- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #15.481
canım benim çok çok geçmiş olsun.. Allah şifalar versin inşAllah. inan bildiğim doktor yok. ben şu an da dua ediyorum.. ama istediğin başka bir duada varsas söylersin.
Canim lafi bile olmazallah razı olsun canım hakkını helal et
Ne renk burcuuuu, resminide koy, yüzünü göstermek istemezsen şöyle arkadan cek koy bari :)))kızlar bugün yokum saçımı kesip boyıyacam falan elim sizden olmuyor çok konuşmayınca ben çıkına kadar aklım kalmasın sizde
Kuzum kendini doldurma lütfenerkeklerin tek bir derdi vardır oda malumunuz duygu yok ilgi yok bi p.h yok hafta içi gitsin çalışsın hafta sonu geçsin belgesel karsısına yayıla yayıla yatsın hıhhhhhhh bileniyorummm iyiceeeeee
haa annadım..o ettiği şeyi yüzüne yüzüne çalıyosun:)) güzeeeeeell..
peki sana bi bilmece:)) odur budur ananın önünde sallanan nedir?
haa güzel..oldu..
Ooovvv bu bilmecelerin telif hakkı babaannense cevaplarda bir o kadar bombadır sanirim :)))))peştemal(önlük):))))))))))))))))
peki bi tane daha..
kıllıyı kılsıza soktuk:)))
rahmetli babannem anlatırdı..babannemin nasıl müstehcen biri olduğundan bahsetmiş miydim)))
Insanın istemediği birseyi yapmak zorunda olması ne sinir yaaa, secim de yapamiyorsunammaaabb benimde kafam karman çormon tüple ilgili ctesi günü gideceğiz ya ama tedaviye başlayamalım gidip dinleyelim diyor eşim, kv de niye gidiyoruz diye triplerde olurmuş daha, kv le süreci paylaşmıcaam, annem haftasonu tek hast.sonra onunla vakit geçirecektim, ee kv de diğer dünürleri geliyormuş eve gelir misin dedi.. ve hepsine tamam dedimm.. ayy çok sıkıldım ya. hepsini iptal edip ağvaya gitmek isterdim..
ecrinn07 / ASLI 04.01.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamilelik+rahmetli babasına fatiha
barisozlem / ÖZLEM 05.01.2013 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrin23 / MERVE 06.01.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
dernan / DERYA 07.01.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
nartanesii / AYŞE 08.01.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
graphicdesigner / YASEMİN 09.01.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
melek2828 / NAZAN 10.01.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
dejavu_one / SEDA 11.01.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece / B.GAMZE 12.01.2013 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner / BEDRİYE 13.01.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatumuttur / K.GAMZE 14.01.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
kevok08 / AYLİN 15.01.2013 salı sağlıklı hamişlik+kolay doğum
hayatsultan / KÜBRA 16.01.2013 çarşamba Günahlarının Affı ve Dualarının Kabulu İçin
"Estağfirullah El Azim Ellezi Lâ İlahe İllâ Hüvel
Hayyul Kayyum Ve Etubü İleyh" * okunacak
ranana /MESUDE 17.01.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
tmyomr / TÜMAY 18.01.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
burju82 / B.BURCU 19.01.2013 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik *
duamnur / K.BURCU 20.01.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
btskn / BİRCAN 21.01.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
mavera49 / MERVE 22.01.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
bugüne kadar olan dua listesimizdeki tesbihleri çektim.. aklınızda bişey kalmasın işlerimin yoğunluğu ve adet olduğum için gecikmeli okuyabilmiştim bugün de kalanları tamamladım ALLAH kabul etsin inşallahh....
sağol gamzecim ağzına sağlık, Allah razi olsun canim rabbim sana da hayirli saglikli bebekler nasip etsin
Canim böyle düşünme istemeyen zaten okumaz, bir iki laf sözle sana destek olalım dedik, herkeste ne güzel seyler yazmışlarelhamdülillah mesude sen ve bebeginde iyisinizdir inş.
