpır kudurur coşar :)))

çok yakın zaman da senin küçük minik bebişte gelicek inşallahhhinşallah diğer testlerinde tertemiz çıkar canım benimm

Ayy Aslım inşallah ağzını yidiğim....

hadi bakalım okulların tatil olmasını fırsat bildin bi işe giriştin..devamı gelsin inşallah..genetikler uzun sürüyo bekleyecez naapalım:))

Evet buketim :))) bugün ve yarın evdeyim hemen koşa koşa Ispartaya geldim haftaya yine okul var seminer, 2 hafta sürecek, öyle boş boş oturacağız

benim kişisel tercihim 8. Haftadan sonra olmalı en baştan bileyim kabul edeyim ki kafamda büyütmemeyim, kendimi hazırlayayım, gebe olduğumu kabul edip korkular yaşamaktansa doğumu düşüneyim isterim :))

spermler kudururlar coşarlarrr Allah iyiliğini versin emiiCanım Yasine de hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar die niyet ettim canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…