Bizim ev bes yildizli otel mi?

Eşimle konuştum kv de yanımdaydı.
Teyzen ve halan yakında geleceklermiş yine dedim eşim açtı ağzını yumdu gözünü annesine söyledi

Istemiyorum gelmesinler gelince iki kanepeye yatıyorlar biz rahat edemiyoruz hem gelince uymaktan başka bir şey yapmıyorlar her şeyi karım yapıyor dedi.

Çok mutlu oldum. Inşallah kv iletir kendilerine.

Çok sevindim bir adım atmışsın
ilk yıllarda çok yaşadığım ve eşimle yıllarca gırtlak gırtlağa geldiğimiz konu bu ve ben evi terkedip kendime ev tuttum sen gelirsen kapım açık evliliğimize devam ederiz ama ailende kimse eşiği atlayamaz dedim geldi ve bu huzuru yaşayınca şuan kendi de eski günlere o kadar pişman ki
ve bu konuları her okuduğumda eve gelip yiyecek bir şey bulamamam ödediğim faturalar mahvolan eşyalarım aklıma geliyor hala daha o basmış kötü pskolojiyi üzerimden atabilmiş değilim sen kendine bunu yaşatma

Çok sevindim bir adım atmışsın
ilk yıllarda çok yaşadığım ve eşimle yıllarca gırtlak gırtlağa geldiğimiz konu bu ve ben evi terkedip kendime ev tuttum sen gelirsen kapım açık evliliğimize devam ederiz ama ailende kimse eşiği atlayamaz dedim geldi ve bu huzuru yaşayınca şuan kendi de eski günlere o kadar pişman ki
ve bu konuları her okuduğumda eve gelip yiyecek bir şey bulamamam ödediğim faturalar mahvolan eşyalarım aklıma geliyor hala daha o basmış kötü pskolojiyi üzerimden atabilmiş değilim sen kendine bunu yaşatma
Cidden cesur bir adim atmissiniz:super:

Allahindan tez zamanda layığını bulsunlar inşallah
Bizim zamanımızda bizim zamanımızda..
Sana yapılan bütün seytanliklari başkasına yapmamak insan olmak zaten sen çektin diye başkaları çekmek zorunda değil.
Allah sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin ..
Doktora gittim riskim var stres hareketten uzak durmam gerekiyor diyin bence eşinizle birlik edip keneleri hamilelikte uzak tutun kendinizden

Neden gelip sizde kalıyorlar ya hiç anlamıyorum bu aileleri, benim annem babam bile gelmez, çalışıyorum yoruluyorum diye.

Bu platform çok güzel fikirler veriyor .
Ben de bir daha gelecek olurlarsa esim de istemiyor biraz zor .

hadi geldiler diyelim hiç bir şey yapmicam esim ya dışarıdan yemek söylesin ya da biraz da onlar pisirsin Ben yiyeyim.

Burdaki akıllı kadınların fikirlerine bayılıyorum.

Size yazmasam dertlesmesem yine saf saf kabul eder yine hizmetin alasını yapardım tabi onlarca haklı.
Burda birileri dedi memnun etmezseniz gelmezler diye.
Doğru söylüyorlar.

Ya onların yüzünden kendimi sorguladım ne oldu bana ben kalbimi kararttim diye.
Misafirleri çok seven bana ne oldu dedim.
Ama ben anladım ki
Ben misafirin mütevazı yardımsever tatlı dilli olanını seviyorum.
Diğerleri benden uzak olsun gelmesinler.
Huzur kalmıyor evde.

Neden gelip sizde kalıyorlar ya hiç anlamıyorum bu aileleri, benim annem babam bile gelmez, çalışıyorum yoruluyorum diye.
Canım bir bana gelmiyorlar geziyorlar hizmet edilsin biz yatalim istiyorlar.
Bedava bakıcı aşçı temizlikçi köle var ışte o da ben ...

Ama yok artık gözüm açıldı.

Işin garip tarafı gezmeyi seviyorlar ama evlerine misafir almayı sevmiyorlar

Valla onlar utanmıyorsa siz de utanmayın, eşiniz açık açık söylesin, müsait değiliz diye. Benim kayınvalidem eşimi arar hep uyarır, akrabalardan size gelmek isteyen olursa, sakın kabul etme der.

Çünkü kendilerini akilli sanıyorlar vallahi daha kabul etmeyin yolumacak tavuk bellemişler sizi

O tipler öyledir. Hizmet etmeyi sevseler geldikleri eve yardım ederler. Milleti kullanmayı çözdüklerini sanıyorlar kıt akıllarınca.

