Bizim Evin Halleri - Kanal 1

ya yıne dılayla ılgılı tam bırsey yok ortada sıkıldım artık bu bolum sıkıcıydı

haklısın diziye heycan katacak hiç bişey yapmıyolar güya morg fln cıkardılar heycan olsun die ama bize fenalık geldi..iewt cok sıkıcı izlerken offfffffffffffff dedirtiyolar..güya zelişte giitti ama geri geldi ne anladım ben o işten kalsaydı azcık...-tatlicadiarzu-

kızlar hakikaten bu dizinin özetini nereden buluyorsunuz ben de çok merak ediyorum .. sinelife 'dan mı?

arkadaş özette ne yzacak.dna tesi bu hafta boyunca devam edecek.sıkıcı bir hafta daha...
azcık ne olurun azcıkkkkkkkk iyi bişeyler olsun.zeliş meseleside bir garip oldu.gitti geri geldi aynı gün.yahu senaryo yazamıyorsanız burda kadrolu senarist çokk.
mesela
ben:)
melodies
cemre su
pelincan
azra sıla
dem44
lila daha da vardır herhalde:))

ben temmuz annesiyim ama sizleride takip ediyorum,çok agır gidiyor bari morkda kızı görüp fenalaşıp bitseydi haftalar oldu çok uzattılar

biz yazsak reytingler tavan yapar be

[ı]kızzzlaaaarrr hangi site bu özetleri aldığınız yer... Adını yazın da bizde bakalım lüüütfeeennnn[/ı]

Bu haftada dna olayıyla gececekm anlasıldı dila dila baska konu yok filmde valla hersey onun üstüne kurulmus kamuran dedik yine konuyu kapattılar dila okula gidiyor işte senaristte ona göre yazıyor morgtaki dila degil bence kamuran kacırdı dedik ama acaba dilenci çetesimi kacırdı kamuran çaktırmıyor hiç fidyeci olayı bitti bu zamana kadar uzamazdı öyle olsa öff ya yazacak yorum yapacak birsey kalmadı hep aynı hep aynı

iyi de arkadaşım burda mesela dünün özetini yayınlamışlar . ama arkadaşlar bugünün veyarının özetini söylüyorlar. yoksa onlar başka siteden mi buluuyorlar...

özetleri 2 günde 1 veriyolar mesela pazartesi salı veriyolar...carsamba persembenin özetini veriyolar belli olmuyo..

a.s.ah be bacım bize bıraksalar senaristliği ne şehvetli aşklar ne tatlı ilişkiler güzel entrikasız evlilikler.ooo ne komediler çıkar ortaya

valla bu senaristler ne yaptı ne etti ismetle sayhanın arasınıda bozmayı
basardı,,..ismet kovdu bugün sayhanı defol git istemiyorum seni die..kızımdan umudunu kesen bendende kessin die yazık yavv valla ..bu senaristlere ne diiyim ben s,imdi.(.....)çıkardılar..pessss

ben bugün seyredemedim yemekteyize baktım. napiim pastaneyi yerlebir edecekler di dayanamadım seyretmedim

bu sayhan ismet birbirlrine dayanacaklar yerde birbirlerine düştüler yazık.bu senrastler ne yapmak istiyor anlamıyorum dila bulunur ismetle sayhanın arsını gerginliği izleriz bie müddet heralde

bu sayhan ismet birbirlrine dayanacaklar yerde birbirlerine düştüler yazık.bu senrastler ne yapmak istiyor anlamıyorum dila bulunur ismetle sayhanın arsını gerginliği izleriz bie müddet heralde

ben anlamıyorum bu işi.ne yaptılar ettiler dizimizin reytinglerini indirdilerrrrrr:1shok:
yuhhhhhhhh-tatlicadiarzu- diyorumm başka da birşey demiyorum....:dilcikar::dilcikar::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…