Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

allah razı olsun canım hakkını helal et
Canim lafi bile olmaz

kızlar bugün yokum saçımı kesip boyıyacam falan elim sizden olmuyor çok konuşmayınca ben çıkına kadar aklım kalmasın sizde
Ne renk burcuuuu, resminide koy, yüzünü göstermek istemezsen şöyle arkadan cek koy bari :)))

erkeklerin tek bir derdi vardır oda malumunuz duygu yok ilgi yok bi p.h yok hafta içi gitsin çalışsın hafta sonu geçsin belgesel karsısına yayıla yayıla yatsın hıhhhhhhh bileniyorummm iyiceeeeee
Kuzum kendini doldurma lütfen

oy seninkiyle çiğdemikinki kafa kafaya zıt olabilir ama benim kocamla tıpa tıp aynı..

gülüm, renklilerin varsa bizimlede baylaşırmısın?nooolur nooolur noolur nolluuur

burcuuuuuu kıllıyı kılsıza soktuk bilmecesinin cevabı çorak ve ayak:))

Bilmecenin cevabi beni inanilmaz hayal kırıklığına uğrattı, daha erotik bir cevap bekliyordum halbu ki :86:

Ohh ohh masallAh paşaya büyüsün annesi bende de oluyor kasık ağrıları bizde dün doktora gittik bizim kızın keyfi yerindeydi uyuyordu fazla göremedim bas ağrılarımı sordum tansiyondandir bu ayy gecer istersen ağrı kesici yazayım dedi yok dedim faydası olmuyor zaten bende içmiyorum cnm cok şükür iyiyim 10 gün sonra renkli ultarasyona gideceğiz boyu 13cm kilosu da 240 gr dedi gunuyle uyumluymus bı sıkıntı yok dedi iste

hayatumuttur / K.GAMZE 14.01.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
kevok08 / AYLİN 15.01.2013 salı sağlıklı hamişlik+kolay doğum
ranana /MESUDE 17.01.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
tmyomr / TÜMAY 18.01.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
burju82 / B.BURCU 19.01.2013 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik *
duamnur / K.BURCU 20.01.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik

Dualarınızı okudum.. Rabbim inşAllah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gebelikler, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hayırlı tez vakitlerde inşAllah Yarabbim. Allah kimseye arattırmasın, doktor kapılarında gezdirmesin. Bizleride eksik bırakmasın.. Mesude Allah sanada gebeliğini aynı sağlıkla sürdürmeni ve Sağlıkla kucağına almayı nasip kısmet etsin inşAllah.

Allah hepimizin yüzünü güldürsün yaa.. sıkıntılar var üzerimizde, sıkıntılarımızı alsın, sevinçler versin.. herşeyin hayırlısını versin Rabbim, gönlümüzdekileri bize hayırlı yapsın..

Kübra canım senin duanı birazdan okuyacağım.. haberdar ediceğim..

Helal olsun TATLIM ben biliyorum espiri mahiyetinde konuşuldu ve kapandı bosverdim bile zaten sıkmıyorum TATLIM bende seni seviyorum bebişin nasıl sen nasılsın bakalim

İyiz allaha sukur canim benim anneannesi cagirdi bizi balik yemege oraya geldim smdi :)) kasiklarimda iki gundur bi agri var cozemedim usuttum mu bilmiyorum ama cok agriyo sicak tutmaya calisiyorum kendimi ama iyiz genel olarak bayagi sert tekmeler atmaya basladi :))

Oyyy buketim ya catlicak renkli koyun diye diye bi hal olduu :)) bana da demistin Ama bana renkli vermediler cd ye cekmisler onu verdiler bi de testin sonuclarini verdiler kendi doktoruma gostermem icin cd y cekmeselerdi koyar gisterirdim valla :))

Allah razı olsun TATLIM Rabbim dualarımızı kabul etsin Rabbim sana da hayirli evlatlar nasip etsin inşallah teşekkür ettim canim benim

Canim benim benimde kasıklarında şiddetli ağrılar oluyor idrar yaparken dahi oluyor dün doktordaydik ben sormadan o söyledi kasıklarında ağrı oluyor mü diye evet dedim birsey demedi normal sanırım artık iyice büyüyorlar kemikleri de sertlesiyor ister istemez bize Rahatsızlıklar veriyor ohhh iyi yapmissin afiyet olsun şimdiden yarasın bebeğine ve sana bizimkisi de tepikler atıyor hele de gece uyurken fena yaa ama cok guzelbi duygu yesinler onların tepkilerini

naapalım..canınız sağolsun..