Teyzen ve halan yakında geleceklermiş yine dedim eşim açtı ağzını yumdu gözünü annesine söyledi

Istemiyorum gelmesinler gelince iki kanepeye yatıyorlar biz rahat edemiyoruz hem gelince uymaktan başka bir şey yapmıyorlar her şeyi karım yapıyor dedi.

Çok sevindim aferin eşine. Eş yanında olunca insan güç buluyor. Çok mutlu oldum adına

Gerçekten artık her şey üstüme gelmeye başladı.
Insanların bencil olmasi
Sadece kendi keyfini düşünmesi...

Yeni taşındım eşimin akrabaları yakında yatılı olarak geleceklermiş.
Daha gelip gideli bir ay olmadı.
Yine geleceklermiş .

Gelsinler misafir nimettir derdim hep.

Ama baktım ki karsidakiler bizi kullanıyor. Yiyip içip Gezip evi kirletip gidiyor.
Ne yardım var ne bir sey?

Hamileyim anlarlar halimden dedim bur işin ucundan tutarlar sandım otel gibi kullanıp gittiler.
Esim bile sinirlendi.
Ama hiç sesini çıkaramaz onlara karşı.

Yine geleceklermiş. Yatılı kalıyorlar esimle aramdaki muhabbete devamlı karışıyorlar. Ufacık tartismamizi bile fırsat bilip beni suçluyorlar esimi dolduruşa getiriyorlar . Bizim zamanımızda kadınların hic sesi çıkmazdı. Biz ne dayaklar yedik de sustuk tarzinda konuşuyorlar.

Benim huzurumu kaçırıyorlar. 5 yıldır hep sevdim saydım sustum gelin dedim kapımız size hep açık dedim.
Kendi ailemden üstün tuttum.

Ama baktım ki ben onların gözünde el kiziyim. Kullanılacak bir peçete...

Her şeye sen kosturma biraz da onlar iş yapsın diyen arkadaşlarım var. Onları da dinledim.

Hamileyim çok yoruluyorum dedim uzandım yattım bir kaç defa.
Sonra dediler ki ne kadar çok hamileyim deyip duruyorsun biz hamileyken şunu bunu yaptık.

Ben anlamıyorum insanlara Ne olmuş böyle kadın dayanışmasında olmuştum Ben hep. Ama kadın kadını düşman bellemis.
Bu kişiler kendi oğlunu gelin den ayırmaya da çok çalıştılar ayrıl oğlum daha iyisini buluruz sana dediler.

Ben zaten bu günlerde Eşimle biraz sorunluyum . Başka kimseye tahammül edecek gücüm yok.
Acıklamaya bile gerek yok. Aradklarında bu ara müsait değilz diyeblrsnz. Her gelmel istedklerinde bi bahane bulmak zor gerçktn. Bide raht ediyolarsa sürkli gelmek isterler . Azcık misafrperver olmayın böylelerine karşı:)

Nefret ediyorum böyle konuşan insanlardan yok işte biz hamileyken şöyleydik böyleydik böyle yapardık
Bizim zamanımız da biz şöyleydik

Bananneee arkadaşım ya banane ben böyleyim bizim zamanımız böyle herşeye karışmayın diye cemkiresim var :KK11:

Hem yazık günah hamilesiniz hem evi kirletiyorlar hem yardımcı olmuyorlar hemde eşinizle olanlara karışıyorlar Allah yardımcınız olsun

Teyzenin birine yemeği yaptır midem bulanıyor yapamam De diğerine de bulaşık toplar yatak yaptır yorgunum yatıyorum yastıklarınız carsaflarinizi bıraktım iyi geceler de sofrada git yat yüz göz olursan tabi gelirler beğenmedikleri gelinlerini bile ararlar

Ben böylelerini en fazla yarım gün ağırlarım o da tek öğünle,düşün ikinciye acıkana kadar oturtmam,siz de fazla yumuşaksınız herhalde,hayır demeyi öğrenin,ruh sağlığını korumanın yolu “hayır demekten “ geçiyor

böyle eşi bulmuşsun daha ne

Daha fazla yüz vermeyin,bırakın adınız kötü geline çıksın hatta daha kıymetli olursunuz. Yaşları büyük diye saygıda kusur etmedim yazmışsınız ama büyük insanlar olarak hamile halinize bile anlayış göstermeyen insanlar mutlak saygıyı ne kadar hak ediyorlar sizce?

Back
X