Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sagol amin cnm dayanmaya çalışıyorum ama hergün bas ağrıtdı mı gözlerime vuruyor acaba göz doktoruna mı gitsem bı

gözün aydın canımm ALLAH tamamnına erdirsin..dikkat et kendini yorma..

cnm candan erçetin kızılı ama daha açık oldu benım hoşuma gitti akşam bakalım bizim bey ne diyecek bana çok farklı geldi ve kafamda dağıldı moralim düzeldi kendimi daha ii hissediyorum bence kızlar bir kuaföre görünün doktordan daha ii geliyor

Son düzenleme:

hadi gözün aydın..e artık bi gebelik takvimini hakettin:))

yok anacım sürpriz mürpriz istemez..ben alışkın değilim bünyem kaldırmaz..

Ohh super güle güle kullan canim, acaba bi kuaföre gidip smear test mi versem

Canim benim ağzına yüreğine saglık cok guzel yazmissin top 10 listesinin birinci sırasında görebiliriz

Rabbim yuvana huzur ve mutluluk gobişini de beğenmeyiz doldursun inşallah seni seviyorum iyi ki varsın TATLIM yeni Yasin hayirli uğurlu oldun sana meleklerini getirdin insallah

yok anacım sürpriz mürpriz istemez..ben alışkın değilim bünyem kaldırmaz..

Ay yok yapsın yapsın, inşallah, hemde doğum günüde bir vesile olur ne güzel, sen şimdi bir mum bir pasta falan olmadan mi dogum gününü kutlayacaksin ???????

mesude, göbeğimiz bebek dolamadı belki beğenmeyiz işe yarayabilir..:))

Sagol amin cnm dayanmaya çalışıyorum ama hergün bas ağrıtdı mı gözlerime vuruyor acaba göz doktoruna mı gitsem bı
hayır canım bence gitme normal 1-2 haftaya gecer bence şimdi orda alete fln sokarlar ilaç fln verir nolur nolmaz gebelikte kendini flza dinlemiycen benim bigün biyerim öbür gün başka yerim ağrıyo :) gececek İNŞALLAH...

kızlar ben cıkıyorum eşim gelicek yemekleri hazırlıyım öpüyorum sizi ALLAH a emanet olsunn

buketcimm nice senelere dilerim bidahaki seneye bebeğin kucağında yaşını kutlarsın İNŞALLAH..

gözün aydın canımm ALLAH tamamnına erdirsin..dikkat et kendini yorma..

..
kızmayın nolur ama benim içim rahat değil hiç ben bebekle belki bi ihtimal kalp atışınıda duyarım diyodum ne bilim öle tuhaf oldum ki hala inanamıyorum ki ben bebek yok yolk mu nedir o gözükmüyo kese normale göre azcık küçük gibi belki erken ama ben normal zamanda döllendiğiini bu zamanda bana göre gözükmesi gerektiğini düşünüyodum galiba bu yordu beni ..aslında hiç büyümeme daha kötü şeyleride düşündüm çok şükür kesem büyümüş geçen haftaya göre rabbim nasip ederde haftaya hepisini görürüm inş :)) gözümü açıp kaparım 9 ay geçmiş ne güzel olurdu :)) haftayada benim tansiyon çıkarsa ne yapacım bebeeğede zarar..

mesude, göbeğimiz bebek dolamadı belki beğenmeyiz işe yarayabilir..:))

A hemen gordunmu ya tam düzelteceksin aptal tel nerelere gitti o kadar guzel şey dedim sana yani bunu mü aldın pisikolojik hamile bebişlerle dolsun dedim bak beddua ediyorum sana Rabbim senin gibi evlatversin hayat dolu umut dolu:))))

burcucum çalışmıyorum doktorda sadece tuwalete kalk yat dinlen dedi lekelenmeden dolayı zaten genelde öle yapıyorum ..buketcimm iyiki doğdun cnm inş yeni yaşın sana sağlık bebek huzur nasip eder rabbim mutlu yaşlar cnm

Cnm benim uzuyorum ama hemen olumsuzları düşünme iyi duşun iyi olsun ben senin haftadayken daha keseyi bile görememiştim sen keseni görmüşsün bende iki gün geç yumurtlamisim göreceksin kalp stislarini duyacaksın Rabbimin izni ile simdi mutlu olkeyfini çikar böyle seyleri de kafana takma dua et bizlerde edelim imsallah

bukeeeeeet bu sana doğum günün kutlu olsun canıııııııııııııııııııııııııım

Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun gözün aydın rabbim kucağımıza almayı nasip etsin içini ferah tutu rabbimin hikmeti o kesenin içinde o minicik yavrunun kalbi gümbür gümbür atıyor sende duyacaksın

Tamam cnm inşallah dediğin gibi gecer cok sagol kolay gelsin güle güle tatlim

OHHH SÜPER YAT İŞTE MİSS, VALLA KIZIYORUM bak böyle yapmaya devam edersen tansiyonunda çıkar göbeğinde çıkar ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…