kızlar kafa patlattım bugun hakkınızı helal edin nolur inan kime anlatayım anacıma anlatsam şekeri çıkcak iyisimi size dökülü verdim nolur hakınızı helal edin
Aslicim Allah şifasini versin canim dua edecegim insallah, benimde bildgim bir doktor yok rabbim yardimciniz olsunKızlarrr moralim çok bozukkkk
Almanyada bi kuzenim var halamın kızı daha 40 yaşında öğrendimki pankreas kanserii ve akciğerine de yayılmış olabilirrracilen türkiyeye geliyo istanbulda 2 tane iyi cerrah varmış hatta mehmet ali brandında doktoruymuşşş ona gösterecek acil pankreasının alınması gerekli demiş almanyadaki doktor okdar moralim bozuldukii sizin bildiğiniz iyi bi cerrah falan varmı bide nolur dua edin meltem ablam içinnn
:))))) ben kalk dicem oda kalkıcak tarih yazmışmı acaba ben 11 kalkalım dediyesem inadına 12 kadar oturur bende salak gibi kendi aileme gidince yorgun geç gelio diye 10 da kalkarım defalarca konuşmaya çalıştım insan gibi konuştugumda öyle güler ciddiye almaz gel gelelim nazan insalıktan çıkınca susar konuşmaz ben 1 ay küseyim 1 ay konuşmaz okadar rahat bi insan anlıcan
gülüm, renklilerin varsa bizimlede baylaşırmısın?nooolur nooolur noolur nolluuursağolasın cnm cok şükür iyim cumartesi kntrol vardı gidemmeiştik dün gittik gördüm oğluşumu herşey normal büyümüş paşam..bel karın ve kuyruk sokumumda ağrı oluyodu onları sordum normal bebek büyüdüğü için vücut değişme uğruyo dedi ağrı kesici iç dedi başka çaresi yok ama içmicem az kaldı dayanırız ALLAHın izniyle senin bebişin nasıl cnm sen nasılsın..
oy seninkiyle çiğdemikinki kafa kafaya zıt olabilir ama benim kocamla tıpa tıp aynı..
gülüm, renklilerin varsa bizimlede baylaşırmısın?nooolur nooolur noolur nolluuur
burcuuuuuu kıllıyı kılsıza soktuk bilmecesinin cevabı çorak ve ayak:))
sağolasın cnm cok şükür iyim cumartesi kntrol vardı gidemmeiştik dün gittik gördüm oğluşumu herşey normal büyümüş paşam..bel karın ve kuyruk sokumumda ağrı oluyodu onları sordum normal bebek büyüdüğü için vücut değişme uğruyo dedi ağrı kesici iç dedi başka çaresi yok ama içmicem az kaldı dayanırız ALLAHın izniyle senin bebişin nasıl cnm sen nasılsın..
Bilmecenin cevabi beni inanilmaz hayal kırıklığına uğrattı, daha erotik bir cevap bekliyordum halbu ki :86:
Bilmecenin cevabi beni inanilmaz hayal kırıklığına uğrattı, daha erotik bir cevap bekliyordum halbu ki :86:
Helal olsun TATLIM ben biliyorum espiri mahiyetinde konuşuldu ve kapandı bosverdim bile zaten sıkmıyorum TATLIM bende seni seviyorum bebişin nasıl sen nasılsın bakalim
oy seninkiyle çiğdemikinki kafa kafaya zıt olabilir ama benim kocamla tıpa tıp aynı..
gülüm, renklilerin varsa bizimlede baylaşırmısın?nooolur nooolur noolur nolluuur
hayatumuttur / K.GAMZE 14.01.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
Dualarınızı okudum.. Rabbim inşAllah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gebelikler, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hayırlı tez vakitlerde inşAllah Yarabbim. Allah kimseye arattırmasın, doktor kapılarında gezdirmesin. Bizleride eksik bırakmasın.. Mesude Allah sanada gebeliğini aynı sağlıkla sürdürmeni ve Sağlıkla kucağına almayı nasip kısmet etsin inşAllah.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün yaa.. sıkıntılar var üzerimizde, sıkıntılarımızı alsın, sevinçler versin.. herşeyin hayırlısını versin Rabbim, gönlümüzdekileri bize hayırlı yapsın..
