Bizim ev bes yildizli otel mi?

Hepiniz aynı şeyi yazmışsınız. Ben de acaba yanlış mi düşünüyorum gelmelerini istemeyerek diyordum?
Ama madem hepimiz hemfikiriz aksini düşünen yok. O zaman sizleri sonuna kadar dinleyeceğim

Bence siz bu akşam rahatsızlanın,düşük riski olabilir,doktorunuz size 15 gün mutlaka yat desin ;) anlamayana bazen pembe yalanlar şart.

Gerçekten bazı insanlar çok düşüncesiz. Benim de gecenlerde başıma geldi. Kardeşim hastalanmıstı hastanede yatıyordu annem de yanında kalıyordu. Ki çok ciddi bir hastalıktı. Babam yurtdışında yaşıyor. Evde bir ben bir de kardeşim vardi ki daha 17 yaşındayım 7 kişi birden yatılı misafir olarak geldiler .(yengem kuzenlerim dayimlar falan) üzüntümüzü de anlamadılar öylesine gezmek için gelmişler. Bir de yengem pişkin pişkin kendisine hizmet etmemi yemek yapmami yataklarını sermememi falan istiyordu ki benden büyük kızları var. Ben de mevsim kıştı kapattım kaloriferleri soğukta dondular yemek falan da yapmadım sonra da Yengemi evden kovdum... Diyeceğim o ki siz de kabul etmek zorunda değilsiniz. Hamilesiniz. Eşiniz arasın hamile rahatsız desin. Siz izin vermedikçe kimse gelemez evinize. He illa gelirlerse de yemek yapmayın yorgunum zahmet olmazsa siz yapın deyip onlara yaptırın. 1 gün bile kalmaz giderler.

Hepiniz aynı şeyi yazmışsınız. Ben de acaba yanlış mi düşünüyorum gelmelerini istemeyerek diyordum?
Ama madem hepimiz hemfikiriz aksini düşünen yok. O zaman sizleri sonuna kadar dinleyeceğim

Ben buradaki yazılanları başkalarının benimkilere benzeyen sorunlarına yazdıkları yorumlari dinledim ve çok rahat ettim kardeşim. Tavsiye ediyorum o yüzden. Kendimin önemini ve değerini anladım ve haksız çıkmadılar. Insan bu, maya aynı sonuçta. Benziyoruz birbirimize, kvler de akrabalar da benziyor... evet başta zor oldu ama direndim, sabrettim . Sonra o perde yirtilinca rahat ediyorsun cekinmiyorsun milletten artık. Herkes de oyle veya böyle kabul ediyor artık senin karakterini ve ona göre davranıyorlar.

Canım bir bana gelmiyorlar geziyorlar hizmet edilsin biz yatalim istiyorlar.
Bedava bakıcı aşçı temizlikçi köle var ışte o da ben ...

Ama yok artık gözüm açıldı.

Işin garip tarafı gezmeyi seviyorlar ama evlerine misafir almayı sevmiyorlar

Ooohh hatunlara bak sen... Şendullar havasında gezecekler milleti kerizleyecekler biz büyüğüz, saygi, re re re, rö rö rö diye diye...

Onlara hadlerini bildirin, tek akıllı onlar değil

Back
X