kızlar günün anlam ve önemini anlatır bir şiir yazıdım

bu gün benim doğum günüm:))

bugün benim doğumgünüm,
hem yalnızım hem regliyim
test yaptım oturduğumyerde
anamın 3 çocuk doğurduğu yaştayım

bu gün benim doğum günüm
tek istediğim birazcık ilgi
kistlerim büyüyor karnımda
bildiğim bütün testleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

hep teeeeeeek çiiiiiiiiiiiiiiiiizgggggggggggggggggiiiiiiiiiii ooooooooooooooooooooooooooo
hep tek çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hep teeeeeeek çiiiiiiiiiiiiiiiiizgggggggggggggggggiiiiiiiiiii ooooooooooooooooooooooooooo

takatim yokk
karnım çok ağırıyor
son bi sıcak su, torbama koymak için,çaycıyı aradım
bıktım senden dedi kapattım,
çaycıya bile kızamayanlardanım

bugün benim doğumgünüm,
yoksa ben delimin neyim,,

bugün benim doğumgünüm,
anamın 3 çocuk doğurduğu yaştayım

bu gün benim doğum günüm
tek istediğim birazcık ilgi
kistlerim büyüyor karnımda
bildiğim bütün testleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

aslıcım meryem ablan için 200 tane ya şafi cektim rabbim kapılar açsın işlerini kolaylaştırsın, insallah hayirlisiyla şifa bulur

nazancım senin içinde 200 tane ya fettah cektim insallah eşin daha anlayışlı, saygılı ve mehametli olur insallah hayirlisiyla aranız düzelir

6 haftalık hamileyim gittim doktora kesem büyümüş çok şükür 1 haftada karnımdan baktı bağırsaklar hareketliydi tam göremedi diğer keseyide gördü ama arkada tam anlayamadı boyunu falan gözüken kesenin boyu 6 haftalık ama eni 5 haftalık gibiymiş ama bu bi sıkıntı değil dedi bana göre normal gözüküyo her şey dedi geç döllenme olabilir dedi ama sanmıyorum ben..alttan muayne edipte uyarmayalım dedi lekelenmem dewam ediyo diye.. benim tansiyon ilk defa çok heyecanlandım galiba 17 ye çıktı ama kalbimin atışını duyuyodum.. doktor böle tansiyonun çıkarsa kalp doktoruna göndermem gerekecek seni dedi ..ama çok panikledim gerçekten ..çıktım bi ağladım şimdi daha rahatım..sadece kese war şuanlık hamdolsun rabbim izin werirde inşallah kuacağıma alacağım günlerde gelir.. 2 hafta sonra gel dedi ama dayanamazsın sen haftaya gel dedi .. günde 1 mm mi büyüyo bebek dedim sen demesen unutmuştum dedi maşşallah herşeyide biliyosun senle nasıl uğraşacaz bakalım dedi .. allah razı olsun kızlar gerçekten hakkınızı helal edin dualarınızı da eksik etmeyin haftaya salıya kadar hatta bana ömür boyu rabbim sabır wersin inş..

canim basiniz sag olsun ALLAH geride kalanlara uzun omur versin AMINNN...
sağolasın dilberimmmm ALLAH razı olsun..sen nasılsın gördünmü keseyi duydunmu pıtpıtları

yoktatlım ben renkliye girmedim 2li ve ayrıntılıya girdim 22.haftada da vardı ayrıntılı ona girmek istemedim RABBİM sağlıklı sıhatli göndersin bebeişimi..
2 seferdir net bi resmini vermedi dr bidahaki ay boydan isticem net olsun albüm yapcam kuzumaa..
baş ağrıları gecer canım benimde vardı gecti cok şükür içme RABBİM dayanamayacağımız yükü yüklemiyor..MAŞALLAH prensesine..

Canim benim cok sevindim hadi gözümüz Aydın artık keseyi gördün bı dahaki sefere de bebeğini görürsün inşallah hersey yolunda gider Rabbim yavrunu sana bagislasin ikinizide korusun inşallah helal olsun TATLIM dualarimizdasin

bedriyecim Allah bin kere razi olsun ağzına sağlik rabbim tez zamanda sanada hayirli ve saglikli bebekler versin

sen benim babannemi ne zannettin.. boşuna dememişler alimin fikri neyse zikride odur.
Evet kuzum çözdün beni :86: :86:

cevap neymiş ki ayıp bişey değilmiş göbek miymiş
çorap ve ayak ne kadar sıradan...halbuki...neyse.... :)))))

kuzuuuuuum bu şarkı listelerde top yapar valla, dogum günün kutlu olsun canim, insallah eşin bugün bir süpriz yaparda barışırsınız, insallah

ayyyy masallah, inan ki aklimdaydin gamze ne yapti acaba diye, masallah hersey yolundaymiş, bol su iç dinlen canim, gözün aydın, lutfen ağlama bebekleride strese sokma, onları düşün, şimdi onlar için yiyeceksin, onlar için psikolojini yüksek tutacaksin, ağlamak zamani değil canim bak hepimiz cok kızarız sonra, ye iç yat dinlen.. sahi sen calişiyor musun eğer cevap hayirsa süper keyfini sür :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…