Kübra canım senin duanı birazdan okuyacağım.. haberdar ediceğim..
İyiz allaha sukur canim benim anneannesi cagirdi bizi balik yemege oraya geldim smdi :)) kasiklarimda iki gundur bi agri var cozemedim usuttum mu bilmiyorum ama cok agriyo sicak tutmaya calisiyorum kendimi ama iyiz genel olarak bayagi sert tekmeler atmaya basladi :))
Oyyy buketim ya catlicak renkli koyun diye diye bi hal olduu :)) bana da demistin Ama bana renkli vermediler cd ye cekmisler onu verdiler bi de testin sonuclarini verdiler kendi doktoruma gostermem icin cd y cekmeselerdi koyar gisterirdim valla :))
İyiz allaha sukur canim benim anneannesi cagirdi bizi balik yemege oraya geldim smdi :)) kasiklarimda iki gundur bi agri var cozemedim usuttum mu bilmiyorum ama cok agriyo sicak tutmaya calisiyorum kendimi ama iyiz genel olarak bayagi sert tekmeler atmaya basladi :))
Oyyy buketim ya catlicak renkli koyun diye diye bi hal olduu :)) bana da demistin Ama bana renkli vermediler cd ye cekmisler onu verdiler bi de testin sonuclarini verdiler kendi doktoruma gostermem icin cd y cekmeselerdi koyar gisterirdim valla :))
naapalım..canınız sağolsun..
sağolasın dilberimmmm ALLAH razı olsun..sen nasılsın gördünmü keseyi duydunmu pıtpıtlarıcanim basiniz sag olsun ALLAH geride kalanlara uzun omur versin AMINNN...
baş ağrıları gecer canım benimde vardı gecti cok şükür içme RABBİM dayanamayacağımız yükü yüklemiyor..MAŞALLAH prensesine..Ohh ohh masallAh paşaya büyüsün annesi bende de oluyor kasık ağrıları bizde dün doktora gittik bizim kızın keyfi yerindeydi uyuyordu fazla göremedim bas ağrılarımı sordum tansiyondandir bu ayy gecer istersen ağrı kesici yazayım dedi yok dedim faydası olmuyor zaten bende içmiyorum cnm cok şükür iyiyim 10 gün sonra renkli ultarasyona gideceğiz boyu 13cm kilosu da 240 gr dedi gunuyle uyumluymus bı sıkıntı yok dedi iste
6 haftalık hamileyim gittim doktora kesem büyümüş çok şükür 1 haftada karnımdan baktı bağırsaklar hareketliydi tam göremedi diğer keseyide gördü ama arkada tam anlayamadı boyunu falan gözüken kesenin boyu 6 haftalık ama eni 5 haftalık gibiymiş ama bu bi sıkıntı değil dedi bana göre normal gözüküyo her şey dedi geç döllenme olabilir dedi ama sanmıyorum ben..alttan muayne edipte uyarmayalım dedi lekelenmem dewam ediyo diye.. benim tansiyon ilk defa çok heyecanlandım galiba 17 ye çıktı ama kalbimin atışını duyuyodum.. doktor böle tansiyonun çıkarsa kalp doktoruna göndermem gerekecek seni dedi ..ama çok panikledim gerçekten ..çıktım bi ağladım şimdi daha rahatım..sadece kese war şuanlık hamdolsun rabbim izin werirde inşallah kuacağıma alacağım günlerde gelir.. 2 hafta sonra gel dedi ama dayanamazsın sen haftaya gel dedi .. günde 1 mm mi büyüyo bebek dedim sen demesen unutmuştum dedi maşşallah herşeyide biliyosun senle nasıl uğraşacaz bakalım dedi .. allah razı olsun kızlar gerçekten hakkınızı helal edin dualarınızı da eksik etmeyin haftaya salıya kadar hatta bana ömür boyu rabbim sabır wersin inş..
bedriyecim Allah bin kere razi olsun ağzına sağlik rabbim tez zamanda sanada hayirli ve saglikli bebekler versinhayatumuttur / K.GAMZE 14.01.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
Dualarınızı okudum.. Rabbim inşAllah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gebelikler, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hayırlı tez vakitlerde inşAllah Yarabbim. Allah kimseye arattırmasın, doktor kapılarında gezdirmesin. Bizleride eksik bırakmasın.. Mesude Allah sanada gebeliğini aynı sağlıkla sürdürmeni ve Sağlıkla kucağına almayı nasip kısmet etsin inşAllah.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün yaa.. sıkıntılar var üzerimizde, sıkıntılarımızı alsın, sevinçler versin.. herşeyin hayırlısını versin Rabbim, gönlümüzdekileri bize hayırlı yapsın..
Kübra canım senin duanı birazdan okuyacağım.. haberdar ediceğim..
Evet kuzum çözdün beni :86: :86:sen benim babannemi ne zannettin.. boşuna dememişler alimin fikri neyse zikride odur.
çorap ve ayak ne kadar sıradan...halbuki...neyse.... :)))))cevap neymiş kiayıp bişey değilmiş göbek miymiş
kuzuuuuuum bu şarkı listelerde top yapar valla, dogum günün kutlu olsun canim, insallah eşin bugün bir süpriz yaparda barışırsınız, insallahkızlar günün anlam ve önemini anlatır bir şiir yazıdım
bu gün benim doğum günüm:))
bugün benim doğumgünüm,
hem yalnızım hem regliyim
test yaptım oturduğumyerde
anamın 3 çocuk doğurduğu yaştayım
bu gün benim doğum günüm
tek istediğim birazcık ilgi
kistlerim büyüyor karnımda
bildiğim bütün testleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
hep teeeeeeek çiiiiiiiiiiiiiiiiizgggggggggggggggggiiiiiiiiiii ooooooooooooooooooooooooooo
hep tek çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hep teeeeeeek çiiiiiiiiiiiiiiiiizgggggggggggggggggiiiiiiiiiii ooooooooooooooooooooooooooo
takatim yokk
karnım çok ağırıyor
son bi sıcak su, torbama koymak için,çaycıyı aradım
bıktım senden dedi kapattım,
çaycıya bile kızamayanlardanım
bugün benim doğumgünüm,
yoksa ben delimin neyim,,
bugün benim doğumgünüm,
anamın 3 çocuk doğurduğu yaştayım
bu gün benim doğum günüm
tek istediğim birazcık ilgi
kistlerim büyüyor karnımda
bildiğim bütün testleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
6 haftalık hamileyim gittim doktora kesem büyümüş çok şükür 1 haftada karnımdan baktı bağırsaklar hareketliydi tam göremedi diğer keseyide gördü ama arkada tam anlayamadı boyunu falan gözüken kesenin boyu 6 haftalık ama eni 5 haftalık gibiymiş ama bu bi sıkıntı değil dedi bana göre normal gözüküyo her şey dedi geç döllenme olabilir dedi ama sanmıyorum ben..alttan muayne edipte uyarmayalım dedi lekelenmem dewam ediyo diye.. benim tansiyon ilk defa çok heyecanlandım galiba 17 ye çıktı ama kalbimin atışını duyuyodum.. doktor böle tansiyonun çıkarsa kalp doktoruna göndermem gerekecek seni dedi ..ama çok panikledim gerçekten ..çıktım bi ağladım şimdi daha rahatım..sadece kese war şuanlık hamdolsun rabbim izin werirde inşallah kuacağıma alacağım günlerde gelir.. 2 hafta sonra gel dedi ama dayanamazsın sen haftaya gel dedi .. günde 1 mm mi büyüyo bebek dedim sen demesen unutmuştum dedi maşşallah herşeyide biliyosun senle nasıl uğraşacaz bakalım dedi .. allah razı olsun kızlar gerçekten hakkınızı helal edin dualarınızı da eksik etmeyin haftaya salıya kadar hatta bana ömür boyu rabbim sabır wersin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?